Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια μιας παράξενης Κυριακής, 31/05/2015 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τελευταία μέρα της άνοιξης. Μας αποχαιρετά, με το πιο μυστήριο τρόπο.. Το σύμπαν, μας κάνει νερά, οι πλανήτες πάλι παίζουν παιχνίδια εξουσίας, ο Ποσειδώνας, κυριαρχεί και όσο φωτεινή και αν είναι η ημέρα, άλλο τόσο
θα πέσει εκείνο, το μαγικό το πέπλο της φαντασίας, της ψευδαίσθησης και του παραλογισμού..

Μυστήρια η Κυριακή μας, αφού κατά βάθος, η απογοήτευση θα κυριαρχήσει σε όλα τα επίπεδα και εκεί που μέχρι χθες, νιώθαμε γεροί, δυνατοί και γεμάτοι από αυτοπεποίθηση, εκεί θα διαλυθούν όλα.. Ποσειδώνας είναι αυτός, ένας πολύ σκοτεινός Θεός, αφού έχει μάθει να ζει στα βάθη της θάλασσας, παρέα, με όντα παράξενα, πολύχρωμα και άκρως επικίνδυνα.. Ένας κόσμος γεμάτος από χρώμα και παραίσθηση..

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, τι να σας πω, βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα. Σερί σας πηγαίνει ένα πράγμα και μαζί με εσάς κάνουμε και εμείς χαρακίρι.. 

Ψυχραιμία.. μπαίνει καλοκαίρι..

Φιλάκια..



Κριός
Σήμερα γλυκά μου θέλετε να χαλαρώσετε εντελώς! Να κλείσετε τους διακόπτες και να μη σκέφτεστε τίποτα! Βέβαια, οι σκέψεις σας θα είναι αυτές, αφού δε θα σας αφήσουν και τόσο σε ησυχία. Βασικά θα σας αγχώσουν ένα πράγμα, για διάφορες δουλειές που πρέπει να γίνουν και εσείς φυσικά δε θα έχετε καμία όρεξη. Μια λύση είναι να εξαφανισθείτε. Μια άλλη είναι να τσακωθείτε. Διαλέγετε και παίρνετε!

Ταύρος
Παράξενη η ημέρα σας, αφού το μυαλό σας θα είναι κάπως θολωμένο. Άλλα θα σκέφτεστε, άλλα θα λέτε, άλλα θα καταλαβαίνουν. Μια ζαλάδα ναι θα τη νιώθετε όλη μέρα, μέχρι να βραδιάσει.. Μην υπόσχεστε τίποτα, σε κανέναν, αντιθέτως κρατήστε το στόμα σας κλειστό. Και ναι, δεν έχετε τα κέφια σας ιδιαίτερα, μια βουτιά εκεί στα σκοτεινά νερά του Ποσειδώνα, θα τη κάνετε και εσείς..

Δίδυμος
Όσα παίρνει ο άνεμος είστε ένα πράγμα τις ημέρες αυτές. Μια από δω, μια από εκεί, δεν ικανοποιείστε όμως με τίποτα. Δεν έχετε τα κέφια σας, αντιθέτως σήμερα ούτε τους φίλους σας θα δείτε, ούτε βόλτα θα πάτε, ούτε τίποτα. Δε ξέρω αν θα σας αφήσουν να απομονωθείτε, αλλά όπου πάτε θα πάρετε μαζί σας, παρέα και τα μουτράκια σας. Υπομονή, λίγο ακόμα και τα καλύτερα έρχονται!

Καρκίνος
Μέσα στην απογοήτευση θα είστε σήμερα. Κάτι το θέλετε πολύ, το παλεύετε με όλο σας το είναι και δε σας κάθεται με τίποτα. Ηρεμήστε σας λέω, γιατί τα φαινόμενα απατούν. Δηλαδή, σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και θα είναι υπέρ σας. Βέβαια, ότι και αν σας πω, εσείς θα είστε με τα μούτρα ως το πάτωμα.. Κάντε διάφορα πράγματα για να ξεχαστείτε. Μια βόλτα στη θάλασσα, θα σας έφτιαχνε πολύ το κέφι..

Λέων
Μπορεί να σας ενημερώνουν για αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, αλλά να ξέρετε πως δεν έχουν όλοι και τόσο αγνές προθέσεις. Να είστε καχύποπτοι και να κρατάτε μικρό καλάθι σήμερα. Ναι μεν σας υποστηρίζουν μπροστά σας, αλλά ίσως να σας σκάβουν και το λάκκο μόλις πάτε παραπέρα. Ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει και αφήστε τους άλλους να παραλογίζονται!

Παρθένος
Πώς να σας το πω.. Καθόλου ψύχραιμοι σήμερα. Έχετε τα νεύρα σας από τη δουλειά, έχετε και τους δικούς σας τους ανθρώπους να σας βασανίζουν με τα ερωτηματικά τους και τις ασχολίες τους. Πάντως ξεσπάτε, ίσως να τη πληρώσουν και κάποιοι που δε θα φταίνε και τόσο και ανακοινώνετε και διάφορα πικρόχολα σχόλια. Κλειδωθείτε σπίτι, προειδοποιήστε καλύτερα και αποφύγετε κάθε επαφή με τον κόσμο!

Ζυγός
Να και οι εκπλήξεις! Σήμερα να περιμένετε να έρθει στο σπίτι σας, ή μπροστά σας τέλος πάντων, ένας άνθρωπος που έχετε πολύ καιρό να τα πείτε ή να δείτε. Δε ξέρω αν θα είναι για καλό ή κακό, πάντως θα σας ζητήσει τη βοήθειά σας και από εσάς θα εξαρτηθεί, αν θα μπείτε στο λούκι ή όχι. Πάντως ψάξτε το πρώτα το θέμα και μην είστε αφελής. Μπορεί αυτή τη φορά τα κίνητρα να είναι πολύ παράξενα..

Σκορπιός
Να και τα μυστήρια τα ερωτικά σας τα κόλπα. Υπάρχει ένας πειρασμός. Μια λιχουδιά. Τη θέλετε απεγνωσμένα, όμως κάτι σας κρατά. Σήμερα λοιπόν, αυτά τα λουριά θα χαλαρώσουν αρκετά και θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας. Μια μπροστά, δέκα βήματα πίσω, κάπως έτσι θα είστε. Και σας λέω, πως αν το νιώθετε, να το κάνετε. Πρέπει να βγει από μέσα σας.. Εκφραστείτε ελεύθερα..

Τοξότης
Ναι σήμερα μπορείτε να ηρεμίσετε και να κλείσετε για λίγο τους διακόπτες. Γιατί αρκετά βασανίζεστε με τις σχέσεις σας. Αν είναι να χωρίσετε, θα γίνει τσακ μπαμ και δε θα το καταλάβετε. Όμως δεν είναι μέρες τώρα για τέτοιες αποφάσεις. Θολωμένο πολύ το τοπίο εκεί έξω. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν. Βγείτε έξω με τους φίλους σας. Μπορεί να ζορίζεστε ψυχολογικά, όμως σήμερα δε θα βρείτε καμία λύση..

Αιγόκερως
Κυριακή μέρα του Θεού, ξεχάστε για λίγο τις δουλειές σας και χαλαρώστε όσο μπορείτε περισσότερο. Συγκεντρωμένοι δε θα είστε καθόλου και αφού νιώθετε κάπως έτσι, δε βρίσκω το λόγο να ζορίζεστε. Άλλωστε κανείς δεν εργάζεται σήμερα.. Θάλασσα, μεζεδάκια, το αγόρι ή το κορίτσι σας και δρόμο.. Μαζέψτε ήλιο και ξεραθείτε στον ύπνο. Να δείτε μετά πως θα κατεβαίνουν οι ιδέες, η μια μετά την άλλη..

Υδροχόος
Μέρα που θα τη κάνετε τη βρομοδουλειά και θα το απολαύσετε όσο εκεί που δε φτάνει!!! Δε ξέρω τι είναι αυτό, μπορώ όμως να φανταστώ διάφορα και να πέσω μέσα φυσικά, αλλά δε κάνει τώρα να τα λέμε και δημοσίως.. Υποκύπτετε στο πειρασμό, τον γεύεστε κανονικά και δε θα έχετε ούτε τύψεις, ούτε ενοχές.. Μπορεί να μπει μπροστά ένας στρατός ολόκληρος για να σας σταματήσει, αλλά εσείς αυτή τη φορά θα κάνετε το δικό σας!!!!

Ιχθύες
Τα νεύρα σας κοτσίδες. Σήμερα ξαφνικά θα σας βάλουν κάτω και θα σας τα πουν λίγο χύμα και τσουβαλάτα. Δηλαδή θα σας προσγειώσουν ανώμαλα στη πραγματικότητα και θα εκνευριστείτε απίστευτα. Οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι αυτοί, γεγονός που θα σας κάνει να ζοριστείτε ακόμα πιο πολύ, αφού δε θα μπορέσετε να αντιδράσετε αναλόγως. Σκεφτείτε πως είναι μια δύσκολη μέρα για όλο τον κόσμο και μείνετε αθόρυβοι, αν μπορέσετε.. φυσικά!

magicfariel@gmail.com