Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 20/05/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να σας πω πως έχω ένα πόνο μέσα στη καρδιά; Θα το πιστέψετε! Είναι ερωτικό; Ή πρέπει να πάω στο γιατρό; Ιδού η απορία. Γιατί ο
γιατρός μου, είναι ο έρωτάς μου! Μόνο αυτός με κάνει καλά, δίχως συνταγή, δίχως φάρμακα, μόνο με το βλέμμα του! Να όμως που είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία και μπορεί να πάθω και τίποτα και να με ψάχνετε.. Και μετά; Πάει το ξωτικό!


Θέλω το γιατρό μου, τον άνθρωπο που μου φτιάχνει όλο μου το είναι.. Που μου φέρνει το χάος και συγχρόνως με γαληνεύει.. Που η ματιά του θεραπεύει όλες τις πληγές μου.. Πείτε του να έρθει να με βρει.. Έστω για λίγο..
Υπάρχουν άνθρωποι που θα ανέβουν και στη πιο ψιλή βουνοκορυφή, για να βρουν εκείνο το μοναδικό, πολύ μαγικό βότανο, για να το σώσουν την αγάπη τους.. Εσύ δε χρειάζεται να σκαρφαλώσεις.. Απλά θα με συναντήσεις.. Γιατί τη μαγεία την έχεις μέσα σου.. Την εκπέμπεις από παντού.. Και να σου πω και κάτι; Τα σκοτάδια σου, είναι το φως μου.. Με γιατρεύουν, γιατί εκεί κρύβεται ο αληθινός ο εαυτός σου… και όχι στις στιγμές της λάμψης και της γκλαμουριάς..

Γιατρέ μου.. πονώ.. Ακριβώς εκεί στη καρδιά.. Έλα ακούμπησε το χέρι σου, κάνε με να νιώσω όμορφα.. ξέρεις εσύ..!!!


Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Σήμερα θα διαπιστώσετε πως κάνετε τις δουλειές των άλλων και τα δικά σας έχουν πάει όλα πίσω. Θα νευριάσετε αρκετά και με τον εαυτό σας και όμως με τους άλλους, γιατί μια απλή βοήθεια, εξελίχθηκε να γίνει δική σας υποχρέωση και όλοι κάνουν τη πάπια. Λοιπόν, σας θέλω σκληρούς σήμερα. Ο καθένας στο πάγκο του και όχι πολλές κουβέντες!

Ταύρος
Σίγουρα έχετε δουλειές με φούντες και όσο και να τρέχετε και να το παλεύετε, τίποτα δε μαζεύεται από πουθενά! Αυτό σας έχει αγχώσει αρκετά, αλλά πρέπει να οργανωθείτε και να βάλετε προτεραιότητες. Μέρα που καλά θα κάνετε να βγάλετε μια επίσημη ανακοίνωση να μη σας ενοχλήσει κανείς και να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά!

Δίδυμος
Ζαβά μου παιδιά, σήμερα που θα έχετε τα κέφια σας, κοιτάξτε τι θα κάνετε! Θα πιάσετε τα θέματά σας από την αρχή και θα κάνετε μια επανάληψη. Δηλαδή για θέματα δουλειάς, ακόμα και τα όχι που πήρατε τις προηγούμενες ημέρες, μπορεί να γίνουν ναι. Μήπως να ξανά κάνατε ένα τηλεφώνημα; Δείξτε ενδιαφέρον και κάπου εκεί κρύβεται μια ευκαιρία!

Καρκίνος
Βαριέστε που ζείτε και αν και έχετε διάφορες δουλειές, παίζει να τις αναβάλετε για μια άλλη φορά. Δεν έχετε και πολύ τα κέφια σας, αν και νιώθετε μια χαρά. Αφήστε να περάσει το φως και μόλις σκοτεινιάσει, να το περιμένετε πως θα δαιμονιστείτε. Μπορεί να κάνετε μια γενική καθαριότητα το σπίτι σας, μπορεί όμως και πολύ γυμναστική. Όχι σεξ δεν έχει το πρόγραμμα.. των άστρων!

Λέων
Σπίτι να μαζευτείτε σήμερα από νωρίς, μπανάκι και relax. Μη κανονίσετε τίποτα, μη πάτε πουθενά, έχετε μεγάλη ανάγκη από ξεκούραση. Άλλωστε φτάσαμε στα μέσα της εβδομάδας, λίγο ακόμα και πάλι το λατρεμένο το ΣΚ έφτασε! Ωραία μέρα για να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας.. ή για λίγο ρομάνς.. τι λέτε;

Παρθένος
Σταματήστε επιτέλους να βάζετε χέρι στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Καιρός να τους αποδεχθείτε έτσι όπως είναι και αν δεν έχουν το ίδιο IQ με εσάς, δε πειράζει. Για αυτό διαφέρουμε και μεταξύ μας.. Υπάρχει και άλλος τρόπος, να γίνετε κατανοητοί, ο γλυκός και ο όμορφος. Ξέρω ο χρόνος πιέζει, αλλά να που η υπομονή είναι αρετή..

Ζυγός
Με τη γκρίνια των προηγούμενων ημερών, τα κάνατε λίγο σαλάτα. Δηλαδή αφήσατε πολλά μέτωπα ανοιχτά και πολλά ερωτηματικά συγχρόνως. Σήμερα καλά θα κάνετε να βάλετε το μυαλό στη θέση του και μερικές τελείες, στα θέματά σας. Ασχοληθείτε με όλο σας το είναι, γιατί θα είστε και αρκετά ήρεμοι και θα δείτε πως όλα θα φτιάξουν ξανά..

Σκορπιός
Ότι και αν προκύψει σήμερα, εσείς θα το αντιμετωπίσετε μια χαρά. Στις δυσκολίες είστε αστέρια πλέον, αφού τα τελευταία τα χρόνια έχετε τραβήξει τα πάνδεινα με εκείνον το ακατανόμαστο το Κρόνο. Μη πτοείστε αν σας περάσουν πάλι από ένα test drive, αντέχετε μια χαρά. Δείξτε τους πως δε μασάτε και κάντε τους να σας φοβηθούν! Χα χα ..

Τοξότης
Κάποιος θα σας εξοργίσει σήμερα. Κάτι σας υποσχέθηκε και τελευταία στιγμή θα σας το ακυρώσει και θα παρεξηγηθείτε κανονικά! Μην είστε απόλυτοι, γιατί και οι ημέρες είναι δύσκολες και εσείς αν θυμάστε καλά, δεν έχετε τηρήσει τα πάντα στη ζωή σας.. Αφήστε να το πάρει το ποτάμι και ψυχραιμία πάνω από όλα! Εντάσεις τριγύρω.. και εσείς στη μέση!

Αιγόκερως
Πού έχετε να πάτε σήμερα; Τι ραντεβού ύποπτο είναι αυτό; Αστειεύομαι φυσικά, γιατί εσείς δε κάνετε τέτοια. Είστε καλά παιδιά. Όμως μπορεί να έχετε να πάτε στο γιατρό σας, ή σε ένα επαγγελματικής φύσεως. Φροντίστε να είστε συνεπής, γιατί αν αργήσετε και δεν ειδοποιήσετε, θα πάτε και δε θα βρείτε κανέναν! Και θα εκνευριστείτε, να σας το πω και αυτό!

Υδροχόος
Έφτασε και η ημέρα της τρέλας! Να το περιμένετε πως σήμερα θα κάνετε κάτι να το πω, πολύ αυθόρμητο; Θα πάρετε ένα ρίσκο και ότι προκύψει; Πάντως ότι και να σας λένε οι φίλοι σας, εσείς θα πεισμώσετε ως συνήθως και ένα ντου από παντού θα συμβεί! Το βασικό είναι να πράξετε όπως νιώθετε. Να φύγει από μέσα σας. Να απελευθερωθείτε..

Ιχθύες
Σήμερα να περιμένετε να ακούσετε ένα σχόλια για τη πάρτη σας και να σας ανέβει η πίεση κανονικά. Εννοείται πως δε πρέπει να δώσετε καμία σημασία αλλά είστε και παράξενα παιδιά, δε ξέρω αν θα συγκρατηθείτε! Πάντως όσο ζαμαν φου είστε τόσο το καλύτερο. Γιατί σας προκαλούν και μπορεί να εκτεθείτε από το πουθενά. Μακριά!

magicfariel@gmail.com