Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 11/05/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν και πολύ καλύτερη η σημερινή ημέρα από τις προηγούμενες, κάτι μυστήριο πλανάται στην ατμόσφαιρα. Προφανώς εκεί πάνω στο σύμπαν, καλά κρατεί το
παιχνιδάκι το τρελό.. Και να σας πω και ένα μυστικό; Πλησιάζει και ανάδρομος Ερμής.. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας!

Μέρα που κάποιοι θα είναι υπερβολικοί, παράλογοι και εκτός τόπου και χρόνου. Τα ψέματα και η εξαπάτηση θα πρωταγωνιστήσουν για ακόμα μια φορά.

Τα χαρούμενα παιδιά της παρέας, είναι οι Ζυγοί! Και αυτοί που κάνουν χαρακίρι είναι οι Υδροχόοι και οι Ιχθύες..

Κατά τα άλλα μια συνηθισμένη Δευτέρα..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Πολύ καλύτερη η ημέρα η δική σας σήμερα. Κάτι λόγια μπορεί να έχουν μείνει στη μέση, θα λυθεί και η τελευταία σας απορία και θα ηρεμίσετε αρκετά. Στα θέματα που σας απασχολούν, να ξέρετε πως έχετε μερίδιο ευθύνης και εσείς, όπως και οι άλλοι. Αυτό όμως δεν είναι αιτία για να τσακωθείτε μαζί τους. Απλά έτσι γνωρίζετε ποια είναι η θέση τους και τι πιστεύουν!

Ταύρος
Καταπιαστείτε με τις εκκρεμότητες που σας καίνε. Μη κάνετε τίποτα άλλο σήμερα. Από το πρωί με καθαρό το κεφάλι. Το απόγευμα θα πρέπει να έχετε τελειώσει και απλά να κάνετε έναν έλεγχο. Δυνατή η ημέρα σας και αισιόδοξη, πάει έφυγαν εκείνα τα σύννεφα του ΣΚ, αλλά και πάλι αν συνεχίσετε να σπαταλάτε το χρήμα έτσι, σας βλέπω με μουτράκια σύντομα!

Δίδυμος
Από τις αγαπημένες σας ημέρες. Σήμερα θα ακούσετε διάφορα μαντάτα, που ναι θα έχουν και πολύ σάλτσα μέσα. Μη πιστέψετε τα πάντα, κουβέντα να γίνεται, αντιθέτως γελάστε με τη ψυχή σας και δείξτε τους πως δε μασάτε εύκολα. Εννοείται πως ότι ακούσετε θα πρέπει να το κρατήστε για τον εαυτό σας. Παγίδα μεγάλη, αφού ξέρουν πως θα τρέξετε να διαδώσετε τις φήμες..

Καρκίνος
Συμπαθείτε ένα άτομο το οποίο ναι μεν είναι πολύ φιλικό μαζί σας, από την άλλη όμως δε σας δείχνει τις καθαρές του τις προθέσεις. Μη λέτε τα μυστικά σας, μην ξανοίγεστε γενικώς, γιατί θα πληγωθείτε μετά πολύ. Κάποιος μπορεί να σας συμβουλέψει, ακούστε με προσοχή και μην αντιδράσετε σα να είστε έτοιμοι να πέσετε στη φωτιά για αυτό. Το νου σας..

Λέων
Μια χαρά είστε σήμερα, λίγο υπερβολικοί και φαντασμένοι, κατά τα άλλα εδώ γη καλεί Λιοντάρια! Θα αφιερώσετε πολύ χρόνο στη δουλειά σας, όμως θα είστε απαιτητικοί και παράλογοι. Αν είχαν όλοι τις ικανότητες τις δικές σας, τότε θα είχαν τη θέση σας, ή το εισόδημά σας.. Για αυτό υπάρχει μια ιεραρχία, για αυτό και εσείς να βοηθήσετε όπως μπορείτε. Συνεργασία είναι η λέξη κλειδί..

Παρθένος
Και το κακό συνεχίζεται! Όταν οι άλλοι δε σας καταλαβαίνουν, παθαίνετε ένα νευρικό κλονισμό. Σήμερα θα προσπαθήσετε από την αρχή να τους εξηγήσετε και θα συμβεί μια από τα ίδια. Πάρτε το απόφαση! Άλλες απόψεις, άλλη αντίληψη, άλλη νοημοσύνη. Θα σας έλεγα, να το προσπεράσετε όλο αυτό και να ασχοληθείτε καθαρά με τις υποθέσεις σας. Κάποια στιγμή θα σας ζητήσουν τη βοήθειά σας!

Ζυγός
Τι χαρά είναι αυτή; Τι είναι αυτό που μπήκε μέσα στο μυαλουδάκι σας και έχετε ξεσηκωθεί τόσο; Για πού το βάλατε; Πολλές ερωτήσεις πρωί-πρωί, αλλά είστε έτοιμοι για όλα και πρέπει να φαίνεται έντονα αυτό! Ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει. Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και πολύ κεφάτοι. Με οτιδήποτε και αν καταπιαστείτε θα το πετύχετε, μια χαρά. Για να δούμε.. Μήπως είναι ένα puzzle;

Σκορπιός
Αν και Δευτέρα να περιμένετε να έρθουν οι φίλοι σας στο σπίτι και ξαφνικά να κάνετε ένα μικρό σουαρέ από το πουθενά. Μπορεί να είστε με τις πυτζάμες, δε πειράζει, η παρέα μετράει πάνω από όλα. Φροντίστε πριν μαζευτείτε στο σπίτι, να κάνετε μια στάση για κανένα μεζέ ή κέρασμα, γιατί κάτι θα πρέπει να προσφέρετε και εσείς, πέρα από το κορμί σας φυσικά.. χα χα !

Τοξότης
Μια χαρά είστε, κεφάτοι, γεμάτοι, χαμογελαστοί, αφού ωραία περάσατε το ΣΚ, δεν έχετε παράπονο; Λοιπόν σήμερα θα χρειαστεί να μαλλιάσει η γλώσσα σας σε συζητήσεις διάφορες. Μην αφήνετε το ένα θέμα και πηγαίνετε σε άλλο. Τραγικό αυτό. Βάλτε πρώτα τη τελεία σας και μετά προχωρήστε στο επόμενο. Όχι τίποτα άλλο θα σας ζαλίσουν μετά με ερωτήσεις και θα εκνευριστείτε!

Αιγόκερως
Επιτέλους έφυγαν τα μαύρα σύννεφα από πάνω σας, οι σκέψεις σας είναι πιο καθαρές και είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε την απάντησή σας, σε ένα ζήτημα που σας βασάνισε αρκετά. Εννοείται πως δε το βάζετε κάτω, όμως με το γάντι να τη σερβίρετε και με μια πετσέτα! Γιατί σίγουρα κάποιος θα ιδρώσει.. Ας είστε χαμογελαστοί και συγχρόνως πικρόχολοι. Δε πειράζει..

Υδροχόος
Τι έγινε; Πάλι ξενερώσατε με τη ζωή σας ολόκληρη; Βαρεθήκατε ένα πράγμα τα ίδια και τα ίδια. Το θέμα είναι πού ακριβώς βρίσκεστε! Σε μια βουνοκορφή; Σε ένα νησί; Ή κρυμμένοι σε κανά λαγούμι; Πάντως σας πιάνει πάλι το παιδιαρίστηκο το πείσμα σας και επαναστατείτε άνευ λόγου και αιτίας! Και φυσικά κανείς δε σας κάνει παρέα σήμερα γιατί η γκρίνια σας είναι αφόρητη!

Ιχθύες
Εντάξει εσείς βιώνετε ένα τριήμερο, που λέμε το θάνατο της αλεπούς! Ο Πλούτωνας σας έχει σκεπάσει με το σκοτάδι του και δε σας αφήνει να πάρετε ανάσα. Αποφύγετε τις εντάσεις και τους τσακωμούς γιατί δε θα έχετε κανένα δίκιο. Βρίσκετε σε κατάσταση παραλογισμού και υπερβολής και από αύριο θα είστε πολύ καλύτερα. Χαπακωθείτε καλύτερα, σήμερα κάνει καλό!

magicfariel@gmail.com