Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 10/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο σήμερα και η αλήθεια είναι πως δεν έχω κέφια καθόλου. Δεν είναι ο μήνας μου ο Γενάρης, ούτε ο Φλεβάρης, φυσικά! Από το Μάιο και μετά
ξυπνά το ξωτικό και παίρνει τα πάνω του. Ο χειμώνας, απλά δε μου ταιριάζει.. Κρυώνω συνέχεια, δε μου αρέσουν τα πολλά τα ρούχα, τρελαίνομαι ας πούμε.. Νυστάζω πολύ. Πεινάω πολύ. Η βροχή μου τη δίνει. Οι λάσπες το ίδιο. 


Και ναι γκρινιάζω πρωί-πρωί..

 ..απο το πρωί ασχολούμαι με το τζάκι. Σα να είμαι η σταχτοπούτα ένα πράγμα. Μέσα στις στάχτες και στο κάρβουνο, βάζω συνεχώς ξύλα, για να ζεσταθώ και έχω και το νύχι το ημι-μόνιμο, δόξα το Θεό, αλλά πόσο θα κρατήσει το άτιμο.. μια λάθος κίνηση με το κούτσουρο και πάει το μανικιούρ! 

και συνεχίζω να γκρινιάζω.. και ο ήλιος δεν έχει βγει ακόμα..

 ..πόσο βαριέμαι, πόσο βαριέμαι.. τα ίδια και τα ίδια. Να πάμε supermarket, να βάλουμε πλυντήριο, να μαγειρέψουμε και να καθαρίσουμε και τα σχετικά. Δηλαδή ξεκινάει άλλο πρόγραμμα πιο σκληροπυρηνικό για μια εργαζόμενη σα και εμένα.. μόνο με τις σκέψεις αυτές ξενερώνω, γιατί απλά βαρέθηκα.. δε βρίσκω το λόγο..

 ..να κανονίσω καφέ με τη φιλενάδα και τα ρίξω όλα στο κόκορα;;; και τι έγινε μωρέ; Τρώμε έξω, και κάνουμε τα στραβά τα μάτια σε ότι μας ενοχλεί.. άλλωστε η σκόνη δεν έφυγε ποτέ.. χα χα

.. και ναι σήμερα είμαι κακό ξωτικό.. και τεμπέλικο.. βαριέμαι.. κακή επιρροή..

Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Με το καλημέρα σας, μόνο φτυάρι που δε θα σας δώσουν, να ανοίξετε λάκκους σε κανά χωράφι! Σας περιμένουν δουλειές με φούντες, να το περιμένετε! Όμως δε σας αφορούν άμεσα και καλά θα κάνετε να αρνηθείτε, γιατί χρειάζεστε ξεκούραση και ηρεμία. Βέβαια, θα πρέπει να εξαφανισθείτε, αλλιώς θα σας μουρμουράνε όλη την ημέρα. Ναι σας το χαλούν το κέφι, όμως παλέψτε το γιατί δεν αξίζει το κόπο..

Ταύρος
Σήμερα καλύτερα να μη κάνετε τίποτα. Ξεκούραση, χαλάρωση, άραγμα. Αν δεν επείγει κάτι, τότε τα άστρα θέλουν να τεμπελιάσετε κανονικά. Βέβαια, μια κουβέντα είναι αυτή, αφού με το που θα βγει ο ήλιος, σίγουρα θα ξυπνήσει κάτι μέσα σας και θα τη κάνετε τη γενική στο σπίτι, γιατί μούρλια είναι αυτή. Για τους πιο ελεύθερους και ωραίους, είναι μια καλή ευκαιρία, να βρεθείτε από καφέ σε καφέ..

Δίδυμος
Παίζει σήμερα όλη την ημέρα να γκρινιάζετε! Θα τα βάλετε με τους δικούς σας τους ανθρώπους και ξαφνικά στη γωνία με το ένα πόδι όρθιο. Εντάξει σειρά σας, να ρίξετε μια κατσάδα εκεί που πρέπει, αλλά δε γίνεται όλη την ημέρα να είστε κάπως έτσι.. Σάββατο σήμερα, ντυθείτε ωραία και βγείτε έξω να ξεσκάσετε. Αν το σπίτι σας πνίγει και τρελαίνεστε, δε βρίσκω το λόγω να καταπιέζεστε.. Σωστά;;;

Καρκίνος
Με το που θα ανοίξετε τα μάτια σας, θα περάσουν χιλιάδες πράγματα από το μυαλό σας, για να κάνετε σήμερα. Από τη μια θέλετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Από την άλλη θέλετε να πάτε βόλτα με τους φίλους σας. Υπάρχουν όμως και οι δουλειές τους σπιτιού. Μήπως να βάζατε προτεραιότητες και να τα παίρνατε με μια σειρά λογική ας πούμε;;; Τα beaute πρωί-πρωί όμως, μη ξεχνιόμαστε.. Και μετά όλα τα άλλα!

Λέων
Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας και δε βγαίνει με τίποτα. Κανείς δε ξέρει τίποτα, είναι ένα από τα μυστικά σας, για αυτό δε θα πρέπει να κινήσετε υποψίες. Δε ξέρω αν παρακολουθείτε το ταίρι σας ή αν θέλετε πάλι να κάνετε κάποια τρέλα, πάντως όσο πιο ψύχραιμοι είστε, άλλο τόσο θα καταφέρετε να το δουλέψετε υπογείως. Από την άλλη αν τόσο πολύ θέλετε να μάθετε την αλήθεια, απλά ρωτήστε!

Παρθένος
Σήμερα θα κάνετε αυτό που εσείς θέλετε και όχι οι άλλοι. Μέρα που θα ικανοποιήσετε πολύ το εγώ σας, αλλά επιβάλλεται να συμβεί αυτό, για να ηρεμίσετε λιγάκι. Χαμογελαστοί και πρόσχαροι, αρνηθείτε προτάσεις που δε σας κάνουν και δηλώστε με ωραίο τρόπο πάντα, πως δεν είστε διαθέσιμοι. Βέβαια, αν αυτό που επιθυμείτε είναι το άγριο το σεξ, τότε αλλάζουν τα δεδομένα!

Ζυγός
Μέρα φοβερή για εσάς, αρκεί να πράξετε όπως εσείς νιώθετε. Δηλαδή, κάνετε σκέψεις να μείνετε σπίτι και να κοιμηθείτε, δίχως να σηκώσετε τηλέφωνα και δίχως να πάτε πουθενά, τότε να το κάνετε. Δε χρειάζεται να στρεσαριστείτε για τίποτα. Άλλωστε και αύριο μέρα είναι και αν δεν είναι να εμφανισθεί ας πούμε ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσα πάνω στο λευκό το άλογο, τότε δε βρίσκω κάποιο λόγο ανησυχίας!

Σκορπιός
Κάπου έχετε κολλήσει και ενώ ξέρετε τι λύση, φοβάστε μήπως κάτι δε πάει καλά στο τέλος. Για αυτό υπάρχουν οι φίλοι. Θα βρείτε το κατάλληλο άτομο, για να κάνετε μια ωραία συζήτηση και θα συνδυάσετε σκέψεις και ιδέες και μετά θα βρείτε τον τρόπο να αντιμετωπίσετε το θέμα σας. Πάντως όσο το λιβανίζετε δε πρόκειται να σας κάνει τσα από μόνο του. Ψάξτε το και προκαλέστε εσείς το τσα.. Με πιάνετε;

Τοξότης
Πολύ θετική και χαρωπή η ημέρα σας. Μέσα στα χαμόγελα σας βρίσκω, λάμπετε κανονικά. Όπου και αν πάτε και σταθείτε και βρεθείτε, θα τραβήξετε κόσμο γύρω σας και αρκετοί θα αποζητήσουν τη κουβέντα σας. Μη κρύβεστε και μην αποφεύγετε, γιατί υπάρχει λόγος που γίνεται όλο αυτό.. Να είστε όμορφοι, περιποιημένοι και μοσχομυριστοί, γιατί το σύμπαν έχει εκπλήξεις για εσάς..

Αιγόκερως
Ωραία ημέρα, χαρωπή, ξεχάστε λίγο τα κλασικά και τα τετριμμένα και αφήστε το πράγμα να κυλήσει από μόνο του. Δηλαδή αν προκύψει κάποιο ζήτημα, δείτε το σφαιρικά και βρείτε λύσεις που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Αφήστε τους νόμους και τα πρέπει, πάντα στις σχέσεις αναφέρομαι, μη παρεξηγηθώ και όλο και κάτι μαγικό θα προκύψει..!!

Υδροχόος
Ωχ πώς να σας το πω.. Ζόρικη η ημέρα σας. Υπάρχει θεία δίκη, να το πιστέψετε αυτό και να το πούμε και πιο βλάχικα, δανεικά είναι τα αλεύρια στη ζωή αυτή.. Μια σου και μια μου.. Είστε ανεξάρτητα άτομα εσείς, δε σας αρέσει να σας ψάχνουν και να σας κρίνουν, όμως να περιμένετε τα ίδια και από τους άλλους. Κυρίως από το ταίρι σας. Τα θέλετε όλα δικά σας και δε κάνει καλό αυτό. Έτσι αν είστε στην απέξω σε διάφορα θέματα, μην ενοχλείστε! Εσείς τους έχετε όλους στην απέξω.. συνεχώς!

Ιχθύες
Συνεργαστείτε με τον κόσμο για να πάνε όλα καλά. Ευτυχώς που είστε σε καλή διάθεση, χαμογελαστοί και χαρωποί και θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Η ημέρα σας θετική από όλες τις απόψεις. Όλα μπορούν να λυθούν, δίχως άγχος και νεύρα. Όμως πριν κάνετε το οτιδήποτε ρωτήστε και κανέναν, πάρτε και άλλους στο λαιμό σας, γιατί αν προκύψει το κουλό τότε να είστε παρείτσα στο έγκλημα.. χα χα..!!

magicfariel@gmail.com