Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 02/05 – 03/05/15, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και το relax συνεχίζεται ακάθεκτα και μου αρέσει πολύ! Βέβαια, σήμερα επιστρέφουμε στις καθημερινές μας τις συνήθειες, αφού κάποιος πρέπει να
πάει να ψωνίσει, κάποιος να μαγειρέψει και άντε και να ρίξει και κανά σκούπισμα. Βαρέθηκα ήδη, γιατί όσο να είναι προτιμώ να με φροντίζουν σε ένα ωραίο restaurant παρέα εκεί με τις lounch τις μουσικούλες και με θέα ή το απέραντο γαλάζιο, ή τα καταπράσινα πλατάνια των βορείων προαστίων.. Ακόμα και σε αυτό ή του ύψους ή του βάθους! Δεν αλλάζει ο άνθρωπος με τίποτα.. ή να πω καλύτερα το ξωτικό παραμένει το ίδιο;

Χθες που λέτε θυμήθηκα λίγο το Άμστερνταμ ας πούμε.. Λατρεμένη πόλη Νο 1 στη λίστα μου, αν αποφασίσω να αλλάξω χώρα! Μετά πάμε σε άλλη ήπειρο.. προς Μεξικό; Βραζιλία; Σε καμιά ζούγκλα; Χα χα .. Τρελάθηκα. Σωστά;

Λοιπόν, έφαγα ένα burger, γκουρμετιά μπορώ να πω, άλλο πράγμα! Ούτε να σηκωθώ από τη καρέκλα μου δε μπορούσα.. Στούκας baby! Και φυσικά έκανα την ανατροπή. Αντί να πάω και να κοιμηθώ, να ξεραθώ καλύτερα, αποφάσισα να βολτάρω στη πλατεία της Κηφισιάς, να επισκεφτώ την Ανθοκομική και να κάψω λίγο αυτό το θεσπέσιο δυναμίτη που μόλις είχα κατασπαράξει.. Έφτασα ως το τρένο κάτω και ξανά ανέβηκα ως το Κεφαλάρι περίπου.. Τίποτα!!! Δεν έγινε καμία καύση!

Μμμμ και κάπως έτσι θυμήθηκα εκείνο το burger που είχα φάει στο Άμστερνταμ και έκανα τρεις μέρες για να το χωνέψω! Χα χα .. τι τραβάω και δε το μαρτυράω..

Σαλατίτσα σήμερα.. μη πω αγγουράκι μόνο.. !!!

Τρελές καλημέρες..


Κριός
Ωχ σας λέω, για να καταλάβετε! Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας, πάει σας χάνουμε ένα πράγμα μπορώ να πω και σήμερα θα πατήσετε πόδι και θα γίνει ένας μικρός χαμός. Σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας και τους άλλους στο πηγάδι. Να περιμένετε να σας κατσαδιάσουν, πολύ ξαφνικά! Η Κυριακή σας μια από τα ίδια, αφού ναι μεν ηρεμείτε κάπως, αλλά κάτι σας τρώει. Πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα, που εσείς δημιουργήσατε..

Ταύρος
Μπορεί κάτι να προκύψει έτσι πολύ ξαφνικά, να πάρετε φωτιά που λέμε ένα πράγμα και να συγχυστείτε ευχάριστα. Δε ξέρω τι θα είναι αυτό, πάντως να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε με ήρεμο τρόπο, δίχως υπερβολές και χαλαρά. Αποφύγετε τις έξαλλες τις συμπεριφορές. Η Κυριακή σας, καθόλου ήρεμη, αφού μια ανησυχία θα σας πιάσει και σας βλέπω να ξεπαραδιάζεστε για ψυχολογικούς λόγους.. Το restaurant που σας έλεγα.. δίπλα στο κυματάκι.

Δίδυμος
Τι Σάββατο σας ξημέρωσε; Ξαφνικά θα σας πιάσει μια μανία να καθαρίσετε το σπίτι σας, να φτιάξετε τα ρούχα σας, τις ντουλάπες σας και να βάλετε λίγη τάξη στη ζωή σας. Πλάκα μας κάνει το σύμπαν, αλλά δε πειράζει, πού και πού χρειάζεται να τρώτε και εσείς τέτοιες φλασιές.. Και κάπως έτσι μόνο βαλίτσα που δε θα φτιάξετε, αλλά δε ξέρετε ποτέ, για αυτό ας είστε έτοιμοι. Η Κυριακή σας δε θα είναι και τόσο ευχάριστη, αφού κανείς δε θα σας κάνει το χατίρι και τα όχι θα πέσουν βροχή. Μέσα στα νεύρα σας βρίσκω!

Καρκίνος
Αρκετοί από εσάς θα έχετε σήμερα έντονη την επιθυμία να βγείτε έξω, να βολτάρετε, ακόμα και να νυχτοπερπατήσετε. Κάποιοι θα τα καταφέρετε, όσοι φυσικά δεν έχετε υποχρεώσεις. Γιατί εσείς που τις έχετε, να προσμένετε την ανατροπή, αφού οικογενειακά ζητήματα σας στρεσάρουν αρκετά. Μέσα στα νεύρα Κυριακάτικο, αφού τα μαντάτα που μαθαίνετε για κάποιον δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Σας σκάβει το λάκκο κανονικά!

Λέων
Έχετε δώσει μια υπόσχεση σε έναν άνθρωπο και ακόμα κάνετε τη πάπια. Θα σας τρώει κάπως σήμερα, γιατί όπως έχω πει τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή. Πάντα υπάρχει λόγος. Για αυτό αν είναι έντονο αυτό, καλύτερα να έρθετε σε επαφή και να κανονίσετε και συνάντηση. Θα σας φύγει ένα μεγάλο βάρος, θα το δείτε. Η Κυριακή σας όχι και τόσο ευχάριστη αφού θα είστε στη κόντρα με το σύντροφό σας ή την οικογένειά σας, από το πρωί. Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Δεχτείτε το και αυτό!

Παρθένος
Κάτι έχετε δει σε μια βιτρίνα και θα πάτε να το πάρετε σήμερα οπωσδήποτε. Μπορεί να είναι ένα μαγιό φοβερό, τελευταία λέξη της μόδας, ή μια αντίκα; Πάντως ξεπαραδιάζεστε ευχάριστα. Καπέλο να αγοράσετε ίδιο χρώμα.. Να είστε καλά σεταρισμένοι ακόμα και στη παραλία. Άλλη μέρα η Κυριακή, αφού ασχολείστε με το σπίτι σας, με διάφορες υποχρεώσεις και δε δίνετε σημασία σε κανέναν. Κάποιοι θα σας γκρινιάξουν, αφού θα αποζητήσουν λίγο από το χρόνο σας..

Ζυγός
Ξυπνάτε με μια φοβερή διάθεση μπορώ να πω. Θα τρέξετε να πάτε κομμωτήριο, να κάνετε τα beaute σας, γιατί θέλετε να είστε πανέμορφοι το ΣΚ αυτό! Ακόμα και από το σπίτι, θα το φάτε το τρίωρο μέχρι να βρείτε τα ρούχα που θα φορέσετε, να κάνετε τα μπάνια σας και όλα τα σχετικά. Ψωνίζεστε με τη πάρτη σας κανονικά! Αύριο Κυριακή, ξαφνικά σας μπλέκουν σε καυγάδες και λογομαχίες. Κάντε την από τη πίσω πόρτα, γιατί δε σας αφορά και άδικα θα χάσετε το χρόνο σας.. και το κέφι σας!

Σκορπιός
Έχετε το δικαίωμα σήμερα να είστε πιο χαλαροί από ποτέ. Που λέει ο λόγος. Βασικά αν αποζητήσετε την ησυχία σας θα την έχετε. Αν σκαλίσετε εκεί πέρα διάφορες καταστάσεις, δε θα την έχετε. Εσείς καθορίζετε το πώς θα κυλήσει η ημέρα σας. Πάντως αφήστε τις σκοτούρες για αύριο Κυριακή. Όχι και τόσο ευχάριστη θα έλεγα, αφού μια ερώτηση υπολοίπου, ή στο συρτάρι σας ή στη τράπεζα, σας απογοητεύει. Ή έχετε ξεφύγει από τα ανούσια έξοδα, ή δε σας φτάνουν για αυτά που θέλετε να κάνετε.


Τοξότης
Σάββατο σήμερα, κανονίστε με τους φίλους σας να βολτάρετε όλη την ημέρα. Μη μείνετε στο σπίτι με τέτοιο ήλιο που έχει έξω. Επικοινωνήστε με τον κόσμο, ανταλλάξτε ιδέες, θα ακούσετε διάφορα που θα σας κάνουν καλό. Είναι μέρα θετική και ξένοιαστη από όλες τις απόψεις. Αύριο Κυριακή σας πιάνουν λίγο τα ψυχολογικά σας και θα έχετε νευράκια πολλά. Ξαφνικά θα ζητήσετε τα πάντα από τους ανθρώπους σας.. Ξεφεύγετε εντελώς!

Αιγόκερως
Νευράκια όλο το ΣΚ! Μια ψυχή σας υποσχέθηκε πως θα κάνει διάφορα σήμερα και φυσικά δε θα τηρήσει το λόγο του. Αυτό και μόνο θα σας αναστατώσει πάρα πολύ, αλλά δεν είναι λόγος να κάνετε εσείς τη βρομοδουλειά. Αφήστε την εκκρεμότητα να αιωρείται όσο και αν σας ενοχλεί. Αύριο Κυριακή θα μάθετε κάτι που θα σας αναστατώσει πάρα πολύ. Θα το πάθετε το εγκεφαλικό που λέμε. Αφήστε να ξεθυμάνει το θέμα και μετά αντιμετωπίστε το!

Υδροχόος
Φοβερή η ημέρα σας δεν έχω λόγια! Σήμερα αφήστε όλες σας τις δουλειές στην άκρη ή καλύτερα να τις θάψετε κάτω από εκείνο το χαλί, ξέρετε εσείς και να κάνετε ότι σας ευχαριστεί. Φύγετε από το σπίτι και ότι προκύψει. Άλλωστε το ζείτε για το απρόβλεπτο, σωστά; Η Κυριακή σας δε θα είναι και τόσο ευχάριστη, γιατί κάτι θα ζητήσετε και κανείς δε θα σας το δώσει. Τα κακά τα παιδιά τιμωρούνται κάποια στιγμή και νομίζω πως έφτασε η ημέρα. Ψυχραιμία..

Ιχθύες
Πάλι έχετε γεμίσει από μυστικά και πνίγεστε τώρα. Να ανοίξετε το στοματάκι σας και να μιλήσετε ή σε ένα πολύ καλό σας φίλο, ή στο σύντροφό σας. Η αλήθεια πολλές φορές είναι η καλύτερη και εντάξει όλοι άνθρωποι είμαστε με πάθη και αδυναμίες. Εκφραστείτε ελεύθερα, μοιραστείτε τις ανησυχίες σας και θα νιώσετε καλύτερα. Σας πιάνει μια μανία τη Κυριακή και δε θέλετε να κάνετε τίποτα απολύτως. Ξαφνικά σας ήρθε η ιδέα, κάτι για τη δουλειά σας, που θα τους παρατήσετε όλους και θα πέσετε με τα μούτρα σε αυτό!

magicfariel@gmail.com