Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 18/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πάλι έχω ξυπνήσει από νωρίς, μια από τα ίδια, απορώ πού θα πάει αυτή η κατάσταση. Φοβερή ζωή! Ας χαλαρώσω λίγο παραπάνω και ας αναφερθώ ξανά στον Έρωτα. Το κύριος το βγάζω, γιατί
προφανώς ενοχλεί, το αφήνω στο φλου και ότι προκύψει..

Όταν μια ψυχή, νιώθει τον έρωτα σε όλο της το μεγαλείο, όταν δεν είναι αμοιβαίο, όταν δεν υπάρχει καμία ελπίδα, τότε κάπως πρέπει να εκτονωθεί το θέμα, δε λέτε;;


Σε πρώτη φάση η ψυχή αυτή, η ερωτευμένη, θα πρέπει να κατανοήσει γιατί νιώθει έτσι και μέχρι πού μπορεί να φτάσει, για να αποδείξει την αγάπη της, τον έρωτά της, για το άλλο το πρόσωπο;;; Είναι αληθινό όλο αυτό το συναίσθημα; Ή είναι ένας ενθουσιασμός, που θα περάσει;;; Ο χρόνος θα δείξει.. Αυτή είναι η σωστή η απάντηση.. Συνεπώς, υπομονή και ψυχραιμία..

Αν προσμένοντας το ξεπεράσει η ψυχή αυτή έχει καλώς! Αν όμως το συναίσθημα φουντώνει και μεγαλώνει και γίνεται αξεπέραστο, τότε κάτι πρέπει να συμβεί.. Η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί σε όλες τις περιπτώσεις, πρέπει το πρόσωπο να γνωρίζει, πως είσαι ερωτευμένη μαζί του, πως τον αγαπάς, πως τον ονειρεύεσαι, πως θες να είσαι μαζί του, πως επιθυμείς να τον φροντίσεις, γιατί μερικές φορές και με όλα αυτά που μας συμβαίνουν στη καθημερινότητα, ξεχνάμε, το ποιοι είμαστε, το πώς νιώθουμε και το τι μας λείπει…
Μπορεί να βγει κάτι καλό, μπορεί και όχι, όμως το έβγαλες από μέσα σου. Είναι ένα καλό βήμα..

Ένα βήμα προς την απελευθέρωση.. Όμως μπορεί να μην είναι και έτσι.. Θες να λάβεις μια απάντηση που δεν έρχεται ποτέ.. Άρα η ελπίδα συνεχίζει να υπάρχει, όμως κάνει παρέα με την απαισιοδοξία και εσύ κάπου στη μέση, θες να εκτονωθείς, γιατί πνίγεσαι.. Αγαπάς, αλλά δε ξέρεις αν σε αγαπούν.. Πόσο βάναυσο είναι αυτό..

Και κάπως έτσι γίνεσαι καλλιτέχνης..

Γιατί ο έρωτας είναι δημιουργικός, όπως και αυτοκαταστροφικός, αλλά θα πάρω τη πρώτη τη περίπτωση, γιατί μου αρέσει περισσότερο.. Κάποιοι τραγουδούν, κάποιοι χορεύουν, άλλοι ζωγραφίζουν, παίζουν μουσική, παίρνουν τα βουνά, προσωπικά γράφω. Μου αρέσει να γράφω. Εκτονώνομαι αθόρυβα. Φωνάζουν οι λέξεις για εμένα.

Για αυτό.. άμα θες διάβαζέ με.. άμα δε θες μη με διαβάζεις.. το ξωτικό θα συνεχίζει να γράφει.. μέχρι να απελευθερωθεί ολοκληρωτικά και για πάντα, από τον έρωτά σου..

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Μια χαρά και δυο τρομάρες! Για τόσο πολύ. Βέβαια αυτό που έχει καρφωθεί μέσα στο μυαλό σας από εχθές, δεν έχει φύγει, ψάχνετε ακόμα τον τρόπο να γίνει το δικό σας. Αν αλλάξετε ύφος, ή μπλοφάρετε εν ολίγοις, μπορεί κάποιος να τσιμπήσει και να πέσει στη παγίδα σας. Πάντως απολαύστε τη Κυριακή σας, είναι χαρωπή και έχει προοπτική να εξελιχθεί έτσι όπως εσείς θέλετε.

Ταύρος
Μέρα που ή θα γίνετε χίλια κομμάτια και θα γκρινιάζετε γιατί χάσατε το χρόνο σας άδικα, ή που θα τα ακυρώσετε όλα και θα μπείτε σε πρόγραμμα. Πιεσμένοι, αγχωμένοι, γιατί κάτι πρέπει να γίνει, να ολοκληρωθεί και δυστυχώς αν και Κυριακή σήμερα, έχετε ακόμα πράγματα να κάνετε. Δουλειές και πάλι δουλειές. Καλό είναι να μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα για αύριο.

Δίδυμος
Τρώγεστε με τα ρούχα σας κανονικά. Από τη μια θέλετε να μονιάσετε και να τα βρείτε με το ταίρι σας, από την άλλη θέλετε να τα κρατήσετε όλα για τον εαυτό σας. Το μάτι γυαλίζει κάπως σήμερα, για αυτό ψυχραιμία πάνω από όλα. Καλά θα κάνετε σε ήπιους τόνους, να μιλήσετε όμορφα στο σύντροφό σας, ανεξάρτητα το τι θα του πείτε. Οι σωστές οι ερωτήσεις, φέρνουν τις σωστές τις απαντήσεις. Για στοχεύστε!

Καρκίνος
Μη χάσετε σήμερα το χρόνο σας σε παιχνίδια και εγωισμούς. Αν θέλετε κάτι πολύ, να το ζητήσετε έξω από τα δόντια, αλλά με όμορφο τρόπο. Το ταίρι σας σίγουρα έχει κάτι κατά νου, αλλά θα είναι εντελώς διαφορετικό από το δικό σας. Δε γκρινιάζουμε, το συζητάμε και στη τελική ρίξτε κλήρο. Πάντως ωραία η διάθεσή σας, χαρωπή, δε χρειάζεται να τη χαλάσετε, για το ταβερνάκι..

Λέων
Πω πω με γκρίνια θα ξυπνήσετε σήμερα και θα ζητάτε τα παράλογα. Τι όνειρο είδατε πουλάκια μου; Πάντως αν ο τρόπος σας είναι απαράδεκτος, τότε μη περιμένετε κάποιος να σας δώσει σημασία ή να σας κάνει το χατίρι. Από εχθές νομίζω έχετε δαιμονιστεί, όμως όταν βρίσκεστε σε σχέση, πρέπει να μοιράζεστε κιόλας! Το νου σας!

Παρθένος
Πολύ δημιουργικοί θα είστε σήμερα και χαρωποί. Σας βλέπω να καλείτε κόσμο στο σπίτι και να τους φτιάχνετε ένα ωραίο φαγητό, λίγο παράξενο για τα δικά σας τα δεδομένα. Αφού προτιμάτε άλλοι να σας τα φτιάχνουν ή καλύτερα να τρώτε έξω. Εντυπωσιάστε τους ανθρώπους σας, με γεύσεις εξωτικές, ας το πούμε και έτσι και θα περάσετε πολύ super!

Ζυγός
Αφιερώστε την ημέρα στους γονείς σας, στα αδέρφια σας, πάντως σε άτομα της οικογένειάς σας. Σίγουρα έχετε καιρό να τους δείτε, μερικές λιχουδιές και λίγο κρασάκι δε θα ήταν και άσχημη ιδέα. Θα πέσει και το κουτσομπολιό του αιώνα, άλλο που δε θέλετε. Αφήστε τις βόλτες και τα πέρα δώθε και νιώστε λίγο εκείνη τη θαλπωρή, που τόσο σας έχει λείψει..

Σκορπιός
Κάτι θα συμβεί σήμερα σε ένα δικό σας άνθρωπο και θα πρέπει να το βοηθήσετε άμεσα. Βασικά το γεγονός που θα προκύψει, θα σας μεταμορφώσει σε πυροσβέστη, αφού εσείς καλείστε για να σβήσετε τη φωτιά. Νομίζω ένα πανικό θα τον βιώσετε στα καλά τα καθούμενα, όμως παρόλα αυτά είστε μια χαρά. Θα το απολαύσετε κιόλας.

Τοξότης
Αφήστε την ημέρα να κυλήσει και όπως πάει. Μπορεί να σας προκαλέσουν στη πορεία, αλλά εσείς δε πρέπει να δώσετε καμία σημασία. Αφήστε τις αποφάσεις για μια άλλη μέρα, άλλωστε συναισθηματικά είστε και κάπως φορτισμένοι και δε βλέπετε και τόσο καθαρά. Ένα άλλο πρόσωπο ίσως να σας έλεγε την αλήθεια.

Αιγόκερως
Αν έχετε δουλειές, να φροντίσετε να τις κάνετε. Ακυρώστε τα πάντα, γιατί υπάρχουν θέματα που ακόμα και σήμερα, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα και καθόλου χαλαρότητα. Θα έρθουν άλλες ημέρες, για βόλτες και σούρτα φέρτα, αν χρειαστεί να δουλέψετε, ακόμα και από το σπίτι, να το κάνετε!

Υδροχόος
Η φαντασία σας σκοτεινή, μαύρη και άραχνη. Αρνητική φαντασία έτσι την αποκαλώ. Σκέφτεστε το ένα και το άλλο, όμως αντί να νιώθετε καλύτερα, ξεφεύγετε και σας παίρνει από κάτω. Ρωτήστε, μιλήστε, επικοινωνήστε. Ωραία η σιωπή, δείχνει ανωτερότητα και κύρος, αλλά από το να μπαίνουν μέσα στο μυαλό σας ιδέες και διάφορα παράξενα, καλύτερα δεν είναι να ανοιχτείτε;;;

Ιχθύες
Μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια και στα χαμόγελα. Για τόση χαρά μιλάμε. Αφού νιώθετε κάπως έτσι σήμερα, αγαπήστε το ταίρι σας περισσότερο, δώστε τη σημασία που πρέπει, μιλήστε όμορφα στους φίλους σας, αγκαλιάστε τους όλους! Οι καλοί πάντα χωρούν. Όμορφη η Κυριακή σας, απολαύστε την γιατί έρχεται ένας ανάδρομος Ερμής, στις 21 που θα σας ταρακουνήσει για τα καλά!!!

magicfariel@gmail.com