Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια της εβδομάδας 19/05 – 25/05/15, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε και αυτή η εβδομάδα στο τέλος της, όμως εκεί ψιλά στο σύμπαν, γίνεται ένας πανικός! Ανάδρομος Ερμής, σε πολύ φορτσάτη κατάσταση,
Αφροδίτη-Πλούτωνας στα μαχαίρια και το κακό συνεχίζεται! Θα περάσει πού θα πάει; Τα νέα είναι πως πλησιάζουν οι ημέρες που ο Κρόνος θα επιστρέψει στο Σκορπιό! Τα πιάσαμε τα λεφτά μας.. Καταστροφικό το γεγονός, αφού ακόμα δε ξεπεράσαμε το κακό που μας βρήκε τόσα χρόνια.. Τι καλοκαίρι θα είναι αυτό; Αναρωτιέμαι.. τρελά!

Όπως καταλάβατε, έχω κάνει βουτιά, σε πολύ σκοτεινά μέρη του εαυτού μου και παρασύρομαι και όπου με βγάλει.

Να έχετε ένα υπέροχο ΣΚ, αν και τα άστρα άλλα μας λένε, αλλά λίγη αισιοδοξία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Διχασμένη προσωπικότητα το ξωτικό..

φιλάκια..


Κριός
Χάνεις την ηρεμία σου με τον ανάδρομο Ερμή στις 19! Εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και διαπιστώνεις κυρίως στις 20, πως κάνεις τις δουλειές των άλλων και χάνεις πολύτιμο χρόνο. Στις 22 και 23, να προσέχεις, γιατί κάτι θα συμβεί που ψυχολογικά θα σε ρίξει πολύ. Εντάσεις, λόγια, παρεξηγήσεις! Παίρνεις τις αποφάσεις σου, όμως μη βιάζεσαι. Ενώ στις 24 χαλαρώνεις και το ρίχνεις έξω, στις 25 επιστρέφουν τα προβλήματα και ξεσπάς.

Ταύρος
Με τον ανάδρομο Ερμή στις 19, να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις για θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Από τις 20 ως και τις 22, είσαι μεν χαρωπή, όμως έχεις πολλές εκκρεμότητες να κλείσεις και να αντιμετωπίσεις τις αφραγκιές σου. Πεισμώνεις, γιατί θες μια επιθυμία σου να γίνει αληθινή και δε γίνεται με τίποτα. Απέφυγε τα έξοδα στις 23. Ηρέμισε στις 24 και πριν απλώσεις το χέρι βοηθείας στις 25, φροντισε να είσαι σίγουρη πως αξίζει το κόπο.

Δίδυμος
Μπορεί να έρχονται ολοταχώς τα γενέθλιά σου, αλλά με τον ανάδρομο Ερμή στις 19, μη περιμένεις να χαρείς και τόσο. Θα αλλάξει το σκηνικό μετά τις αρχές Ιουνίου, αλλά μέχρι τότε, οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια θα πρωταγωνιστήσουν. Στις 23 να είσαι προσεχτική, συνεργάσιμη και συμπαθής, με τον κόσμο που συναναστρέφεσαι, γιατί προκύπτουν παρεξηγήσεις. Μην είσαι συμφεροντολόγα στις 25.

Καρκίνος
Χάνεις λίγο τις σκέψεις σου, τον ειρμό σου, με τον ανάδρομο Ερμή στις 19. Στις 20 και 21, ηρεμείς ξανά και κάνεις σχέδια για το μέλλον. Να είσαι προσεχτική στις 22 γιατί θα είσαι πολύ νευρική και αγχωμένη. Απέφυγε τις εντάσεις και τα λόγια που οδηγούν σε παρεξηγήσεις. Στις 23 φρόντισε να είσαι συνεπής και τυπική στις υποχρεώσεις σου, γιατί σε μαλώνουν. Μέχρι και τις 25 μπορεί να προκύψει και ένας νέος έρωτας.

Λέων
Να περιμένεις να τσακωθείς με κάποιο φίλο σου στις 19. Πρόσεχε τα λόγια σου, για όλα φταίει ο ανάδρομος Ερμής! Φρόντισε στις 20 και 21 να ξεκουραστείς και ξέχασε για λίγο τις βόλτες. Ένα φλερτ προκύπτει μέσα από τη δουλειά, ή κάποιος σε ενοχλεί έντονα και άνευ λόγου και αιτίας. Κλείσε τις εκκρεμότητες που έχεις στις 23. Αν φλερτάρεις κρυφά με κάποιο άτομο, να είσαι πολύ προσεκτική στις 25!

Παρθένος
Ο ανάδρομος στις 19 σου προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σου. Καλό είναι αν πέσει κάτι στην αντίληψή σου στις 20 να το μοιραστείς και να βοηθήσεις όπου μπορείς. Μέχρι και τις 22 ίσως προκύψει ένα νέο φλερτ, ξεσηκώνεσαι ευχάριστα όμως η επιλογή σου είναι λίγο παράξενη. Πολλές δουλειές μαζεμένες για τις 23, αποφάσισε να ασχοληθείς μόνο με τα σημαντικά ζητήματα. Έρωτας και ξερό ψωμί ως τις 25!

Ζυγός
Και εκεί που αγωνίστηκες όλες τις ημέρες για κάτι το διαφορετικό, εκεί και θα κάνεις πίσω με τον ανάδρομο Ερμή στις 19! Ως και τις 21 παίρνεις την απόφαση να ταξιδέψεις. Ακόμα και να αλλάξεις δουλειά. Στις 22 όμως δε σε αφήνουν οι δικοί σου οι άνθρωποι να κάνεις βήμα. Σε σταματούν! Τρέχεις και δε φτάνεις στις 23. Μπορεί να ηρεμείς στις 24, αλλά μια ανούσια αφορμή στις 25, φέρνει εντάσεις στη ζωή σου.

Σκορπιός
Ο ανάδρομος Ερμής στις 19 σε επηρεάζει κατευθείαν στη τσέπη. Αν περιμένεις λεφτά, θα αργήσουν κάπως να έρθουν. Από τις 20 ως και τις 22 βρίσκεις τις λύσεις σου, σε οικονομικά ζητήματα, όμως σου λείπει έντονα ο έρωτας. Στις 23 βγαίνεις, διασκεδάζεις, αλλά σπαταλάς άδικα το χρήμα. Βέβαια, γοητεύεις, φλερτάρεις και παίρνεις τα πάνω σου. Προσοχή στις 25, δύσκολη μέρα στη δουλειά.

Τοξότης
Οι σχέσεις σου δοκιμάζονται ξανά. Ανάδρομος Ερμής στις 19, χτυπάει κατευθείαν στο ψαχνό! Το δίκιο βρίσκεται κάπου στη μέση. Μέχρι και τις 23, εντάσεις πολλές προκύπτουν, λόγια πικρόχολα και ίσως και ένας χωρισμός. Και το κακό συνεχίζεται, αφού κανείς δε κάνει πίσω. Ασχολήσου προσωπικά στις 24, γιατί τίποτα καλό δε θα έρθει έτσι από μόνο του. Δώσε ένα οριστικό τέλος στις 25.

Αιγόκερως
Ο ανάδρομος Ερμής στις 19, φέρνει καθυστερήσεις και εμπόδια σε επαγγελματικά ζητήματα. Όπως επίσης και μεγάλη ασυνεννοησία. Στις 20 και 21, φρόντισε να οργανωθείς καλύτερα και να βάλεις προτεραιότητες. Ενώ ξέρεις τι πρέπει να γίνει, φέρεσαι παράλογα και γίνεσαι καταπιεστική στις 22 και 23. Επιβάλλεται να ξεκουραστείς όμως. Ασχολείσαι με τον έρωτα στις 24, ευχάριστα. Προσοχή στις 25, οι εντάσεις επιστρέφουν!

Υδροχόος
 Να και τα παράξενα.. Ο ανάδρομος Ερμής στις 19, σε αναστατώνει ερωτικά και πας και μπλέκεις με μυστήριες περιπτώσεις. Κάτσε φρόνιμη. Στις 20 και 21, γίνεσαι άκρως δημιουργική, ξεσηκώνεσαι για κάτι και φυσικά προχωράς σε ακόμα μια τρέλα. Προσοχή στις 22 γιατί κάποιος σε στριμώχνει και ψάχνεται για καυγά. Άλλα κανονίζεις για τις 23, άλλα προκύπτουν. Στις 24 κάποιος σας αγαπά και σας το δείχνει. Απέφυγε τις επαγγελματικές συζητήσεις στις 25.

Ιχθύες
Ο ανάδρομος Ερμής στις 19 σε τρελαίνει. Τα βάζεις με την οικογένειά σου, επιθυμείς να δραπετεύσεις! Μη δίνεις σημασία σε ότι ακους στις 20 και αφιέρωσε χρόνο στο σπίτι σου στις 21. Πάλι σου ζητούν να δώσεις το κάτι παραπάνω, αλλά δεν έχεις τα κέφια σου στις 22. Βουτιά στα σκοτάδια στις 23, νιώθεις μια αναστάτωση για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Αλλάζεις δουλειά, αντικείμενο, πάντως την ανατροπή τη κάνεις. Προσοχή στα έξοδα στις 25!

magicfariel@gmail.com