Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 04/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, η ημέρα του Θεού, αράζουμε, χαλαρώνουμε και ονειρευόμαστε..

Μου αρέσει να αλλάζω λίγο τα πράγματα, γιατί τα ίδια και τα ίδια, τα βρίσκω άκρως βαρετά.. Μια έτσι και
μια γιουβέτσι, γιατί αλλιώς δε παλεύεται η κατάσταση.. Όπως μου αρέσουν και οι εξαφανίσεις, γιατί εκεί σημαίνει πως πρέπει κάτι να ζήσω, να μου έρθει το συναίσθημα, να καλπάσει η φαντασία και να γράψω ξανά.. Κάθε μέρα είναι διαφορετική για όλους. Ποτέ κανείς δε ξυπνά το ίδιο..

Βασικά έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Θα κάνω ότι μου αρέσει, δε θα καταπιέσω άλλο τα συναισθήματά μου και ότι προκύψει.


Μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα όνειρό μου, μπορεί και όχι, αλλά τουλάχιστον θα μείνω ικανοποιημένη, πως το προσπάθησα, το πάλεψα και απλά δε πέτυχε! Πάντα σκέφτομαι τα χειρότερα, γιατί το αντίθετο συνήθως με προσγειώνει ανώμαλα, γιατί για να λέμε την αλήθεια, η Θεά Τύχη, δε βρίσκεται δίπλα μου συνεχώς.. Μη πω και καθόλου, αλλά τέλος πάντων.. το προσπερνάω και αυτό..

Σε τέτοιες παράτολμες σκέψεις, συνήθως υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες. Είναι αναγκαίο κακό. Δε γίνεται όλοι να μένουν ευχαριστημένοι από τις επιλογές μας.. Το ζητούμενο όμως είναι η προσωπική ευτυχία του καθενός. Εντάξει, κάποιοι συμβιβασμοί πρέπει να γίνουν, αλλά όταν το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο, τότε επιβάλλεται μια αλλαγή. Και αν υπάρχει και σοβαρός λόγος, τότε τι περιμένουμε;; Ο χρόνος δεν είναι ποτέ με το μέρος μας.. Και ίσως, αύριο να είναι πολύ αργά..

Και κάπως έτσι ξεκινάω την ημέρα μου.. τρελαμένη.. χα χα ..!!!


Κριός
Σήμερα να περιμένετε να ρίξετε γερό καυγά, με κάποιο άτομο μέσα από την οικογένειά σας. Ξαφνικά θα σας φορτώσουν με δουλειές, που δε θα σας αφορούν άμεσα, συνεπώς εσείς θα πρέπει να τρέξετε και κάποιος άλλος να αράξει. Δε το αφήσετε έτσι αυτό, θα αντιδράσετε και θα στάξει και το στοματάκι σας φαρμάκι. Μπορεί ακόμα να πλακωθείτε και στο ξύλο. Να πέσουν τούφες από τα μαλλιά. Το νου σας γιατί τα άστρα δε μας τα λένε καθόλου καλά..

Ταύρος
Λοιπόν το σύμπαν είναι όντως μαγικό. Εκεί που νομίζετε πως σας έχει εγκαταλείψει, εκεί ξαφνικά σας θυμάται. Τι εννοώ;; Είστε έτοιμοι να κάνετε πραγματικότητα τα πιο τρελά σας όνειρα. Θέλετε να ζήσετε κάτι το διαφορετικό. Να μπει ξανά η περιπέτεια στη ζωή σας. Να ανέβει η αδρεναλίνη. Δε ξέρω αν θα είναι ερωτικό, ή θα κάνετε κάποιο extreme sport, πάντως έχετε ξεσηκωθεί για τα καλά και είστε έτοιμοι για τα πάντα.. Αλλαγές και πάλι αλλαγές.. Κάνετε πανικό.. και σας αρέσει..

Δίδυμος
Ερωτικοί καυγάδες, να τους περιμένετε. Το ταίρι σας, νομίζω πως σήμερα θα πάθει κάτι και δε θα σας τα λέει και πολύ καλά. Αυτό θα σας εκνευρίσει απίστευτα, γιατί ουσιαστικά αλλάζει πολύ η στάση του/της απέναντί σας, γίνεται πιο επιθετική ας πούμε και σας κρίνουν από το πουθενά. Μήπως να υποστηρίξετε την άποψη, πως έτσι είστε και σε όποιον αρέσετε;;; Δε ξέρω τι σας συμβαίνει, πάντως τα καλύτερα έρχονται και οι συμβιβασμοί δεν είναι και του χαρακτήρα σας.. Το νου σας!

Καρκίνος
Σήμερα αγαπητοί μου θα βρεθείτε κάπου στη μέση. Δηλαδή κάτι θα συμβεί, θα ανάψουν τα αίματα και εσείς θα προσπαθήσετε να κάνετε το πυροσβέστη. Βέβαια, αντί να γίνει αυτό, ίσως να μπείτε και εσείς στο χορό και ξαφνικά να ξεφύγει το πράγμα. Ότι και αν διαδραματιστεί μπροστά σας, κάντε τη πάπια. Εξαφανιστείτε! Αφήστε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα. Αλλιώς θα βρεθείτε μπλεγμένοι άνευ λόγου και αιτίας..

Λέων
Θα ξυπνήσετε πολύ ορεξάτοι για να κάνετε διάφορα πράγματα. Το γεγονός του ότι είναι Κυριακή, δε σας πτοεί και τόσο. Δηλαδή απορώ.. Θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας; Θα πιάσετε εκεί τα εργαλεία σας και θα μαστορέψετε διάφορα; Θα δουλέψετε ως προετοιμασία για την αυριανή την ημέρα; Πάντως με κάτι θα καταπιαστείτε, σίγουρα θα σας πιάσει το βράδυ, αλλά θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα…

Παρθένος
Και επειδή είστε και παράξενα πλάσματα, σήμερα θα φάτε το φλας και θα αποφασίσετε να κάνετε ότι δε συνηθίζετε, ως προσωπικότητα. Δηλαδή, αν έχετε καιρό να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, θα σας γίνει η πρόταση και θα εξαφανιστείτε. Τι ύπνος, τι δουλειά αύριο, εσείς έχετε ανάγκη να ξεδώσετε με τους φίλους σας και η ευκαιρία η κατάλληλη θα παρουσιαστεί όλως τυχαίως. Καιρός να επανέλθετε στα κανονικά σας. Αρκετά με τη δουλειά!

Ζυγός
Δύσκολη η ημέρα σας, κάτι θα γίνει που θα εκνευριστείτε πάρα πολύ! Εντάσεις με φίλους, ή συνεργάτες και χαλάει πολύ το κέφι σας, γιατί πεισμώνετε, γίνεστε ξεροκέφαλοι και πρέπει να περάσει το δικό σας. Ακόμα και με το ταίρι σας, μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Όπως είστε εσείς παράξενοι, είναι και οι άλλοι, για αυτό χαλαρώστε και απαιτείστε αυτό που θέλετε, με πιο γλυκό τρόπο.. Έχετε και τη μαλαγανιά στο αίμα σας.. Τι λέμε τώρα..

Σκορπιός
Κάτι θέλετε να μάθετε, σας τρώει. Πρέπει να έρθει η πληροφορία στα χέρια σας. Κάπως έτσι θα είναι η ημέρα σας, δηλαδή θα το ψάξετε πολύ το θέμα που σας ενδιαφέρει και θα σας αρέσει και πολύ.. Χαρωπή η ημέρα σας και θετική, αφού πάλι θα ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας το σπορ. Τη κατασκοπεία. Μόνο που θα το κάνετε με πολύ διακριτικό τρόπο ως συνήθως και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε και τη γοητεία σας.

Τοξότης
Σήμερα θα διαπιστώσετε πως δεν έχετε άλλα χρήματα για ξόδεμα. Αυτό θα σας αναστατώσει πολύ γιατί ήδη έχετε κανονίσει διάφορα για την ημέρα και ξαφνικά θα πρέπει να κάνετε λίγα και καλά. Για να μη σας πω, απολύτως τίποτα. Κρατήστε ότι σας έχει απομείνει, μπορεί οι ημέρες να είναι δύσκολες αυτές που θα έρθουν και να βρεθείτε εκτός τόπου και χρόνου. Ναι θα έχετε τις μαύρες σας όλη την ημέρα.

Αιγόκερως
Λοιπόν θα σας ζητήσουν κάτι το παράλογο και θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ! Πάρτε βαθιές ανάσες, περπατήστε κανά τετράγωνο, εκτονωθείτε δηλαδή αλλιώς και μετά όταν ηρεμίσετε αντιδράστε αναλόγως! Υπάρχει λύση στο πρόβλημα που θα προκύψει και ξέρετε καλύτερα από το καθένα πώς να χειρίζεστε καταστάσεις και συμπεριφορές παράλογες. Ψυχραιμία πάνω από όλα!

Υδροχόος
Κάτι θα συμβεί σήμερα που θα σας χαλάσει πολύ το κέφι. Κάποιος θα σας θυμίσει κάτι, μπορεί δυσάρεστο, μπορεί και ευχάριστο, όμως κατά βάθος θα νιώσετε ένα συναίσθημα μελαγχολίας, νοσταλγίας, κάτι θα σκοτεινιάσει πάλι τη καρδούλα σας. Ζείτε από το παρελθόν, όμως είστε και άνθρωποι του μέλλοντος! Για αυτό αφήστε τα ψυχολογικά σας στην άκρη και δημιουργήστε ξανά από την αρχή!!! Ότι έγινε-έγινε.. Πάει πέρασε..

Ιχθύες
Φουρτούνες μέσα στο μυαλό σας. Τίποτα άλλο. Βασανίζεστε άδικα. Μια ικανοποιείτε τον εγωισμό σας, μια τρομάζετε από αυτόν. Εντάξει θα κάνετε το σωστό, γιατί με τις extreme τις αποφάσεις σας, είστε έτοιμοι να διαλύσετε τα πάντα. Σήμερα ευτυχώς, έρχεστε κάπως στα ίσα σας και οι επιλογές σας θα είναι πιο σωστές και πιο λογικές. Μη γκρεμίζετε τα όνειρά σας, από χαζομάρα.. Δημιουργείτε πρόβλημα, από εκεί που δεν υπάρχει!!!

magicfariel@gmail.com