Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 17/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο επιτέλους, αλλά και που ήρθε, δουλειά και πάλι δουλειά! Πού θα πάει θα τελειώσει και αυτός ο μήνας και λέμε τώρα θα ησυχάσουμε, αλλά να που δε θα συμβεί ούτε αυτό, αφού έρχεται
ένας ανάδρομος Ερμής, πολύ φορτσάτος στις 21!

Θα σας μιλήσω για το μεγάλο μου έρωτα! Το σκύλο μου. Την αγάπη μου, τη ψυχή μου. Αυτό το πλασματάκι ήρθε στη ζωή μου πολύ ξαφνικά, με εκνεύρισε απίστευτα μπορώ να πω, αφού έκανε ακαθαρσίες παντού και μου έτρωγε και τα λουλούδια.


Δεν είχα ποτέ ξανά σκύλο και δεν ήξερα. Έκανε τη ζωή μου άνω κάτω. Άγνωστο το τι θα έβρισκα μετά τη δουλειά στο σπίτι. Κάθε μέρα και μια έκπληξη! Όσο γλυκό και όμορφο και χνουδωτό ήταν μικρό, άλλο τόσο και διάολος. Ο ταρζάν, έτσι τον αποκαλώ, γιατί είναι αγοράκι και κάνει ακόμα ζαβολιές. Βέβαια, άψογος πλέον, μιλάει το σκυλί κανονικά. Έχει και νοημοσύνη. Με αφήνει με το στόμα ανοιχτό σχεδόν κάθε μέρα.
Βασικά τον λατρεύω, τον υπεραγαπώ, είναι ανεκτίμητες οι στιγμές που περνάω μαζί του. Είναι κέρατο φυσικά, όλο μου φωνάζει, μόνο όταν θέλει αυτός χάδια, αλλιώς γκρίνιας.. Και επειδή είμαι και πειραχτήρι τρελό δεν τον αφήνω σε ησυχία. Χούφτωμα από εδώ, φιλιά από εκεί, τρελαίνεται το σκυλάκι μου.. Θυμίζω λίγο εκείνο το cartoon, την Ελμάιρα αν θυμάμαι καλά, που μόλις την έβλεπαν τα ζωάκια, εξαφανίζονταν!! Χα χα ..

Ο σκύλος μου, αυτή η ζωούλα, μου έχει βγάλει αμέτρητα συναισθήματα στην επιφάνεια. Αγαπώ όλα τα ζώα, πληγώνομαι όταν τους κάνουν κακό και δεν αντέχω πλέον ούτε στην ιδέα, πως υπάρχουν έξω εκεί άνθρωποι που τα κακό μεταχειρίζονται και τα εκμεταλλεύονται σα να μην έχουν ψυχή..

Τα μάτια τους είναι η ψυχή τους. Συνυπάρχουμε στο πλανήτη αυτόν. Δεν έχουμε το δικαίωμα να τα πληγώνουμε. Αντιθέτως πρέπει να τα βοηθάμε, με ένα χάδι, με ένα πιάτο φαί, με ένα σπιτικό, με λίγο ενδιαφέρον. 

Πάω τώρα να χουφτώσω Roody.. χα χα ..

Καλό ΣΚ σε όλους!!!


Κριός
Κάτι θέλετε πάρα πολύ αλλά νομίζω πως θα είναι παράλογο και πολύ δύσκολο. Είστε πολύ ενθουσιασμένοι, ξεσηκωμένοι και πρέπει να γίνει το δικό σας, όμως δε θα σας στηρίξει, ούτε φυσικά θα σας ακολουθήσει κανείς. Για κάποιο περίεργο λόγο δε θα μουτρώσετε, ούτε θα χαλάσετε το κέφι σας. Ξανά σκεφτείτε το και ηρεμίστε. Φωνάξτε τη λογική να σας κάνει παρέα και τότε όλα μια χαρά..

Ταύρος
Μέρα που καλό είναι να μιλήσετε με τους ανθρώπους σας, να εκφραστείτε πιο άνετα και γενικώς να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει. Καλά κάνετε και έχετε μυστικά, αλλά αν κάποια μπορείτε να τα μοιραστείτε, γιατί όχι, να μη ξεσκάσετε και εσείς λιγάκι και να ακούσετε και φυσικά και μια διαφορετική άποψη για το θέμα σας. Γενικώς πείτε τα εκεί που πρέπει, θα σας κάνει καλό!

Δίδυμος
Μια νέα δουλειά στη πόρτα σας. Δεν ενθουσιάζεστε και τόσο, όμως στη πορεία θα αλλάξετε γνώμη. Μη κλωτσάτε τίποτα, γιατί η ημέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Από εδώ και πέρα το θέμα το επαγγελματικό έρχεται πάλι σε πρώτο πλάνο και κάτι καλό προκύπτει. Αρκεί να αφήσετε στην άκρη τις παραξενιές σας και να δεχθείτε τη κάθε πρόκληση. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, όμως συμβαίνει και το αντίθετο.!

Καρκίνος
Ξαφνικά θα ανεβείτε στη ζυγαριά και θα πάθετε δέκα εγκεφαλικά. Τα ρούχα λίγο σας στενεύουν, δεν έχετε δει προφανώς το νούμερο αυτό ξανά! Πρέπει να ξεκινήσετε διατροφή και γυμναστική άμεσα! Ναι πανικός, γιατί εσείς με την ομορφιά και το ωραίο το σώμα, έχετε μια ψύχωση και είστε και το παράδειγμα. Για αυτό αφήστε τις δικαιολογίες, τύπου από βδομάδα και σήμερα κιόλας, προμηθευτείτε τα απαραίτητα!

Λέων
Με κάτι πολύ δημιουργικό θα ασχοληθείτε σήμερα και θα αρέσει πολύ και στους δικούς σας τους ανθρώπους. Απορώ τι θα μπορούσε να είναι αυτό; Μήπως θα καθαρίσετε το δωμάτιό σας; Έκπληξη μεγάλη θα είναι και αυτή. Μήπως το αυτοκίνητο; Πάντως μια καλή πράξη θα τη κάνετε και θα εκπλήξετε τους πάντες. Έτσι μπράβο, γιατί δύσκολη μέρα έρχεται αύριο..

Παρθένος
Πολύ καλύτερα σήμερα ψυχολογικά, ευτυχώς από κέφια είστε μια χαρά. Κακώς δίνετε τόση πολύ μεγάλη σημασία σε κάποια πράγματα. Ότι έγινε-έγινε. Πάει και τελείωσε. Άλλη μέρα σήμερα, δείτε τι θέλετε να κάνετε και κινηθείτε αναλόγως. Αφού βλέπετε και που είστε καλά παιδιά, δε βγαίνει κάτι. Άρα πιο το νόημα; Φτιάξτε εσείς το σημερινό το πρόγραμμα και ας οι άλλοι σας ακολουθήσουν.

Ζυγός
Καλά είστε αλλά όχι και τέλεια. Σας βασανίζουν γενικότερα, διάφοροι άνθρωποι στη ζωή σας και από τη μια θέλετε και από την άλλη δε θέλετε. Αφήστε το πράγμα να κυλήσει από μόνο του. Μη ζορίζετε τις καταστάσεις. Όμως αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τα παρατήσετε. Αντιθέτως, σας δίνονται οι ευκαιρίες, να βελτιώσετε κάτι ή να το τελειώσετε. Για να δούμε. πόσο αποφασιστικοί θα είστε σήμερα;

Σκορπιός
Μετά τη κρίση πανικού που πάθατε εχθές, σήμερα θα έρθουν οι φίλοι σας να σας δουν και να σας φτιάξουν το κέφι. Δώστε σημασία σε αυτό και μη ζητάτε ακόμα περισσότερα. Η μέρα σας θα είναι ήρεμη και χαρωπή και γεμάτη από κόσμο, αν εσείς το επιτρέψετε. Λίγη αγάπη και προδερμ δε βλάπτει χρυσά μου.. Τι λέτε, θα αφεθείτε στη μαγεία του σύμπαντος;; Κάτι θέλει να σας αποκαλύψει..

Τοξότης
Αν και δε σας αρέσουν πολύ αυτά, σήμερα έχει κομμωτήριο και τα σχετικά. Πρέπει να είστε και όμορφοι, πέρα από δημιουργικοί. Ξεκινήστε από νωρίς, για να τελειώσετε και να έχετε όλη την ημέρα μπροστά σας. Σας βλέπω στους δρόμους, να μη μαζεύεστε στο σπίτι με τίποτα. Ήλιος, ωραία μέρα, άντε ρίξτε και τη τρελή την ιδέα και βουρ για το βουνό! Το μαλλί, δεν έχει καμία απολύτως σημασία!

Αιγόκερως
Γιόγκα να κάνετε μόνο. Τίποτα άλλο. Είστε μέσα στην αρνητική την ενέργεια, νιώθετε απίστευτη κούραση και πολύ άγχος. Θα σας έλεγα να κοιμηθείτε περισσότερο, να αποφύγετε τις επαφές με τον κόσμο, να αράξτε για πάρτη σας, να καθαρίσει και λίγο το μυαλό σας. Γιατί αν αυτό έχετε ανάγκη, τότε και το σύμπαν σας συμπαραστέκεται και αφήστε τις δουλειές για μια άλλη μέρα. Δε τελειώνουν ποτέ!

Υδροχόος
Φοβερή η ημέρα σας. Θα είστε συνεχώς με κόσμο. Πολύ κόσμο. Μπορεί να πάτε και σε κάποιο event. Μπορεί να το διοργανώσετε κιόλας! Όλα παίζουν με τη περίπτωσή σας. Πάντως μέσα στη τρελή τη χαρά σας βρίσκω, στα χαμόγελα και ναι είναι η ημέρα σας, αρκεί να μη σας πιάσει εκείνο το πείσμα, άνευ λόγου και αιτίας. Επιβάλλεται να είστε με τους φίλους σας και όχι μόνοι! Αυτά κάνουν η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιό σας..

Ιχθύες
Σήμερα θα νιώσετε πως δε σας παίζουν. Σας έχουν πετάξει εκτός. Αυτό δε σας αρέσει καθόλου και θα εκνευριστείτε απίστευτα. Αντιθέτως μπορεί και να σας τα ψάλουν για διάφορα αν τους πείτε και κάτι. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δε τους ενδιαφέρετε και πως δε σας θέλουν στη παρέα. Πώς να σας το πω. Βρείτε άλλα παιδάκια να παίξετε. Σίγουρα θα ζηλέψουν .. κάποιες ψυχές!

magicfariel@gmail.com