Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Δεσμός ή Χωρισμός; Η θέση του Ουρανού ή της απρόβλεπτης Σελήνης ήδη γνωρίζουν, by F’Ariel!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που χωρίζουν πολύ πιο εύκολα από τους άλλους. Κάποιοι άλλοι μαζί δε κάνουν και χώρια δε μπορούνε. Λέμε πως όλα είναι θέμα χημείας. Είναι, συμφωνώ απόλυτα, όμως είναι και αστρολογικό. Όσοι έχουν τον Ήλιο στο Ταύρο, στο Λέοντα, στο Σκορπιό και
στον Υδροχόο, είναι πιο σταθεροί στις σχέσεις τους σε σύγκριση με τους Διδύμους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες, που συνεχώς βρίσκονται σε αναζήτηση συντρόφων.

Βέβαια υπάρχουν και οι γνωστές οι εξαιρέσεις. Το ζώδιο της Παρθένου δύσκολα χωρίζει, όπως και ο Αιγόκερως ή ο Καρκίνος. Πιο εύκολα θα πει το αντίο ένας Κριός! Ως συνήθως..


Για να βρούμε κατά πόσο επιρρεπής είμαστε στο θέμα του χωρισμού, πρέπει να μάθουμε τη θέση του Ουρανού στο χάρτη μας. Σε συνδυασμό με τη θέση της Σελήνης και της Αφροδίτης φυσικά. Μπορεί να ακούγονται λίγο μπερδεμένα, αλλά είναι πολύ μαγικά συγχρόνως.

Εδώ έχουμε τρεις πολύ δυνατές επιρροές. Το απρόβλεπτο που είναι ο Ουρανός, τα συναισθήματα που είναι η Σελήνη και η Αφροδίτη ο έρωτας δηλαδή οι προτιμήσεις μας στους ανθρώπους. Πώς είναι δυνατόν αυτά να συνυπάρξουν αρμονικά; Ιδού η απορία! 

Μπορεί ένας άνθρωπος που ανήκει στα Σταθερά τα ζώδια, να είναι για χρόνια παντρεμένος και ξαφνικά οι επιρροές της Αφροδίτης και του Ουρανού να γίνουν τόσο δυνατές και τόσο σκοτεινές, που να φέρουν το χωρισμό, μετά από 20 και 30 χρόνια γάμου!

Μια σχέση άκρως εκρηκτική, παλιά πολύ όμως όλοι έχουν να τη θυμούνται, είναι της Ελίζαμπεθ Τέιλορ και του Ρίτσαρντ Μπάρτον. Ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε και χώρισε δυο φορές. Που έζησε το αχαλίνωτο το πάθος, τις ανεξέλεγκτες συμπεριφορές, όμως δε κράτησε και πάλι έφταιγε ο Ουρανός. Η μαγνητική του έλξη τους ένωσε μια και έξω και η απρόβλεπτη και απειθάρχητη συμπεριφορά του, τους χώρισε! Μοναδική σχέση..

Ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που αναζητά τις αλλαγές, την ελευθερία, τις συγκινήσεις και φυσικά απεχθάνεται τα όρια και τους περιορισμούς. Αυτός κινεί τα νήματα στις σχέσεις και φέρνει είτε τις απρόσμενες χαρές, είτε τις καταστροφές. Το άτομο που έχει έντονα το πλανήτη αυτόν στο χάρτη του, δύσκολα κάνει σχέσεις, είναι άπιστο πολύ και προτιμά ο καθένας σπίτι του. Όσο το λιγότερο τόσο το καλύτερο!

Ποιος φεύγει και ποιος μένει..

Ο Κριός γίνεται μπουχός, όταν μπλέκει με ..σχεδόν όλα τα ζώδια..!!! χα χα .. Μένει μόνο Ζυγό και Τοξότη..

Ο Ταύρος φεύγει μακριά από Κριούς, Διδύμους και Καρκίνους! Δε τους αντέχει, ούτε λεπτό! Ενώ αδυναμία μεγάλη Ταύροι, Ζυγοί και Σκορπιοί..

Ο Δίδυμος εξαφανίζεται όταν γνωρίζει ένα Κριό ή ένα Παρθένο. Βγάζει σπυριά ένα πράγμα. Ενώ λατρεία μεγάλη είναι ένας Ζυγός ή ένας Τοξότης.. Επιμένω.. χα χα..!!

Ο Καρκίνος μόλις ακούσει τη λέξη Σκορπιός ή Τοξότης, αλλάζει πλευρό, ματιά, θέση. Τρομάζει, δε θέλει καμία επαφή. Μπορεί να κυνηγήσει ένα Κριό, αλλά θα φάει σίγουρα τα μούτρα του. Μένει με Υδροχόο και Ιχθύες.. Υπάρχει κοινό σημείο!

Το Λιοντάρι εννοείται πως φεύγει όταν συναντά ένα άλλο Λιοντάρι ή ένα Κριό! Τα νεύρα τους κοτσίδες ένα πράγμα. Αφού πάνω κάτω έχουν την ίδια ψυχοσύνθεση και είναι ανταγωνιστικά πολύ. Μένει με Σκορπιό, Τοξότη και Αιγόκερω. Δυνατή η σεξουαλική η χημεία..

Η Παρθένος δε βγάζει καμία άκρη με το Τοξότη, τον Αιγόκερως και τον Υδροχόο. Καμία επαφή. Απέναντι πεζοδρόμιο με τη μια! Με το Λιοντάρι παίζει παιχνίδι τρελό, για αυτό μένει και με το Σκορπιό επίσης!

Ο Ζυγός μένει με Κριό και Υδροχόο. Εκεί τα υπομένει όλα! Και επειδή είναι αμφιταλαντευόμενο ζώδιο ταιριάζει σχεδόν με όλα τα ζώδια. Απλά εδώ έχουμε το πιο πολύ και το λιγότερο.. Ζυγαριά είναι αυτή .. παίζει μια από εδώ και μια από εκεί..

Ο Σκορπιός φεύγει μακριά από έναν Αιγόκερω ακόμα και από έναν Κριό. Δυναμικά και ανταγωνιστικά ζώδια που εκνευρίζουν τον πολύξερο χαρακτήρα του Σκορπιού. Χημεία με Ταύρο, Λιοντάρι και Υδροχόο. Μόνο που στη τελευταία τη περίπτωση, μαζί δε κάνουν και χώρια δε μπορούνε!

Ο Τοξότης, δε κάνει χωριό ούτε με το Ταύρο, ούτε το Καρκίνο, ούτε τη Παρθένο. Δηλαδή με τα καταπιεστικά ζώδια της παρέας. Προτιμά να κάνει bagging jumping από το βουνό εκεί ψιλά! Αδυναμία μεγάλη ο Δίδυμος και το Λιοντάρι. Εκεί θα μείνει. Το σεξ είναι θεσπέσιο..

Ο Αιγόκερως, δε τον θέλει το Σκορπιό. Πάει και τελείωσε. Ούτε το Τοξότη. Καμία επαφή. Βέβαια, δε θέλει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό πολλές φορές, αλλά άλλο κεφάλαιο αυτό! Φεύγει μακριά! Ενώ μένει, με Δίδυμο γιατί γελά, με Ζυγό γιατί κάνουν λεφτά παρέα.

Ο Υδροχόος, θέλει την ησυχία του! Χα χα.. κακίες.. Με Παρθένο ούτε καλημέρα. Για τόσο πολύ! Φεύγει μακριά! Μένει με Ζυγό, Σκορπιό και Υδροχόο. Τι να πω; Δεν εκπλήσσομαι καθόλου!!!

Το ζώδιο των Ιχθύων, δεν έχει τέτοιου είδους κολλήματα. Αν και αποφεύγει Τοξότες και Αιγόκερους. Μένει με Καρκίνο, Ζυγό και Ιχθύ. Εκεί ζει το όνειρο..

Και κάπως έτσι σας έδωσα τόσες πληροφορίες, για να ανακαλύψετε αν ταιριάζετε με το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο, ή γιατί δε ταιριάζετε. Αν ψάξετε κιόλας και το θέμα του Ουρανού… θα εκπλαγείτε! φιλάκια..

magicfariel@gmail.com