Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια του Σαββάτου 30/05/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο πρωί, τριήμερο για εμάς του πνεύματος, αλλά να που η βουτιά στη θάλασσα, αναβάλλεται για ακόμα μια φορά! Μόνο όταν ζούσα στη
Ρόδο, είχα ήδη κάνει τα μακροβούτια μου.. τώρα θα είχα και λίγο χρώμα.. αφού ο ήλιος της είναι μοναδικός, αλλά αναμνήσεις και πάλι αναμνήσεις..

Και να σας πω μια ιστοριούλα, από τότε που ήμουν μέσα στη τρέλα και τον αυθορμητισμό. Όπως σας έχω ξανά πει, έκανα πολύ παρέα με άντρες. Όλοι μου οι φίλοι άντρες! Εντάξει υπάρχουν και δυο με τρεις κολλητές, αλλά στη Ρόδο απέκτησα το καλύτερό μου φίλο, που υπάρχει ακόμα και σήμερα στη ζωή μου και τον υπερ λατρεύω!
Το έθιμο; Πρωτομαγιά και η πρώτη μας βουτιά! Έπρεπε να σκίσουμε τα κύματα! Νιάτα.. τώρα και πολύ τρέλα! Έτσι αποφασίζουμε να πάμε στη Καλλιθέα, εκεί στα ιαματικά λουτρά. Ένα μέρος καταπληκτικό, μέσα στο πεύκο, δίπλα γκρεμός και θάλασσα, από την άλλη ένας κολπίσκος, να και κάτι βράχια…
Πάμε να βουτήξουμε από το βράχο εκεί ψιλά! Φοβερή ιδέα! Και κάπως έτσι, τα αγριοκάτσικα, αρχίζουμε να σκαρφαλώνουμε, να κάνουμε μια μικρή αναρρίχηση και όλο και πηγαίναμε μέχρι που φτάσαμε! Κάνω να δω προς τα κάτω και παθαίνω σοκ! Ύψος!!!!!!!!!! Πω πω.. κάνω να δω προς τα πίσω, καμία επιστροφή! Η πηδάω, ή μένω στο βράχο σα το κοράκι.. ένα πράγμα.. Πανικός..

Πηδάει ο ένας.. έπεφτε.. έπεφτε.. έπεφτε.. κρύος ιδρώτας το ξωτικό.. Πηδάει και ο άλλος.. ήρθε και η σειρά μου… Κοιτούσα μια πίσω τα άγρια τα βράχια, μια μπροστά το απέραντο γαλάζιο και δε θυμάμαι.. Μπορεί κάποιος να με έσπρωξε.. Black out!
Η αδρεναλίνη στα ύψη, η καρδιά μου να σπάσει, κλειστά τα μάτια, κλειστή η μύτη, πάει αυτό ήταν! Βέβαια ήξερα τη θάλασσα από κάτω.. είχε βάθος και αμμουδιά.. να τα λέμε και αυτά.. αλλά μέχρι να πέσω στο νερό και να βγω στην επιφάνεια, είδα όλους τους Αγίους φαντάρους.. χα χα !!!

Τι ωραία που ήταν.. τι ωραία.. Ήμουν ζωντανή! Κάθε λεπτό, κάθε στιγμή! Ήμουν ο εαυτός μου.. ένα αγριοκάτσικο.. ένα αδάμαστο άλογο.. ατίθαση και μες στη τρέλα..

Φιλάκια!


Κριός
Φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Τα τηλέφωνα θα χτυπούν, φίλοι από τα παλιά θα σας θυμηθούν, μπορεί να κάνετε και περίεργες συναντήσεις. Μη βαριέστε να μιλήσετε και φυσικά ντυθείτε όμορφα και βγείτε έξω, να σας δει ο ήλιος, να βολτάρετε, να συναναστραφείτε με τις παρέες σας. Το σπίτι νύχτα και αν.. Τέλεια μέρα για δημόσιες σχέσεις..

Ταύρος
Τα άστρα σήμερα σας παροτρύνουν να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Να αφήσετε τα ψυχολογικά σας στην άκρη και να τα βρείτε με τον εαυτό σας και με τους άλλους φυσικά. Μια αλλαγή θα ήταν μια καλή ιδέα, δηλαδή να πάτε ένα κομμωτήριο, ή να ντυθείτε όπως δε σας έχουν ξανά δει.. Ξεχάστε για λίγο το σπίτι και τις δουλειές.. Ο καναπές είναι για το χειμώνα..

Δίδυμος
Λίγο υπομονή ακόμα, γιατί δεν είστε καλά- δεν είστε καλά! Σας έχουν πιάσει πάλι τα ψυχολογικά σας, είστε ανασφαλής και ψάχνεστε σε λάθος μέρη. Σήμερα δεν είναι καθόλου καλή η ημέρα σας αστρολογικά, αφού φέρνει εντάσεις, λόγια και παρεξηγήσεις. Θα σας έλεγα να μη σηκώσετε το τηλέφωνο και να εξαφανισθείτε για να αποφύγετε τα χειρότερα. Και εννοείται πως δε παίρνετε καμία βιαστική απόφαση!

Καρκίνος
Ωχ και πάλι ωχ.. Παράξενη η ημέρα σας, θα κάνετε κάτι που μετά μπορεί να το μετανιώσετε.. Βασικά ανοίγετε το στοματάκι σας και λέτε διάφορα που κάποιοι όχι μόνο δε τα γνωρίζουν, αλλά δεν έχουν ιδέα! Τη φέρνετε τη καταστροφή, γιατί ναι μεν θα βγάλετε εσείς τα εσώψυχά σας, αλλά έτσι κάποιες εντάσεις να τις προσμένετε.. Προσέξτε μην εκθέσετε ανθρώπους που σας εμπιστεύονται!

Λέων
Γλυκά μου σήμερα ίσως να χτυπήσει το τηλέφωνο και να εμφανισθούν τα φαντάσματα. Από τη μια θα χαρείτε γιατί κάποιος σας θυμήθηκε, από την άλλη το νου σας, μη ξεσηκωθείτε και πολύ γιατί κάποιος λόγος θα υπάρχει, μπορεί και δόλος! Συναναστραφείτε ευχάριστα, αλλά κρατήστε μικρό καλάθι και φυσικά μη πείτε τα μυστικά σας πουθενά. Σας έχουν πιάσει και τα ψυχολογικά σας πάλι..

Παρθένος
Φοβερή η ημέρα σας, πολύ αισιόδοξη και άκρως θετική! Μπορεί να αφορά κάτι το ερωτικό, μπορεί όμως και επαγγελματικό. Μη διστάσετε να απαντήσετε σε ανθρώπους που σας ψάχνουν καιρό τώρα, μπορεί κάπου εκεί έξω να κρύβεται μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για εσάς.. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας, ψάξτε τα mail σας, κάτι μπορεί να σας έχει ξεφύγει.. Μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του..

Ζυγός
Μια χαρά θα είστε σήμερα, για αυτό μη δω μουτράκια. Και εκεί που θα ψαχουλεύετε διάφορα μέσα στο σπίτι σας, θα ανακαλύψετε κάτι που το είχατε ξεκινήσει κάποτε και το παρατήσατε στη μέση. Δε ξέρω αν θα είναι ένα κέντημα, ή κάτι χειρονακτικό τέλος πάντων, σίγουρα θα σας ενθουσιάσει ξανά και θα καταπιαστείτε με αυτό! Για όλα υπάρχει ένας λόγος και τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή.

Σκορπιός
Μια χαρά είστε εσείς, δε ξέρω για τους άλλους! Θα τα πείτε σήμερα χύμα και τσουβαλάτα και σε όποιον αρέσουν. Θα σας προκαλέσουν; Θα κάνετε ένα μεγάλο μπουμ και θα ξεσπάσετε; Πάντως ανοίγετε το στόμα σας και βγάζετε τα εσώψυχά σας και νομίζω θα ρίξετε σκοτάδι σε αρκετό κόσμο.. Θα έχετε και εσείς τα δίκια σας, σίγουρα πράγματα, αλλά με προσοχή γιατί πληγώνετε ως συνήθως εκείνους που σας αγαπούν περισσότερο!

Τοξότης
Συνεχίζετε να μην έχετε τα κέφια σας, γιατί; Μια σχέση που έχετε με κάποιον άνθρωπο σας βασανίζει πολύ. Ξέρετε πως δεν υπάρχουν ούτε τα περιθώρια του συμβιβασμού και πως ένας μεγάλος χωρισμός έρχεται ολοταχώς. Μήπως να κάνατε μια κουβέντα μαζί του; Μήπως να σταματήσετε να αποφεύγετε αυτό που πραγματικά συμβαίνει; Μήπως να του δώσετε τα παπούτσια στο χέρι; Ή μήπως φταίτε κάπου και δε το παραδέχεστε; Αντιμετωπίστε τέτοιου είδους ζητήματα!

Αιγόκερως
Μαγική η ημέρα σας να το περιμένετε. Σήμερα τα μάτια σας θα αντικρίσουν εικόνες που θα σας γυρίσουν πίσω, σε ένα παρελθόν πολύ γλυκό. Μπορεί να σας πάρει και κάποια ψυχή τηλέφωνο και να ζεστάνει πολύ η καρδιά σας. Πάντως το ταξιδάκι σας το κάνετε, είτε αληθινά, είτε εγκεφαλικά, γιατί το σύμπαν έχει το σκοπό του. Το παρελθόν σας χτυπά τη πόρτα και εσείς το καλοδέχεστε!

Υδροχόος
Κρατήστε μικρό καλάθι σε αυτά που θα ακούσετε γιατί το ψέμα σήμερα πηγαίνει σύννεφο! Θα σας πουν τα απίστευτα, αλλά περισσότερο θα είναι για να σας θολώσουν το μυαλό και να σας μπερδέψουν τις σκέψεις. Μη πιστέψετε τίποτα! Κλείστε τα αυτιά σας και απομακρυνθείτε! Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από όλους τους άλλους ποια είναι η αλήθεια και προς τα πού πρέπει να βαδίσετε! Εμπιστοσύνη σε κανέναν!!!

Ιχθύες
Και ναι σήμερα θα βγει ο ρήτορας από μέσα σας και θα κάνετε τις ανακοινώσεις του αιώνα. Θα φέρετε λίγο τα πάνω κάτω, θα ταράξετε τα νερά και μετά θα πάθετε και ένα αλτσχάιμερ, έτσι για να κάνετε τον κόσμο να κόβει φλέβες μια και έξω. Λοιπόν, κάπως έτσι θα παίξετε μπάλα σήμερα, γιατί είστε και λίγο ψυχάκηδες, το έχουμε ξανά πει αυτό, όμως αν αύριο μείνετε μόνοι σα τη καλαμιά στο κάμπο, να μην απορήσετε..

magicfariel@gmail.com