Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια του Σαββάτου 16/05/2015, by F’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι τροπικό πρωινό είναι αυτό; Το βουνό ίσα που φαίνεται από την ομίχλη, απαλά σύννεφα έχουν καλύψει τον ουρανό και τα πουλάκια έχουν ήδη πιάσει δουλειά, κελαηδούν με τη ψυχή τους.. Τις προάλλες καθώς
οδηγούσα, στα σίδερα Χαλανδρίου, ξαφνικά είδα τρεις καταπράσινους παπαγάλους να πετούν παρέα, από δέντρο σε δέντρο!!! Τι ομορφιά ήταν αυτή πρωί-πρωί. Τα χάζευα και αναρωτιόμουν, πού ζω;;; Παπαγάλοι στην Αθήνα! Όχι μέσα σε κάποιο κλουβί, αλλά ελεύθεροι εκεί τριγυρίζουν ανάμεσα από τα καταπράσινα τα φύλλα! Θεσπέσιο, μου έφτιαξε πολύ το κέφι!

Αθήνα όντως μια πόλη με έντονες αντιθέσεις.. Λίγο πιο εκεί, ένα αδέσποτο σκυλί, μόνο και έρημο κοιμόταν σε κάτι πρασινάδες. Έφυγε το χαμόγελο. Γιατί;

Δεν έμαθε ακόμα ο κόσμος, πως τα σκυλιά είναι καλύτερα από τους ανθρώπους, πως έχουν συναισθήματα και νοημοσύνη;

Το πλασματάκι αυτό, έχει ανάγκη από ένα σπιτικό, από μια γλυκιά κουβέντα, ένα χάδι, λίγο παιχνίδι. Και τότε είναι το πιο ευτυχισμένο όλου του κόσμου.. Ούτε τα λεφτά το νοιάζουν, ούτε οι χλιδάτες οι καταστάσεις.. Μια παρέα θέλει και λίγη φροντίδα.
Και κάπως έτσι σταματώ, κάνω στην άκρη και του προσφέρω το φαγητό μου, τη δική μου τη λιχουδιά, γιατί πραγματικά δε το έχω τόση ανάγκη, όσο αυτός ο άγνωστος και μοναχικός σκύλος. Τον χαϊδεύω στο κεφάλι και ας είναι βρόμικος. Έχει καθαρή ψυχή.. Και χαίρομαι που τον βλέπω να κουνάει ουρά.. Του μοίρασα τη χαρά μου.. Του έδωσα λίγο από αυτό που ήθελε..

Λίγη αγάπη και ένα χαμόγελο.. άντε και το χαδάκι του.. Γιατί κατά βάθος, όλοι αυτό ψάχνουμε.. Το γυρεύουμε, αλλά δε το προσφέρουμε.. Μα πώς να μας έρθει..;; 

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Μια μούρλια με την εξωτερική σας την εμφάνιση θα τη πάθετε! Κανένα ρούχο δε θα σας αρέσει από αυτά που ήδη έχετε, τα μαλλιά σας θα σας φταίνε και αντί να καταλήξετε στη βόλτα, σας βλέπω να κάνετε μια ντουλάπα άνω κάτω, ένα δωμάτιο σα να έχει πέσει βόμβα και μπορεί ακόμα και τελευταία στιγμή να πάτε και ένα κομμωτήριο. Δηλαδή τρώγεστε με τα ρούχα σας κανονικά.. Μήπως δεν έχετε διάθεση για βόλτες;

Ταύρος
Χαρωπή η ημέρα σας, αλλά άγνωστο το πώς θα εξελιχθεί. Δηλαδή, μπορεί κάποιος να σας προτείνει κάτι, μια ιδέα που θα σας αρέσει πάρα πολύ και εσείς ξαφνικά, εκεί που δε θα έχετε όρεξη για τίποτα, θα δραστηριοποιηθείτε, θα πάρετε φωτιά! Δημιουργικοί, ορεξάτοι, έτοιμοι να συνεργαστείτε, γιατί όντως θαύματα συμβαίνουν. Στο χέρι μας είναι όλα!

Δίδυμος
Λοιπόν χρυσά μου κάποιος σας έδειξε εμπιστοσύνη τις ημέρες αυτές και σας έχει δώσει να αναλάβετε μερικές διαφορετικές υποχρεώσεις από τις συνηθισμένες. Και κάπως έτσι νιώθετε πιο ικανοί, έχει φτιάξει η διάθεσή σας κατά πολύ και αν έχετε και το μυαλό στη θέση του, θα ακούσετε και εκείνο το μπράβο. Κάντε αυτό που πρέπει και αφήστε τις βόλτες για αργότερα.

Καρκίνος
Σήμερα είναι η ημέρα σας. Θα καταφέρετε να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας, ή ακόμα και με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Δηλαδή, είτε είστε ελεύθεροι, είτε όχι, κάντε εκείνη τη πρόταση, για μια βόλτα, για φαγητό έξω, για ένα ταξιδάκι. Οτιδήποτε που θα περάσετε χρόνο μαζί και θα μπορέσετε να ανταλλάξετε και μερικά φιλιά στο τέλος! Ρομαντικό το πρωινό σας, ερωτιάρικη η νύχτα σας..

Λέων
Μια χαρά είστε, βέβαια όλο και κάτι σας βασανίζει. Σήμερα καλά θα κάνετε να είστε με τους φίλους σας, ή ακόμα και ένα τηλεφώνημα παράξενο και αν δεχθείτε, να πείτε το ναι και να ακολουθήσετε τα σημάδια. Υπάρχει ένα άτομο που ενδιαφέρεται για εσάς και θα σας το δείξει με ένα τρόπο πολύ όμορφο. Γοητεύεστε αρκετά, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να ανταποκριθείτε. Εν ολίγοις σας στριμώχνουν..

Παρθένος
Επιτέλους χαμόγελα και χαρά! Πάει έφυγαν τα μαύρα τα σύννεφα από πάνω σας και τουλάχιστον ως και τις 18 θα πετάει η ομάδα. Βρίσκετε το παλιό καλό σας εαυτό και ξανά βάζετε τους φίλους σας μέσα στη ζωή σας. Σήμερα θα βρεθείτε με αρκετό κόσμο, θα δείτε ξανά μερικές ψυχές και θα νιώσετε πολύ αγάπη. Να τη δεχθείτε και να μην είστε καχύποπτοι!

Ζυγός
Λάμπετε ολόκληροι. Χαμογελούν ακόμα και τα αυτιά σας. Για τόση πολύ ευτυχία λέμε. Τι έγινε; Κάνατε σεξ εχθές το βράδυ; Κάτι τέτοιο μυρίζομαι, ξέρετε εσείς, τα γνωστά γούτσου-γούτσου.. και τα σχετικά! Ντυθείτε όμορφα και βγείτε έξω να σας δουν. Αν έχετε αναλάβει μια δουλειά, φροντίστε να την ολοκληρώσετε. Πάντως το μπράβο θα το ακούσετε. Και το πόσο όμορφοι είστε φυσικά.

Σκορπιός
Σας έχουν τσιμπήσει τα βέλη του έρωτα κανονικά. Τυφλωθήκατε, χάσατε το φως σας, ναι έτσι ξαφνικά συμβαίνουν αυτά. Λιώνετε κανονικά. Το ενδιαφερόμενο άτομο το γνωρίζει, ή θα το κρατήσετε μυστικό; Πάντως όσο δε δείχνετε κάτι, να μη περιμένετε και τη τρελή την ανταπόκριση, γιατί στο σκοτάδι, κανείς ποτέ δε ψάχνει κάτι. Ανοίξτε τη καρδιά σας, μιλήστε, κάντε ένα βήμα. Ένα σημάδι.. βρε αδερφέ..

Τοξότης
Νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας και θα είστε ήρεμοι σήμερα πολύ. Παράξενα μας τα λένε τα άστρα, αλλά αν είναι προς το καλύτερο δε μας νοιάζει, σωστά; Σήμερα θα ασχοληθείτε με τα beaute σας. Θα φτιάξετε μαλλί, θα βάλετε τις κρέμες σας, θα ντυθείτε πιο σέξι και όποιος αντέξει. Νομίζω πως οι δικοί σας οι άνθρωποι θα σας κοιτάζουν καλά-καλά, αλλά και αυτό έχει τη γλύκα του.

Αιγόκερως
Λοιπόν είστε ξεσηκωμένοι για ταξίδι. Θέλετε να φύγετε οπωσδήποτε με το ταίρι σας, να πάτε κάπου να αράξετε, να μη σκέφτεστε τίποτα, να χαζέψετε στο κενό. Από το πρωί νωρίς θα κάνετε ετοιμασίες, είστε αποφασισμένοι, κανείς δε θα σας χαλάσει τα πλάνα. Να είστε σίγουροι πως θα πάτε. Για τόσο πολύ. Βασικά έχετε το φευγιό μέσα σας, γιατί θέλετε να ξεσκάσετε και να διώξετε τα κακά πνεύματα των ημερών! Bon voyage..

Υδροχόος
Αν περιμένετε να λάβετε τις εξετάσεις από το γιατρό σας, ναι σήμερα είναι η ημέρα και είστε μια χαρά και δυο τρομάρες. Δεν έχετε απολύτως τίποτα. Υγιέστατοι!!! Σωματικά, γιατί εγκεφαλικά είναι ένα άλλο θέμα.. εκεί είστε αιώνια άρρωστοι.. Ακόμα και απαντήσεις για ένα επαγγελματικό σας ζήτημα θα τις λάβετε και να είστε έτοιμοι να δουλέψετε με ψυχή και σώμα. Χαμογελάστε, όλα είναι μια χαρά..

Ιχθύες
Πω πω χαρές και χαμόγελα και όρεξη.. Φτου μη σας ματιάσω! Ανεβασμένη πολύ η διάθεσή σας, θα ντυθείτε ωραία και θα βγείτε έξω να πιάσετε τη ζωή από τα μαλλιά και ότι προκύψει. Φλερτ, πονηρές ματιές, χαμόγελα και έχει ο Θεός! Έτσι σας θέλω στα σύννεφα. Πάντως η ημέρα σας θα είναι ονειρεμένη από όλες τις απόψεις. Η φαντασία σας θα καλπάσει, εκεί με τους ωκεανούς παρέα, έχετε βάλει πλώρη προς το άγνωστο.. Συναρπαστικό;

magicfariel