Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Η Αφροδίτη στο Καρκίνο μέχρι τις 05/06/2015! Είστε έτοιμοι για γάμο; by F’Ariel!

Ξωτικά μου, να έφτασε η ώρα η μαγική να γράψω τα δικά μου.. Λοιπόν η Θεά Αφροδίτη, από σήμερα βρίσκεται στα γλυκά μας τα Καρκινάκια. Ρομαντικές μέρες ακολουθούν, πολύ
ροζ και χαμόγελα και ω ναι, θα συνταξιδέψουμε μαζί τους, σε εκείνο το σύννεφο ..

Θα γλυκαθεί πολύ η ψυχή των Καρκίνων, των Σκορπιών και των Ιχθύων. Επιτέλους θα δείτε και εσείς μια άσπρη μέρα.

Μέρες έντονα συναισθηματικές, χαρωπές όμως μια μεγάλη δόση νοσταλγίας. Θα είναι μια παλιά αγάπη; Κάποιοι θα γυρίσετε πίσω; Θα ξανά σμίξουν μερικές ψυχές; Πάντως το παρελθόν, εμφανίζεται, ως σκέψη αρχικά και μετά συνωμοτεί και κάνει τα μαγικά του, παρέα με το σύμπαν..

Βέβαια κάποιοι άλλοι θα πάρετε την απόφαση τη μεγάλη, δηλαδή να παντρευτείτε! Πώς θα γίνει αυτό; Με παππά και με κουμπάρο.. χα χα !! Άντε καλά στέφανα..

Μαζί με τα ζώδια του Νερού, θα παρασυρθούν και της Γης, συνεπώς, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, ετοιμαστείτε να ζήσετε κάτι παρόμοιο. Ευχάριστες συναντήσεις, ένα to know us better, θα γίνει και ας τα άτομα είναι ήδη γνωστά..

Άκρως επικίνδυνες οι ημέρες στις 22/05 – 25/05, η Θεά Άφρο, έχει αναγκαστική συνάντηση με το χάος και το σκοτάδι. Ουρανός και Πλούτωνας. Εκεί αλλάζει πολύ το σκηνικό και όσο και αν το έχετε το θέμα, θα πρέπει να πάτε πάσο και να κρατήσετε χαμηλό προφίλ! Τρεις μερούλες είναι θα περάσουν. Δε χρειάζεται να φέρουμε τη καταστροφή.. προσθέτω το ξωτικό!

Ας δούμε λοιπόν.. τι λένε τα άστρα.. για αυτό το γλυκό το γεγονός..


Κριός
Επιτέλους αγαπάς ξανά την οικογένειά σου, το σύντροφο, το σπίτι σου! Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους που εκτιμάς και που σου δείχνουν καθημερινά το ενδιαφέρον τους. Μπορεί να κάνετε και μια ερωτική εξομολόγηση από το πουθενά, στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην εκπλαγείτε, κάνει τα μαγικά της η Θεά! Λίγο προσοχή στις τρεις παράξενες μέρες του Μάη, θα πρέπει να συμβιβαστείτε, οτιδήποτε και αν προκύψει. Το απρόβλεπτο σας χτυπά τη πόρτα!

Ταύρος
Σουλουπώστε τον εαυτό σας, γιατί από εδώ και πέρα δε νομίζω να κάθεστε και τόσο σπίτι. Βγαίνετε, βολτάρετε και οι συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν, πέφτουν βροχή. Ξυπνούν μέσα σας συναισθήματα που τα είχατε χώσει κάπου βαθιά, χαίρεστε με τη ψυχή σας! Δε ξέρω τι λένε τα άστρα, πάντως φτιάξτε μαλλί, γιατί μπορεί να γνωρίσετε και τον έρωτα της ζωής σας! Τα μαντάτα θα πέφτουν βροχή, ένα ταξίδι μπορεί να κάνετε και να απογειωθείτε!

Δίδυμος
Μέρες που θα ασχοληθείτε καθαρά με τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μπορεί να σας προτείνουν διάφορα και φυσικά το δύσκολο θα είναι πιο να διαλέξετε καλύτερα. Προτιμήστε κάτι μέτριο και ισορροπημένο, παρά τα φούμαρα, γιατί δε σας παίρνει να απογοητευτείτε ξανά! Θα γίνει το δικό σας, θα προκύψει η φοβερή η ευκαιρία, αρκεί να έχετε το μυαλό στη θέση του.

Καρκίνος
Τρελαίνεστε κανονικά! Και τα μυαλά στα κάγκελα. Σας χάνουμε.. Γλυκά μου, σας ταιριάζει τόσο πολύ η Θεά στο ζώδιό σας, σας κάνει ερωτικούς, γοητευτικούς, σέξι και αποζητάτε τις απολαύσεις τη μια μετά την άλλη. Αυτές τις ημέρες θα το ρίξετε έξω, θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε και ότι προκύψει. Τόσο όμορφα θα νιώθετε με τον εαυτό σας. Τις τρεις τις κολασμένες εκείνες μέρες του Μάη, μπορεί να ζήσετε ή ένα μεγάλο πάθος, ή να χωρίσετε! Ακραίες και έντονες καταστάσεις. Προσοχή!

Λέων
Καλέ τι λένε τα άστρα; Θα τρελαθώ! Διαβάστε με προσοχή! Μια παλιά σας αγάπη επιστρέφει. Μπαίνει στη ζωή σας κανονικά και ξεκινάτε κάτι νέο ή το πιάνετε από τότε, αλλά με περισσότερο πάθος και ένταση. Δε ξέρω πού αναφέρεται το σύμπαν, αν δηλαδή αφορά τους ελεύθερους μόνο, πάντως τη βρομοδουλειά σας θα τη κάνετε! Μπορεί ακόμα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για το σήμερα και να φτιάξετε ένα πολύ καλύτερο αύριο.

Παρθένος
Θα σας φάνε οι δρόμοι. Να το περιμένετε. Από βόλτα σε βόλτα θα είστε και με φίλους συνεχώς. Ηρεμείτε, χαμογελάτε και γίνεστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί. Τα μάτια σας ορθάνοιχτα εσείς οι ελεύθεροι, κάπου θα πάτε και θα τη κάνετε τη γνωριμία τη τρελή. Οι παρέες σας θα μεσολαβήσουν για το φλερτ που θα προκύψει. Απολαύστε τις μέρες αυτές, θα είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας!

Ζυγός
Το ρίχνετε στη δουλειά και στο σπίτι. Δε σας νοιάζει τίποτα άλλο. Τις ημέρες αυτές θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα νέο σχέδιο. Σε κάποιους θα προχωρήσει, σε κάποιους όχι και τόσο. Υπάρχει άνοδος, εξέλιξη, αρκεί να το κυνηγήσετε εσείς οι ίδιοι. Μη περιμένετε να προκύψει το πρόβλημα. Λύστε πριν καν δημιουργηθεί. Μια μικρή αναστάτωση να τη περιμένετε γενικώς. Τουλάχιστον στις επικίνδυνες ημέρες του Μάη.

Σκορπιός
Φτιάξτε βαλίτσα γιατί φεύγετε. Κάπου θα πάτε για μια νέα δουλειά, σε γνώριμα μέρη φυσικά, όπου θα συναντήσετε πολλούς παλιούς αγαπημένους ανθρώπους. Αλλάζετε σελίδα στη ζωή σας, μπορεί ακόμα και επάγγελμα, αφού τον καιρό αυτό αναθεωρήσατε τις απόψεις σας για πολλά πράγματα. Θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία, να ψάξετε λίγο καλύτερα τον άνθρωπό σας και να μάθετε αλήθειες, πολλές και διάφορες.

Τοξότης
Ωχ και πάλι ωχ. Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο, όχι ροζ, αλλά κόκκινο της φωτιάς! Το παρελθόν ζωντανεύει ξανά στη μνήμη σας, στη καρδιά σας και αποζητάτε κάποια ψυχή πολύ έντονα. Από την άλλη μπορεί εσείς να είστε οι τυχεροί της παρέας και πάρετε την απόφαση ενός γάμου! Όσο παράξενο και αν ακούγεται για εσάς τις ελεύθερες τις ψυχές, πάνω σε μια αυθόρμητη φάση, μπορεί να δώσετε όρκο ζωής! Λεφτά έρχονται, ετοιμαστείτε να ανοίξετε τις τσέπες.. Θα είναι μπόλικα.. έτσι λένε τα άστρα!

Αιγόκερως
Επιτέλους σπάτε το πάγο και γίνεστε οι καλύτεροι άνθρωποι του κόσμου. Χαμογελαστοί και επικοινωνιακοί όσο ποτέ και κατανοητοί πάνω από όλα. Ανοίγετε την αγκαλιά σας, στο σύντροφό σας, στους συνεργάτες σας, στους φίλους σας και όποιον έχετε σε ιδιαίτερη εκτίμηση, του το δείχνετε κανονικά. Άντε να αγαπήσετε λιγάκι γιατί είστε και ο τρόμος και ο φόβος πολλές φορές.. Λίγη προσοχή στις 22/05 – 25/05, εκεί μπορεί να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο.. Κατά τα άλλα όλα βαίνουν καλώς!

Υδροχόος
Φοβερές οι μέρες αυτές για εσάς, ξεκινάτε πάλι γυμναστήριο, υγιεινή διατροφή, κάνετε σώμα. Βέβαια, λίγο πριν τη παραλία, πρέπει να είστε πολύ fit! Το ρίχνετε στα φρούτα και τις σαλάτες και ξεχνάτε για λίγο τους πειρασμούς. Τρέχετε επίσης στα μαγαζιά, να αγοράσετε νέα ρούχα γιατί πρέπει να δείξετε ανανεωμένοι σε όλα τα επίπεδα. Μπα, τι έγινε; Καλοκαίριασε; Το τέλειο από όλα, είναι έναν νέο επαγγελματικό, που θα σας απογειώσει κανονικά!

Ιχθύες
Φουλ στον έρωτα σας βρίσκω! Δε ξέρω τι γίνεται εκεί ψιλά στο σύμπαν, πάντως σας μαγεύει κανονικά και μπαίνετε στο παιχνίδι πολύ δυναμικά. Τώρα οι ελεύθεροι σίγουρα θα κάνετε μια νέα γνωριμία, που θα σας ανανεώσει στο φουλ. Οι δεσμευμένοι αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας. Και τα κακά τα παιδιά, τη κάνετε τη λαμογιά σας. Αφήνετε το παρόν, για μια ύπαρξη από το παρελθόν; Κάτι ξαφνικό πολύ, θα αναστατώσει τη ζωή σας!!!

magicfariel@gmail.com