Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 07/05/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι άκουσα; Βροχές; Και εμείς οι χορεύτριες, πότε θα πάμε στη θάλασσα; Προσωπικά, θα κάνω παρέα με το γαλατά της περιοχής! Να κράξω λίγο έχω και καιρό.. Είναι η εποχή της δίαιτας. Τα γυμναστήρια γεμίζουν από εδώ και πέρα και τα
μαρούλια με τα κοτόπουλα κάνουν party! Δε μπορώ. Δε μπορώ...

Τι είμαστε όλες εκεί έξω, ρομπότ; Ανοίξαμε το διακόπτη της υγιεινής της διατροφής ή διαστροφής να πω καλύτερα;; Πρέπει όλες να κάνουμε σώμα; Το ίδιο ισχύει και για εσάς τους άντρες, μπορεί και σε μεγαλύτερο βαθμό.. χα χα .. Εδώ έχουμε αγώνα! Το καλύτερο κορμί!

Λύσσα και κακό, ιδρώτας, πείνα και ο στόχος, στόχος! Θα πάει κανείς από εσάς στα καλλιστεία; Για αυτό τόσο άγχος; Πάλι, δε μπορώ, δε μπορώ. Είμαι και αντιδραστικό στοιχείο, κάποιος να με συγκρατήσει!

Τι να κάνω, πλην του ότι δε μου χωράνε τα ρούχα μου, έχω γίνει μια γιουβαρελίτσα κανονική, έχω και το κοριτσάκι μου απέναντι, που ενώ είναι μια κούκλα, έχει πανέμορφο σώμα, ξεκίνησε διατροφή. Το μήλο και το γιαούρτι πηγαίνουν σύννεφο. Έτσι παρασύρθηκα και εγώ, με κρύα καρδιά μπορώ να πω και φυσικά με πολύ συναίσθημα ντροπής και εντάξει έχασα 2 κιλά! Το ζητούμενο φυσικά δεν είναι το σήμερα; Αλλά αυτό το κολασμένο το ΣΚ! Το γιοφύρι της Άρτας. Μια τα χάνω. Μια τα παίρνω. Το στοίχημα είναι να χάσω λίγα ακόμα και να αποφύγω τους πειρασμούς.. Θα τα καταφέρω;

το ποτό παχαίνει;;;

φιλάκια..

Κριός
Πριν καιρό είχατε τάξει λαγούς με πετραχήλια για να γίνει κάτι που θέλατε πολύ. Σήμερα έφτασε η ημέρα που θα σας το θυμίσουν αυτό και θα σας ζητήσουν μια μεγάλη χάρη. Εσείς είτε έχετε το χρόνο, είτε τα διάθεση, θα πρέπει να αφήσετε τις κόνξες και να πείτε αμέσως το ναι. Μη ξεχνάτε πως όλα δανεικά αλεύρια είναι στη ζωή αυτή.

Ταύρος
Είστε έτοιμοι να ζητήσετε εκείνη τη χάρη, αλλά πριν το κάνετε, να είστε σίγουροι πως έχετε όλα τα φόντα για να πετύχει το θέμα σας. Ψάξτε λίγο καλύτερα, δείτε πώς μπορείτε να βελτιωθείτε, γιατί πρέπει να είστε και οι καλύτεροι και μετά κάντε τη κίνηση που πρέπει. Θετική η ημέρα σας για αυτό μη το βάζετε κάτω.

Δίδυμος
Μέρα λίγο παράξενη αλλά σαφώς καλύτερη από τη χθεσινή. Μπορεί να αναλάβετε μια δουλειά, αλλά θα αλλάξουν λίγο τα δεδομένα. Δε πρέπει να ανησυχήσετε γιατί ίσως να είναι για καλύτερα. Πάντως κάτι παλιό επανέρχεται στο προσκήνιο, ή κάτι νέο που σας θυμίζει διάφορα. Μη φοβηθείτε να παίξετε μαζί του. Κάτι κρύβει από πίσω.

Καρκίνος
Όλες σας τις εκκρεμότητες τις μεταθέσατε για σήμερα. Βουνό το θέμα μπροστά σας, όμως έχετε τη καλύτερη τη διάθεση για να αντεπεξέλθετε στα πάντα. Αφού νιώθετε κάπως έτσι, ξεκινήστε από νωρίς το πρωί και ας σας πιάσει και λίγο το βραδάκι, δε πειράζει. Ως και τις 14 πετάει η ομάδα, για αυτό να ξέρετε θα βρείτε το χρόνο για να κάνετε τα δικά σας..

Λέων
Καλέ ξυπνήστε τι κάνετε εκεί πέρα; Μέρα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε εκείνο το όχι που ακούσατε, ή να βάλετε κάποιον στη θέση του. Ψάξτε το λίγο το θέμα, γιατί θα σας δοθεί η ευκαιρία να πάρετε το αίμα σας πίσω. Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του και το δε βαριέσαι, δε παίζει, αν θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα!

Παρθένος
Απολαύστε τις ημέρες σας γιατί έρχονται μπουρίνια! Μπορεί να νιώθετε κάπως μυστήρια πρωί-πρωί, αλλά μέχρι να νυχτώσει θα έρθετε στα ίσα σας. Το φεγγάρι αυτό σας τρέλανε κανονικά και αυτά είναι τα απομεινάρια του. Κανονίστε να βρεθείτε με φίλους, να βγείτε έξω, ένα ωραίο εστιατόριο, είναι αγαπημένη σας συνήθεια.

Ζυγός
Από σήμερα κάνετε σχέδια για relax. Μπορεί αν έχει καλό καιρό να κάνετε έτσι ένα μικρό ταξιδάκι. Μπορεί να πάτε ακόμα και κατασκήνωση. Να επιστρέψετε στη φύση. Ρομαντικές και ταξιδιάρικες οι σκέψεις σας σήμερα, νομίζω κάτι θα κανονίσετε, μια μικρή απόδραση. Μια καλή ευκαιρία να τα βρείτε με το σύντροφό σας. Ή θα πάτε μόνοι;;;

Σκορπιός
Σήμερα θα σας πιάσουν οι γλύκες σας. Θα νιαουρίσετε γενικώς, γιατί θα έχετε ορεξούλες. Βέβαια για να φτάσετε στο ψητό, θα πρέπει να γοητέψετε το σύντροφό σας, ή το ενδιαφερόμενο άτομο ας πούμε. Για να μη χάνετε το χρόνο σας στους δρόμους, προτιμήστε να δημιουργήσετε εκεί πέρα τα τρελά σας και να το παίξετε αλλιώς το θέμα.. Ξέρετε να μαγειρεύετε σωστά;

Τοξότης
Αυτό που έχετε ξεκινήσει να το κρατήστε έτσι όπως έχει. Μη κάνετε πίσω, γιατί μια νέα αρχή είναι πάντοτε και πιο δύσκολη. Ένας τρόπος να ξεδώσετε και σωματικά και εγκεφαλικά είναι το γυμναστήριο, ή τρέξιμο στο βουνό. Είναι μέρα που όσο και αν θα προτιμούσατε τη χαλάρωση, πρέπει να εκτονωθείτε!

Αιγόκερως
Αν εσείς γνωρίζετε προς τα πού πρέπει να τραβήξετε, τότε μη το σκέφτεστε και πολύ, κάντε το! Όσοι πιάνουν πουλιά στον αέρα θα μπορέσουν να σας ακολουθήσουν, όσοι όχι, τότε καλύτερα να κάνουν στην άκρη. Αποφασισμένους για ένα νέο σχέδιο, σας βρίσκω και την έχετε τη λύση στο τσεπάκι. Το γνωστό plan a και plan b!

Υδροχόος
Κάτι έχει συμβεί στο σπίτι σας και αντί να κάνετε σχέδια για τις επόμενες ημέρες, πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό. Ναι εξωπραγματικό το βρίσκετε, αλλά το σπίτι σας και η οικογένειά σας, πρέπει να έχουν ύψιστη προτεραιότητα. Και ασφάλεια πάνω από όλα. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και πώς να το χειριστείτε. Για αυτό σταματήστε τη γκρίνια.

Ιχθύες
Σήμερα να κανονίσετε να βρεθείτε με τους φίλους σας και να πάτε για φαγητό έξω. Αφήστε να σας περιποιηθούν, το έχετε και μεγάλη ανάγκη και λίγο κρασάκι παραπάνω, έτοιμους για ύπνο σας βρίσκω. Φροντίστε για το βραδάκι όλο αυτό και όχι από το μεσημέρι. Ανταμείψτε τον εαυτό σας με κάτι ωραίο..

magicfariel@gmail.com