Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 25/05/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι φοβερό ΣΚ που μας πέρασε.. Της απόλυτης αφραγκιάς μπορώ να πω.. Σπίτι μου σπιτάκι μου, έκανα και μια καταπληκτική τούρτα,
πήρα 2-3 κιλά και ησύχασα!

Που λέτε έχω φυτέψει δυο τοματιές, έχουν πάρει μπόι, έχουν γεμίσει από ανθούς αλλά ντοματούλα πουθενά! Θα σκάσω αν δε βγει καρπός, γιατί ναι μεν ωραία η πρασινάδα, αλλά το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο απολαυστικό..!!! Κάθε χρόνο τέτοια εποχή φτιάχνω ένα μικρό μποστανάκι, έτσι για το καλό.., όχι πως περιμένω να βγάλω κάποια υπέρ παραγωγή, αλλά η μυρωδιά και μόνο του φυσικού και αγνού είναι άλλη.. φάση.. Και όλα αυτά στη βεράντα μου. Μη νομίζετε πως έχω κανά στρέμμα! Ναι και αγρότισσα το ξωτικό. Χα χα !

Λοιπόν αστρολογικά τώρα, τι να λέμε.. Φοβερά! Συγκλονίζομαι! Να σας θυμίσω.. Ανάδρομος Ερμής μια χαρά καλά κρατεί ακόμα, έρχεται ένας νέος μήνας με μια φοβερή Πανσέληνο στο Τοξότη, στις 2/6, και μόλις κάνει να φύγει ο ανάδρομος στις 12/6, επιστρέφει ο Κρόνος στο Σκορπιό στις 15/6! 

Θέλω και εγώ από εκείνες τις καραμέλες τις ροζ, που έχουν πάνω ζωγραφισμένο ένα λουλούδι. Να έχουν και γεύση φράουλα..

Γλυκές καλημέρες.. αφού η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο φλερτ.. Το σύμπαν φρόντισε για αυτό.. το νου σας..


Κριός
Ποιος σας ενοχλεί πουλάκια μου; Ποιος σας έχει σπάσει τα νεύρα το τελευταίο τον καιρό; Λοιπόν έφτασε η ημέρα που θα κάνετε ένα ωραίο μπουμ και θα γίνει ο χαμός. Δε θα συγκρατηθείτε με τίποτα, αφού θα σας πατήσει το κάλο το άτομο αυτό και θα εκραγείτε επιτόπου στον αέρα! Νερό να έχετε δίπλα σας για να σβήσετε τη φωτιά! Εκρηκτική η ημέρα σας!

Ταύρος
Σήμερα παίζει να συμβεί κάτι στο οποίο θα είστε θεατές και καλά θα κάνετε να παραμείνετε έτσι. Δηλαδή μην ανακατευθείτε και φυσικά μη θυσιάσετε το πολύτιμο το χρόνο σας για να βοηθήσετε κάποιον που πιθανώς να μη το αξίζει και τόσο. Απομακρυνθείτε καλύτερα και αφήστε τη μπόρα να περάσει.

Δίδυμος
Νευράκια γιατί κάτι λεφτά που σας υποσχέθηκαν πως θα σας δώσουν, αργούν και εσείς τα έχετε μεγάλη ανάγκη. Αν είναι και φιλικό σας το πρόσωπο, παίζει σήμερα να ανοίξετε το στοματάκι σας και να παρεξηγηθείτε κιόλας. Γιατί πιέζεστε πολύ! Μη κάνετε και τόση παρέα με αγνώστους οι προθέσεις τους δεν είναι και τόσο αγνές!

Καρκίνος
Δε το πιστεύω, αλλά να που σήμερα ίσως εμφανισθεί κάποιος στη δουλειά σας και εσείς ξαφνικά νιώσετε λίγο περίεργα. Ερωτικά σκιρτήματα, εν ώρα εργασίας, θα σας μαλώσω. Πού έχετε το μυαλό σας; Το απρόοπτο να το περιμένετε, θα σκάσει μύτη κάποια στιγμή.. Νομίζω φλερτάρετε κιόλας. Προσέξτε μη σας πιάσει το αφεντικό!

Λέων
Νομίζω πως είστε κάπως άτακτα παιδιά.. Φλερτάρετε γενικώς και αορίστως, αλλά σήμερα ίσως να τη κάνετε τη πατάτα σας. Δηλαδή αλλού να θέλετε να στείλετε το μήνυμα και αλλού να πάει! Προσοχή λοιπόν μη σας πιάσουν, γιατί το σύμπαν θα κάνει τα μαγικά του για να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα! Το νου σας..

Παρθένος
Υπάρχει ένας φίλος σας ο οποίος σας φλερτάρει μέρες τώρα. Εσείς κάνετε τα στραβά τα μάτια αλλά να που σήμερα θα σας το δείξει πιο έντονα. Μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε καιρό τώρα, να το έχετε μπροστά σας και εσείς να ρίχνετε στάχτη επίτηδες. Για κανονίστε να πάτε για ένα ωραίο δείπνο, δε ξέρετε ποτέ ποια θα είναι η εξέλιξη..

Ζυγός
Στο κόσμο σας σήμερα και όχι δε θα έχετε και τρελά κέφια. Ο σύντροφός σας ή κάποιος από τη δουλειά, κάτι σας ζητάει, δε δίνετε ιδιαίτερη σημασία και έρχεται ο πανικός ο ίδιος. Ξεσπάσματα από τους άλλους, εντάσεις από το πουθενά και εσείς με το στόμα ανοιχτό. Τι να πω, κλείστε το τηλέφωνο; Ανοίξτε τη πόρτα και δρόμο; Ή μένετε εκεί και τα υπομένετε όλα;

Σκορπιός
Ένα επαγγελματικό σας ζήτημα παίρνει άλλη τροπή και τρελαίνεστε κανονικά. Αυτά κάνει ο ανάδρομος Ερμής, αλλά σκεφτείτε κάθε εμπόδιο για καλό. Μη βιαστείτε να βγάλετε από μέσα σας εκείνο το Σκορπίσιο το κεντρί, μαζέψτε το γιατί ένα μπουρίνι θα είναι που περισσότερο θα αφορά το ψυχικό κόσμο των άλλων. Δώστε όμως προσοχή!

Τοξότης
Όλοι αυτοί οι συμβιβασμοί που κάνετε κάθε μέρα καιρό τώρα, σας έχουν αλλάξει το χαρακτήρα πολύ! Αυτό φυσικά δε σας αρέσει και τόσο και πρέπει να βρείτε ένα τρόπο να γίνετε ο εαυτός σας ξανά. Μήπως ο Κρόνος σας λέει, να πατήσετε πόδι και να διώξετε από κοντά σας ότι σας χαλάει; Πόσο ακόμα θα κάνετε υπομονή;

Αιγόκερως
Κάτι θα γίνει πάλι στη δουλειά σας που θα πιεστείτε πάρα πολύ. Δύσκολη η ημέρα σας μέσα στο άγχος θα είστε για αυτό αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις εν βρασμό που λέμε. Κάτι θα ζητήσετε από κάποιον και θα σας αντιμετωπίσει λίγο παράξενα, γεγονός που θα σας κάνει να εκραγείτε στον αέρα. Ψυχραιμία πάνω από όλα και λογική!

Υδροχόος
Ενώ έχετε πάρει τις αποφάσεις σας και έχετε δώσει τις κατευθύνσεις σας και είναι όλα μια χαρά, ξαφνικά θα εμφανισθεί το σαΐνι που θα διαφωνήσει μαζί σας με τρόπο λίγο άγαρμπο. Θα ενοχληθείτε αρκετά, αλλά για ένα περίεργο λόγο δε θα ξεσπάσετε, αντιθέτως ως συνήθως θα το αντιμετωπίσετε υπογείως! Μαύρο φίδι που τον έφαγε. Σωστά;

Ιχθύες
Σήμερα θα σας πιάσει μια μανία να ξεπαραδιαστείτε κανονικά! Είδατε πέντε φράγκα στη τσέπη σας και είπατε να τα επενδύσετε στα πάθη σας και τις ορέξεις σας. Να σας πω stop in the name of love; Μετά μη ψάχνεστε πού πήγαν και τι έγιναν; Ξεχάστε το πορτοφόλι στο σπίτι, ή αλυσοδεθείτε κάπου! Αλλιώς καταστροφή..

magicfariel@gmail.com