Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες & Ιχθύες, ζήστε σα να μην υπάρχει αύριο, by F’Ariel!


Το σύμπαν έχει τρελαθεί. Πάει και τελείωσε! Μάχονται εκεί ψιλά οι πλανήτες, συναισθήματα ακραία, σε μερικές ψυχές εδώ κάτω! Και κάπως έτσι, σας λέω πως αν σήμερα
δε νιώθετε και τόσο καλά, σίγουρα φταίει ένα τέτοιο γεγονός, δηλαδή μια πλανητική σύγκρουση μεταξύ Ήλιου και Κρόνου! Αν από την άλλη είστε υπερ αισιόδοξοι, απολαύστε το γιατί θα είναι προφανώς το φλας της στιγμής!


Ο χαρωπός και αισιόδοξος Ήλιος, κάνει πως πάει να ξεμυτίσει και εμφανίζεται από το πουθενά ο ψυχρός, κακός και ανάποδος ο Κρόνος και τον βάζει κατευθείαν στη θέση του.. Να γιατί από τη μια χαμογελάτε και από την άλλη μπορεί και να κλάψετε κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα. Θα σας έλεγα, συμπάσχω, γιατί οι πλανήτες μου βρίσκονται και σε δυο από αυτά τα ζώδια.. Ίσως για αυτό ενώ έχω όρεξη να κάνω τα πάντα, από την άλλη βαριέμαι του θανατά.. Ανεξήγητα πράγματα συμβαίνουν, ανεξήγητα..

Δε το βάζουμε κάτω.. Το προσπαθούμε και το παλεύουμε όλοι μαζί. Σωστά;;

Για να δούμε.. ξεχωριστά για τη κάθε τη περίπτωση..

Δίδυμος
Πολύ δυνατή η ημέρα σας σήμερα, κυρίως για εσάς, που αγωνιάτε για επαγγελματικά ζητήματα. Εννοείται πως δε βγάζετε την ουρά σας απέξω και πως πρέπει να παραμείνετε πιστοί μέχρι να ακούσετε εκείνο το μπράβο. Στο χέρι σας είναι να βρείτε μια καλή δουλειά και να τη κρατήσετε. Αν αφήσετε λίγο στην άκρη το πολυσύνθετο εαυτό σας φυσικά. Ναι μεν ο πήχης ψηλά, αλλά όχι και στον ουρανό! Λεφτά, έρχονται από τώρα. Είδατε που σας τα έλεγα; Θα πιάσετε μερικά από δαύτα σήμερα, κρύψτε τα κάτω από το μαξιλάρι. Ερωτικά δεν έχετε και τις τρελές τις ορέξεις σας, αλλά όλο και κάποια ψυχή σας βασανίζει. Μιλήστε, ανοίξτε τη καρδιά σας και όλα θα πάνε καλά.. προς το παρόν!

Παρθένος
Καταρχήν χρειάζεστε ξεκούραση. Ύπνο και τα σχετικά. Από την άλλη μπορείτε να βρεθείτε με τους φίλους σας έτσι χαλαρά γιατί άσχημο πράγμα η μοναξιά. Βέβαια, η όρεξή σας θα είναι περισσότερο ρομαντική μη πω άκρως σεξουαλική και θα επιθυμήσετε διάφορα τρελά πράγματα. Τώρα εσείς οι ελεύθεροι, γυαλίζει λίγο το ματάκι σας. Λίγη προσοχή, μη χαλάσετε κάποια φιλία μεγάλη. Όσο για τους δεσμευμένους, στο χέρι σας είναι να μεταμορφωθείτε σε ροζ πλασματάκια και να κάνετε τα κόλπα σας εκεί.. Αφήστε λοιπόν τη σκούπα και το φαράσι και κάντε έρωτα! Όχι δουλειά σήμερα, όχι λεφτά. Τίποτα από τα καθημερινά σας βάσανα.. Διακόπτες στο Off!

Τοξότης
Βασικά δεν έχετε όρεξη για τίποτα. Ούτε καν να σας μιλήσουν οι δικοί σας οι άνθρωποι. Θέλετε να απομονωθείτε, να που όμως δε θα σας αφήσουν με τίποτα. Ξαφνικά όχι μόνο θα πρέπει να συμμετάσχετε σε κουβέντες, αλλά θα πρέπει να πείτε και την άποψή σας. Πάρτε το απόφαση, πως δε θα σας αφήσουν σε ησυχία. Καλό θα σας κάνει, γιατί αλλιώς ούτε από το κρεβάτι δε θα θέλετε να σηκωθείτε. Ξεχάστε τη δουλειά σας, αυτά από Δευτέρα. Σήμερα μπορείτε να πάρετε ή το ταίρι σας, ή ένα πολύ καλό σας φίλο και να πάτε μια βόλτα στο βουνό, να περπατήσετε και να μιλήσετε σα να μην υπάρχει αύριο.. Θα νιώσετε πολύ όμορφα!

Ιχθύες
Μέσα στη τρελή τη χαρά σας βρίσκω. Χαμόγελα από εδώ, βόλτες από εκεί, όλη την ημέρα με τους φίλους σας θα είστε. Κάτι που έχετε βάλει στο μάτι, είτε επαγγελματικό, είτε ερωτικό, γίνεται όλο και κάθε μέρα δικό σας και πετάτε, έχετε απογειωθεί. Μπράβο σας! Τώρα δώστε λίγη σημασία στον ερωτικό το τομέα, ιδιαίτερα εσείς οι δεσμευμένοι, λίγες αγάπες και λουλούδια, άντε και μερικά σοκολατάκια, έσωσαν πολλές καταστάσεις από το να γίνουν δραματικές. Εντάξει είπαμε να επαναστατήσετε, αλλά εσείς ως συνήθως ξεφύγατε.. Είδατε πέντε φράγκα στη τσέπη σας και έχετε πάρει τρελή ανάσα και μεγάλη χαρά.. Φάτε όλα.. σα να μην υπάρχει αύριο..

magicfariel