Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Ο Ερμής στους Διδύμους, ως τις 08/07/15, η περιέργεια στα κόκκινα, by F’Ariel!

Και αφού είναι μέρα τεμπελιάς, για να λέμε την αλήθεια, ο ήλιος λάμπει εκεί ψιλά, έχουμε χρόνο πολύ ακόμα μπροστά μας, αρκετοί από εμάς, θα θελήσουμε να γίνουμε λίγο κακά παιδιά και να
κάνουμε ότι μας αρέσει! Κάποιοι θα τη βρούμε τη συμπαράσταση, κάποιοι άλλοι όχι και τόσο, αλλά σύμπαν είναι αυτό, μαγικό και μοναδικό και θα σιγοντάρει όπως θέλει εκείνο.

Άτακτο το βρίσκω και αυτό, σήμερα ειδικά που μπαίνει ο Ερμής στους Διδύμους! Είναι και αυτό ένα χαρωπό γεγονός, γιατί όσο να είναι τώρα έδεσε το γλυκό που λέμε.. Πήγε σπίτι του ένα πράγμα..


Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο, φυσικά είναι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι και με τα πολλά και με τα λίγα, οι Κριοί, τα Λιοντάρια και οι Τοξότες! 

Γίνεστε πιο επικοινωνιακοί, πιο κοινωνικοί και έτοιμοι για νέες περιπέτειες. Από σήμερα θα σας τσιμπήσει κάτι ένα πράγμα, θα θελήσετε να μιλήσετε με τους φίλους σας, να ψαχτείτε σε νέα μονοπάτια και ναι τη προσοχή σας από εδώ και πέρα θα τη τραβάει το διαφορετικό και το παράξενο.

Οι συνέπειες, έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αφού η άντληση των πληροφοριών θα είναι το ζητούμενο. Κατάσκοποι κανονικοί λέω εγώ τώρα και ας αφήσουμε τα ψόφια!

Γοητευτικοί όσο ποτέ, αποκτάτε τη λάμψη σας ξανά και μαγεύετε τα πλήθη, είτε το θέλετε, είτε όχι. Επιστρέφετε σε παλιές αγάπες, παλιές καλές συνήθειες, γυρίζετε στα γνώριμα. Ανεβαίνει η λίμπιντό σας, απογειώνεστε κανονικά!
Φλερτάρετε άφοβα και είστε έτοιμοι για όλα. Ακόμα μπορεί να δώσετε και απαντήσεις σε ανθρώπους που σίγουρα θα είναι η έκπληξη του αιώνα. Μπορεί να μιλάτε ασταμάτητα, να πείτε ότι κρατούσατε μέσα σας όλα αυτά τα χρόνια, να ξεγυμνωθείτε, γιατί σίγουρα το έχετε μεγάλη ανάγκη και χρειάζεται πού και πού.. Ω ρε μάνα μου εγκεφαλικά που έχουν να πέσουν!!!

Παραμένετε όμως στην επιφανειακή την επικοινωνία, γιατί προς το παρόν θα προτιμήσετε να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας και τα πάθη σας για ακόμα μια φορά. Θα παίξετε με τη φωτιά και ότι προκύψει! Νομίζω θα κάνετε ένα μικρό χαμό, στη ζωή σας, στις ζωές των άλλων και θα αναστατώσετε το σύμπαν για ακόμα μια φορά.. Τον υπόλοιπο χρόνο θα μαζεύουμε οι λοιποί τα κομμάτια μας..

Καλή συνέχεια σε όλους..

magicfariel@gmail.com