Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια της Κυριακής, 17/05/2015, by F’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ρομαντική η ημέρα μας, από όλες τις απόψεις! Χαλαρώνει το σύμπαν σήμερα, τα βρίσκουν η Θεά Άφρο με το Ποσειδώνα και νομίζω μπορεί να
ερωτοτροπήσουν λίγο μεταξύ τους.. Μμμμ άτακτη τη βρίσκω τη Θεά και αλανιάρα, ίσως αυτά θα δει ο Πλούτωνας και θα ζηλέψει και θα της κάνει νούμερα μεθαύριο! Για όλα υπάρχει μια εξήγηση. Παράλογη, ξε παράλογη, υπάρχει και την αποδεχόμαστε, θέλουμε, δε θέλουμε.. 


Και κάπως έτσι, τα ζώδια που θα περάσουν όμορφα, χαλαρά και ξέγνοιαστα, τη Κυριακή τους, είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες. Μαζί με αυτούς θα κολλήσουν και οι Ταύροι, Παρθένοι και οι Αιγόκεροι! Συνεπώς όσοι ανήκετε σε αυτά τα ζώδια, χαμογελάστε. Μέρα που θα μπορέσετε να αφιερώσετε στο ταίρι σας λίγο χρόνο παραπάνω, να φλερτάρετε, να κάνετε έρωτα και να μιλήσετε γλυκά και όμορφα..
Οι μοναχικοί της παρέας, θα σας πρότεινα, να βρεθείτε με φίλους, να βγείτε από το σπίτι να βολτάρετε και δε ξέρετε ποτέ τι μπορεί να προκύψει στη πορεία.. Προκαλέστε τη τύχη, για να έρθει να σας βρει..

Μια όμορφη μέρα ας έχουμε όλοι μας.. ανεξαρτήτου ζωδίου. Τι λέτε;

Καλή συνέχεια!


Κριός
Μετά το χθεσινό το παροξυσμό, σήμερα θα μείνετε μέσα στο σπίτι, να το απολαύσετε και να αράξετε. Νομίζω κάνατε μια γενική καθαριότητα και είστε πολύ υπερήφανοι για αυτό. Έτσι θα καλέσετε τους φίλους σας, να τους φιλέψετε κιόλας και να τα πείτε, αφού μέρες τώρα βασανιστήκατε με τις δουλειές σας και τα άγχη σας.. Ηρεμίστε γιατί έρχονται μπουρίνια.. ξανά!

Ταύρος
Ξυπνήσατε με παράξενη διάθεση. Κάπως εγωιστική μπορώ να πω. Σήμερα θα βάλετε σε πρώτο πλάνο τον εαυτό σας και θα φροντίσετε να τον ικανοποιήσετε ως εκεί που δε φτάνει. Νομίζω ξεπαραδιάζεστε για ακόμα μια φορά, αλλά μέχρι το βράδυ επιβάλλεται να έχετε νιώσει πως και εσείς μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή με το κουτάλι, όπως και οι άλλοι. Εντάξει μια φορά το τόσο.. χρειάζεται και αυτό!

Δίδυμος
Μέχρι και τις 21 δε θέλω να σας ακούσω να γκρινιάξετε γιατί θα σας μαλώσω! Είστε ίσως και οι μοναδικοί από όλα τα ζώδια που δε σας πιάνει τίποτα, ούτε το κακό το μάτι! Απολαύστε τις ημέρες σας, είτε είστε σίγουροι για αυτά που κάνετε, είτε όχι. Γιατί μετά έρχεται το χάος ξανά και θα τρελαθείτε! Σήμερα απλά ξυπνήστε, ντυθείτε και αφήστε να σας παρασύρουν οπουδήποτε. Ψάξτε το λίγο ακόμα.. ξέρετε εσείς!

Καρκίνος
Σήμερα γλυκά μου θα θελήσετε να κάνετε ότι σας αρέσει. Με το που θα ξυπνήσετε θα την έχετε την ιδέα και θα τη προτείνετε όχι και με πολύ ευγενικό τρόπο. Θα την επιβάλλεται κιόλας, με ένα χαμόγελο τρελό. Δύσκολα θα σας αρνηθούν το οτιδήποτε, αλλά και να συμβεί αυτό, εσείς τραβήξτε το δρόμο σας και όποιος θέλει να έρθει μαζί σας, θα έρθει. Σηκώνετε μπαϊράκι που λέμε και νομίζω πως έχετε και εσείς τα δίκια σας..

Λέων
Με το που θα ξυπνήσετε θα θελήσετε να πάρετε τους δρόμους. Μπορεί ήδη να έχετε κανονίσει, να πάτε για καφέ, θα προκύψει και το φαγητό και ξαφνικά θα βρεθείτε να τα πίνετε μέχρι να βραδιάσει. Φοβερή η Κυριακή σας, για αυτό ντυθείτε όμορφα, φορέστε εκεί τα αρώματά σας και φυσικά το χαμόγελό σας και ξεχάστε το σπίτι και το κρεβάτι για μερικές ωρίτσες. Μπορεί να προκύψει και μια τρελή γνωριμία. you never know..

Παρθένος
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τη βγάλετε μέσα στο σπίτι. Είτε έχει πέσει βόμβα, είτε όχι, εσείς θα τα αφήσετε όλα έτσι όπως είναι και θα εξαφανισθείτε. Μήπως έχετε πυρετό; Πάει τα άστρα τρελάθηκαν, αλλά να που θα συμβεί και θα εκπλαγείτε και εσείς με τον εαυτό σας, να είστε σίγουροι. Είστε και από τους extreme της παρέας, δε βλέπω κάποιο σύννεφο στον ουρανό, σας βλέπω να πηγαίνετε στη θάλασσα για μπάνιο ή για κανά τρελό sport!

Ζυγός
Ναι και ο γκρινιάρης της παρέας! Έλεγα και εγώ, είναι δυνατόν όλοι σήμερα να είναι μέσα στη τρελή τη χαρά; Μουτράκια χρυσά μου και παραπονάκια όλη μέρα και όλη νύχτα. Δε ξέρω τι θα το προκαλέσει, αλλά εσείς θα θελήσετε να κουρνιάσετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας, για το γνωστό γούτσου-γούτσου και δε νομίζω να βρείτε και τρελή ανταπόκριση. Ζητήστε για να λάβετε, γιατί μπορεί να μη το έχει καταλάβει.. Είστε και μυστήριο τρένο..

Σκορπιός
Και ω ναι κάποιος σας πάτησε το κάλο εχθές το βράδυ; Στον ύπνο σας μέσα; Πάντως στραβωμένοι θα ξυπνήσετε και πολύ θυμωμένοι. Από το πρωί θα δίνετε διαταγές και θα ξεκινήσετε να βάζετε μερικούς στη θέση τους. Σε εμπόλεμη κατάσταση σας βρίσκω και απορώ το γιατί; Αφήστε επιτέλους τις κόνξες και κοιτάξτε να απολαύσετε την ημέρα σας, είτε με μια βόλτα στη θάλασσα, είτε με τα φιλαράκια σας. Για το ταίρι σας, δε ξέρω, κάτι σας έκανε σωστά;

Τοξότης
Οργανωθείτε σήμερα για την εβδομάδα που έρχεται. Δηλαδή αν κάνετε διατροφή, ετοιμάστε τα γεύματά σας, να μη χάσετε το χρόνο σας άδικα μεθαύριο. Ούτε φυσικά να βρείτε τη δικαιολογία , για να υποκύψετε στις λιχουδιές. Φτιάξτε τα ρούχα σας, βάλτε και κανά πλυντήριο γιατί είναι ωραίο να μοσχομυρίζουν και ας είναι ασιδέρωτα. Το πιάσετε το νόημα εν ολίγοις. Μένετε σπίτι και κάνετε δουλειές.

Αιγόκερως
Φοβερή η ημέρα σας, ξέγνοιαστη, χαμογελαστή και ότι θελήσετε εσείς να κάνετε, αυτό και θα γίνει. Ή θα αράξετε σε μια καρέκλα και θα δίνετε διαταγές, ή θα ασχοληθείτε προσωπικά με ότι σας αρέσει. Καλύτερα να ξεκουραστείτε και να μη σκέφτεστε τίποτα. Να κλείστε τους διακόπτες και να απολαύσετε την ημέρα σας όσο μπορείτε περισσότερο. Θα τις χρειαστείτε τις δυνάμεις σας για αργότερα.. να είστε σίγουροι για αυτό!

Υδροχόος
Και φυσικά όταν όλος ο κόσμος βγαίνει έξω, εσείς μαζεύεστε σπίτι. Είστε λίγο ζαβά, σας το έχω ξανά πει; Εκεί θα καταπιαστείτε με διάφορες δουλειές, ξαφνικά θυμηθήκατε πως έχετε κήπο και πως πρέπει κάποιος να ποτίσει το γκαζόν, αλλιώς το χρώμα άλλαξε. Δεν είναι και τόσο πράσινο. Μήπως να ρίχνατε και κανά σκούπισμα; Πάντως σουλουπώστε τη γωνίτσα σας και ας λείπετε συνεχώς σε ταξίδια και βόλτες.

Ιχθύες
Σήμερα θα ακούσετε πολύ όμορφα λόγια. Και από το ταίρι σας και από τους φίλους σας. Θα νιώσετε πως σας αγαπούν και σας εκτιμούν πάρα πολύ και πως είστε απαραίτητοι στη ζωή τους. Να και τα απρόοπτα. Αν και εσείς τα κάνατε μπάχαλο όλες τις υπόλοιπες τις ημέρες, κάποιες ψυχές συνεχίζουν να σας αγαπούν.. Οι ανώνυμοι ήρωες της ζωής σας. Χαμογελαστοί και κεφάτοι, απολαύστε το αυτό.. πλησιάζουν σκοτάδια ξανά!

magicfariel