Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 19/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πέρασα ένα φοβερό ΣΚ, τι να πω, ενθουσιάστηκα τόσο που λέω να μας ξανά έρθει.. Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα τριγύρω, γιατί ο κόσμος προφανώς δεν έχει με τι να ασχοληθεί και κάτι που
μπορεί να βρίσκει περίεργο ή αντίθετο με τη δική του τη λογική, το απορρίπτει μια και έξω και δε φτάνει μόνο αυτό, κάνει και τις απαραίτητες τις ενέργειες, για να ενοχλήσει τον απέναντί του, έτσι, επειδή..!!!


Όταν δε μου αρέσει κάτι, ή δεν ασχολούμαι καθόλου, ή το λέω έξω φωναχτά! Το να κάτσω και να φάω το χρόνο μου, με μηχανουργίες και κακοήθειες, δε παίζει πουθενά. Βαριέμαι.. Δε βρίσκω το λόγο.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζεται όπως θέλει, αρκεί να μη προσβάλει κάποιον ονομαστικά. Να νιώθει όπως θέλει, να βλέπει τη ζωή από τη δική του την οπτική γωνία.
Τι σε νοιάζει εσένα, τι λέω, για ποιον γράφω, τι εννοώ.. Και αν είσαι εσύ ο ίδιος, στο ξανά λέω, μη με διαβάζεις. Αφού ενοχλείσαι τόσο.. τεσπα.. θα το ξεπεράσω και αυτό..

Μου φαίνεται πως πέρασα ένα test drive τις ημέρες αυτές. Τεστάρανε, την υπομονή μου, τη τρέλα μου, τα νεύρα μου, αλλά βράχος το ξωτικό! Ταύρος με κέρατα! Αυτή είμαι.. αν σου αρέσει..

Καλή Εβδομάδα σε όλους…!!!


Κριός
Να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω να σας δει ο κόσμος. Φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Το σύμπαν σήμερα βέβαια θα κάνει τα μαγικά του και θα στηρίξει περισσότερο τους ελεύθερους της παρέας. Φλερτ, χαμόγελα, πονηρές ματιές, όλα θα παίξουν και κάτι καλό θα σας συμβεί. Μη ξεμυαλίζεστε οι παντρεμένοι. Κάντε και εσείς το ίδιο με το ταίρι σας. Φτιάξτε ρομαντική ατμόσφαιρα.

Ταύρος
Μέρα πολύ δυνατή κυρίως για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Έχετε πάρει φόρα και τρέχετε με ταχύτητες διαστημικές, χα χα .. προσοχή στο πλανήτη μπροστά σας, αλλά αυτό θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους και φυσικά θα αποδείξετε τη δυναμική σας και τις ικανότητές σας. Κάντε όλες τις απαραίτητες τις ενέργειες για πετύχετε το στόχο σας, δίχως λάθη γιατί δε πρέπει να εκτεθείτε κιόλας!

Δίδυμος
Ξεσηκωμένους σας βρίσκω και με τη βαλίτσα στο χέρι. Πού πάτε πάλι; Αν δε ταξιδέψετε τις ημέρες αυτές, θα πετάξω τα φτερά μου, για τόσο πολύ! Κάτι νέο μπαίνει στη ζωή σας, κάτι πολύ ευχάριστο, σίγουρα έχει να κάνει με τη καριέρα σας και είστε πολύ αισιόδοξοι για αυτό. Μη παρατάτε τα όνειρά σας στη μέση. Πολύ κακή συνήθεια αυτή.. Θα μου πείτε για πού το βάλατε;;;

Καρκίνος
Καλά σας ξημέρωσε μια φοβερή ημέρα. Σήμερα θα γεμίσει η τσέπη σας με χρήμα από το πουθενά. Πώς θα γίνει αυτό; Σας οφείλουν χρήματα και θα σας τα δώσουν; Κάποιος που είχατε δανείσει θα σας τα επιστρέψει; Θα κερδίσετε κάποιο τυχερό παιχνίδι; Πάντως ως δια μαγείας θα συμβεί και αυτό. Και όχι μη τρέξετε να το κάνετε ρούχα και παπούτσια. Βάλτε τα στην άκρη..

Λέων
Γλυκά μου με τα ερωτικά σας θα ασχοληθείτε σήμερα. Δε ξέρω τι θα συμβεί, πάντως ευχάριστα μας τα λένε τα άστρα, κάπως έτσι σας τα μεταφέρω. Ή επιστρέφετε σε μια παλιά σας αγάπη, ή φτιάχνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Ξέρετε πότε κάτι έχει τελειώσει, μόνο που μερικές φορές ρίχνετε στάχτη στα μάτια σας. Σας περιμένουν δύσκολες μέρες για αυτό απολαύστε τη σημερινή έτσι όπως έρθει..

Παρθένος
Οτιδήποτε σας έχει μπλοκάρει, σήμερα θα βρει το δρόμο του. Ναι οι άνθρωποί σας, θα μπουν στη μέση και θα σας βοηθήσουν άμεσα. Ακόμα και στη δουλειά που δεν είστε ομαδικοί παίκτες, θα βρεθούν τα άτομα που θα σας στηρίξουν και θα σας ξεμπλοκάρουν. Να πάτε στο γιατρό και μη φοβάστε. Όλα στο μυαλό σας είναι. Από υγεία είστε μια χαρά!

Ζυγός
Τι θέλετε χρυσά μου σήμερα; Τι επιθυμεί η καρδούλα σας; Νομίζω αγαπούλες και χαδάκια και όμορφα λογάκια. Ναι κάτι τέτοιο θα αποζητήσετε, για αυτό βρείτε το χρόνο και το τόπο για να παίξετε. Ρομαντική η διάθεσή σας και ονειροπαρμένη αλλά χρειάζονται και αυτά, πού και πού. Τρέξτε στη φωλίτσα σας, φροντίστε να είστε με τη σωστή τα παρέα και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

Σκορπιός
Σήμερα θα κλείσετε μια νέα συμφωνία, που επιτέλους θα σας φέρει και εκείνο το χρήμα που σας αρέσει, τόσο. Όταν είστε καλά παιδιά και παίζετε με τους κανόνες των άλλων, τότε υπάρχει και ανταμοιβή. Τα άστρα λένε, πως θα πάρετε μεγάλη χαρά, αφού οι δικοί σας οι άνθρωποι θα μπουν μπροστά και θα βοηθήσουν τη κατάσταση. Εκτιμήστε το!

Τοξότης
Όσοι χάθηκαν μέσα στο ΣΚ ξαφνικά θα βρεθούν σήμερα. Θα σας θυμηθούν οι πάντες και θα σας ξεμυαλίσουν με βόλτες και διάφορα νυχτερινά τερτίπια. Εσείς να δεχθείτε, αλλά φροντίστε να ακολουθήσετε τη σωστή τη παρέα, εκείνη που θα σας κάνει να χαμογελάσετε και να ξεχάσετε τα βάσανά σας! Πάντως θα νιώσετε πολύ ωραία που έχετε φίλους που σας αγαπούν και σας θέλουν κοντά τους.

Αιγόκερως
Σήμερα θα είστε κάπως παράξενοι αλλά ωραίοι. Δηλαδή πώς να σας το πω. Θα φτιάξετε ένα φρούριο για να μη σας ενοχλήσει κανείς, αλλά συγχρόνως θα προστατέψετε τα συμφέροντά σας. Τι σημαίνει αυτό; Δε ξέρω! Πάντως νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας. Είστε πιο σίγουροι από ποτέ. Και αυτό θα σας βοηθήσει και το στόχο σας να πετύχετε και να βγάλετε περισσότερα λεφτά.

Υδροχόος
Μπα, ξημέρωσε μέρα που χαμογελάτε; Είδατε ωραίο όνειρο εψές; Η ημέρα σας θα είναι θετική από όλες τις απόψεις. Επαγγελματικά κάντε τις προσεγγίσεις που θέλετε και θα βγει κάτι καλό από αυτό. Ερωτικά ότι και να σας πω, πάλι του κεφαλιού σας θα κάνετε, αλλά σήμερα παίζει και κάτι μαγικό εκεί έξω.. Λεφτά θα έρθουν, αν είστε καλά παιδιά και τηρείτε τις συμφωνίες που κλείνετε!

Ιχθύες
Πριν πάτε στη δουλειά, να περάσετε από το γιατρό σας, να πάρετε τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που κάνατε. Μη φοβάστε, μια χαρά και δυο τρομάρες είστε. Λίγο το άγχος σας σκοτώνει και τα ψυχολογικά σας, αλλά κατά τα άλλα όλα τα όργανά σας, δουλεύουν μια χαρά. Ακόμα και στη δουλειά, θα ακούσετε κάτι πολύ ευχάριστο, που θα σας φτιάξει πολύ τη διάθεση. Χαμογελάστε είναι ωραία η ημέρα σας.

magicfariel@gmail.com