Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 16/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δε το έχω, δε το έχω! Και εκεί που καθόμουν σχετικά αμέριμνη στο καναπέ, σε φάση να δω το αγαπημένο μου
N.C.I.S. και να παίξω συγχρόνως και κανένα παιχνιδάκι στο fb, τρώω ένα φλας, πολύ τρελό! Πρέπει να γράψω ζώδια για το περιοδικό και να τα παραδώσω, σήμερα!!! Δέκα εγκεφαλικά το ξωτικό, είχα αποβάλει κάθε τέτοια σκέψη αφού με έχει κυριεύσει ο κόσμος του χρήματος!

Δεν υπάρχει αυτό που βιώνω αυτές τις ημέρες, περισσότερο νιώθω πως με βιάζει το σύμπαν, παρά το οτιδήποτε άλλο! Γιατί κλείνει το έτος, κλείνει και ο μήνας, φρίκη ολέ, για τον κόσμο που δουλεύει μέσα στα λογιστήρια! Ο πανικός και το χάος το ίδιο..

Πού μυαλό μετά και όρεξη, για αγάπες και λουλούδια…;;; Εδώ καιγόμαστε κανονικά.. χα χα .. ζω μια παράνοια.. όμως πάλι το σύμπαν έκανε τα μαγικά του. Με έβαλε στο τριπάκι να γράψω, γιατί η υποχρέωση είναι υποχρέωση και ας είμαι στα πατώματα και ξαφνικά μου ήρθε η όρεξη..

Είστε τρελή παρέα.. love U!

Φιλάκια..


Κριός
Αν κάτι καρφωθεί μέσα στο μυαλό σας, καλά θα κάνετε να το πείτε γιατί δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεστε, ούτε βέβαια να κάνετε το μάντη. Δύσκολη η ημέρα σας, άκρως πιεστική και αγχωτική, εντάξει δε χρειάζεται να σας φύγει το μάτι, πάρτε μια βαλεριάνα.. Θα τη χρειαστείτε σίγουρα. Πάντως από το να χάνετε το χρόνο σας, για το τι εννοεί ο ποιητής, ρωτήστε τον στα ίσα!

Ταύρος
Κάντε τη πάπια εντελώς. Μην αντιδράτε σε τίποτα. Δύσκολο πολύ αυτό για το χαρακτήρα σας, αλλά σήμερα είναι μια πολύ παράξενη ημέρα και δε πρέπει να μπείτε σε φάση να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο. Από εκεί πάει για Λαμία;;; Από εκεί! Το πράγμα θα κυλήσει από μόνο του και θα βρείτε το χρόνο να κάνετε τα δικά σας και να πετύχετε το σκοπό σας. Don’t worry!

Δίδυμος
Ξεπεράσετε επιτέλους το παρελθόν, σας κάνει κακό! Ότι έγινε-έγινε, από εδώ και πέρα τι θα κάνετε; Πρέπει να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει σε τρελές ταχύτητες για να πετύχετε το σκοπό σας. Συνεπώς αφήστε τα εμπόδια και τις γκρίνιες στην άκρη και ασχοληθείτε με ενθουσιασμό για να προχωρήσετε άμεσα. Κλείστε τα αυτιά σας σε αρνητικές συζητήσεις και διώξτε μακριά σας τους απαισιόδοξους!!!

Καρκίνος
Εντάξει έχετε γίνει χαλί να σας πατήσουν. Επιτέλους βάλτε μια τελεία σε αυτό και κάντε αυτό που εσείς θέλετε. Σήμερα θα γκρινιάξετε πολύ, γιατί ενώ έχετε σχέδια για το πώς θα ξεκουραστείτε και θα περάσετε το ΣΚ σας, ξαφνικά, σας ανακοινώνουν διάφορα και εσείς τα παίρνετε στο κρανίο φουλ! Ναι δε νομίζω να αντέξετε άλλο, ούτε να συγκρατηθείτε. Για να δούμε ποιανού το χατίρι θα γίνει στο τέλος;;;;

Λέων
Πολύ ξαναμμένους σας βρίσκω και ανησυχώ! Το μυαλό σας σήμερα θα είναι στο φλερτ, στο σεξ και πάλι στο σεξ! Κόλαση νομίζω θα γίνει, αφού όταν εσείς θέλετε γούτσου-γούτσου, αγάπες και λουλούδια, δύσκολα σας αντιστέκονται. Μπράβο χρυσά μου, σας βρίσκω πολύ power, για αυτό κάντε εκεί τα μαγικά σας, να γοητέψετε το ταίρι σας, ή μια νέα ύπαρξη.. Όλα παίζουν και τίποτα! Remember..

Παρθένος
Νομίζω το έχετε ρίξει στη γενική τη καθαριότητα από τα πολλά τα νεύρα. Μπορεί και το σπίτι σας σήμερα να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, όμως καλά θα κάνετε να βάλετε μια τάξη, πριν τρελαθείτε εντελώς! Αν εργάζεστε δε, θα βιώσετε τη παράνοια την ίδια, αφού το μυαλό σας, θα είναι τι θα κάνετε και πως και εννοείται πως δε θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε με τίποτα. Είστε και λίγο άρρωστοι με το θέμα..

Ζυγός
Γλυκά μου πλασματάκια, εσείς μπορεί να έχετε τρελά κέφια, αλλά κάποιοι δε τα έχουν και θα κάνουν τα πάντα για να σας εκνευρίσουν και να σας χαλάσουν την ημέρα. Για αυτό λοιπόν αγαπητά μου, να αποφύγετε τα σκάγια, ότι και αν σας πουν, ότι και αν σας κάνουν, ζαμάνφου, για τόσο πολύ. Αυτό θα τους εκνευρίσει περισσότερο, αλλά εσείς τουλάχιστον θα βρείτε την ησυχία σας. Μήπως να κλείσετε και το τηλέφωνο κιόλας;;;

Σκορπιός
Πω πεσμένα τα κέφια. Γιατί;;; Σήμερα πάλι θα βγει όλη η ανασφάλεια που κρύβετε μέσα σας, στην επιφάνεια και θα γκρινιάζετε και θα μουρμουράτε και ποιος σας ακούει;;; Δε πρέπει να είστε έτσι. Εντάξει δε πηγαίνουν όλα όπως θέλουμε, όμως κάποιος λόγος θα υπάρχει που δε σας κάθεται αυτό που τόσο θέλετε. Ψαχτείτε λίγο μέσα σας και αφήστε τον κόσμο στην ησυχία του. Θα δείτε πως στο τέλος κάτι καλό θα βγει.. Υπομονή!

Τοξότης
Δύσκολη η ημέρα σας και άκρως πιεστική. Σήμερα θα σας φορτώσουν σα το γαϊδούρι που λέμε και θα πρέπει να κάνετε τα πάντα. Όσο και αν γκρινιάξετε ο κλήρος θα πέσει κατευθείαν επάνω σας και δε θα έχετε κανένα περιθώριο για να διαλέξετε. Ότι πουν οι άλλοι, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Κάντε τη καρδιά σας πέτρα και δραστηριοποιηθείτε. Ο χρόνος κυλά...

Αιγόκερως
Σήμερα να σηκώσετε το τείχος και να κλείσετε τηλέφωνα, πόρτες και παράθυρα. Μην αφήσετε κανέναν να σας ενοχλήσει γιατί ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και εσείς έχετε προθεσμίες. Το σκέφτηκα αυτό από το πρωί, να που το επιβεβαιώνουν και τα άστρα. Δώστε βάση στα δικά σας θέματα και αφήστε τους άλλους να αντιμετωπίσουν τα δικά τους. Πάρτε και δουλειά για το σπίτι αν χρειαστεί. Πάντως ψυχραιμία και υπομονή. Όλα θα γίνουν.

Υδροχόος
Καιρός να δείτε τι επιθυμεί η καρδούλα σας, είτε αυτό είναι σωστό, είτε λάθος. Αρκετά με τα μη και τα πρέπει, δε νομίζετε και εσείς; Μείνετε λίγο μόνοι, παρέα με τις σκέψεις σας και ρωτήστε τον εαυτό σας, τι θέλει περισσότερο. Αυτό που θα σκεφτείτε, είναι η αλήθεια, για αυτό δράστε κάπως έτσι σήμερα και δε θα το μετανιώσετε. Σας αρέσουν τα δύσκολα και τα ακατόρθωτα, όμως έτσι είστε εσείς. Αποδεχθείτε τον εαυτό σας!

Ιχθύες
Μιλάμε για τρελά γλέντια σήμερα. Θα τσακωθείτε με τους πάντες, αν δε μπορέσετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας. Πρέπει όμως να δείξετε ψυχραιμία, γιατί δε γίνεται στα καλά να είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και στη δύσκολη να πυροβολείτε τον κόσμο σας. Ή όλοι μαζί ή καλά Χριστούγεννα! Δείξτε σε κάποια θέματα κατανόηση και ξεδώστε σε κάποια άλλα. Διαχωρίστε τις στιγμές και τους ανθρώπους.

magicfariel@gmail.com