Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 04/05/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιστροφή στα θρανία και πάλι.. Ένα φοβερό πρωινό μόλις μας ξημέρωσε, καταγάλανος ο ουρανός, ο ήλιος ανεβαίνει λίγο πιο γρήγορα νομίζω, βιάζεται να μας ζεστάνει..
Μέρα που όλοι πάνω κάτω θα είμαστε κάπως
ανήσυχοι, αφού έχει πανσέληνο. Μια αδικαιολόγητη νευρικότητα θα τη νιώσουμε, όμως δεν είναι λόγος να προκαλέσουμε εντάσεις από το πουθενά.

Επίσης διαπιστώνω προς μεγάλη μου έκπληξη, πως το φεγγάρι αυτό, κάνει πιο έντονες τις σκέψεις μας πάνω στα θέματα που μας απασχολούν. Εστιάζουμε σε ένα μόνο θέμα και προχωράμε αναλόγως. Κάποια αντιμετωπίζονται ομαλά κάποια όχι και τόσο, αφού η φαντασία μας μπορεί να καλπάσει οπουδήποτε..
Θολωμένο το τοπίο, ευχάριστα όμως, αφού ο καθένας θα είναι στο δικό του το μαγικό τον κόσμο.. άλλες τρεις μερούλες και μετά.. χαλαρά!

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Με το που ξυπνάτε το μυαλό σας πηγαίνει σε οικονομικά ζητήματα και αγχώνεστε πολύ. Κάνατε ανούσια έξοδα τις ημέρες αυτές, σήμερα δε πρέπει να μετανιώνετε για αυτό! Κυρίως αν περάσατε όμορφα. Μέσα στη γκρίνια και τα μουτράκια σας βρίσκω, παρόλα αυτά. Φεγγάρι είναι αυτό, τρελό και μαγικό..

Ταύρος
Συναισθηματικά φορτισμένοι θα είστε σήμερα. Σας βασανίζει ένας άνθρωπος, μπορεί να είναι από τη δουλειά σας, μπορεί να είναι και ερωτικό, πάντως προκύπτει το πρόβλημα και παρέα θα πρέπει να το λύσετε. Θολωμένο το τοπίο του μυαλού σας, μην επιμένετε σε κάτι που δε τραβά..

Δίδυμος
Γλυκά μου δε σας αγγίζει και τόσο το φεγγάρι. Σας προσπερνά ένα πράγμα. Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε, αφού θα ανακαλύψετε ένα νέο ενδιαφέρον που θα αποσπάσει τη προσοχή σας και δε θα γκρινιάζετε. Αν ψάχνετε για δουλειά, καλή ημέρα για να οργανωθείτε και να πάρετε και κανά τηλέφωνο..

Καρκίνος
Μια μικρή επανάσταση θα τη κάνετε. Θα ξαφνιάσετε το ταίρι σας ή τους δικούς σας τους ανθρώπους, αφού σήμερα θα θελήσετε να μείνετε μόνοι σας και να κάνετε ότι σας αρέσει. Βασικά τα beaute σας έχετε κατά νου και δε χρειάζεστε παρέα για αυτό! Χρόνο και χώρο για τη πάρτη σας.. τίποτα άλλο..

Λέων
Σήμερα θα σας στριμώξουν οι δικοί σας οι άνθρωποι και θα σας θυμίσουν τις υποχρεώσεις που έχετε. Ότι χειρότερο, μετά από τριήμερο και Δευτέρα πρωί. Δε τη γλυτώνετε με τίποτα, για αυτό δώστε λίγη προσοχή και μη γκρινιάζετε. Πανσέληνος σήμερα, μέρα μυστήρια γεμάτη από παγίδες. Μη πέσετε μέσα..!!

Παρθένος
Μέρα που θα πιάνετε πουλιά στον αέρα. Λίγα θα δουν τα ματάκια σας, πολλά θα καταλάβετε όμως. Συλλέξτε τις πληροφορίες που θέλετε, θα έρθουν σωρηδόν και δράστε αναλόγως. Με τρελή ταχύτητα ξεκινάτε και μέχρι να βραδιάσει, τσίτα τα γκάζια εντελώς! Αρκετά δε ξεκουραστήκατε; Για δουλέψτε τώρα..

Ζυγός
Μπα μετά τη μεγάλη τη ζωή που κάνατε το τριήμερο, θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Να γελάσουμε τώρα, γιατί έχετε μείνει με ακριβώς τα απαραίτητα και δε σας φτάνουν για να τελειώσει ο μήνας! Μπράβο, μια χαρά τα καταφέρατε! Πληρώστε σήμερα κανά λογαριασμό γιατί σκούρα τα πράγματα..

Σκορπιός
Ευτυχώς το φεγγάρι δε φέρνει σκοτάδια σας εσάς, αντιθέτως σας ξυπνάει και ξαφνικά ξέρετε τι θέλετε, το πώς και το γιατί. Βάλτε προτεραιότητες στα θέματά σας, ξεκαθαρίστε τη θέση σας και προχωρήστε ακάθεκτα. Πριν όμως συμβούν όλα αυτά, κάντε ένα μικρό ταξίδι στο παρελθόν και θυμηθείτε την αρχή, τη μέση και το μέλλον..

Τοξότης
Ξεκινάτε πάλι διατροφή και γυμναστική. Κάποιοι μπορεί να κόψετε ακόμα και το αλκοόλ ή το κάπνισμα. Πάνε οι κακές οι συνήθειες. Τις κόβετε μαχαίρι. Οτιδήποτε σας ενοχλεί το διώχνετε μακριά. Μπράβο σας, αν θυμάμαι καλά σας πιάνουν κατά περιόδους κάτι τέτοιες κρίσεις. Το θέμα είναι να το κρατήσετε αυτή τη φορά..

Αιγόκερως
Όλως τυχαίως τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω σας σήμερα και στη δουλειά και στο σπίτι. Μπορεί να ακούσετε ακόμα και ένα μπράβο για τα θέματα που χειρίζεστε, με τόση μαεστρία. Θετική και αισιόδοξη η ημέρα σας, από όλες τις απόψεις. Εκμεταλλευτείτε το για να γίνετε αγαπητοί σε όλους.. Χρειάζεται πού και πού..

Υδροχόος
Μέσα στα νεύρα και στη γκρίνια θα είστε σήμερα. Δουλειά ή σπίτι, θα είναι τα θέματα της ημέρας. Αρκετά καθίσατε λέω εγώ, καιρός να πάρουν μπρος οι μηχανές και να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά σας! Ως συνήθως δεν αρέσουν αυτά ούτε στο σύντροφό σας, ούτε στους δικούς σας, αφού είστε των άκρων! Ψυχραιμία λοιπόν..

Ιχθύες
Μέσα στα όνειρα είστε και θέλετε πολλά από αυτά να τα κάνετε πραγματικότητα. Διαλέξτε ένα, νορμάλ και ξεκινήστε από σήμερα. Δε θα ησυχάσετε αν δε το πείτε κάπου, ή αν δε μάθετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Η πανσέληνος ευτυχώς, σας τρελαίνει χαρωπά.. Δεν έχει δόντια σήμερα!

magicfariel@gmail.com