Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 12/05/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χειμωνιάτικο το σκηνικό.. ευκαιρία να μαζευτούμε στα σπίτια μας ξανά! Άδειασαν οι δρόμοι εχθές, λατρεία μεγάλη! Ούτε και σήμερα κορίτσια είναι για θάλασσα.. Τι κρίμα.. Πάει κάποιες ψυχές θα
ασπρίσουν και πάλι.. τσάμπα κόπος και φυσικά τσάμπα κρύα θάλασσα.. Φτου από την αρχή..

Και μαζί με τα κρύα, έσκασαν μύτη και κάτι «αποδημητικά πουλιά», από εκείνα που μια ψάχνουν τον ήλιο απεγνωσμένα, τις παραλίες και τις ωραίες τις υπάρξεις, αλλά που μερικές φορές τη βρίσκουν και με το ψύχος, γιατί κατά βάθος έχουν γεννηθεί κάπου εκεί ψιλά στα βουνά!!!

Έμπαζε τρελά τη μέρα που γεννήθηκες, περδικόπουλο μελαχρινό! Για αυτό και η καρδιά σου είναι μπούζι! Τι αγαπάς πιο πολύ; Τον ουρανό ή τη θάλασσα; Μήπως το άπειρο; Εκείνη την εικόνα, που τέλος δεν έχει; Γιατί μόνο κάτι τέτοιο θα μπορούσες να αγαπούσες. Μια ζωγραφιά της φύσης, που σήμερα είναι έτσι και αύριο αλλιώς.. Μια εικόνα που αλλάζει μορφές κάθε λεπτό, σα το βλέμμα σου ένα πράγμα.. Όταν όμως υπάρχουν τα σύννεφα, τότε σου αρέσει περισσότερο. Γκρίζα, ροζ, χρυσαφένια, λευκά, μωβ, όλα μαζί ανακατεμένα, ένα αριστούργημα καλλιτεχνικό, μόνο για πάρτη σου.. Η ψυχή σου.. αυτή βλέπεις.. εκεί στο τέλος, το δικό σου χάος.. Ναι αυτό μπορείς να το αγαπήσεις.. Γιατί σου ανήκει.. Μέχρι εκεί μπορείς να φτάσεις.. Δε θα το μάθει ποτέ κανείς..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Άκρως επικοινωνιακοί, χαμογελαστοί και πολύ δυναμικοί. Τίποτα δε σας ξεφεύγει, αντιθέτως γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε, το πώς και το γιατί. Το γεγονός του ότι πιάνετε πουλιά στον αέρα, δε σημαίνει πως πρέπει να φορτωθείτε και με επιπλέον υποχρεώσεις. Φροντίστε να κλείσετε τις εκκρεμότητες σας πρώτα και μετά αναλαμβάνετε κάτι καινούριο. Αλλιώς θα μπλέξετε τα μπούτια σας!

Ταύρος
Τι να πω.. αν έχετε κάνει μια καλή οικονομία όλον αυτόν τον καιρό και έχετε μαζέψει πέντε φράγκα με τα βίας, να ξέρετε πως η τάση είναι .. η εντελώς αντίθετη! Ξεπαραδιάζεστε κανονικά, είτε γιατί προκύπτει ένα έξοδο κουλό, είτε γιατί θέλετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, κυρίως τις εγωιστικές! Βαστάτε τα άλογα, πετάξτε το κλειδί, κάψτε τη κάρτα σας, γιατί είναι ακόμα 12 και έχει μέλλον η υπόθεση!

Δίδυμος
Από σήμερα με τον Άρη στο ζώδιό σας, να περιμένετε να ξυπνήσετε μες στη τσίτα! Αυτά κάνει ο Θεός του πολέμου. Στέλνει τη μαγική του την ενέργεια και ξαφνικά θα γίνετε υπερ δραστήριοι, μαχητικοί και αποφασισμένοι για όλα! Δε ξέρω αν θα το ρίξετε στη γυμναστική, ή στη πολύ τη δουλειά, πάντως βρείτε τρόπους να εκτονωθείτε, γιατί αλλιώς θα σας έρθει μούρλια! Και σεξ αν κάνετε, μια χαρά το βρίσκω..!

Καρκίνος
Ο Θεός Άρης από τους Διδύμους, θα τρελάνει και εσάς, κάπως, αφού μια που θα περνάει κάτι από το μυαλό σας και μια που θα βρίσκετε τον εαυτό σας να προχωράει σε πράξη, πριν καν τελειώσει η σκέψη σας. Ξεσυγχρονίζεστε κάπως, αφού οι ρυθμοί σας είναι εντελώς διαφορετικοί, πάει το ρολόι σας θέλει κούρδισμα! Μια ένταση θα τη νιώσετε, όμως όχι νευράκια.. Να πάτε γυμναστήριο, αλλιώς δε σας βλέπω να κοιμάστε ήρεμα το βράδυ..

Λέων
Μπα δεν έχετε και πολύ τα κέφια σας. Έφυγε και ο ήλιος από εκεί ψιλά. Επιστροφή το μυαλό στη θέση του και ήταν ωραία στις Μπαχάμες.. Κάτι γυρεύετε τις ημέρες αυτές, μια σας κάνουν τη χάρη, μια αντιδρούν, πρέπει να βρείτε την άκρη του νήματος, να σταθεροποιηθεί λίγο η κατάσταση και φυσικά να μάθετε ποιοι είναι με το μέρος σας και ποιοι όχι. Παίξτε μπάλα και όπως έρθουν.. Μη πιέζετε, ας έρθει από μόνο του.

Παρθένος
Να φορέσετε τη πανοπλία σας, γιατί σήμερα έχει μάχη! Εκεί στη δουλειά σας, γίνεται πανηγύρι σωστό. Άλλα λέτε εσείς, άλλα σας απαντούν και τελικά άκρη δε βγαίνει. Αυτό θα σας εκνευρίσει αφάνταστα, δε θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τη γλώσσα σας και θα παίξετε ξύλο όχι με τους συναδέλφους σας, αλλά με το αφεντικό! Κατευθείαν στη πηγή του προβλήματος! Το νου σας, μπορεί να χάσετε ακόμα και τη δουλειά σας!!!

Ζυγός
Σας επιτρέπω να απολαύσετε και τη σημερινή ημέρα, γιατί από αύριο ξεκινούν τα σκωτσέζικα τα ντουζ! Βάλτε νέους στόχους, δραστηριοποιηθείτε και μη φοβηθείτε να κινηθείτε προς τα εκεί που δείχνει το φως. Βέβαια, ανοίξτε τα αυτιά σας και ακούστε αυτά που έχουν να σας πουν, γιατί κάποιες συμβουλές θα σας βοηθήσουν αρκετά! Μέρα που μπορείτε να ρισκάρετε για κάτι το διαφορετικό.

Σκορπιός
Βρε το Θεό τον Άρη, πάει θα σας τρελάνει κανονικά! Μπορεί να βρίσκεται μακριά σας, εκεί στους Διδύμους, όμως εσάς, προσωπικά, σας στέλνει όλη του τη σεξουαλικότητα, τον ερωτισμό του, το πάθος του και σας βρίσκω πρωί-πρωί, πολύ ξαναμμένους! Και δεν έχει και ζέστη!!! Για αυτό σήμερα χρυσά μου, θα φλερτάρετε άφοβα, επίμονα και ο στόχος θα είναι ένας. Άγριο σεξ! Άντε καλή επιτυχία..!!!

Τοξότης
Όσο δεν ήσασταν καλά, το είχατε ρίξει στη δουλειά. Μόλις πήρατε λίγο τα πάνω σας, να οι βόλτες, να οι φίλοι, να και τα ουζάκια και οι μεζέδες. Τι έχετε κανονίσει για σήμερα; Μμμ δύσκολη μέρα σχετικά, γιατί θα χρειαστεί να χωριστείτε σε δυο μέρη. Αυτό φυσικά δε γίνεται, για αυτό δώστε βάση στη δουλειά σας, να τελειώσετε κάτι που θα σας ζητήσουν και μετά η διασκέδαση. Και αν σας πάρει το βραδάκι.. ύπνος καλύτερα!

Αιγόκερως
Από σήμερα έχει δίαιτα και γυμναστική! Σίγουρα βγάλατε τα καλοκαιρινά σας τα ρούχα και κατά πάσα πιθανότητα να μη σας μπαίνουν. Έτσι είναι ο χειμώνας και οι λιχουδιές, για αυτό πείνα από εδώ και πέρα. Θα σας έλεγα τα πάχη μας τα κάλλη μας, αλλά θα πάρετε αέρα και αντί να χάσετε κανά γραμμάριο, θα πάτε να αγοράσετε άλλο μέγεθος σε ρούχο! Μη σας πιάνει πανικός.. Όλα γίνονται αρκεί να έχετε θέληση και πείσμα!

Υδροχόος
Τη μια μέρα θα πετάτε στα σύννεφα και την άλλη θα πέφτετε στα πατώματα! Κάπως έτσι θα είναι τουλάχιστον ως και τις 15! Σήμερα λοιπόν θα το φάτε το φλας, να πετύχετε το ακατόρθωτο. Αν συγκεντρωθείτε και ασχοληθείτε με όλο σας το είναι, θα τα καταφέρετε. Αν μοιραστείτε σε χίλια κομμάτια, τότε θα εκνευριστείτε και θα τα αφήσετε όλα στη μέση. Στο χέρι σας είναι εξολοκλήρου!

Ιχθύες
Να είναι καλά ο Θεός ο Άρης, που πήρε τα σύννεφα της σχιζοφρένειας από πάνω σας και τουλάχιστον για τις επόμενες τρεις ημέρες θα είστε μια χαρά! Το ρίχνετε στη δουλειά, πρέπει να πετύχετε τους στόχους σας, πρέπει να αποδείξετε το πόσο ικανοί είστε και φυσικά να γεμίσει η τσέπη σας με χρήμα. Σας βλέπω να κοιμάστε στο γραφείο, ένα πράγμα, γιατί η επιτυχία επιβάλλεται να είναι δική σας..

magicfariel@gmail.com