Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ιούνιος 2015! Τα Ζώδια καλωσορίζουν το γλυκό καλοκαιράκι.. by F’Ariel!

Ξωτικά μου, ξωτικά μου.. έχω χρόνο, το ψάχνω και γράφω.. Να πούμε ένα τσα στον Ιούνη από σήμερα; Ναι βιαζόμαστε να έρθει καλοκαίρι, γιατί αυτό μας αρέσει αιώνες τώρα. Ήλιος, θάλασσα,
μεζεδάκι, ουζάκι και το αγόρι μου ή το κορίτσι μου αγκαλιά..

Πολύ δυναμικά μπαίνει ο Ιούνης στον ερωτικό το τομέα και ανησυχώ.. Έντονα πάθη, έρωτες, σεξ, ψεματάκια και αρκετοί πειρασμοί, θα προκύψουν από το πουθενά. Εντάξει υπάρχουν κάποια ζώδια που δε θα το μυρίσουν καν το θέμα, όπως οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι! Εκεί ειλικρινά δε ξέρω, έχει πέσει ένα σκοτάδι και δε λέει να φύγει ακόμα με τίποτα! Αλλά και αυτό τη γλύκα του θα έχει, αφού το απρόβλεπτο σας συναρπάζει πολύ!
Νέες γνωριμίες, επανασυνδέσεις, χωρισμοί, από όλα θα έχει ο μπαξές, αλλά αυτό που πρόσεξα είναι πως αρκετοί θα το παλέψουν και θα το προσπαθήσουν πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Βέβαια υπάρχουν και αντίθετες ερμηνείες σε αυτό, δηλαδή ακόμα και ένας χωρισμός μπορεί να είναι απόλυτος.

Έτσι να καιγόμαστε από τις αρχές, να μας δείξει τις προθέσεις του το καλοκαιράκι, για να έχουμε να προσμένουμε τα καλύτερα.. 

τι λέτε και εσείς..;;;


Κριός
Το καλοκαιράκι ξεκινάει κάπως ρομαντικά για εσάς. Θα αναφερθώ στους δεσμευμένους της παρέας, αφού έχουν τη τιμητική τους. Τι θέλω να πω.. Τις ημέρες του Ιούνη, θα τα βάλετε κάτω και θα αποφασίσετε να δείξτε τα αληθινά σας τα συναισθήματα για το ταίρι σας, ή τη σχέση σας γενικότερα. Θα είστε πιο ήρεμοι και πιο ψύχραιμοι και θα μπορέσετε να κατανοήσετε τα αληθινά συναισθήματα που έχει το ταίρι σας για εσάς.. Ακόμα και αν έχετε πάρει την απόφαση του χωρισμού, καλά θα κάνετε να το ξανά σκεφτείτε και να το παλέψετε για ακόμα μια φορά! Οι ελεύθεροι της παρέας, εκεί που θα νιώσετε τη μοναξιά σε όλο της το μεγαλείο, ξαφνικά θα εμφανισθούν νέες γνωριμίες και θα μπερδευτούν με τις παλιές και θα ζήσετε έντονες στιγμές, γεμάτες από πάθος, σεξ όμως και πολύ ψέμα.. Το νου σας!

Ταύρος
Μέχρι τις 5/6 ότι καλό συμβεί, γιατί μετά το χάος.. Ερωτικό θα είναι κυρίως, γιατί σας επισκέπτεται και δε θα φύγει, αν δε πάρετε τις αποφάσεις σας. Ότι έχει μείνει στη μέση, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και να μπει μια τελεία. Μπορεί να βρεθείτε σε δίλημμα, δηλαδή ποιον δρόμο να διαλέξετε, την ασφάλεια ή το ρίσκο και εκεί φυσικά θα γίνει ο χαμός. Ο Ταυρίσιος ο εαυτός σας, θα πρέπει να πάρει μπρος.. και να ελιχθεί σε χρόνους άπιαστους μπορώ να πω..! Κάποιοι θα σας στηρίξουν, κάποιοι όχι και τόσο, το θέμα όμως θα είναι να κάνετε αυτό που πραγματικά σας λέει η καρδιά σας! Ναι το παρελθόν θα τα φταίει όλα, ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, κάτι που ίσως να έφτασε η ώρα του να αντιμετωπιστεί..

Δίδυμος
Νομίζω πως έχει πέσει κατάρα στα ερωτικά σας! Τα φέρατε από εδώ, τα φέρατε από εκεί, που προφανώς ο σύντροφός σας έχει βγει από πάνω και συνεχώς σας μαλώνει και σας δίνει τελεσίγραφα! Μαντάρα τα κάνατε ένα πράγμα, γιατί και εσείς είστε μπερδεμένοι, για το αν θα πρέπει να αφήσετε την εργένικη τη ζωή σας, ή όχι. Καταλαβαίνετε τώρα τι εννοώ.. Βασικά θα πρέπει να κάνετε πίσω αν θέλετε να παραμείνει ο άνθρωπός σας στη ζωή σας μέσα. Δύσκολο πολύ, αφού το σύμπαν εκεί με το Κρόνο κάνει τα μαγικά του.. τα κόλπα. Ακόμα και οι ελεύθεροι της παρέας θα δυσκολευτείτε πολύ να βρείτε σύντροφο τις ημέρες αυτές.. Από τον Ιούλιο και μετά μπορεί να δείτε λίγο φως..

Καρκίνος
Ρομαντικός και ερωτικός ο μήνας Ιούνιος για εσάς.. Κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σας, αφού θα δείτε τα αληθινά τα συναισθήματα που έχει ο σύντροφός σας για εσάς και θα ξετρελαθείτε από τη χαρά.. Θα προκύψουν βέβαια διάφορα γεγονότα, τα γνωστά-άγνωστα test drive, μπορεί η ψυχή σας να πάει στη κούλουρη, αλλά όλα καλά, τέλος καλά.. Ακόμα και εσείς, που είχατε σκέψεις τύπου χωρίζετε ή όχι, κάνετε ακόμα μια προσπάθεια. Πάντως μέχρι τέλος του μήνα, θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα για τη πορεία της σχέσης σας, για το πώς αισθάνεστε εσείς και φυσικά ο σύντροφός σας.. Επιλογή σας θα είναι όλα!

Λέων
Καλά ετοιμαστείτε να ζήσετε στα κόκκινα μέσα στον Ιούνη! Μόνο αυτό σας λέω! Ακραίες καταστάσεις, γεγονότα τρελά και πολύ ένταση και πάθος! Τι θέλω να πω.. Κάποιοι το παίρνετε απόφαση, χωρίζετε, πάει και τελείωσε. Δηλαδή τέλος οι μέτριες οι καταστάσεις, οι συμβιβασμοί και οι κρύες οι συμπεριφορές. Δεν είστε τέτοιοι χαρακτήρες το ξέρω, να όμως που τα άστρα τέτοια λένε.. Κάποιοι άλλοι αποφασίζετε να παντρευτείτε! Γίνεται και αυτό.. Θα τη κλείσετε την ημερομηνία, θα το ανακοινώσετε και να και η συμβίωση.. Όλα παίζουν να συμβούν, όμως όχι και με το πιο ρόδινο τρόπο. Πάντως οι ελεύθεροι της παρέας, τη κάνετε τη γνωριμία σας.. Να εκεί ρίξτε ένα χαμόγελο..

Παρθένος
Ερωτικό χάος. Αυτό θα βιώσετε. Να σας το είπα μια και έξω. Οι πλανήτες εκεί πάνω, σας τρελαίνουν το μυαλό και σας το θολώνουν θα γίνετε πολύ ευαίσθητοι, σε σημείο που κανείς δε θα μπορέσει να σας καταλάβει. Ότι γνωριμία και αν κάνετε θα βασιστεί στο πάθος και ναι να σας το πω άγριο σεξ προβλέπουν τα άστρα για εσάς, δίχως μέλλον φυσικά! Σας λέω να το απολαύσετε τουλάχιστον οι ελεύθεροι της παρέας! Οι δεσμευμένοι τραβάτε ζόρια με το σύντροφό σας, αποζητάτε τη περιπέτεια, αλλά δεν είναι και του χαρακτήρα σας. Καταπιέζεστε ένα πράγμα και όχι δεν είναι μέρες τώρα για να σκέφτεστε ένα χωρισμό. Ξεκινήστε ένα σπορ, ξεδώστε αλλιώς.. ο Ιούλης θα είναι πιο γλυκός με εσάς..

Ζυγός
Εντάξει τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν όλα επάνω σας και θα λάμψετε πιο πολύ από ποτέ! Κάτι θα κάνετε στον εαυτό σας, θα φτιάξετε μαλλί, ή σώμα, θα ντύνεστε πιο όμορφα και πιο κοινωνικοί από ποτέ! Θα δεχθείτε προτάσεις που θα είναι μεταξύ δουλειάς και διασκέδασης και ω ναι θα προκύψει και το φλερτ, που τόσο το λατρεύετε! Νομίζω θα κολυμπήσετε στα βαθιά, εκεί σε αυτά που σας αρέσουν και θα παίξετε μπάλα εγκεφαλικά όπως κάνετε συνήθως! Είτε είστε ελεύθεροι, είτε όχι, τις αταξίες σας θα τις κάνετε, βέβαια όχι όλοι και πάντα με μέτρο.. Έτσι θα αφήσετε μερικές ψυχές να καίγονται για πάρτη σας και θα παραμείνετε πιστοί στο σύντροφό σας..!! Λέτε;;;

Σκορπιός
Όλα γίνονται για αυτή τη ρημαδο χημεία δε λέτε και εσείς; Λοιπόν ο Ιούνης θα είναι ένας μυστήριος μήνας για εσάς. Εκεί που πήγαν να σας πιάσουν πάλι τα ψυχολογικά σας, εκεί θα σας αφήσουν.. Ξαφνικά ζεσταίνει η καρδιά σας, αγαπάτε πιο πολύ το σύντροφό σας και του δίνετε περισσότερο έρωτα.. Πως αλλιώς να το πω, ανάβουν τα αίματα! Δίνετε μια ευκαιρία ακόμα γιατί προτιμάτε η ζωή σας να βελτιώνεται παρά να πέφτει στο βούρκο ξανά και ξανά. Ακόμα και οι μοναχικοί της παρέας, βρίσκετε κάτι εκεί για να χαίρεστε και να ασχολείστε! Σκληροί εσείς, σκληρή και εγώ..!@

Τοξότης
Καλά δε φαντάζεστε τι μπορεί να πάθετε! Θα αναφερθώ στις μοναχικές τις ψυχές, που αποζητούν λίγη αγάπη, θαλπωρή και ένα χάδι.. Όλα αυτά μπορείτε να τα έχετε μέσα στον Ιούνη! Το σύμπαν λέει ναι! Για αυτό, αφήστε τη κλάψα και τα χαζά και δεχθείτε εκείνη τη πρόταση, από το κύριο ή τη κυρία, για ένα διήμερο κάπου.. Άκρως ερωτικός ο μήνας αυτός για εσάς, για όλους τους Τοξότες φυσικά, που είναι έτοιμοι να αφήσουν πίσω τους ένα παρελθόν και να αλλάξουν σελίδα! Οι δεσμευμένοι της παρέας, βρίσκετε τρόπους να πλησιάσετε το ταίρι σας, να τα πείτε λίγο διαφορετικά και να θυμηθείτε γιατί είστε μαζί. Ε ναι θα φουντώσουν και εκεί τα αίματα.. Πάθος, έρωτας, σεξ, όλα τα καλά για εσάς!!!

Αιγόκερως
Ανάλογα με τα κέφια σας θα είναι και τα ερωτικά σας. Μια ζέστη και μια κρύο κάτι το οποίο εντάξει μπορεί να το έχει συνηθίσει ο σύντροφός σας, αλλά πλέον μπορεί να είναι και κάπως κουραστικό. Ευτυχώς ετούτη τη φορά θα κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, γιατί κατά βάθος θα θελήσετε να δείτε τι αισθάνεται για εσάς και το πώς θα σας βοηθήσει. Όλα μια χαρά είναι δε χρειάζεται να τρελαίνεστε έτσι, ούτε βέβαια να φτιάχνετε σχέδιο εκεί στρατηγικής. Σιγά μη βγάλουμε και τα τανκς! Έρωτας είναι αυτός όχι πεδίο μάχης.. Κρατήστε τις ισορροπίες, καλοκαιράκι, γλυκό και όμορφο και θα ηρεμίσετε πού θα πάει..;;

Υδροχόος
Ακόμα και τα άστρα σας μαλώνουν.. Εγώ βασικά θα σας πνίξω αλλά αυτή είναι μια άλλη υπόθεση! Ξεχάστε για λίγο τις παραξενιές σας, τον εγωισμό σας και αγαπήστε με τους ανθρώπους που αξίζει να μείνουν μέσα στη ζωή σας. Είτε αυτό είναι ερωτικό, είτε φιλικό, είτε επαγγελματικό. Εντάξει το φεγγάρι στις 2/6 θα σας τρελάνει λίγο, αλλά εσείς θα πρέπει να κρατήσετε τα μπόσικα και να μη παρασυρθείτε πάλι και δείξτε το κακό σας τον εαυτό! Ακόμα και τα ερωτικά σας είναι μπάχαλο. Δε ξέρετε τι θέλετε, γιατί και κάπως έτσι παραμένετε μόνοι με ένα κενό να.. ως εκεί δα πάνω! Τακτοποιήστε τη ζωή σας, βάλτε τη καρδιά σας σε μια θέση και αφήστε τα κόλπα.. Κάποιοι μεγαλώσατε.. το ξέρετε αυτό;;;

Ιχθύες
Ο Ιούνης θα σας τα δείξει όλα! Τι πρέπει να μείνει και τι να φύγει! Αν από την άλλη έχετε ακόμα τα κέφια και την όρεξη να κάνετε μια προσπάθεια ακόμα, να τη κάνετε για να έχετε καθαρή τη συνείδησή σας, αλλά κάτι που έχει ραγίσει δε ξανά κολλά! Τη μια θα λέτε το ένα στο σύντροφό σας, την άλλη το άλλο, πολύ μπερδεμένους σας βρίσκω, βασικά είναι η τακτική σας αυτή να καίγετε τον εγκέφαλο του άλλου για να κάνετε εσείς τα δικά σας τα κόλπα. Ναι είστε ψυχοβγάλτες ακόμα και στον ερωτικό το τομέα, να όμως που κάποιες ψυχές σας έχουν αδυναμία. Σα το ψάρι θα ελιχθείτε, θα ξεφύγετε μάλλον από τη γκρίνια του συντρόφου σας και ναι θα παίξετε μπάλα τρελή.. Προσοχή στα κατάγματα! Οι ελεύθεροι, μπα δε σας βρίσκω και τόσο ορεξάτους..

magicfariel@gmail.com