Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 09/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά. Παρασκευή σήμερα, πόσο το έχω ανάγκη αυτό, δε το φαντάζεστε. Βασικά έχω χάσει τις ημέρες, έχω χάσει το μυαλό μου, δε ξέρω πού
πατάω και πού βρίσκομαι.
Μπαίνω στο αυτοκίνητο και πάω, ανάθεμα πού και πώς πάω, αφού είμαι χαμένη στο διάστημα κανονικά!

Θέλω να κλείσω τους διακόπτες, να μη σκέφτομαι τίποτα, δε θέλω να συγκεντρωθώ, ούτε να σοβαρευτώ, ας το πούμε και έτσι, γιατί για να νιώθω το χάος αυτή τη στιγμή, κάποιος λόγος θα υπάρχει..
Είμαι ανήσυχη πολύ, κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. Δε με κρατάει τίποτα. Υπερδραστήρια τις ημέρες αυτές. Το χταπόδι δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έχω μεταμορφωθεί και έχει μέλλον το πράγμα. 



Βρίσκομαι σε δυο διαστάσεις. Μια του ξωτικού. Που τα βλέπει όλα ροζ, ρομαντικά και χαλαρά. Που ζει για τον έρωτα, τα φρου-φρου και τα αρώματα. Όμως η άλλη η διάσταση, είναι σκοτεινή. Έχει να κάνει με το χρήμα, που μου τρελαίνει το μυαλό. Συνδυασμοί από εκεί, αινίγματα από εδώ, σπαζοκεφαλιές. Και εννοείται πως την εποχή αυτή, όποιος ασχολείται με το χρήμα, καίγεται!!! Πότε θα κάνω μπουμ δε ξέρω.. Είμαι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού; Μήπως ήδη έχω τρελαθεί; Νομίζω πως γουστάρω κατά βάθος, αλλιώς δεν εξηγείται.. Είμαι μαζόχα! Χα χα ..


Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Τόσο πείσμα και κακό βρε πουλάκια μου.. Θέλετε να γίνει με το δικό σας τον τρόπο και ας πεθάνετε ας πούμε από τη κούραση. Δεν ακούτε κανέναν, έχετε τραβήξει ρότα και ενώ κάνετε πως δείχνετε ένα ενδιαφέρον, εσείς εκεί! Ειλικρινά σε επαγγελματικά ζητήματα δεν υπάρχει καμία σωτηρία για εσάς. Είστε μεν ομαδικοί παίκτες, αλλά το κομμάτι σας, αφορά εσάς και μόνο. Ψυχραιμία λοιπόν..

Ταύρος
Λοιπόν γλυκά μου, η ημέρα σας θα είναι πολύ ερωτική και ρομαντική. Κάπως έτσι μας τα λένε τα άστρα.. Αν γνωρίσατε κάποιον πρόσφατα, καλό είναι να σηκώσετε το τηλέφωνο, ή να στείλετε ένα μήνυμα. Δηλαδή να δείξετε εσείς κάποιο ενδιαφέρον. Το σύμπαν θα κάνει τα μαγικά του και κάτι καλό θα προκύψει.. από το πουθενά! Είστε έτοιμοι για περιπέτειες;;; Σάπισε ο καναπές!

Δίδυμος
Καλέ σας δίνετε η ευκαιρία να αποδράσετε και το σκέφτεστε; Πάντως όσοι θέλατε να χωρίστε, το φέρατε από εδώ, το φέρατε από εκεί, αγανάκτησε ο άνθρωπος και έφυγε. Τώρα μη ζητάτε και τα ρέστα από πάνω! Αν δεν έχει γίνει κάπως έτσι, τότε παίζει να λάβετε ένα μήνυμα πολύ παράξενο, τύπου ή αλλάζεις ή χωρίζουμε! Για να δούμε τι θα κάνετε;;;

Καρκίνος
Σήμερα θα έχετε κάποιες ιδέες πολύ ωραίες και πρωτότυπες. Θα τις μοιραστείτε στη δουλειά και θα σας χλευάσουν. Βρείτε τον τρόπο να γίνετε πιο πιστευτοί και πιο αντικειμενικοί, γιατί αυτή τη φορά έχετε δίκιο και πρέπει να το καταλάβουν. Σωστά επιχειρήματα, λογικά, δίχως καρδούλες στη μέση. Πάντως μη χαλάσετε τη ζαχαρένια σας. Στα λόγια σας θα έρθουν έτσι και αλλιώς!

Λέων
Δύσκολη η ημέρα σας, παίζει να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο. Διάφορες συζητήσεις θα γίνουν που θα λάβετε μέρος σε όλες και θα φέρετε τις αντιρρήσεις του αιώνα. Δεν είναι καλή η στιγμή για να πείστε κάποιον για το αντίθετο. Ή συμβιβαστείτε, ή αποχωρίστε, πάντως το δικό σας δε θα γίνει με τίποτα. Ούτε αύριο θα συμβεί αυτό. Κάντε πίσω καλύτερα και αφήστε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα!

Παρθένος
Μη περιμένετε ως δια μαγείας, να μπουν μέσα στο μυαλό σας και να καταλάβουν τις σκέψεις σας. Καλύτερα να μιλήσετε έξω από τα δόντια σε όλους για να γίνουν τα πράγματα όπως εσείς θέλετε και να μη χάσετε το χρόνο σας άδικα. Δε χρειάζεται να σας παίρνει από κάτω αν μερικοί δε μπορούν να σας κατανοήσουν στο απόλυτο. Κάτι τέτοιο θέλει δουλειά!

Ζυγός
Κάτι έχετε πάλι στα σκαριά εσείς. Επαγγελματικό είναι σίγουρα, όμως αυτή τη φορά βιάζεστε και αγωνιάτε περισσότερο για το αποτέλεσμα. Ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες και μη πείτε κουβέντα σε κανέναν. Κρατήστε ακόμα το μυστικό σας, γιατί μπορεί να σας ματιάσουν και μετά πάλι από την αρχή. Είστε ζουζούνια και ποτέ δε το βάζετε κάτω. Απορώ τι είναι;;;

Σκορπιός
Η ημέρα σας μπορεί να είναι πολύ ωραία. Δε βρίσκω το λόγω που θα σας πιάσουν τόσο πολύ τα πείσματα και οι εγωισμοί. Εντάξει δε γίνεται να ικανοποιούν μόνο τις δικές σας τις ορέξεις, καλό είναι να προσφέρετε και εσείς κάτι, έτσι για να τους γλυκάνετε.. Μπορεί να έχετε δίκιο σε ένα ζήτημα, όμως δε χρειάζεται να συμφωνήσουν όλοι μαζί σας..

Τοξότης
Πιεστική η ημέρα σας, κυρίως στο χώρο της εργασίας. Ξαφνικά θα πρέπει να κάνετε δουλειές με φούντες που λέμε, να συνδυάσετε το παλιομοδίτικο με το σύγχρονο και να διεκπεραιώσετε τα πάντα. Αν μπορείτε να κάνετε πάσα μερικά από αυτά, θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα για εσάς. Δεν είστε ρομπότ και πρέπει και οι άλλοι να μάθουν! Για να σας δω..

Αιγόκερως
Μια χαρά είστε, δυνατοί με καθαρό το μυαλό, σήμερα μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα και να πέσετε με τα μούτρα για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Εργασία και χαρά, τίποτα άλλο δε θα σας πω. Πάντως βρίσκετε σε πολύ καλό δρόμο και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, δηλαδή να πέσετε τέζα στο κρεβάτι από το άγχος. Δώστε σημασία στα πάντα και μην αφήσετε τίποτα να σας ξεφύγει.

Υδροχόος
Λοιπόν εσείς μπορεί να έχετε τρελαθεί λιγάκι τις ημέρες αυτές. Εκεί που ήσασταν αδιάφοροι με το ταίρι σας, εκεί ξαφνικά το υποπτεύεστε και ψάχνετε συνέχεια τα πράγματά του. Ψαχουλεύετε εν ολίγοις, με τρόπο παράξενο. Αν πιστεύετε πως το ταίρι σας, δεν είναι φρόνιμο, τότε να το πείτε, έξω από τα δόντια και να είστε σίγουροι πως οι αντιδράσεις του συντρόφου σας, θα σας πουν την αλήθεια!

Ιχθύες
Πω πω νεύρα και γκρίνια. Τίποτα δε σας αρέσει και είστε και έτοιμοι να εκραγείτε και με το παραμικρό που θα γίνει σήμερα, θα γίνει ο χαμός. Αν δε νιώθετε καλά, να μείνετε σπίτι. Δε χρειάζεται ούτε εσείς να ταλαιπωρήστε, ούτε οι άλλοι. Ένα τσαγάκι κάνει καλό.. με μέλι.. έτσι για να είναι γλυκό το πρωινό. Μην είστε τόσο ευαίσθητοι. Ηρεμήστε λίγο στη ζωή σας..!!!

magicfariel@gmail.com