Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 21/01/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχω χαθεί μέσα στο δάσος, είναι σκοτεινά, μου αρέσει και δε μου αρέσει, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Η άποψη τύπου, πως
όσο πιο μεγάλος είναι κάποιος ηλικιακά, σημαίνει πως είναι και πιο ώριμος, πιο σοβαρός και πιο μυαλωμένος, απλά δεν υφίσταται! Μου τη καταρρίψανε μια φορά και ένα καιρό, έγινε ξανά πρόσφατα..


Γιατί από στιχάκια, λόγια και κουβέντες του αέρα φλομώσαμε.. Και μετά αναπτύσσουμε και το θέμα της επικοινωνίας.. Νομίζω σε μερικούς θα πρέπει να απαγορεύονται κάποιες λέξεις, γιατί ενώ δε τους εκφράζουν πουθενά, τις χρησιμοποιούν για να ρίξουν στάχτη από εδώ και εκεί..
Αινιγματική ως συνήθως, ναι, αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και πολύ καλά να πάθει..!!!

Ανάδρομος Ερμής σήμερα στον Υδροχόο! Ω ρε γλέντια! Ότι παράξενο έχει πάνω του το ζώδιο αυτό, θα μας το μεταδώσει και ξαφνικά ο καθένας από εμάς, θα μπει σε μια διαδικασία φευγάτη και πολύ αεράτη.. Ναι καθυστερήσεις, εμπόδια, αναβολές, μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία, παρεξηγήσεις, αλλά μερικούς δε τους πιάνει και τόσο.. για αυτό..

Συνιστώ ψυχραιμία λοιπόν… και υπομονή!

Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Εντάξει μη περιμένετε και θαύματα σήμερα. Και ναι καλά καταλάβατε, η ημέρα σας δε θα είναι και τόσο χαρωπή. Μέσα στο άγχος και στην αγωνία θα είστε, γιατί κάτι περιμένετε πάρα πολύ, είναι θέμα χρόνου να συμβεί και αυτό έχει κολλήσει εκεί πάνω στο σύμπαν. Υπομονή και ψυχραιμία και ρίξτε τα όλα στον ανάδρομο Ερμή που ξεκινάει από σήμερα, για να ησυχάσετε.. κάπως..

Ταύρος
Δύσκολη η ημέρα σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάτι πάλι θα συμβεί, που θα ανέβει η πίεσή σας ξαφνικά και θα πρέπει να ρίξετε νερό στο κρασί σας, για να αποφύγετε τα χειρότερα. Εντάσεις σίγουρα, μπορεί και παρεξηγήσεις, αλλά σκεφτείτε πως είναι μια μέρα παράξενη, που θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε, δίχως να ταράξετε τις ισορροπίες.. Για να δούμε..

Δίδυμος
Από σήμερα όλα τούμπα. Πάλι από το μηδέν. Θα κολλήσουν τα πάντα. Τίποτα δε θα προχωρά. Ανάδρομος είναι αυτός, για αυτό μη πάθετε κανά εγκεφαλικό, ούτε να πάθετε κάποιο νευρικό κλονισμό, έτσι στα ξαφνικά. Οτιδήποτε έχετε κανονίσει, θα το αναβάλετε ή θα ακυρωθεί και το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι να μείνετε στο σπίτι και να αποφύγετε τις επαφές τρίτου τύπου!

Καρκίνος
Εσάς γλυκά μου δε σας πιάνει κανένας ανάδρομος Ερμής. Αντιθέτως σας δίνει μια ώθηση, σας κάνει πιο δραστήριους και όλως τυχαίως ασχολείστε με τα οικονομικά σας, με μεγάλη επιτυχία. Το έχετε σήμερα ειδικά, για αυτό να ρίξετε τις ιδέες σας στο τραπέζι, να ρισκάρετε για κάτι καινούριο και μήπως να παίζατε και ένα τυχερό παιχνιδάκι;; Μπορεί και με 2 ευρώ να βγάλετε 100! Γιατί όχι;;;

Λέων
Ο ανάδρομος γλυκά μου θα φέρει στην επιφάνεια τα προβλήματα που έχετε με το ταίρι σας. Μπορεί κάποιοι να γλιτώσατε ένα χωρισμό, όμως αυτό δε σημαίνει πως ο κίνδυνος έχει φύγει. Μήπως έφτασε ο καιρός να αντιμετωπίσετε την αλήθεια; Παράξενα μας τα λέει το σύμπαν, για αυτό ας είστε ψύχραιμοι αρχικά και μετά βλέπουμε.. Δύσκολη η ημέρα σας πολύ. Διαπιστώνετε κάτι, στενάχωρο!

Παρθένος
Ετοιμαστείτε να σας πιάσει το στομάχι σας! Ο ανάδρομος σας κάνει πολύ νευρικούς και φέρνει τα πάντα μαζί του. Όλες οι δουλειές θα πάνε πίσω. Κάποιες θα πρέπει να τις ξεκινήσετε από την αρχή. Δε φτάνει μόνο αυτό, άλλα θα λέτε και άλλα θα καταλαβαίνουν, κάτι που θα σας προκαλέσει παρεξηγήσεις και έντονες συμπεριφορές. Ψυχραιμία πάνω από όλα.

Ζυγός
Μια χαρά και δυο τρομάρες! Πώς έγινε αυτό; Είστε παράξενοι άνθρωποι κατά βάθος και όχι ο ανάδρομος δε θα σας τα κάνει μαντάρα αυτή τη φορά. Αντιθέτως είστε χαρωποί, πιο ανάλαφροι και νομίζω σας έφυγε ένα βάρος. Από εδώ και πέρα ας είστε με τους ανθρώπους που σας φτιάχνουν το κέφι και σας ανεβάζουν ψυχολογικά. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν ακόμα πιο δραστήριους!

Σκορπιός
Με τις βαλίτσες στο χέρι είστε, κάπως έτσι! Τι έγινε; Δε σας αρέσει το σπίτι που μένετε; Θέλετε να το αλλάξετε; Μήπως να βάφατε κανένα τοίχο και να αγοράζατε νέα έπιπλα; Ψυχολογικά είστε μια χαρά, που σημαίνει πως ψάχνεστε για μια ανανέωση. Δε χρειάζεται να ξενιτευτείτε, για να το νιώσετε αυτό. Βέβαια, όλα είναι θέμα χρόνου, αλλά ξανά σκεφτείτε το πριν αποχωριστείτε τη γειτονιά σας.

Τοξότης
Εντάξει μπορεί να ετοιμάζετε κάτι καινούριο, αλλά ακόμα μη δώσετε τα χέρια, ή μη βάλετε τη τζίφρα σας σε κάτι. Αποφύγετε τις δεσμεύσεις εν ολίγοις. Αφεθείτε στο δημιουργικό κομμάτι της ημέρας και εκτονωθείτε κάπως έτσι. Ναι θα έχετε τα νεύρα σας, θα σας στριμώξουν κιόλας, θα αγχωθείτε, όμως βρείτε τον τρόπο να τη κάνετε από τη πίσω πόρτα! Ξέρετε εσείς..

Αιγόκερως
Δε παίζει το σημερινό με τίποτα! Ο ανάδρομος σας φέρνει νευράκια και παράλογες συμπεριφορές όμως ξαφνικά σας φέρνει και το χρήμα. Δηλαδή αν από κάπου περιμένατε να λάβετε κάτι, θα έρθει και θα χαρείτε όσο τίποτα άλλο. Βέβαια τα κουλά της ημέρας δε θα σας αφήσουν και τόσο να το απολαύσετε. Αν σας οφείλει κάποιος ή θα τον δείτε μπροστά σας, ή κάντε το κόπο να πάρετε ένα τηλέφωνο.. Κάτι μαγικό συμβαίνει..

Υδροχόος
Ναι η ημέρα του τρελού και είστε εσείς οι πρωταγωνιστές! Ο ανάδρομος Ερμής, γίνεται στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως ότι παράξενο κουβαλάτε πάνω σας, θα το μοιράσετε ως δια μαγείας και στους υπόλοιπους της παρέας και θα γίνει της μουρλής! Νεύρα, ένταση, αρνητική φαντασία, σκέψεις σκοτεινές, τα πάντα όλα! Εντάξει μη πέσετε στο γκρεμό, αλλά αν νιώσετε κάπως μυστήρια, πάρτε μια ασπιρίνη και κοιμηθείτε από νωρίς. Έρχονται σίγουρα καλύτερες ημέρες..

Ιχθύες
Ωχ τι πάθατε; Θυμηθήκατε το παλιό σας τον έρωτα και θέλετε να τρέξετε στην αγκαλιά του; Σας ήρθε το χθες ξαφνικά στο μυαλό και διαπιστώνετε πως κάτι δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα; Ο ανάδρομος, παίζει πολύ με το μυαλό σας σήμερα, με τη καρδιά και τη ψυχή και σας βλέπω να πέφτετε κάπως στα πατώματα. Εντάξει το παρελθόν πάει έφυγε, μη το μπλέκετε με το παρόν και το μέλλον! Καίει!!

magicfariel@gmail.com