Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Ο Μάης, η γλυκιά ιστορία του και τα Ζώδια σήμερα 01/05/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό μήνα και ας κάνουμε μια ευχή όλοι μαζί, να πάνε τα πράγματα μια χαρά, να απολαύσουμε την άνοιξη έτσι όπως πρέπει και σιγά-σιγά, να λέμε, να ήρθε και το καλοκαίρι.. το γλυκό και πανέμορφο ελληνικό καλοκαίρι..

Το όνομα του μήνα Μάη, δεν είναι τυχαίο. Κάποτε, μια φορά και ένα καιρό,
υπήρχε ο Ατλάντας που ήταν παντρεμένος με τη Πλειόνη. Μαζί έκαναν επτά κόρες, οι οποίες ήταν πανέμορφες. Τις Πλειάδες. Η πιο όμορφη από όλες, ήταν η Μαία, που κατά κάποιο τρόπο τα έμπλεξε με το Δια και έτσι ήρθε στο κόσμο ο Ερμής! Για αυτό και ο μήνας Μάης είναι αφιερωμένος στον Ερμή, το φτερωτό άγγελο του μαντάτου..!!!

Ο Μάης συμβολίζει τη χαρά, την ομορφιά, τη βλάστηση, για αυτό και ως έθιμο έχουμε το πρωτομαγιάτικο το στεφάνι. Βασικά, τον θεωρούν μαγεμένο μήνα, προφανώς, μας παρασέρνει, σε παιδικές και ανέμελες συνήθειες, σε άτακτες καταστάσεις, για αυτό και κάποιοι αποφεύγουν ή να παντρεύονται, ή να κλείνουν μεγάλες συμφωνίες..

Αγοράστε λουλούδια, κάντε βόλτα στην εξοχή. Είναι η ημέρα που λατρεύουμε τη φύση, αφού είναι όλα ανθισμένα, μοσχομυρίζει ο τόπος από τα γιασεμί και τα καλύτερα έρχονται..!!!

Φιλάκια..


Κριός
Μια χαρά είστε και δυο τρομάρες. Λίγο άγχος, γιατί σας βασανίζουν λίγο τα οικογενειακά σας τα ζητήματα, αλλά θα τα αντιμετωπίσετε και αυτά. Για κάποιους είναι μέρα ξεγνοιασιάς, ταξιδιού και ανεμελιάς, για κάποιους πιο χαλαρά τα πράγματα. Ουσιαστικά ο καθένας τραβά το δρόμο του, γιατί άλλα θέλετε εσείς, άλλα οι δικοί σας οι άνθρωποι. Το ζητούμενο είναι να περάσετε εσείς ωραία!

Ταύρος
Αλλιώς ξεκινάει η ημέρα σας, αλλιώς καταλήγει. Εκεί που δε θα έχετε όρεξη για τίποτα, ξαφνικά θα κάνετε στροφή τρελή και παίρνετε πολύ τα επάνω σας. Μια βόλτα θα σας ξεκουράσει σίγουρα, όμως το μυαλό σας είναι και πάλι στη δουλειά. Κάποιοι βρίσκεστε σε πολύ δημιουργική κατάσταση και έχετε βάλει στόχους. Για δώστε λίγη βάση και ας είναι πρωτομαγιά!

Δίδυμος
Να φορέσετε και καμπαρντίνα και γυαλιά μαύρα ηλίου γιατί σας βλέπω να κάνετε το κατάσκοπο. Σήμερα μπαίνει και ο Ερμής στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως θα γίνετε πολύ επικοινωνιακοί σε σημείο που δε νομίζω να κλείσει το τηλέφωνό σας, καθόλου! Ψάχνεστε πουλάκια μου πολύ, ρωτάτε από εδώ, κάτι πληροφορίες αναζητάτε. Πρωτομαγιά καλωδιωμένους σας βρίσκω..

Καρκίνος
Μια χαρά θα είστε όλη την ημέρα. Ούτε μουτράκια, ούτε ναζάκια. Ύποπτο αυτό. Το μυαλό σας θα τριγυρίζει σε διάφορα, θα ονειροβατείτε κανονικά. Να γιατί θα είστε τόσο ήσυχοι. Τι είναι αυτό που σας λείπει; Τι φταίει; Μήπως βαριέστε; Ντυθείτε ωραία και βγείτε έξω. Να είστε με τους φίλους σας, με παρέες γενικά με κόσμο και αφήστε τα μυθιστορήματα. Επικοινωνήστε με το περιβάλλον σας..

Λέων
Ξυπνάτε με μια πολύ φοβερή διάθεση. Σήμερα θα θελήσετε να δείτε όλους τους φίλους σας, λίγο δύσκολο αυτό και θα κανονίσετε να πάτε παντού! Ούτε αυτό γίνεται φυσικά. Θέλετε να βγείτε από το καβούκι σας, να γνωρίσετε νέο κόσμο, να συναναστραφείτε με το διαφορετικό γιατί μπουχτίσατε. Ντυθείτε ωραία και με ένα κοκτέιλ στο χέρι, μπορείτε να φλερτάρετε άφοβα..!

Παρθένος
Εντάξει δε τρελαίνεστε κιόλας από τη χαρά, αλλά θα το πολεμήσετε λιγάκι παραπάνω και θα τα καταφέρετε. Άλλωστε οι φίλοι σας και οι γνωστοί δε θα σας αφήσουν έτσι. Προτάσεις από εδώ, βόλτες από εκεί, νομίζω σήμερα αρκετοί θα κάνετε ένα συνδυασμό. Δηλαδή καλές δημόσιες σχέσεις, που μπορεί να φέρουν καλές επαγγελματικές ευκαιρίες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή σας..

Ζυγός
Φτιάξτε βαλίτσα, φεύγετε! Ως εδώ αράξατε από εδώ και πέρα αλλάζει η ζωή σας, τουλάχιστον για λίγο. Το ταξίδι να το περιμένετε είναι θέμα χρόνου. Επαγγελματικό θα είναι, αλλά θα το συνδυάσετε και με λίγη διασκέδαση. Πάντα το κάνετε αυτό, άτακτα παιδιά. Νέοι στόχοι, νέα σχέδια, κάτι νέο μπαίνει στη ζωή σας, ανεβαίνουν οι ρυθμοί και μπαίνετε στο παιχνίδι δυναμικά. Φυτέψτε πρώτα κάτι και μετά όλα τα άλλα..


Σκορπιός
Όταν κάποιος σας λέει πως σας αγαπάει, τότε να είστε σίγουροι πως το εννοεί. Γιατί είστε πολύ δύσκολοι άνθρωποι και δε μπορεί ο καθένας να σας προσεγγίσει. Μη τα βλέπετε όλα από τη δική σας τη σκοτεινή τη ματιά. Όμορφη θα είναι η ημέρα σας και θετική από όλες τις απόψεις. Ζεστάνετε λίγο τη καρδιά σας και δεχθείτε οτιδήποτε σας προσφέρετε απλόχερα. Πρωτομαγιά.. χαλαρώστε!

Τοξότης
Η ημέρα σας είναι μια χαρά. Χαμογελάστε και αφήστε τα μουτράκια. Θα μπορέσετε σήμερα να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας σε βάθος και να συνεννοηθείτε. Πολύ σημαντικό αυτό. Κανονίστε με τους φίλους σας, να πάτε μια βόλτα και αλλάξτε παραστάσεις. Είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Ξεπεράστε τα ταμπού, όσα έχετε και απολαύστε την ημέρα σας..

Αιγόκερως
Το μυαλό σας στα λεφτά. Τι άνθρωποι είστε εσείς. Δε θα ησυχάσετε ποτέ στη ζωή σας. Ευτυχώς που θα είστε χαλαροί σήμερα και θα δείχνετε κάπως ξέγνοιαστοι. Εσείς κατά βάθος θα ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας, ακόμα και αν χρειαστεί να βρείτε και δεύτερη δουλειά. Νομίζω πως έχετε τρελαθεί. Σκεφτείτε πως κάποιοι δεν έχουν ούτε μια. Εδώ γίνεται ολόκληρη απεργία σήμερα, εσείς πού είστε; Αντί να αγοράσετε στεφάνι, μπορείτε να φτιάξετε ένα. Πιο οικονομικό.. χα χα !

Υδροχόος
Απογειώνεστε χρυσά μου σε όλα τα επίπεδα. Δεθείτε καλά, γιατί και τα καλύτερα έρχονται. Το ρίχνετε στη διασκέδαση, στον έρωτα, στο διαφορετικό, στις νέες εμπειρίες και ξαφνικά πετάει η ομάδα. Φτου μη σας ματιάσω, γιατί αυτό θα κρατήσει τουλάχιστον ως αρχές του Ιούλη. Μμμμ ενδιαφέρον. Από σήμερα λοιπόν, θέλετε να απολαύσετε τη ζωή, να τη ρουφήξετε ένα πράγμα..!!!

Ιχθύες
Και εκεί που θέλετε την ησυχία σας και να ηρεμίσουν λίγο τα νεύρα σας, ξαφνικά θα βρεθείτε με τόσο πολύ κόσμο που θα πάθετε δέκα εγκεφαλικά. Άλλα κανονίζετε, άλλα προκύπτουν και ένα χάος κανονικό βιώνετε κάποια στιγμή εντός της ημέρας. Θα σας έλεγα να εξαφανιστείτε για να το αποφύγετε αυτό. Μια βόλτα στο βουνό ή στη θάλασσα, θα σας έκανε καλό. Αλλά και πάλι με την επιστροφή.. you never know..!

magicfariel@gmail.com