Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια της Κυριακής, 10/05/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι να κάνουμε, πού και πού νυχτοπερπατάμε και μετά το χάος, γιατί όσο να’ναι το ξωτικό ξεσυνήθισε! Και εκεί που πάει να
ηρεμήσει η ψυχή μας, το μυαλό μας και να χαμογελάσουμε, εκεί το σύμπαν κάνει κάτι συνδυασμούς και μας στέλνει κανονικά! Μια ο Ποσειδώνας, μια ο Πλούτωνας και μια ο Ουρανός, ανάσα δεν έχουμε πάρει φέτος. Παίζουν μεταξύ τους οι πλανήτες, κόβουμε φλέβες εμείς εδώ κάτω! Μα πώς είναι δυνατόν;

Ενώ υπήρχε όλη η καλή η διάθεση για ένα φοβερό ΣΚ, τα μαύρα σύννεφα καλά κρατούν.. ακόμα!


Μόνο οι Καρκίνοι περνούν super και είναι μέσα στη τρελή τη χαρά. Όλοι οι άλλοι στο πηγάδι παρακαλώ πολύ. Βέβαια σήμερα, αλλάζει λίγο το σκηνικό, προς το καλύτερο και θα σκάσουν μύτη σιγά-σιγά οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι. Θα χαμογελάσει το χειλάκι σας, λίγο παραπάνω..

Η επιρροή της ημέρας. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Για αυτό μπείτε κατευθείαν στο ψητό και αποδείξτε τι εννοείτε κατά βάθος. Κανείς δεν είναι μάντης!

Μια όμορφη Κυριακή εύχομαι σε όλους..


Κριός
Παράξενη η ημέρα σας και δεν έχετε και πολύ τα κέφια σας. Θα ακούσετε διάφορα σήμερα, φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. Μη πιστέψετε τίποτα απολύτως. Από την άλλη εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και αν δε θέλετε να ακολουθήσετε τη παρέα σας, να μη πάτε. Κάτι θα συμβεί που θα εκνευριστείτε ακόμα πιο πολύ. Μείνετε μόνοι, ή με το ταίρι σας και αφήστε τη πολυκοσμία και το μπούρου-μπούρου..

Ταύρος
Μπορεί σήμερα να γίνετε χίλια κομμάτια, προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τους φίλους σας και την οικογένειά σας. Ξαφνικά μπορεί να κανονίσετε να βρεθείτε παντού, σε διάφορα μέρη, αλλά φυσικά δε θα καταφέρετε να είστε συνεπής. Ίσως στο τέλος να παρασυρθείτε από μια «κακιά» γνωριμία και να το απολαύσετε κιόλας, όμως οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές..

Δίδυμος
Βολοδέρνετε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Δε ξέρω τι επιλέξατε, αλλά κάτι δε σας κολλάει, κάτι δε σας αρέσει και μπορεί να αλλάξουν και τα δεδομένα από τη μια στιγμή στην άλλη. Μέσα στα νεύρα είστε, θα νιώσετε πως κάποιος σας εξαπάτησε και μουτράκια όλη μέρα. Υπομονή, γιατί από τις 11 και μετά φτιάχνει πολύ το πράγμα και τότε θα λέτε κάθε εμπόδιο για καλό..

Καρκίνος
Είστε λίγο αφηρημένοι τις ημέρες αυτές και καλά κάνετε από τη μια, από την άλλη όμως, έχετε κάτι κατά νου και είστε έτοιμοι να το διεκδικήσετε χωρίς να ρωτήσετε κανέναν. Λάθος αυτό, μιλήστε πρώτα, ξεκαθαρίστε τη θέση σας, μπορεί να ακούσετε μια άποψη που να σας βοηθήσει να κάνετε μια ακόμα καλύτερη επιλογή. Βασικά επικοινωνήστε με τους ανθρώπους σας. Κάνει καλό..

Λέων
Μασημένα λόγια θα ακούσετε σήμερα, θα μπερδευτείτε αρκετά και θα είστε κάπως διχασμένοι. Μην ακολουθήσετε τη παρέα με το ζόρι, αν θέλετε να κάνετε άλλα πράγματα. Άλλωστε Κυριακή είναι ο καθένας κάνει ότι επιθυμεί για τον εαυτό του. Αν η διαίσθησή σας, σας λέει όχι, τότε να τη πιστέψετε κάτι γνωρίζει παραπάνω. Μη βασανίζετε τον κόσμο άδικα με την αναποφασιστικότητά σας..

Παρθένος
Με κάποιο άτομο τσακωθήκατε τις ημέρες αυτές και σας πονάει κάπως. Δε μπορείτε να είστε μαλωμένοι, θέλετε οπωσδήποτε να τα βρείτε. Βέβαια, πείσματα εσείς, πείσματα και αυτό, κάποιος πρέπει να κάνει το πρώτο το βήμα, δε λέτε; Ο χρόνος ναι μεν θεραπεύει, αλλά έχετε την υπομονή να προσμένετε τόσο πολύ; Άντε σηκώστε το τηλέφωνο αλλά μη πιέζετε καταστάσεις..

Ζυγός
Και εκεί που θα είναι όλα ήρεμα, ξαφνικά κάποιος θα σας φέρει αντιρρήσεις και θα τρελαθείτε κανονικά. Από τη μια θα σας πειράξει, από την άλλη όμως, τα επιχειρήματα που θα ακούσετε θα σας φανούν πολύ λογικά και κατά βάθος θα συμφωνήσετε με την άλλη τη πλευρά. Για αυτό, αποφύγετε να το παίξετε δικηγόροι του διαβόλου, γιατί θα τη χάσετε τη δίκη αυτή τη φορά και το ξέρετε ήδη..!

Σκορπιός
Με τι θα ασχοληθείτε σήμερα; Με τα λεφτά σας; Τους λογαριασμούς σας; Οργανώνεστε για αύριο; Αυτό θα σας χαλάσει πολύ το κέφι, γιατί θα διαπιστώσετε πως και δε σας φτάνουν και θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες. Αποφύγετε να κλείσετε μια νέα συμφωνία, θα απογοητευτείτε στη πορεία. Βασικά χαλαρώστε, γιατί είναι μέρα του Θεού και από αύριο βλέπουμε.. Μπορείτε να το κάνετε αυτό;

Τοξότης
Με το που ξυπνάτε θα σας πιάσει μια μανία να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Σας βλέπω να μεταφέρετε το καναπέ από γωνία σε γωνία, τη τηλεόραση να τη κρεμάτε και να πετάτε ότι άχρηστο βρίσκετε μπροστά σας. Από τη μια ντεκορατέρ, από την άλλη εξολοθρευτής. Στο τέλος θα σας αρέσει πολύ το αποτέλεσμα και θα ικανοποιηθείτε με τις αλλαγές που θα κάνετε..

Αιγόκερως
Βασικά έχετε ξενερώσει με τη ζωή σας ολόκληρη. Δεν ενθουσιάζεστε με τίποτα. Τα βλέπετε και όλα μαύρα και άραχνα, να είστε σίγουροι πως το σύμπαν εκεί ψιλά έχει κάνει τη βρομοδουλειά του. Αφήστε την ημέρα σας να περάσει ήρεμα και ήσυχα και χαλαρώστε όσο μπορείτε. Αύριο είναι μια πολύ καλύτερη ημέρα, θα μπορέσετε να πείσετε το συνομιλητή σας, γιατί γνωρίζετε πολλά παραπάνω..

Υδροχόος
Μέσα στη τρελή τη χαρά και τα χαμόγελα. Τι έγινε; Κάνατε σεξ; Πάντως τα κέφια σας έχετε, αδικαιολόγητα ως συνήθως, αλλά τέτοιοι χαρακτήρες είστε εσείς.. Όταν οι άλλοι πέφτουν στα πατώματα, εσείς ξανά γεννιέστε ένα πράγμα. Σήμερα κάποιο άτομο θα βάλει την ουρά στα σκέλια και θα έρθει να σας ζητήσει ένα ηρωικό συγγνώμη. Ικανοποιείστε από αυτό, δείξτε το όμως. Άλλη μέρα το υφάκι..

Ιχθύες
Εντάξει εσείς γλυκά μου βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα, για αυτό και έχετε τρελαθεί κανονικά τις ημέρες αυτές. Ο Ποσειδώνας, κάνει τη φαντασία να καλπάζει και η δική σας έχει ήδη ξεφύγει εντελώς! Πρέπει να ηρεμίσετε, να προσγειωθείτε και κλείστε και κανά διακόπτη γιατί είναι Κυριακή. Στη τελική πιείτε μερικά κρασάκια παραπάνω με το φαγητό σας, να ξεραθείτε στον ύπνο μετά..

magicfariel@gmail.com