Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Πανσέληνος στις 04/05/2015 στο Σκορπιό! Είστε έτοιμοι για αυτό το ανοιξιάτικο φεγγάρι; by F’Ariel!

Δε ξέρω για εσάς, αλλά όσο περνάει η ώρα νιώθω κάπως μυστήρια. Το φεγγάρι γεμίζει εκεί ψιλά και μέσα στη νύχτα, εκεί προς τα ξημερώματα θα είναι ολοστρόγγυλο, μαγευτικό και πολύ
παράξενο συγχρόνως.. Θα το χαρακτήριζα το μαγικό φεγγάρι, αφού είναι και του Μαΐου. Μιας άνοιξης που μόλις ήρθε, γλυκά και όμορφα, αλλά πάλι κρύβει κινδύνους, όλων των ειδών.

Πανσέληνος στο Σκορπιό, πόσο φοβερό μπορεί να είναι αυτό; Σκοτάδια, νευράκια και γκρίνιες.. Ένα αδικαιολόγητο άγχος, μια αναστάτωση, έτσι ξαφνικά! Και φυσικά τα ζώδια που πέφτουν δίχως καμία αντίσταση στα μάγια αυτού του φεγγαριού, είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Τι φοβερή ομάδα, φτου μη μας ματιάσω!



Ας δούμε λοιπόν τι θα πάθει το κάθε ζώδιο.


Κριός
Το μόνο που θέλετε είναι να είστε συνέχεια έξω από το σπίτι και να διασκεδάζετε. Δε μαζεύεστε με τίποτα. Το μυαλό σας είναι στις βόλτες. Συνεχώς επαναστατείτε τις ημέρες αυτές, αλλά στη πραγματικότητα ξεδίνετε. Όσο κρατήσει.. κάντε το κέφι σας!

Ταύρος
Σα να είστε μέσα σε ένα αεροπλάνο με απίστευτα κενά αέρος. Από τη μια σας αρέσει γιατί ανεβαίνει η αδρεναλίνη σας, από την άλλη μια ανησυχία θα την έχετε. Την έκπληξη θα τη πάρετε, είναι στα σκαριά. Να το περιμένετε..

Δίδυμος
Το ρίχνετε στη γυμναστική, στον ύπνο και στην υγιεινή διατροφή. Προτεραιότητα ο εαυτός σας και το σώμα σας. Δράση- αντίδραση; Πάντως αν έχετε όντως ανάγκη από ξεκούραση, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες..

Καρκίνος
Γλυκά μου σας βλέπω να ξημεροβραδιάζεστε μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο. Θα τη πάθετε την υπογλυκαιμία σας, είστε και από τις περιπτώσεις που διατηρείτε το σώμα σας σε καλά επίπεδα. Πάει τρελαίνεστε για πάστα, παγωτά, καραμέλες..

Λέων
Μέσα στον ενθουσιασμό και την υπερβολή θα είστε. Το μέτρο δε θα υπάρχει για εσάς. Θα δείχνετε πως όλα είναι εντάξει και τακτοποιημένα, ενώ την ετοιμάζετε τη βρομοδουλειά. Το μυρίζομαι.. Μη λέτε ψέματα τουλάχιστον.

Παρθένος
Τσακώνεστε με τους πάντες. Ακόμα και με το περιπτερά της γειτονιάς. Συνεννόηση μπουζούκι. Δε θα έχετε καμία επαφή με κανέναν. Τι να πω, κλειστείτε σπίτι, ή μη μιλάτε σε άνθρωπο καλύτερα.

Ζυγός
Πω πω βάζετε το χέρι στη τσέπη και κάνετε τη μεγάλη τη ζωή και οι κάρτες σας στα κόκκινα! Μα τι πάθατε χρυσά μου; Πάει ότι έχετε καταφέρει ως τώρα, νομίζω τις ημέρες αυτές θα το κάνετε φύλλο και φτερό. Απολαύστε το τουλάχιστον!

Σκορπιός
Αλλάζετε εμφάνιση, μαλλί, ρούχα, τα πάντα. Αγνώριστοι γίνεστε. Είναι και τρελό το φεγγάρι. Να κοιταχτείτε στο καθρέπτη πριν βγείτε. Το ευχάριστο είναι πως θα είστε μέσα στο φλερτ και τη πρόκληση. Ερωτοτροπείτε όπου πάτε. Ακόμα και στον ύπνο σας..

Τοξότης
Ένα άτομο από το παρελθόν θα βασανίσει πολύ τη σκέψη σας. Ξαφνικά θα θελήσετε να πάρετε το αίμα σας πίσω, είτε με βάναυσο τρόπο, είτε με γλυκό και όμορφο. Πρέπει να γίνει το δικό σας αλλιώς βλέπω να δίνετε μάχη από το πουθενά. Γιατί σκαλίζετε τα παλιά;

Αιγόκερως
Μπλέκετε με τα πάντα και τους πάντες. Ψάχνετε για νέα ενδιαφέροντα, είστε συνέχεια με φίλους και στη τσίτα για μερικές ημέρες. Θα υπερβάλετε κάπως και θα ξεπεράσετε τον εαυτό σας και θα εξαντληθείτε κανονικά!

Υδροχόος
Η πανσέληνος σας δείχνει το δρόμο. Εκείνο της καρδιάς. Μπαίνετε σε διαδικασία να διαλέξετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Διχασμένοι όσο ποτέ, όμως ξεκαθαρίζετε το τοπίο και προχωράτε μπροστά. Κάντε ότι σας ευχαριστεί.

Ιχθύες
Είστε έτοιμοι να τη κάνετε την ανατροπή. Θα είναι ένα μακρινό ταξίδι; Μια νέα δουλειά; Πάντως σε αναμμένα κάρβουνα κάθεστε και δε μπορείτε να περιμένετε άλλο. Το φεγγάρι αυτό όχι απλά σας σπρώχνει, σας ξεσηκώνει πολύ!

magicfariel@gmail.com