Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Το Ζώδιο του Κριού και οι ερωτικοί του σύντροφοι, by F’Ariel!

Ο Κριός ως ζώδιο, όπως όλοι γνωρίζουμε πλέον, είναι της Φωτιάς και ανήκει στη Παρορμητική ομάδα. Λέξεις κλειδιά, για να καταλάβουμε το χαρακτήρα του ατόμου αυτού, είτε είναι άντρας, είτε γυναίκα. Επειδή όμως είμαι γυναίκα, θα αφιερώσω περισσότερο χρόνο στον Κριό ως άντρα, το έχω και
απωθημένο, που το έχω ξεπεράσει μεν, αλλά μια κακία μου τη βγάζει ακόμα! Ναι, τα κάνουν αυτά οι Κριοί! Ασυγχώρητοι κλασικά..

Ο άντρας Κριός, ανήκει στα αιώνια τα παιδιά. Γουστάρει τη περιπέτεια, τη τρέλα, τον ανταγωνισμό, τα δύσκολα και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει το στόχο του. Μεγάλη αδυναμία οι γυναίκες, όχι οι αριστοκράτισσες, αλλά προτιμά εκείνες που εκπέμπουν το πρόστυχο, το αλλόκοτο, το ανωμαλιάρικο. Και γυναίκα από σπίτι να πάρει, το μάτι θα παίζει αιωνίως και η απιστία είναι κάτι το δεδομένο. Κυλάει στο αίμα του βρε κορίτσια, τι να κάνουμε τώρα;;;

Ναι θα συμφωνήσω κάνει πολύ καλό σεξ! Είναι δυνατός στο κρεβάτι και πολύ καυτός άντρας! Ναι αστέρι, παίρνει άριστα! Και εγώ μαζί σας. Αλλά θα τον προτιμούσα ως εραστή, κάτι το ελεύθερο, παρά να τον είχα άντρα μου. Γιατί η αλήθεια είναι πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Και πρέπει να είσαι πολύ γάτα κοπελιά για να έχεις έναν άντρα Κριό στη τσίτα!!!

Η γυναίκα Κριός είναι άλλη φάση εντελώς! Διαλέγει τον άντρα της ζωής της, τον κάνει δικό της ο κόσμος να χαλάσει και ενώ είναι ψύχρα η τύπισσα, όσο είναι ερωτευμένη τα δίνει όλα για όλα. Μιλάμε για πολύ πάθος. Πιστή γυναίκα, όμως άκρως απαιτητική. Θέλει τα ταξίδια της, τα δωράκια της, όλα τα καλά του κόσμου, γιατί φροντίζει τον άντρα όπως καμία άλλη.
Βασικά εκείνη είναι το αφεντικό στο σπίτι, εκείνη κάνει κουμάντο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό. Και φυσικά ανήκει στη κατηγορία από τη σειρά με τις Νοικοκυρές σε απόγνωση! Όταν απειλείται το σπιτικό της, ή η σχέση της, μπορεί να γίνει πολύ κακιά και αδυσώπητη!!

Και τώρα ας δούμε ο Άντρας Κριός πως είναι με τις άλλες γυναίκες Ζώδια ..

Με γυναίκα Κριό
Είναι συνδυασμός που σκοτώνει! Μεγάλη χημεία, μεγάλη έλξη, ανώμαλο σεξ!

Με γυναίκα Ταύρο
Ωραία σχέση, δυνατή και άκρως ερωτική.

Με γυναίκα Δίδυμο
Ανάλαφρη σχέση. Της περιπέτειας και οι δυο. Περισσότερο φίλοι ή συνάδελφοι, που περιστασιακά κάνουν σεξ, έτσι για να ανάψουν λίγο τα αίματα.

Με γυναίκα Καρκίνο
Καμία σχέση. Καμία επαφή. Ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί!

Με γυναίκα Λέων
Έντονη σχέση, γεμάτη από φωτιά. Κυρίως σε επαγγελματικό χώρο. Η συνταγή του έρωτα έχει πάθος, ανταγωνισμό και μυστικά!

Με γυναίκα Παρθένο
Δε το βρίσκω και πολύ καλή ιδέα. Ψυχρή και αδιάφορη η σχέση αυτή.

Με γυναίκα Ζυγό
Μυστήρια η σχέση και πολύ μαγική. Βασικά μπορεί να είναι και καρμική. Ποτέ δε χωρίζει μαζί της.

Με γυναίκα Σκορπιό
Η πιο φλογερή σχέση όλων των εποχών. Μπορεί να το εκπληρώσει κάθε σεξουαλική επιθυμία και αυτό για το Κριό είναι όνειρο!

Με γυναίκα Τοξότη
Φοβερή η σχέση, βουτηγμένη στη περιπέτεια και την ένταση. Εδώ υπάρχει σεξ παντού, στα πιο απίθανα μέρη. Εδώ κολλάει ο Κριός!

Με γυναίκα Αιγόκερο
Παθιασμένη σχέση, όμως έντονη πολύ. Εκεί που πέφτει ξύλο, εκεί και άγριο σεξ. Φοβερό;;; Υπάρχει μεγάλη χημεία! Συνήθως μισιούνται!

Με γυναίκα Υδροχόο
Πολύ παράξενη σχέση. Βασικά δεν υπάρχει καμία επαφή. Ούτε εγκεφαλική, ούτε σωματική. Δε συμφωνώ ούτε με τη προσπάθεια..

Με γυναίκα Ιχθύ Ούτε καν. Δεν κάνουν σχέση μεταξύ τους με τίποτα. Δύσκολος συνδυασμός με πολλά προβλήματα. Καμία επαφή!


Η γυναίκα Κριός με τα άλλα ζώδια άντρες..

Με άντρα Κριό
Είναι ακριβώς το ίδιο με τον άντρα. Γεμάτη από πάθος, έντονη, μόνο που εδώ κρύβεται έντονα και το συναίσθημα του ανταγωνισμού και της ζήλιας!

Με άντρα Ταύρο
Παθιασμένη σχέση, που θα δίνει την ασφάλεια που αποζητά η Κριαρίνα. Βέβαια αφού εκείνη έχει το πάνω χέρι, βρήκε τον άνθρωπο που δύσκολα της χαλά το χατίρι.

Με άντρα Δίδυμο
Παιχνιδιάρικη μπορώ να πω αλλά μπορεί να έχει διάρκεια. Όσο κρατήσει το παιχνίδι φυσικά, γιατί η κυριαρχική μορφή της θα τον απομακρύνει στο τέλος.

Με άντρα Καρκίνο
Ούτε καν. Αδιάφορος ο χαρακτήρας αυτός για μια γυναίκα τόσο δυνατή. Τα ρομαντικά και τα σορόπια δε την αγγίζουν καν.

Με άντρα Λέων
Η αρρώστια της μπορώ να πω. Έντονη σχέση γεμάτη από πάθος και τρελή χημεία. Αξέχαστη και αξεπέραστη η σχέση αυτή.


Με άντρα
Παρθένο Ούτε καν. Καμία επαφή. Τη ματιά της δε τη ρίχνει ποτέ σε έναν άντρα σα και το Παρθένο. Νομίζω την ενοχλεί η παρουσία του.

Με άντρα Ζυγό
Δεν υπάρχει καμία σχέση, όμως υπάρχει και κάτι. Μπορεί να τσακώνονται σα το σκύλο με τη γάτα, αλλά μια χημεία, κάτι μυστήριο μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτο και αξέχαστο σεξ!

Με άντρα Σκορπιό
Σχέση αξεπέραστη! Αν κολλήσει δε ξεκολλάει με τίποτα. Υπάρχει πάθος, κοινές φιλοδοξίες, πολύ φαντασία. Είναι μοναδική η σχέση αυτή.

Με άντρα Τοξότη
Αν και ο Τοξότης είναι πέρα βρέχει, με τη γυναίκα Κριό, παθαίνει κάτι. Γίνεται μικρό παιδί; Ξεχνάει τις αταξίες του; Πολύ ρομαντική η σχέση αυτή..

Με άντρα Αιγόκερω
Σα το σκύλο με τη γάτα! Καμία σχέση, καμία επαφή, πολύ γκρίνια και μουρμούρα. Δεν αντέχει ο ένας τον άλλον ούτε για 5 λεπτά.

Με άντρα Υδροχόο
Γεμάτη από ζωντάνια η σχέση αυτή. Βέβαια όσο δε παίζει η λέξη γάμος. Καριερίστες και οι δυο, το ανάλαφρο τους ταιριάζει.

Με άντρα Ιχθύ
Δεν είναι και η καλύτερη η ιδέα. Ο αυταρχικός ο χαρακτήρας της Κριαρίνας, γκρεμίζει τις φαντασιώσεις του Ιχθύ και χάνεται το όνειρο..!!

αυτά.. πιστεύω μια ιδέα να τη πήρατε.. καλό βράδυ..

magicfariel

Φωτογραφία από press 👍 and ⭐ από το Pixabay