Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Δίδυμος, το ζώδιο του μήνα! Θα είστε φρόνιμα παιδιά ή μες στη ζαβολιά;;; by F’Ariel!

Αγαπητά μου Διδυμάκια, από τότε που μπήκε ο Άρης στο ζώδιό σας, έχετε πάρει φωτιά! Είναι και ανάδρομος ο Ερμής, τα πιάσατε τα λεφτά σας. Βασικά το σύμπαν, σας έχει στριμώξει κάπως και
μετά τις 15/06 θα ηρεμήσετε. Για αυτό υπομονή..

Η προσοχή σας είναι στραμμένη, στη δουλειά, στο να μάθετε μια νέα τέχνη, πάντως επενδύετε στον εαυτό σας, οι περισσότεροι με το ζόρι! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Θα έπρεπε να το περιμένατε, γιατί τόσο καιρό πολύ χύμα στο κύμα δεν ήσασταν;


Θα είστε φρόνιμα παιδιά, αλλά θα πιεστείτε αρκετά, θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και λογικοί και διπλωμάτες πάνω από όλα. Βέβαια τη ζαβολιά θα τη κάνετε, αφού θα συλλέξετε τις πληροφορίες που θέλετε και μετά θα έχετε μυστικά στο χέρι σας, που ίσως να αξίζουν χρυσό! Λίγο από όλα.. σα το χαρακτήρα σας..

Τα ερωτικά σας δεν είναι και στα καλύτερά τους. Δηλαδή έχει πέσει το τελεσίγραφο τύπου ή αλλάζετε συμπεριφορά και συνήθειες, ή το τέλος και το κλίμα γενικότερα είναι άκρως πιεστικό και εκεί.. Νομίζω θα κάνετε μπουμ στο τέλος, αλλά θα τη βρείτε την άκρη εσείς.. Από τον Ιούλιο και μετά φτιάχνουν τα πράγματα.

Θα το ρίξετε στη δουλειά, όλο τον Ιούνη, πολύ καλό αυτό αλλά δε θα είναι εύκολα τα πράγματα. Ο ανταγωνισμός και οι εντάσεις στα κόκκινα. Θα πρέπει να το παλέψετε πολύ σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Κάποιοι παραιτήστε και φεύγετε μακριά, δηλαδή παραδίδετε τα όπλα και κάποιοι ξεκινάτε κάτι νέο και διαφορετικό. Ανάλογα σε τι κατάσταση βρίσκεστε όλο αυτόν τον καιρό. Από τις 25/06 και μετά θα βρείτε κάτι πιο μόνιμο και θα μπορέσετε να πιάσετε λεφτά στα χέρια σας. Λεφτά θα βγάλετε, όμως θα τα δώσετε όλα στα χρέη σας! Άνοιξε πάλι εκείνη η τρύπα και πρέπει να κλείσει. Άρα θα βιώσετε συναισθήματα ακραία και χαράς αλλά και απογοήτευσης, αφού πάλι δε θα μείνει τίποτα για εσάς.
Που σημαίνει πως μέσα στον Ιούνη θα σας πιάσουν λίγο τα ψυχοσωματικά σας και θα χρειαστεί να ξεκουράζεστε πού και πού.. Λίγο πολύ και ο Ιούλιος θα σας ταλαιπωρήσει, για αυτό υπομονή για το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.. Τότε θα είναι όλα super!

Χρόνια σας Πολλά!

magicfariel@gmail.com