Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 26/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτομαι τον κύριο Έρωτα πρωί-πρωί και χαμογελάω. Όχι δε μου έδωσε κάποια ιδιαίτερη σημασία, αντιθέτως τον ψάχνω με
τα κιάλια, αλλά ταξιδεύει το μυαλό μου σε διάφορες στιγμές που με κάνουν και γελώ.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, κάθε φορά που τον συναντώ, χαζεύω, γίνομαι 15 χρονών, χάνω τη μιλιά μου, μπλοκάρει ο εγκέφαλος, η καρδιά μου χτυπά σα τρελή και το στομάχι, αχ ένα πόνο, τόσο ξαφνικά! Τι σου κάνει ο κύριος Έρωτας, πραγματικά δεν έχω λόγια..

Τον έχουμε ζαλίσει να πω την αλήθεια, μια το κράζω, μια τον θαυμάζω, μια τον γουστάρω τρελά, μια θέλω να τον πνίξω, αλλά χαμογελώ ακόμα και ναι είμαι ένα μεγάλο πειραχτήρι, τον αγαπώ τρελά! Είναι το οξυγόνο μου, τι να κάνουμε τώρα!

Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά, είναι σα να μπαίνει ένα σύννεφο μέσα μου, μισό λευκό, μισό γκρίζο που πηγαίνουν πάνω κάτω, πέρα δώθε και συνήθως συναντιούνται και προκαλούν τυφώνες, βροχές, μπουρίνια, αστραπές και βροντές, όλα αυτά συγχρόνως μέσα σε ένα κορμί, σε μια ψυχή..

Ναι καλά σκέφτεστε.. καλέστε βοήθεια, καλέστε το γιατρό.. δε ξέρω..

τζαζ μπαντ το λέω εγώ.. και τα μυαλά στα κάγκελα!

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Σήμερα λίγο θα μιζεριάσετε. Δηλαδή θα τα δείτε όλα μαύρα και άραχνα, μια από τα ίδια και θα το ρίξετε ή στο φαγητό ή στα ψώνια. Πάντως για να καλύψετε το ψυχολογικό, σας βλέπω και να γκρινιάζετε όλη την ημέρα και να κάνετε πράγματα λίγο παράλογα για τα δικά σας τα δεδομένα. Τι να πω, ψυχραιμία και λογική πάνω από όλα!

Ταύρος
Η ημέρα σας είναι πολύ θετική, γεμάτη από χαρμόσυνα μαντάτα και αισιοδοξία. Χαμογελάστε γιατί σύντομα θα συμβεί κάτι πολύ καλό, είτε στη προσωπική σας τη ζωή, είτε στην επαγγελματική. Δηλαδή κάτι που θέλετε καιρό και έχετε παλέψει με τη ψυχή σας, θα έρθει το μαντάτο και θα απογειωθείτε κανονικά. Έτσι λένε τα άστρα, αυτά σας λέω και εγώ..

Δίδυμος
Σταματήστε να το ψάχνετε από εδώ και εκεί αν έχετε ήδη βρει τη λύση. Ψυχολογικά είστε μια χαρά, μέσα στα χαμόγελα και πολύ ανεβασμένοι. Κάτι σας τρώει και θέλετε να μάθετε περισσότερα, αλλά σήμερα δε θα τη βγάλετε την άκρη. Αφήστε να κυλήσει λίγο ο χρόνος και όλα θα φανούν στη πορεία. Μην είστε ανυπόμονοι. Και όχι το κουβάρι δε θα το ξετυλίξετε σήμερα!

Καρκίνος
Είστε μια χαρά. Μη σας δω με μουτράκια, θα σας μαλώσω. Κάτι ψάχνετε με αγωνία, κάτι θέλετε να μάθετε, μη κάνετε σα μικρά παιδιά. Αν κάτι κάπου έχει κολλήσει σημαίνει πως υπάρχει εκκρεμότητα που πρέπει να την αντιμετωπίσετε. Βρείτε το κομμάτι του puzzle, κάντε εκεί τα μαγικά σας. Όταν είναι όλα έτοιμα τότε να βγάλετε το πόρισμα. Μη κάνετε το αντίθετο, μπορεί και να το μετανιώσετε.


Λέων
Από σήμερα και ως τις 30 όχι απλά πετάει η ομάδα, καλύτερα δε γινόταν!!! Για αυτό πάρτε τα πάνω σας, ντυθείτε όμορφα, βγείτε έξω να γοητέψετε τα πλήθη. Κάπως έτσι ότι και αν προκύψει στη δουλειά, πρέπει να δείξετε αυτοπεποίθηση και πως είστε ικανοί να αναλάβετε νέα πράγματα. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να υπάρχει καλή θέληση.

Παρθένος
Το μυαλό σας είναι ήδη στο ΣΚ που θα έρθει. Μέσα στη τρελή τη χαρά, οργανώνεστε για το πού θα κυκλοφορήσετε, τι θα φορέσετε και ποιους θα δείτε. Εντάξει φοβερό το συναίσθημα, αλλά είναι ακόμα Δευτέρα πρωί. Έχει μέλλον ακόμα, μέχρι τότε. Πάντως ξεσηκωμένοι και αστρολογικά, αφού χαλαρώνετε περισσότερο και απολαμβάνετε το σήμερα, έτσι όπως έρθει!

Ζυγός
Τι γίνεται; Γιατί τόσο πεσμένη η κατάσταση; Υπάρχει κάποιο άτομο που προσπαθεί να σας πλησιάσει, είτε ερωτικά, είτε φιλικά και εσείς το διώχνετε. Δεν είναι όλοι ίδιοι και δεν έχουν όλοι τις ίδιες προθέσεις. Μπορεί να έχετε πληγωθεί κατά καιρούς ή να έχετε απογοητευτεί από συμπεριφορές, αλλά ποτέ δεν είναι αργά, για να μπει ένας νέος άνθρωπος στη ζωή μας. Σκεφτείτε το!

Σκορπιός
Ετοιμαστείτε σήμερα να κάνετε τους πυροσβέστες. Κάτι θα συμβεί και θα χρειαστεί να παρέμβετε για να ηρεμίσουν τα πράγματα. Δηλαδή να σβήσετε τη φωτιά. Ευτυχώς που έχετε τα κέφια σας και θα το απολαύσετε το γεγονός, γιατί ζείτε για κάτι τέτοια και σας αρέσει να δείχνετε και ήρωες από το πουθενά. Ναι ωραία ημέρα για να χρησιμοποιήσετε το ψώνιο σας για καλό σκοπό.

Τοξότης
Λοιπόν, από σήμερα δίαιτα και γυμναστική. Όχι και καλά, αλλά με σοβαρότητα και πάθος. Πρέπει να φτιάξετε σώμα, όχι μοντέλου, απλά να βελτιωθεί και να νιώθετε εσείς όμορφα με τον εαυτό σας. Οι ημέρες αστρολογικά είναι ιδανικές, για να πιστέψετε περισσότερο σε αυτό, να δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας! Καιρός ήταν..

Αιγόκερως
Γλυκά μου ναι σήμερα θα γίνει το θαύμα. Θα σας βρει τυχαία ο έρωτας στο δρόμο; Θα σας χτυπήσουν τα βέλη του κανονικά; Πάντως το βράδυ θα αποζητήσετε την αγκαλιά ενός ατόμου, τα φιλιά του και γενικά έχει σεξ απόψε. Αν δε συμβεί κάτι τέτοιο, να περιμένετε μια τυχαία συνάντηση από το πουθενά, κάτι το οποίο φυσικά θα σας αναστατώσει τόσο πολύ. Πάει θα το χάσετε το μυαλό σας. Το ερωτικό σας θερμόμετρο στα ύψη. Δε νιώθετε μια καψάδα πρωί-πρωί;;;

Υδροχόος
Μέρα που θα ρουχλιάσετε κανονικά. Δεν είναι του χαρακτήρα σας, αλλά όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, θα θελήσετε να χαλαρώσετε και να μη σκέφτεστε τίποτα. Όχι δεν έχετε τα ψυχολογικά σας, αντιθέτως είστε μια χαρά και αποζητάτε στιγμές μικρές, καθημερινές και άκρως απολαυστικές. Ναι ότι και να γίνει θα το καταφέρετε αυτό, είτε εργάζεστε, είτε όχι. Έχετε τον τρόπο σας εσείς..

Ιχθύες
Μέσα στη τρελή τη χαρά και τα χαμόγελα. Δυο μέρες θα κρατήσει αυτό και μετά το χάος. Ας επικεντρωθούμε σε αυτό προς το παρόν. Πολύ κοινωνικούς, χαμογελαστούς, αισιόδοξους σας βρίσκω και ανησυχώ! Μήπως έχετε πυρετό; Πάντως η εβδομάδα ξεκινάει πολύ super για εσάς, από όλες τις απόψεις. Αν ψάχνετε για δουλειά, είναι μια πολύ θετική ημέρα για εσάς. Κουνηθείτε!

magicfariel@gmail.com