Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Το Ζώδιο με το πιο Διαπεραστικό βλέμμα..!!!

Υπάρχει ένα ζώδιο με βλέμμα που σε καίει! Σε περνάει απο ακτίνες Χ, ξέρει τι σκέφτεσαι, πότε, γιατί και όχι μόνο.. Εισβάλει πέρα απο το μυαλό και στη ψυχή και
ταξιδεύει, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και κάνει οτι θέλει! Ποιο έχετε κατά νου;

Φυσικά και ο Σκορπιός! Είναι το μοναδικό ζώδιο με όλα τα σκοτεινά και φωτεινά χαρίσματα. Εκείνο επιλέγει πιο θα χρησιμοποιήσει, ανάλογα με τις διαθέσεις.

Η αλήθεια είναι πως τις Σκορπίνες τις φοβάμαι. Είναι πιο επικίνδυνες απο τους άντρες, φαντάζεστε τι εννοώ! Δαιμόνια μυαλά, πανέξυπνες, πολύ σέξι και άκρως εκδικητικές. Είναι γυναίκες που πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα κάθε στιγμή και ώρα. Το ψέμα το μυρίζονται απο μακριά. Βέβαια, να μη λέμε μόνο αυτά, είναι καλές, πιστές φίλες και αφοσιωμένες.

Ο άντρας τώρα είναι άλλο θέμα! Είναι και αδυναμία μεγάλη για εμένα μια Ταυρίνα, τι να λέμε τώρα.. Ο Σκορπιός μου βγάζει ένα σεβασμό. Με μαγεύει. Μου μιλάει κατευθείαν στο μυαλό. Γιατί υπάρχει χημεία και επικοινωνία άνευ προηγουμένου. Τα πολλά λόγια είναι περιττά και μου αρέσει και αυτό! Έχει το πιο διαπεραστικό βλέμμα όλων των εποχών. Ξέρει την αλήθεια, πριν καν συμβεί το οτιδήποτε και έχει απαντήσεις για τα πάντα.

Όσο πιο ακατανόητη και παράξενη είσαι, άλλο τόσο ο Σκορπιός θα σε διεκδικήσει με πάθος τρελό και αχαλίνωτο..

Το πιο διαπεραστικό βλέμμα του Σκορπιού.. Κάνει έρωτα μαζί σου, δίχως καν να σε αγγίξει.. Είναι μάγος, έχει κάτι το σκοτεινό και μου αρέσει.. πολύ!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos