Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ο Άρης συναντά τον ανάδρομο Ερμή! Τα ζώδια σήμερα 27/05, τσακώνονται! by F’Ariel

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και επειδή δε μπορώ τα ίδια και τα ίδια, βαριέμαι εύκολα, είπα να το αλλάξω λίγο το σημερινό! Το έψαξα λίγο παραπάνω και ανακάλυψα πως
το κλου της ημέρας είναι πως θα τσακωθούμε μεταξύ μας, εντάσεις και πικρόχολα σχόλια, πολύ λογομαχία.. βρε αδερφέ..!

Τα ζώδια που θα ξεφύγουν εντελώς, παντελώς, θα πάθουν ένα αμοκ μπορώ να πω, είναι οι Δίδυμοι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, Τοξότες και οι Ιχθύες. Λίγο εκτός τόπου και χρόνου θα είστε εσείς οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι, καλά θα κάνετε να είστε ψύχραιμοι και καθόλου ξεροκέφαλοι. Το άγχος που έχετε, σας κάνει να συμπεριφέρεστε άσχημα σε ανθρώπους που δε πρέπει..

Κατά τα άλλα η ημέρα μας σήμερα θα είναι γεμάτη από εκπλήξεις, λίγο δυσάρεστες μπορώ να πω, αλλά πάντα μέσα από τη στάχτη βγαίνει ένα βλαστάρι, να μας θυμίζει πως υπάρχει ακόμα ελπίδα..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Μια χαρά νιώθετε με τον εαυτό σας. Σήμερα θα ανοίξετε το στοματάκι σας, θα τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα και σε όποιον αρέσουν! Θα φέρετε σε δύσκολη θέση αρκετούς, όμως δε θα αφήσετε το περιθώριο να σας γυρίσουν πίσω κουβέντες. Τη κάνετε από τη πίσω πόρτα και τη κλείνετε και κάπως οριστικά. Είστε σίγουροι για αυτό; Το νου σας..

Ταύρος
Όχι δεν είστε στο μάτι του κυκλώνα, αντιθέτως περισσότερο θεατές σας βρίσκω. Τα λεφτά και η επαγγελματική σας πορεία είναι θέματα που σας απασχολούν και σας έχει πάρει και λίγο από κάτω. Υπομονή και όχι ξεσπάσματα. Με τον ανάδρομο εκεί πέρα τι προσμένετε; Να ανοίξουν οι ουρανοί και να κατέβουν οι ευκαιρίες;;;


Δίδυμος
Σήμερα θα το κάνετε το θαύμα σας. Θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα πείτε τα πάντα και όποιον πάρει ο χάρος. Για τόσο πολύ! Νιώθετε πιο δυνατοί από ποτέ, αισιόδοξοι, εγωιστές, αποφασισμένοι και όποιος σας φέρνει αντιρρήσεις όλο αυτόν τον καιρό, θα δεχθεί μια επίθεση από εσάς, άνευ προηγουμένου! Τη πανοπλία να φορέσετε..

Καρκίνος
Όσο ψύχραιμοι και αν είστε, όσο γλυκοί και ονειρεμένοι, σήμερα θα δείτε τον εαυτό σας στα κόκκινα και θα τα πείτε όλα έτσι όπως πρέπει, δηλαδή με το όνομά τους. Ενώ δεν έχετε καμία τέτοια πρόθεση, κάτι θα συμβεί μπροστά στα μάτια σας και θα φουντώσετε κανονικά. Ξεσπάτε, παραφέρεστε, δαγκώνετε κόσμο!

Λέων
Επαναστάτες μου εσείς! Σήμερα θα κάνετε ότι σας αρέσει. Δε θα μπείτε καν στη διαδικασία να απολογηθείτε, ούτε μια μικρή συζητησούλα. Θα σας πιάσει το λιονταρίσιο σας και θα τραβήξετε δική σας πορεία. Τώρα τι εννοεί ο ποιητής; Δε ξέρω! Πάντως όχι δε θα τσακωθείτε με κάποιον. Είστε υπεράνω εσείς..

Παρθένος
Μη πάτε στη δουλειά! Μη σηκώσετε το τηλέφωνο! Εξαφανιστείτε από παντού! Γιατί σήμερα τσακώνεστε με όλο τον κόσμο. Τον σιχτηρίζετε κανονικά και ζητάτε και τα ρέστα. Ξεφεύγετε εντελώς! Δεν έχω άλλα λόγια να σας το πω. Πάντως βρείτε τρόπους να είστε ψύχραιμοι και λογικοί γιατί ως και τις 29 σας βλέπω να δαγκώνετε σίδερα!! Για το τόσο πολύ λέμε..

Ζυγός
Εσείς είστε οι γλυκοί επαναστάτες της παρέας. Είστε έτοιμοι να πείτε ένα ηρωικό όχι, σε ένα άτομο που σας θεωρεί και πολύ σίγουρο. Αυτή τη φορά δε φοβάστε καθόλου, αντιθέτως έχετε και τα ανάλογα επιχειρήματα για να το βάλετε στη θέση του μια και έξω. Θα αποφύγετε τα λόγια γιατί δε θέλετε να χαλαστείτε, αλλά τη ζαβολιά σας θα τη κάνετε..

Σκορπιός
Σήμερα θα φορέσετε εκεί τη μαύρη τη μπέρτα σας, θα πιάσετε και τα μαγικά σας τα βότανα, εκείνα που στέλνουν τους άλλους αδιάβαστους και θα κάνετε επίθεση τρελή! Αρκετούς θα τους εκπλήξετε, θα μείνουν λίγο παγωτό. Κάποιοι το περιμένουν, αλλά δεν ήξεραν τη χρονική τη στιγμή. Πάντως τους ψεκάζετε μια έτσι για να μη ξεχνιόμαστε!

Τοξότης
Όλα στα κόκκινα! Αυτό ήταν. Ότι σας ενοχλούσε αυτό τον καιρό, ότι κατάπιατε με το ζόρι, θα ξεσπάσει, θα τρελαθείτε σας βλέπω να τα κάνετε γυαλιά καρφιά. Τα βάζετε κυρίως με το σύντροφό σας, πρέπει να ειπωθούν αλήθειες και ο Θεός βοηθός. Είστε έτοιμοι ακόμα και για ένα οριστικό τέλος! Ψυχραιμία.. το σύμπαν φταίει για όλα!

Αιγόκερως
Προσοχή, προσοχή! Θα ζητήσουν τη γνώμη σας για κάτι και αντί να απαντήσετε μια και έξω και να τελειώνετε, θα αρχίσετε το γαύγισμα! Είστε μέσα στο άγχος και όλως τυχαίως δε θα μπορέσετε να συγκρατήσετε και τη γλώσσα σας και θα φέρετε φουρτούνες και εντάσεις από το πουθενά. Βαθιές ανάσες, περπατήστε, ανοίξτε κανά παράθυρο, πάντως μη παραφέρεστε, σας κακό χαρακτηρίζουν.

Υδροχόος
Έχετε τις μαύρες σας. Όχι και τόσα κέφια. Θέλετε να δείχνετε πως είστε καλά, αλλά σήμερα δε θα το καταφέρετε και τόσο. Στάζει το στόμα σας φαρμάκι, συνεχώς κακολογείτε τους άλλους, εσείς δε φταίτε πουθενά. Εμ δεν είναι έτσι χρυσά μου, υπάρχουν και οι στιγμές που κάποια γυρίζουν πάλι πίσω. Η κακή συμπεριφορά ας πούμε.. Μη μιλάτε στο κινητό την ώρα που οδηγάτε. Το νου σας..

Ιχθύες
Ω ρε μάνα μου! Τόσα νεύρα ούτε εκείνος ο Αλί Πασάς δεν είχε.. Βρήκατε την ημέρα να συζητήσετε τα θέματά σας. Πολύ κακή ημέρα αστρολογικά. Θα σας έλεγα να το αφήσετε καλύτερα. Αλλιώς προσοχή στις κουβέντες σας, μη χάνετε την ουσία και μην αναφέρεστε σε καταστάσεις που πάει πέρασαν. Ή παραμείνετε στο θέμα σας, ή να είστε έτοιμοι για ένα μεγάλο μπουμ! “Βόμβα” θα είναι τίποτα άλλο..

magicfariel@gmail.com