Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 08/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είμαι κατά ενθουσιασμένη, γιατί σήμερα έχω τη πρώτη μου φωτογράφιση για περιοδικό!!! Παρθένα στο αντικείμενο, μη νομίζετε.. αλλά
η χαρά μου κρύβεται αλλού!

Καταρχήν είμαι ψωνάρα. Να ξεκινήσουμε από εκεί. Γιατί πρέπει να τα λέμε όλα! Από σώμα, πώς να το εξηγήσω, είμαι γυναίκα με καπούλια! Φοράδα, όχι, αλλά φοραδίτσα, ναι! Είναι και χειμώνας, πέρασα και μια μίνι κατάθλιψη, η ζυγαριά ανέβηκε για τα καλά!

Και εκεί που ήμουν αμέριμνη στο γραφείο μου, έρχεται μια συνάδελφος και μου προτείνει να πάρω μέρος στη φωτογράφιση που θα γίνει, για το νέο μας το περιοδικό, το The Body! Έμεινα λίγο με το στόμα ανοιχτό, γιατί η έκπληξη ήταν μεγάλη, αλλά δέχθηκα αμέσως, γιατί είναι μια εμπειρία που πολύ θέλω να τη ζήσω και σίγουρα κάτι θα μου αφήσει.. στο τέλος! Πολλά συναισθήματα ας πούμε..;;; Θα νιώσω σα μοντέλο;;; Θα πάρω πόζα στο φακό;;;; Μήπως ονειρεύομαι;;;

Αυτό που με χαροποιεί ακόμα περισσότερο, είναι πως ξεπερνάμε το γεγονός, πως δε χρειάζεται όλες να είμαστε πετσί και κόκαλο! Δε χρειάζεται να πεθαίνουμε της πείνας για να είμαστε όμορφες! Η κάθε γυναίκα, έχει το δικό της σωματότυπο, τη δική της ψυχοσύνθεση, τη δική της λάμψη! Εντάξει να είσαι αδύνατη λόγω κληρονομικότητας, αλλά υγιείς! Αλλά το να στερείσαι συνεχώς, τροφές, απολαύσεις, ή ακόμα τη ζωή την ίδια, για να είσαι η γυναίκα του επώνυμου του εξωφύλλου, το θεωρώ απλώς μια ψευδαίσθηση..

Βέβαια, δε λέω να πλακώσουμε τη σαβούρα και να ξεφύγουμε, αλλά μερικά κιλά παραπάνω, ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν..

 Άλλωστε γυναίκα δίχως πιασίματα.. δε λέει, σωστά;;;


Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Ωραία η ημέρα σας, χαρωπή και ανάλαφρη και ίσως να παρασυρθείτε από αυτό και να ξεχάσετε κάπου να πείτε το όχι. Ασχοληθείτε με τις δουλειές σας και μη βοηθάτε συνέχεια τον έναν και τον άλλον, γιατί μένουν πίσω τα δικά σας. Να κατεβάσετε το τηλέφωνο, είναι μια καλή ιδέα, ή να κλειδωθείτε όπου και αν βρίσκεστε και ας σας ψάχνουν. Ο δικός σας ο χρόνος είναι πολύτιμος.. μη το ξεχνάτε αυτό!

Ταύρος
Δε ξέρω τι να πρώτο πιστέψω. Τα άστρα ή τη διαίσθησή μου;;; Πάντως θετική η ημέρα για το ζώδιο αυτό, από όλες τις απόψεις. Μετά από καιρό, θα νιώσετε πως οι άνθρωποί σας, αυτοί που αγαπάτε περισσότερο, είναι πλέον μέσα στο μυαλό σας και δε χρειάζεται να δώσετε περαιτέρω εξηγήσεις. Ξέρουν και πώς νιώθετε και πώς βλέπετε τα πράγματα. Θα υπάρξει ανταπόκριση.. χα χα .. από τον Άρη;;; ρωτώ..

Δίδυμος
Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας και δε βγαίνει με τίποτα! Καλά μη σκέφτεστε πονηρά, γιατί υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από το σεξ! Κάποιοι θα πάρετε την απόφαση, ή να σπουδάσετε, ή να πάρετε το πτυχίο σας από κάτι, πάντως ότι είχατε αφήσει στη μέση στο παρελθόν, σας ενδιαφέρει ξανά και θέλετε αυτή τη φορά να το ολοκληρώσετε! Τώρα που το έχετε, δραστηριοποιηθείτε αναλόγως, γιατί μετά μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση ο άνεμος…

Καρκίνος
Μέρα που θα χρειαστεί να πάρετε πρωτοβουλίες. Δεν είναι εύκολο αυτό για εσάς, αφού προτιμάτε να σας κατευθύνουν, αλλά να που αυτή τη φορά, αλλάζουν λίγο τα δεδομένα. Πρέπει να δείξετε εσείς το δρόμο, είτε σε επαγγελματικά θέματα, είτε σε προσωπικά. Δηλαδή, πού θέλετε και πώς να καταλήξει μια σχέση σας; Έχει μέλλον;; Παίρνετε αυτά που θέλετε;;; Ή κάτι έχει ξεχαστεί;;; Καιρός να τα θυμίσετε όλα..!!!

Λέων
Μια χαρά είστε, αλλά θέλετε να κάνετε τόσα πολλά πράγματα και για τον εαυτό σας και για το σπίτι σας και για το ταίρι σας, που πρέπει να βάλετε κάποιες προτεραιότητες, αλλιώς πάλι θα πελαγώσετε. Τι επείγει;; Από εκεί θα ξεκινήσετε και μετά θα δείξει το πράγμα, γιατί πάντα καταλήγετε αλλού για αλλού! Λεφτά έχετε;; Ή ξεπαραδιαστήκατε κάνοντας μεγάλη ζωή μέσα στις γιορτές;;;

Παρθένος
Δύσκολη η ημέρα σας γιατί σήμερα θα καταλάβετε ότι κάποιος σας εξαπάτησε κάπως. Άλλα σας υποσχέθηκαν, άλλα προέκυψαν, άλλα θα συμβούν. Αυτό και μόνο θα σας τρελάνει το μυαλό κανονικά και θα κάνετε μια βουτιά στα σκοτάδια σας. Μη βιαστείτε να αντιδράσετε. Εξετάστε τη περίπτωση, κάτι μπορεί να κρύβεται από πίσω..!!! Και φυσικά να μην αφορά άμεσα εσάς, αλλά κάποιους άλλους!

Ζυγός
Ωραία ημέρα για να κανονίσετε να βγείτε έξω με τους φίλους σας, ή να τους καλέσετε στο σπίτι. Αφήστε τις δουλειές στην άκρη και τα βάσανα, έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε και να γελάσετε και εσείς με τη ψυχή σας. Μπορείτε να πάτε και ένα σινεμά, ή γυμναστήριο, ή οπουδήποτε υπάρχει κόσμος. Έτσι για να εκτονωθείτε και να αλλάξετε και παραστάσεις. Εσείς διαλέγετε..!!

Σκορπιός
Είπαμε μια χαρά και δυο τρομάρες. Μη δω μουτράκια θα σας μαλώσω. Η ημέρα σας θετική και πολύ μαγική μπορώ να πω. Κάτι που έχετε καιρό τώρα μέσα στο μυαλό σας και το βασανίζει και το κολάζει, το έχετε επεξεργαστεί τόσο καλά, που σήμερα θα κάνετε ντου από παντού και ότι προκύψει. Βέβαια, είστε σίγουροι για τον εαυτό σας! Εκ του ασφαλούς που λέμε..

Τοξότης
Και εκεί που θα κάνετε κάτι άσχετο, εκεί θα σας έρθει η φοβερή η ιδέα! Απαντήσεις στα θέματά σας, τις παίρνετε είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλον. Το ένστικτό σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη του νήματος και να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Θα είναι στη δουλειά; Θα είναι στη σχέση σας; Εσείς ξέρετε καλύτερα!

Αιγόκερως
Καιρός να δώσετε σημασία στο ταίρι σας. Μπορεί να είστε μαζί, αλλά το μυαλό σας είναι αλλού! Μιλάτε συνέχεια για τους άλλους, για τα λάθη τους, για τους έρωτές τους, για τη ζωή τους γενικά και δε κοιτάζετε λίγο τα δικά σας τα θέματα. Μη φουντώνετε που σας τα λέω έτσι, αλλά βγάλτε λίγο συναίσθημα.. Τόσο ψύχος πια;; Λίγη προσοχή, μια γλυκιά κουβέντα..

Υδροχόος
Φοβερή ημέρα γλυκά μου! Σήμερα θα σας κάνουν μια πρόταση επαγγελματική, που θα σας συναρπάσει. Ναι θα ενθουσιαστείτε πολύ, όμως θα πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και λογικοί. Δηλαδή, μη ξεφύγετε και ξεκινήσετε να ζητάτε παράλογα πράγματα. Όπως πολλά χρήματα, ας πούμε! Κρατήστε χαμηλό προφίλ, να είστε χαμογελαστοί και όπως ξέρετε.. βήμα-βήμα.. Μη βιάζεστε!

Ιχθύες
Πολύ τρέξιμο και πολύ άγχος! Δύσκολη η ημέρα σας, αλλά μέχρι να βραδιάσει θα τα έχετε καταφέρει όλα. Δείτε το ως μια περιπέτεια. Γιατί σίγουρα θα ανέβει η αδρεναλίνη σας, θα εκτονωθείτε είτε με το λόγο, είτε με κάποιον άλλον τρόπο και στο τέλος θα ακούσετε και ένα μπράβο. Θεατρίνοι κανονικοί. Έτσι λέω εγώ..!

magicfariel@gmail.com