Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες, από 27/01 – 20/02/15, έρωτες, πάθη & φαντασία.. by F’Ariel!

Για όλα υπάρχει μια εξήγηση τελικά! Τίποτα δεν είναι τυχαίο, όσο και αν το λέμε, μερικές φορές. Δε ξέρω για εσάς, αλλά εμένα με έχει πιάσει κανονικά, αυτό το ροζ το σύννεφο και θέλω να ζήσω το όνειρο, το ρομαντικό, το
ιπποτικό, εκείνο που είναι βγαλμένο από το παραμύθι το ίδιο.
Και ναι φταίει η Αφροδίτη, που έχει πάει εκεί στους Ιχθύες και πλάθει ιστορίες για αγρίους. Λοιπόν το κακό είναι γενικό.

Δηλαδή όλοι πάνω κάτω θα νιώσουμε πιο ανάλαφρα, πιο χαρωπά και πιο ρομαντικά. Βέβαια αυτή είναι η καλή όψη των πραγμάτων. Υπάρχει και η άλλη που είναι ακόμη πιο ωραία, αλλά τρομακτική συγχρόνως! Όποιος αγαπάει θα το δείξει με έντονο τρόπο, θα ονειρευτεί τον ανεκπλήρωτο τον έρωτα, θα ανέβει σε εκείνο το άλογο που λέγαμε και θα βρει γκρεμό και θα πέσει; Θα υπάρξει ανταπόκριση; Δε ξέρω, όλα παίζουν και τίποτα. Το λέω και το ξανά λέω αυτό.

Το θέμα εδώ πέρα είναι πως ακόμα και τα άτομα που κρατούν τις αποστάσεις, ο καθένας για τους λόγους του φυσικά, παίζει να λυγίσουν και να υποκύψουν σε γλυκούς αλλά σύντομους πειρασμούς. Το δύσκολο θα το βιώσουν οι δεσμευμένοι, αφού το φλερτ θα πρωταγωνιστήσει και τα καυτά τα πάθη, ίσως και τα φιλιά. Στο τέλος αυτής της αστρολογικής της ιστορίας, σίγουρα θα έχουμε δράματα, κλάματα και θύματα!

Ακόμα πιο παράξενο είναι το πλανητικό το σκηνικό.

Παίζουν μπάλα ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας!

Τι να πω σκόρδα, φτου-φτου; Δεν υπάρχει καμία σωτηρία στο θέμα!!!

Φυσικά τα ζώδια που θα επηρεαστούν άμεσα είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες. Και όποιος έχει ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Εχθές που συνάντησε η Αφροδίτη το Κρόνο, τα είπαν εκεί πέρα, δε τα βρήκαν και το αποτέλεσμα ήταν, να είναι μια χάλια ημέρα για το συναισθηματικό μας τον κόσμο. Δηλαδή προέκυψαν το δίλημμα, το αναπάντητο ερώτημα, και η καχυποψία.

Από αύριο όμως 01/02, η Αφροδίτη έχει ραντεβού με το Ποσειδώνα. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει; Η φαντασία στο φουλ, τα κρυφά τα πάθη, οι έρωτες, νομίζω πως οι περισσότεροι θα κάνουμε τρελό σεξ και ανεπανάληπτο.. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, why not? Μπορεί να ζήσουμε και το όνειρο έστω για μια στιγμή, γιατί τα καλά κρατούν λίγο, όμως οι συνέπειες τεράστιες. Για να δούμε.. αγωνιώ..

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι ετοιμαστείτε να ζήσετε τα απίστευτα! Το παρελθόν ξανά χτυπά, συναντήσεις, μηνύματα, φλερτ και αγάπες μεγάλες και τρανές.

Μέχρι τις 08/02 ότι γίνει, γιατί μετά η Αφροδίτη έχει καταναγκαστικό ραντεβού με το Πλούτωνα, όπου εκεί θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Θα ηρεμίσει ο κόσμος και οι έρωτές τους. Τι θα μείνει στο τέλος;; Κανείς δε ξέρει. Ότι είναι πιο δυνατό και αξίζει, λέω εγώ! Οι τυχεροί της παρέας, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες, όπου θα μπορέσουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα.

Αυτά τα νέα των ημερών.. Δεν έχετε παράπονο.. Το κουτσομπολιό μας το κάναμε και πάλι.. χα χα ..

magicfariel@gmail.com