Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Το Ζώδιο του Λέων και οι Ερωτικοί του σύντροφοι, by F’Ariel!

Και φτάσαμε στα αγαπημένα μας τα Λιονταράκια. Που ζουν για τον έρωτα, το φλερτ, τα πειράγματα και τα χαμόγελα. Όταν είναι ερωτευμένο ένα
Λιονταράκι, τότε γίνεται πολύ εκδηλωτικό, ρομαντικό, τρυφερό και συνεχώς κακομαθαίνει το ταίρι του με διάφορα δώρα. Για αυτό και είναι μονίμως άφραγκο!




Μέσα στον ενθουσιασμό και τη τρελή τη χαρά, θέλει να περνάει όλη την ημέρα με το σύντροφό του, να του μιλάει ακατάπαυστα και φυσικά να γελάνε σα τα μικρά τα παιδιά. Η ευτυχία που νιώθει δε περιγράφεται με τίποτα, είναι περισσότερο ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Λάμπει ολόκληρο!

Αλλάζω ύφος και προχωρώ..

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Λέων, είστε μοναδικοί στο είδος σας! Ξεχωριστές προσωπικότητες. Το χιούμορ είναι ο τρόπος για να φλερτάρετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Όταν είστε ερωτευμένοι με κάποιον, δε σκέφτεστε τίποτα άλλο, παρά τη στιγμή που θα είστε μαζί. Η φαντασία σας καλπάζει, μπορεί χθες να κάνατε τη γνωριμία και εσείς μπορεί ήδη να έχετε φτάσει στο θέμα γάμος και παιδιά. Ανάλογα με τη περίπτωση φυσικά!!! Πάντως όσο άτακτοι και αν είστε, κατά βάθος είστε της μόνιμης της σχέσης και μάλιστα ανήκετε και στους πιστούς της παρέας.

Ο αρσενικός ο Λέων, έχει εμπειρίες στη ζωή του, το φλερτ δε το θεωρεί και τόσο μεγάλο κακό, αλλά μόνο για τη περίπτωσή του. Η γυναίκα που τον συνοδεύει, απαγορεύεται δια ροπάλου να κοιτάξει αλλού! Μπορεί όλο το βράδυ να είναι κύριος σωστός, όμως όταν φτάσει η στιγμή η μυστήρια γίνεται ορμητικός και πολύ σέξι! Πρέπει να αποκτήσει το τίτλο του καλύτερου του εραστή.. μμμ… έχουμε πρόβλημα! Οι Σκορπιοί θα είναι πάντα πρώτοι σε αυτό.

Η γυναίκα Λιονταρίνα τώρα, είναι παράξενη περίπτωση. Ή δε παντρεύεται καθόλου και ζει κάπως μοναχικά και ανεξάρτητα, ή γίνεται η τέλεια σύζυγος. Ακραίες περιπτώσεις, όμως είναι η αρχηγός είτε διαλέξει τον έναν το δρόμο, είτε τον άλλον. Καμία της κίνηση δεν είναι τυχαία, είναι από τις υπάρξεις που βάζει πάντα υψηλούς στόχους!

Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι ερωτικοί σύντροφοι που σας ταιριάζουν..
Λέων με Κριό
Αξέχαστη σχέση και πολύ έντονη! Γεμάτη από πάθος. Τι το σκέφτεστε;

Λέων με Ταύρο
Μιλάμε για πολύ αγάπη. Τόση πολύ που πνίγεται ακόμα και ένας Ταύρος. Καρμική σχέση μπορώ να πω..

Λέων με Δίδυμο
Περισσότερο φιλική, παρά ερωτική. Μπορεί να συμβεί κάτι, αλλά θα καταλήξει πάλι στην αρχική της μορφή.

Λέων με Καρκίνο
Υπάρχει αγάπη, όμως κάτι δε κολλάει. Εντάσεις πολλές!

Λέων με Λέων
Εδώ έχουμε αγώνα. Ποιος θα είναι ο αρχηγός. Αφήστε το καλύτερα!

Λέων με Παρθένο
Καμία επαφή. Ούτε καν!

Λέων με Ζυγό
Μυστήρια σχέση. Κυρίως ψυχολογική. Ο ένας φτιάχνει τον άλλον. Περισσότερο φιλική τη βλέπω..

Λέων με Σκορπιό
Μπορεί να υπάρχει σεξουαλική χημεία, αλλά υπάρχουν και εντάσεις πολλές! Αξίζει να το δοκιμάσετε.

Λέων με Τοξότη
Παθιάρικη σχέση, γεμάτη από περιπέτεια! Τέλειος συνδυασμός. Το όνειρο νομίζω..

Λέων με Αιγόκερω
Μη το δοκιμάσετε θα συγκρουστείτε! Αντίθετες απόψεις. Λίγο ρομανς δε βλάπτει, αλλά δε κρατάει πολύ..

Λέων με Υδροχόο
Από τη μια έχει γέλιο πολύ από την άλλη κόντρες μεγάλες. Αφήστε το γιατί σας βλέπω με ζουρλομανδύα. Ένας Υδροχόος δε το βάζει ποτέ κάτω!

Λέων με Ιχθύες
Τέλειος συνδυασμός. Πολύ αγάπη, πολύ πάθος, πολύ φαντασία και όνειρο. Το τέλειο ζευγάρι!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos