Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 05/05/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι λέτε να αναφερθούμε στον έρωτα εκείνον που πληγώνει; Που αφήνει τα σημάδια του; Γιατί
δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου, έρωτα που η γεύση του να είναι γλυκιά, από την αρχή ως το τέλος!

Love is a losing game.. τι όμορφο τραγούδι και πόσο πόνο.. Όλοι γνωρίζουμε τη συνέχεια, αλλά μπροστά στον έρωτα και στην αγάπη, δίνουμε τα πάντα και ότι προκύψει.. Τζόγος και αυτό!


Θα διάλεγα το πιο όμορφο άλογο, το πιο δυνατό, αλλά προτιμώ εκείνο το ασχημούλικο, είναι και λίγο μεγάλο, αλλά έχει εμπειρία. Τόσες κούρσες, τόσα έπαθλα, λέω να το παίξω γκανιάν, μπορεί να κερδίσω, μπορεί και όχι..
Πριν αγωνιστεί, θα του μιλήσω γλυκά, θα του δώσω ζαχαρίτσες, θα του χαϊδέψω τη χαίτη γιατί πρέπει να μάθει, να νιώσει, πόσο πολύ το αγαπώ.. Δε με νοιάζει αν θα έρθει πρώτο, ένα παιχνίδι είναι άλλωστε, αλλά προτιμώ να το δω να καλπάζει, εγωιστικά, με πείσμα, να το παλεύει, για να καταλήξει στην αγκαλιά μου..

Αν και ξέρω πως στο τέλος θα πληγωθώ, ότι μια θα νικήσω και δέκα θα χάσω, θα συνεχίσω να ποντάρω σε αυτό το γέρικο το άλογο, γιατί ο έρωτας είναι μυστήριος, ανεξήγητος και είναι για όλους, no matter what!

Έτσι είναι ο τζόγος darling..

Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Πολύ καλύτερα σήμερα ψυχολογικά όμως κολλάει η βελόνα ένα πράγμα. Κάτι που θέλετε πολύ, δε γίνεται ακόμα, υπάρχουν εμπόδια και πεισμώνετε γιατί δε σας αρέσει άλλοι να κάνουν κουμάντο για θέματα δικά σας. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, αφήστε το μυαλό σας να φύγει μακριά, χαλαρώστε και ξαφνικά θα έρθουν και οι λύσεις. Όσο το ζορίζετε, άλλο τόσο δε θα κάθεται!!!

Ταύρος
Έχετε ακόμα τα ψυχολογικά σας, φεγγάρι ήταν αυτό, θέλει λίγο ακόμα για να σας απελευθερώσει από τις μαγικές του σκοτεινές αχτίνες.. Αν συμβεί σήμερα κάτι κάπως το ενοχλητικό, αφήστε το να περάσει, ή αντιμετωπίστε το άμεσα, αλλά πάνω από όλα μη το κάνετε θέμα. Ας το πάρει το ποτάμι.. Θα το καταφέρετε, να μη σκάσετε σα βόμβα; Για να δούμε..

Δίδυμος
Λοιπόν αγαπητά μου, φορέστε τα γάντια του μποξ, γιατί σήμερα έχει μάχη! Σας στριμώχνουν άσχημα, είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι, ακούτε τη κατσάδα του αιώνα, έχετε και τα δικά σας, πάει θα γίνει χοντρός σαματάς. Δύσκολη η ημέρα σας αστρολογικά, όλη την ημέρα θα τσακώνεστε και ίσως και μέχρι το βράδυ να έχει κλείσει και η φωνή σας! Καμία σωτηρία.. με το καλημέρα, βουτιά στο γκρεμό..

Καρκίνος
Η ντουλάπα σας θα είναι η αφορμή. Θα ψάξετε εκείνο το ρούχο, δε θα το βρίσκετε και θα τα κάνετε όλα άνω κάτω. Μέσα στη τρέλα σας βρίσκω πρωί-πρωί, αφού διαπιστώνετε πως όλα είναι ακατάστατα και τίποτα δεν είναι στη θέση τους. Βάλτε μια φωτιά να ησυχάσετε.. χα χα χα .. τι σας λέω για τα πολύτιμα τα ρουχαλάκια σας.. Οργανωθείτε, φωνάξτε γυναίκα, κάντε κάτι για να επανέλθει η τάξη..

Λέων
Μια μικρή απογοήτευση έρχεται για εσάς, κυρίως στον επαγγελματικό το τομέα. Ενώ έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες τις ενέργειες για να εντυπωσιάσετε, κάτι θα συμβεί τη τελευταία τη στιγμή και ναι μεν, αλλά! Μη παρατάτε τα όπλα, ίσως να είναι μια δοκιμασία αυτό, ίσως απλά η ημέρα να μην είναι καλή. Με μουτράκια και νευράκια θα είστε όλη την ημέρα, τουλάχιστον μη χαλάσετε το image σας..

Παρθένος
Με το χάος κάνετε παρέα από νωρίς το πρωί. Άλλα ζητάτε, άλλα σας λένε, μια κατάσταση πολύ περίεργη. Βασικά, εσείς δεν είστε καλά και νομίζετε πως οι άλλοι παραφέρονται ή είναι παράλογοι. Αφήστε τις συζητήσεις για αύριο, μη φτάνετε στα όριά σας για χαζομάρες και φυσικά μη τρελαίνετε τον κόσμο που είναι γύρω σας. Ψυχραιμία, το φεγγάρι σας έχει ακόμα μαγεμένους..

Ζυγός
Σήμερα μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Οτιδήποτε θελήσετε μπορείτε να το καταφέρετε αρκεί να έχετε καλή συμπεριφορά. Χαμογελάστε, μιλήστε ήρεμα, με επιχειρήματα και αν σας φέρουν αντιρρήσεις, κάντε εκεί τις μαλαγανιές σας και τσουπ, να και το χατίρι. Πολύ θετική και αισιόδοξη η ημέρα αυτή για εσάς.. και άκρως επικοινωνιακή! Μη την αφήσετε να πάει χαμένη.

Σκορπιός
Αυτό που θέλετε πολύ θα γίνει. Είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο. Είστε έτοιμοι για όλα, έτοιμοι να ρισκάρετε αλλά δεν είστε και τόσο σίγουροι για κάποιες λεπτομέρειες.. Σας λέω να είστε ο εαυτός σας, να το παλέψετε όπως εσείς γνωρίζετε και όσο πιο ξεκάθαροι είστε, άλλο τόσο θα ξεμπερδέψετε μια ώρα αρχύτερα. Πάντως δυνατή η ημέρα σας, θετική και αισιόδοξη.. Μη τη ρημάξετε.. κατά λάθος..

Τοξότης
Μια χαρά είστε και δυο τρομάρες. Βασικά δεν έχετε όρεξη να πάτε στη δουλειά, μυρίζομαι κοπάνα. Δεν υπάρχει φυσικά καμία δικαιολογία σε αυτό, μετά από τόσο relax, για αυτό σηκωθείτε από το κρεβάτι και βάλτε μπροστά τις μηχανές. Με οτιδήποτε και αν καταπιαστείτε σήμερα, θα έχετε φοβερά αποτελέσματα. Δε θέλω τεμπελιές, είναι και αρχή της εβδομάδας!!

Αιγόκερως
Δεν είστε καλά, δεν είστε καλά! Πολύ μαύρο σύννεφο από πάνω σας, όλο απαισιόδοξες σκέψεις κάνετε. Γιατί; Δε πρέπει. Όλα βαίνουν καλώς. Πολλές σκέψεις μαζεμένες, ανεκπλήρωτες επιθυμίες, κάτι σας βασανίζει αλλά ευτυχώς, δε θα κρατήσει για πολύ. Ζητείστε καλύτερα να σας αφήσουν στην ησυχία σας, παρά να πιάσετε και κουβεντούλα για αυτό. Όπου πάτε, να σου και το σκοτάδι. Πω πω..

Υδροχόος
Σήμερα θα το παίξετε λίγο παιδιά. Δηλαδή θα αποζητήσετε να πάρετε το μάθημά σας. Παρέα με ένα φίλο σας βλέπω όλη την ημέρα, να μιλάτε και λέτε τα εσώψυχά σας. Ανοίξτε καλά τα αυτιά σας και ακούστε αυτά που θα σας πει, γιατί μετά έχει πολύ μελέτη και σκέψη. Αφού η καρδούλα σας γνωρίζει την αλήθεια, εσείς γιατί δε τη παραδέχεστε; Ξέρετε πολύ καλά στο τέλος τι θα πρέπει να κάνετε!

Ιχθύες
Λίγο μέσα στη γκρίνια θα είστε, γιατί έχετε πολύ δουλειά να κάνετε και καλύτερα να τη βγάλετε μόνοι σας, παρά να εμπιστευθείτε κάποιον άλλον και να σας τα κάνει μαντάρα. Ζορίζεστε κάπως, θα προτιμούσατε να ακούσετε μια καλή κουβέντα, ή να δείτε μπροστά σας ένα χέρι βοηθείας από το πουθενά, παρά κάτι άλλο. Σας πιάνει λίγο η ψυχασθένειά σας, αλλά μέχρι το βραδάκι ηρεμείτε κάπως..

magicfariel@gmail.com