Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια των ημερών..σήμερα 27/01 ως το τέλος, by F'Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σιγά μη σας άφηνα έτσι! Έχουμε φτιάξει ωραία κατάσταση εδώ πέρα. Δε λέτε;;; Σας παραδίδω
τις μαγικές μου τις λέξεις και εξαφανίζομαι..

Καλή συνέχεια σε όλους!

Έχω άλλο ύφος, αλλά το νόημα το πιάνετε όλοι..





Κριός
Τις ημέρες αυτές φίλοι από το παρελθόν, επιστρέφουν στη ζωή σου. Κάποιοι σου φέρνουν χαρά και κάποιοι σου θυμίζουν γεγονότα και καταστάσεις που νόμιζες πως είχες ξεπεράσει. Από τις 29 ως και τις 31, καλό είναι να κάνεις αυτό που εσύ θες και να αποφύγει τον οποιονδήποτε με ειλικρινή τρόπο. Τα ψέματά είναι μια προσωρινή λύση, όμως μπορεί να σε πιάσουν. Υπομονή και επιμονή γιατί η διάθεσή σου είναι περίεργη.

Ταύρος
Ζόρικες οι ημέρες σου από όλες τις απόψεις. Από τη μια η δουλειά σου, σε στρεσάρει και απαιτεί άμεσες και έξυπνες κινήσεις, από την άλλη στις 27 κάποιος εμφανίζεται μέσα στη ζωή σου και σε διεκδικεί με επίμονο τρόπο. Από τις 29 ως και τις 31, η προσοχή σου στρέφεται στο χρήμα, στη δουλειά και στους στόχους σου. Μη παρασύρεσαι από τον έρωτα. Θα έρθει ο καιρός και για αυτόν.

Δίδυμος
Τα μια θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο, την άλλη θα σου σκάβουν το λάκκο. Κάπως έτσι θα είναι οι ημέρες σου, να το ξέρεις. Στις 27 η τυχερή σου μέρα, ακούς ευχάριστα λόγια για το άτομό σου. Αν κάτι δε πηγαίνει καλά, μη δώσεις σημασία. Η λύση θα έρθει από μόνη της. Μη βιάζεσαι! Προσοχή στις 30 γιατί ένας καυγάς μπορεί να προκύψει και εσύ να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Και δίκιο να έχεις, θα το χάσεις. Στις 31 κάποιος εμφανίζεται από το παρελθόν.

Καρκίνος
Ένα ταξιδάκι θα είναι μέσα στο μυαλό σου και το θες πολύ. Βέβαια, οι υποχρεώσεις δε σε αφήνουν, ούτε τα απρόβλεπτα τα γεγονότα. Στις 28 καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική και συνεπής, γιατί σου ταράζουν το πρόγραμμα και αναστατώνεσαι. Ένα άτομο από το παρελθόν στις 29, αντί να σε βοηθήσει, ρίχνει λάδι στη φωτιά. Στις 30 διαπιστώνεις πως μόνη σου ότι κάνεις. Πάρε τα ηνία. Επέμεινε. Έχεις βάλει νέους στόχους στη ζωή σου.

Λέων
Τις ημέρες αυτές γίνεσαι πολύ συναισθηματική και βλέπεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά. Επαναστατείς κατά κάποιο τρόπο αλλά καλά θα κάνεις να μη βιαστείς για να βγάλεις το πόρισμα για τη σχέση σου είτε με το σύντροφό σου, είτε με κάποιο άτομο από τη δουλειά. Στις 29 εμφανίζεται κάποιος από το χθες και σου προτείνει κάτι πολύ ωραίο. Στις 30 έρχονται αλλαγές στη δουλειά σου πολύ ευχάριστες. Στις 31 ασχολήσου με το ταίρι σου.

Παρθένος
Ηρεμείς κάπως, αλλά για να γίνει αυτό σε βλέπω να πηγαίνεις στην αγορά και να κάνεις σπατάλες άνευ προηγουμένου. Ναι είναι ψυχοθεραπευτικό όμως στις 28 ας προσέξεις, γιατί οι απολαύσεις σε παρασέρνουν. Στις 29 σε κακολογούν και πληγώνεσαι. Μην επιτίθεσαι πίσω, θα έρθει η στιγμή της δικαίωσης. Στις 30 αφιερώσου στον έρωτα και μη φοβάσαι να γνωριστείς καλύτερα, με κάποιον. Πάρε πρωτοβουλία στις 31 και μάθε αυτό που θες.

Ζυγός
Δυνατή και τυχερή και αυτή η εβδομάδα για εσένα. Στις 27 κάτι καλό γίνεται στη δουλειά σου και ανανεώνεσαι κανονικά. Από τη τόση τη χαρά στις 28 υπόσχεσαι λαγούς με πετραχήλια και μετά αλλάζεις γνώμη. Ωραίο το ακατόρθωτο αλλά πολύ δύσκολο. Μήπως να δοκίμαζες έναν άλλο τρόπο για να πετύχεις το σκοπό σου; Οι δικοί σας άνθρωποι είναι δίπλα σας. Στις 31 κάποιος από το ερωτικό σου παρελθόν, επιστρέφει! Ανάβουν τα αίματα.

Σκορπιός
Να περιμένεις έρωτες, αγάπες και λουλούδια. Βέβαια οι ασχολίες σου, δε σου αφήνουν χρόνο για να το απολαύσεις. Στις 28 τσακώνεσαι με τους πάντες, κυρίως με τους δικούς σου τους ανθρώπους, αφού ανακατεύονται στα πόδια σου. Τα δίνεις πάλι όλα στη δουλειά και φρόντισε να επιμείνεις στους στόχους σου και να μην εγκαταλείψεις. Στις 30 δραστηριοποιήσου άμεσα για κάτι που θες πολύ. Όλα είναι με το μέρος σου. Τυχερή ημέρα στις 31.

Τοξότης
Πιο παράξενες ημέρες δεν υπάρχουν για εσένα. Και ενώ στις 27 είσαι μέσα στις γλύκες, ξαφνικά αλλάζει το σκηνικό και έρχονται τα πάνω κάτω. Στις 28 πες ότι έχεις να πεις, έξω από τα δόντια και φρόντισε να γίνεις κατανοητή. Κάνε τις συζητήσεις που θες, φρόντισε όμως να έχεις καλή συμπεριφορά γιατί ως και τις 30 ξεφεύγεις. Δίνεις περισσότερα από όσα λαμβάνεις και πλέον σε ενοχλεί πολύ! Η απογοήτευση σε όλο της το μεγαλείο στις 31.

Αιγόκερως
Και εκεί που είσαι έτοιμη για ένα ταξιδάκι, εκεί ξαφνικά προκύπτουν διάφορα έκτακτα έξοδα που αφορούν το σπίτι σου και μένεις στη βάση σου, παρέα με πολλά νεύρα. Στις 28 και 29 τρέχεις και δε φτάνεις αλλά πρόσεξε να ασχοληθείς μόνο με τα θέματα που σε αφορούν άμεσα. Μη γίνεις το θύμα έτσι ξαφνικά. Στις 30 επανέρχεται ένα σχέδιο στα πλάνα σου. Κάποιος σε ξεσηκώνει. Απέφυγε τους τσακωμού στις 31.

Υδροχόος
Το σπίτι σου είναι αυτό που θα αποζητήσεις περισσότερο και τη θαλπωρή του. Από την άλλη η δουλειά ανεβαίνει, νέες προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι και στις 27 γεμίζει η τσέπη σου ξανά. Βέβαια, παθιάζεσαι και κάνεις απολαύσεις πολύ έξοδες! Στις 28 ξεκαθάρισε λίγο το τοπίο με μια σχέση σου. Από τις 29 ως και τις 31 απρόβλεπτες καταστάσεις θα προκύψουν και απογοητεύεσαι από τη στάση ενός πολύ δικού σου ατόμου.

Ιχθύες
Από τη μια είσαι μέσα στη τρελή τη χαρά και το ερωτικό σου θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο, από την άλλη όμως κανείς δεν έχει την όρεξή σου. Από τις 28 ως και τις 31 θα είσαι μέσα στα νεύρα, θα κάνεις του κεφαλιού σου, θα τσακωθείς με όλο τον κόσμο και αν δε ρίξεις νερό στο κρασί σου, θα μείνεις μόνη και έρημη παρέα με τις σκέψεις σου. Κλείσε τα αυτιά σου, γίνε πιο διαλλακτική και κάνε πίσω όπου χρειάζεται. Βέβαια στις 31 σε περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

magicfariel@gmail.com