Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Το Ζώδιο του Ταύρου και οι ερωτικοί του σύντροφοι, by F’Ariel!

Αν και σήμερα μπήκαμε σε άλλο ζώδιο, αν και καθυστέρησα να γράψω, υπάρχει συνέχεια στο θέμα αυτό. Θα αναφέρω όλα τα ζώδια μέσα στις επόμενες ημέρες, αρκεί να
βρίσκομαι σε σωστή ψυχολογική κατάσταση..

Ταύρος, ζώδιο της γης! Πλανήτης η Αφροδίτη. Να πω και άλλα;;;
Ερωτικό, αισθησιακό σταθερό και πιστό το άτομο που βρίσκεται στον αστερισμό αυτόν.

Εντάξει είπαμε συμβάλει δυναμικά και ο ωροσκόπος, αλλά θα το πιάσουμε μεμονωμένα και ότι προκύψει. Διαφέρει πολύ ο άντρας από τη γυναίκα! Μπορεί τα συστατικά της προσωπικότητάς τους να είναι τα ίδια, αφού τους αρέσουν οι ίδιες οι απολαύσεις, όμως έχουμε δυο περιπτώσεις ατόμων. Οι μεν είναι οι συντηρητικοί και μη εκφραστικοί της παρέας και οι άλλοι είναι έξω καρδιά και ότι προκύψει.
Στο βάθος χρόνου, καταλήγουν όμως να έχουν ομοιότητες, όπως η σταθερότητα, η πίστη, η εμπιστοσύνη, το ξεκάθαρο το ύφος! Αξίες, ήθος, εντιμότητα, είναι στοιχεία που τους διακρίνουν αλλά στο ερωτικό το θέμα είναι όλα μυστήρια.

Ο Ταύρος, γενικά είναι άνθρωπος με αρχές και σοβαρός. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τι βίωσε ως παιδί, γιατί έχει όλα τα συστατικά του να γίνει και καλό παιδί και κακό. Είναι πολύ των απολαύσεων, που σημαίνει πως θα κάνει τα πάντα, για να αποκτήσει τα υλικά αγαθά που επιθυμεί, να τα κάνει δικά του και μετά το όνειρο..
Είναι άνθρωπος των αιώνιων των απολαύσεων, όμως προτιμά το δύσκολο το δρόμο. Πρέπει όλα αυτά ακόμα και τον έρωτα, να τα κερδίσει τίμια, δίνοντας ακόμα και μια μάχη, το κάνει πιο ωραίο.

Το ψέμα και η κοροϊδία είναι αποτρεπτικά για ένα Ταύρο, για αυτό όταν γουστάρει κάποιον ερωτικά, θα το δείξει, θα το πει, θα το ψάξει, πρέπει να κινηθεί, να εκδηλωθεί, να προλάβει πριν χαθεί το παιχνίδι. Βέβαια μέσα στο μυαλό του όλα παίζουν σε τρελές ταχύτητες, όμως από πράξεις είναι λίγο βραδυκίνητος. Δηλαδή τα ζώα μου αργά. Ζει στη ψευδαίσθηση της ταχύτητας! Και εκεί ξεκινάει ένας δεύτερος γύρος, μη πω ο Νο105, αφού μέχρι να καταλάβει τι πραγματικά νιώθει για το άλλο το άτομο, πάει άσπρισαν τα μαλλιά μας.. χα χα .. από πρώτο χέρι η πληροφορία..!!!

Αγαπά με πάθος, ερωτεύεται παράφορα, ρομαντικός ως εκεί που δε φτάνει και ονειροπόλος μπορώ να πω. Ναι μεν στο θέμα της καριέρας, είναι σκυλί μαύρο, αλλά στη προσωπική του ζωή αλλάζει κατά πολύ το σκηνικό. Παθιάζεται, με το ταίρι του και το μυστικό; Πρέπει να υπάρχει επαφή εγκεφαλική. Μια ματιά, χίλιες λέξεις! Γιατί; Απλά βαριέται να μιλάει και να εξηγεί τα πάντα, ξανά και ξανά. Ή πιάνει ο άλλος πουλιά στον αέρα, ή πάει σπίτι του.. και προσθέτω, σκληρός και απόλυτος!

Ακόμα και στο σεξ! Να μιλήσουμε για το σεξ;; Θα ξεκινήσω από τα απλά. Όλοι οι Ταύροι ντρέπονται για το σώμα τους. Εντάξει δεν αναφέρομαι στους σφίχτουλες τις παρέας, αφού οι περισσότεροι τα τα κιλά τους τα έχουν, αφού λατρεύουν το φαγητό.
*Αν το ταίρι του είναι γατόνι που λέμε, τότε θα πρέπει να βρει τον τρόπο, να χαλαρώσει τη κατάσταση και να αφήσει το Ταύρο να απελευθερωθεί από τα Ταμπού του. Τότε έρχεται η μαγεία!

Ωραία μουσική, αρωματικά κεριά, σατέν σεντόνια, καθαρά τα πάντα όλα και τότε πήρε φωτιά το δωμάτιο. Άγριο σεξ, με έντονο αισθησιασμό, με ήχους, με πολύ μυστήριο. Άντε δε θα τα αποκαλύψω όλα τώρα. Κρατάμε και κανά μυστικό!!!

Όμως και το βουνό είναι ωραίο. Ή ύπαιθρος όπως λέμε. Ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο πουθενά. Πίσω από ένα δέντρο. Χα χα.. τι να κάνουμε ζώδιο της γης είναι, το καθαρό οξυγόνο, φέρνει περίεργες ορέξεις..

Και τώρα πάμε στους συντρόφους. Έχω μια άνεση στο ζώδιο αυτό, αφού είμαι μια Ταυρίνα γνήσια και με στάμπα! Δε θα ξεχωρίσω άντρα με γυναίκα, θα το παίξω διαφορετικά τη φορά αυτή.. χα χα


Κριός
Σεξουαλικά ταιριάζει απίστευτα! Ο Κριός ξυπνάει τη φωτιά μέσα στο Ταύρο και του καταρρίπτει όλα τα ταμπού. Σε σχέση όχι δε ταιριάζουν και τόσο γιατί ο Κριός είναι ασταθής! Πολλές περιπέτειες, ψέματα και απιστίες και ένας Ταύρος πόσο θα ανεχθεί μια τέτοια κατάσταση; Για αυτό προτείνω κυρίως να το αφήσετε στο φλου και όπου βγάλει. Άλλωστε η πίστη και η σταθερότητα του
Ταύρου, κάνει ένα Κριό να βαριέται εύκολα και γρήγορα!

Ταύρος
Ταιριάζουν πολύ σε όλα τα επίπεδα! Βέβαια το κακό εδώ πέρα είναι το πείσμα, ο εγωισμός και η ξεροκεφαλιά τους, που όλα αυτά μπορούν να είναι η αιτία, η σχέση αυτή ή να είναι καταστροφική ή γεμάτη από ένταση και πάθος. Το ωραίο είναι πως μιλούν με τα μάτια και τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Όμως η Ταυρίνα θα το βαρεθεί το Ταύρο γιατί στη πορεία η πολύ χαλαρότητα, φέρνει την αδιαφορία και το πάχος. Ποιος θα ξυπνήσει ποιον;;;

Δίδυμος
Δε παίζει αυτή η σχέση με τίποτα! Καταρχήν η γυναίκα Ταύρος θεωρεί το Δίδυμο ξινό και άκρως ενοχλητικό και ο άντρας Ταύρος δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει μια Διδυμίνα τόσο εύκολα γιατί απλά δε θα τη προλαβαίνει. Οι αύρες αυτών των δυο ανεξαρτήτου φύλλου δε ταιριάζουν με τίποτα! Ένα σεξάκι στο φτερό μπορεί, αλλά ως εκεί..!!!

Καρκίνος
Μεταξύ μας; Όχι δε ταιριάζουν με τίποτα. Μαλθακός ο ένας, τρυφερός ο άλλος, πω πω.. βαρέθηκα ήδη! Μια σχέση που μπορεί να προκύψει όμως στη πορεία περισσότερο μετατρέπεται σε φιλική, παρά σεξουαλική ή οτιδήποτε άλλο. Δε το προτείνω ιδιαίτερα, γιατί ας πούμε ο Καρκίνος ότι φύλλο και αν είναι δίνει πολύ μεγάλη σημασία στον εαυτό του. Το Ταύρο ποιος θα τον φροντίσει;;;

Λέων
Εδώ έχουμε κάτι το δυνατό. Ταιριάζουν απόλυτα αλλά ίσως όχι και τόσο. Το χιούμορ και η εκφραστικότητα του Λιονταριού, γοητεύουν ένα Ταύρο και είναι μια βασική αιτία να υπάρξει και ένας έρωτας. Βέβαια οι λαμογιές του Λιονταριού ξενερώνουν ένα Ταύρο, άρα εδώ έχουμε να κάνουμε με χαρακτήρες και χαρακτήρες. Σχέση αγάπης, βαθιάς αγάπης, αλλά όταν χάνεται ο ενθουσιασμός και ο θαυμασμός, υπάρχει πρόβλημα!

Παρθένος
Αν και υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία, δε το προτείνω και τόσο. Ο Παρθένος είναι πιο σταθερός από το Ταύρο και πιο ψυχαναγκαστικός. Κάπου τα βρίσκουν, κάπου τα χαλάνε, όμως παράξενη σχέση πολύ. Μυστικά από εδώ, μυστικά από εκεί και ή υπάρχει έντονο και απελευθερωμένο σεξ, ή τότε υπάρχει και κάτι άλλο. Όχι, ωραία τα μυστήρια, αλλά ο Ταύρος, θέλει να γνωρίζει..!!!

Ζυγός
Εγκεφαλική σχέση και άκρως αισθησιακή.. Βέβαια σα το γάτο με το σκύλο, αφού η αναποφασιστικότητα του Ζυγού, τρελαίνει ένα Ταύρο. Έντονη σχέση, εξαρτημένη, αφού δένονται πολύ μεταξύ τους. Υπάρχει χημεία. Ρομαντικοί, ονειροπόλοι, σαγηνεύουν ο ένας τον άλλον και υπάρχει μυστήριο σεξ. Βέβαια, το ματάκι θα παίξει και από εδώ και από εκεί… Μόνο έτσι.. δένει το γλυκό!

Σκορπιός
Τι να γράψω εδώ πέρα! Η τρέλα η ίδια! Φωτιά που καίει ένα πράγμα! Έντονη σχέση, φλογερή, γεμάτη από πάθος, μαγνητισμό, χημεία τι να λέμε τώρα. Τρελαίνει ο ένας το μυαλό του άλλου, επιθυμούν το σαρκικό το σεξ, ξεπερνούν τα όρια και τη λογική, ξεφεύγει το πράγμα. Γιατί ο Σκορπιός, είναι ο άλλος ο εαυτός του Ταύρου. Ο κακός, ο σκοτεινός, ο μυστήριος, που απελευθερώνεται μόνο με μια ματιά.. Αχ αυτός ο Σκορπιός, είναι ότι πιο απίθανο υπάρχει.!!!

Τοξότης
Λένε πως ταιριάζουν. Προσωπικά βγάζω σπυριά. Δε παίζει με τίποτα. Όχι σχέση. Ούτε καλημέρα. Delete από το σύμπαν μου. Για αυτό τι να γράψω; Δεν έχω ιδέα.. Λένε πως είναι ταραγμένος συνδυασμός. Really I don’t know!

Αιγόκερως
Δύσκολη σχέση. Καλύτερα να φτιάξουν μια επιχείρηση μαζί, παρά να ανοίξουν σπίτι. Βέβαια, δεν είναι απίθανη αφού ταιριάζουν σε όλα. Ο Αιγόκερως είναι λίγο βαρύς ως χαρακτήρας, για αυτό ο Ταύρος θα πρέπει να έχει πολύ γερό στομάχι. Πιστεύω πως είναι μια μονότονη σχέση όπου ο Ταύρος θα πρέπει συνέχεια να τα δίνει όλα. Όχι δε τη προτείνω!

Υδροχόος
Εδώ έχουμε το παράξενο. Ενώ είναι η μέρα με τη νύχτα, ταιριάζουν κατά ένα μυστήριο τρόπο. Η σταθερότητα και η πίστη του Ταύρου κάνουν έναν Υδροχόο να νιώθει όμορφα, ήρεμα και ασφαλής! Home sweet home, που λέμε. Σχέση δυνατή, γεμάτη από πείσμα όμως και ξεροκεφαλιά. Ο Υδροχόος συναρπάζει και ξεσηκώνει το Ταύρο, κάτι που τον ανανεώνει απρόβλεπτα και φυσικά τον αναστατώνει συνεχώς. Όσο για το σεξ; Συναρπαστικό!

Ιχθύες
Δε θα τη πρότεινα αν και λένε πως είναι ένας γοητευτικός συνδυασμός. Ταιριάζουν μεταξύ τους, όμως στη πορεία υπάρχει μια χαλαρότητα. Βέβαια με τη μούρλια του Ιχθύ είναι λίγο διαφορετικά τα πράγμα αν είναι άντρας. Η γυναίκα με τον καιρό γίνεται γατούλα και αράζει, άρα μαζί με το Ταύρο τη βγάζουν ίσως σε ένα καναπέ, παρέα με λιχουδιές; Εδώ έχουμε τις περιπτώσεις που υπάρχει έντονη διαφορά στο αρσενικό και στο θηλυκό. Άλλη σχέση η μια και άλλη η άλλη..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos