Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Κάνω παύση και εξαφανίζομαι..

Το σκέφτομαι καιρό τώρα.. έφτασαν οι μέρες.. να κάνω παύση και να εξαφανιστώ..

Όχι δε θα το κατεβάσω το blog, θα το αφήσω εκεί, να υπάρχει και να στέλνει τη μαγεία του στο κόσμο, σε εσάς τα ξωτικά μου ακόμα και
στους εχθρούς.. δε με νοιάζει.. όλοι ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι.. κακίες δε κρατώ!

Η αφορμή του blog ο μεγάλος μου ο έρωτας. Βρήκα τρόπο να του μιλάω. Να με διαβάζει. Να επικοινωνώ..

Αυτά που ήθελα να πω πάνω-κάτω τα είπα, γιατί είχα ανάγκη να εκφραστώ. Να τα βγάλω απο μέσα μου. Να πω την αλήθεια. Υπάρχουν στιγμές που είμαι θυμωμένη πολύ, όμως πολλές άλλες που απλά παίρνω αγκαλιά τη στεναχώρια μου και γράφω..

Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Η ανταπόκριση όνειρο απατηλό, προφανώς δε τον γοήτεψε αυτό που επινόησα.. τη magicfariel.. γιατί "..όσο υπάρχεις θα υπάρχω.." άρα τώρα που δεν υπάρχεις, δεν έχω απο πού να αντλήσω την έμπνευση και να δημιουργήσω .. Με άδειασες κύριος..

Κάνω παύση, να ηρεμήσω, να ζήσω λίγο, να σκεφτώ και θα επανέλθω. Δε ξέρω με τι ύφος, αλλά κάτι θα έχω να σας πω.. Νέο και διαφορετικό..

Ξενέρωσα, γιατί ενώ βγάζω τη ψυχή μου, αναφέρομαι σε μια προσωπικότητα ελεύθερη και ανεξάρτητη, κάποιες κυρίες θεώρησαν πως πήγα να τους κλέψω τον άντρα! Ούτε καν! Δε κάνω τέτοια.. Αυτά τα αφήνω στις ανήθικες ψυχές, κάτι που δε μου ταιριάζει..
Αντιθέτως ο δικός μου ο νόμος είναι, η κάθε μια τον άντρα της και στα χωράφια της...!!! Αλλιώς έχει πόλεμο!!! Αλλά το ξεπερνώ και αυτό και σας συγχωρώ.. γιατί η καχυποψία καλά κρατεί.. σε καιρούς άκρως επικίνδυνους.. Συμπτώσεις θα το πω, γιατί αυτή είναι και η αλήθεια..

Θύμωσα γιατί ενώ μιλώ για τα συναισθήματά μου, ξεγυμνώνομαι καθημερινά, βρέθηκε ο άνθρωπος, που μου μπλόκαρε τις αναρτήσεις, τις θεώρησε ανεπιθύμητες και ναι το πήρα είδηση σχεδόν 2 εβδομάδες τώρα. Τα κείμενα είναι συγκεκριμένα. Είναι γλυκά. Ρομαντικά. Βγάζουν έρωτα και πάθος. Δε προσβάλουν κανέναν. Οι φωτογραφίες είναι επίσης όμορφες, φανταστικές, βγαλμένες απο το όνειρο και παρόλα αυτά βρέθηκε το άτομο που πάτησε το ρημάδι του κουμπί!

Απογοητεύτηκα, γιατί ενώ το παλεύω με νύχια και δόντια, ενώ δε βγάζω ούτε 1 εύρω απο αυτό εδώ, ενώ δε παίζω και δεν ασχολούμαι με τον ανταγωνισμό, γιατί δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Ούτε καν! Γιατί άλλο το χόμπι και άλλο το επάγγελμα, η καριέρα.. δέχομαι πόλεμο, ακόμα και απο τον άνθρωπο που πίστευα πως θα με στηρίξει. Με βάζει δίπλα στους μεγάλους και τους τρανούς.. Τι να φτύσω η έρημη..;;; Ευχαριστώ πάντως.. γιατί κάτι αξίζω τελικά! Αλλά και πάλι δε με νοιάζει.. Άλλωστε το κέφι μου κάνω εδώ πέρα.. σωστά;;;; Σιγά μη γίνω αστρολογού!!!!!

Ναι είμαι ευαίσθητη πολύ, γιατί ζω στο κόσμο μου, δεν ενοχλώ κανέναν, δεν είμαι αδιάκριτη και σέβομαι τα όρια που θέτει ο καθένας! Σέβομαι το γεγονός πως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Να τις μάθω σας ρώτησα και δε μου απάντησε κανείς..

Άρα βάζω φρένο στις κακοήθειες, στη καχυποψία, στον έρωτα και εξαφανίζομαι..

Κουράστηκα και θέλω να αράξω.. πειράζει;;;

You won .. for the moment..

Φιλιά πολλά

magicfariel