Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Η μαγεία του Έρωτα..

Και εμείς το τροπάρι μας.. δε λέτε..;;;
Δε με νοιάζει αν ο κόσμος χάνεται,
αν καταρρέουν οικονομίες,
το μόνο που θέλω είναι έρωτα και ξερό ψωμί..

Είμαι μαγεμένη, σωστά; Για αυτό λένε πως
ο Έρωτας είναι μαγικός. Δε κοιτάζει ούτε εποχές, ούτε καταστάσεις, ούτε πολέμους, ούτε φτώχεια. Μόλις τα μάτια ειδωθούν, πάει και τελείωσε.

Αχ αυτή η μαγεία του Έρωτα, θα μας τρελάνει.. κανονικά. Τι φίλτρο είναι αυτό, τόσο δυνατό, τι χρώμα έχει απορώ.. Απο γεύση, είναι γλυκό, ή πικρό, γιατί πραγματικά δε μπορώ να το ξεχωρίσω..

Η μαγεία του Έρωτα..

Δε σε ρωτά, αν είναι η εποχή σου, αν το άτομο που έχεις επιλέξει είναι το σωστό, αν η χρονική η στιγμή είναι η κατάλληλη, ούτε καν σου επιβεβαιώνει πως θα είναι αμοιβαίο. Απλά συμβαίνει, σε κυριεύει και εσύ προσπαθείς να καταλάβεις τι έχεις πάθει, γιατί νιώθεις έτσι, δηλαδή γιατί βλέπεις αστεράκια, αφού ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου, μπορεί να είναι μια νέα γνωριμία, όμως μπορεί και ένας φίλος, ένας γνωστός, ή κάποιος τέλος πάντων, που δε σου περνούσε ποτέ απο το μυαλό πως θα ένιωθες κάπως έτσι.. Παράξενες και μυστήριες οι επιδράσεις του φίλτρου.. Νομίζω πως ζαλίζομαι.. αλλά μου αρέσει..

Τόση χαρά και ευτυχία μαζεμένη, γιατί επιτέλους ένιωσες κάπως έτσι, σε χτύπησαν τα βέλη, επιστροφή δεν υπάρχει και μετά ακολουθεί το χάος και τα σκοτάδια.. Γιατί;;; Πρέπει να το δείξεις, πρέπει να το μάθει, πρέπει να ανακαλύψεις το λόγο που ένιωσες έτσι.. Και εκεί ξεκινάει το πανηγύρι.. Θα ακολουθήσει ένα αθώο φλερτ; Θα μπει μπροστά ο εγωισμός και η προσποίηση;; Ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα; Και αν έρθει η απόρριψη τι κάνουμε; Σκέψεις, πολλές σκέψεις άκρως βασανιστικές, γιατί απλά ερωτεύθηκες..!!!!

Η μαγεία του Έρωτα..

Θα μπορούσα να μιλάω ασταμάτητα για αυτό το θέμα, όμως κάπου θα πρέπει να σταματήσω.. Ερωτεύθηκες;;; Πες το! Δείξε το! Πρέπει το άτομο να γνωρίζει την αλήθεια. Μπορεί να είναι αμοιβαίο, μπορεί και όχι, όμως υπάρχει λόγος. Ανακάλυψέ τον! Πάλεψε για τον Έρωτα. Υπερασπίσου τον. Γιατί διάλεξε εσένα. Δεν είπε κανείς πως θα είναι εύκολο, όμως τα δύσκολα είναι και τα πιο όμορφα. Τα ακατόρθωτα δεν υπάρχουν. Εμείς τα δημιουργούμε στο μυαλό μας, για να βάζουμε φρένο στα συναισθήματά μας και τις πράξεις μας.. Όμως η ζωή είναι μια. Τα χρόνια φεύγουν. Τίποτα δε θα επιστρέψει πάλι πίσω. Ότι έγινε-έγινε. Κοιτάζουμε το τώρα. Το παρόν. Το μέλλον. Ότι και αν σημαίνει αυτό..

magicfariel