Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Το ξέρατε πως τα όνειρα, αποκαλύπτουν μυστικά, για το πώς να κατανοήσουμε τον εαυτό μας και τη ζωή μας ολόκληρη;

Τα όνειρα που βλέπουμε, εκεί μέσα στη νύχτα, έχουν άμεση σχέση με τη ζωή μας. Παλιά ο κόσμος έδινε μεγάλη σημασία σε αυτά, όμως
με τη πάροδο του χρόνου, προτίμησε άλλες μεθόδους για να αποκαλύπτει το μέλλον του.

Αυτές οι ταινίες μικρού μήκους, που παίζουν κάθε βράδυ μέσα στο μυαλό μας, μπορούν να μας βοηθήσουν, να κατανοήσουμε τον εαυτό μας, τα κίνητρα των άλλων και να λύσουμε τα προβλήματά μας.

Όλοι οι άνθρωποι ονειρευόμαστε κάθε νύχτα όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση REM. Τι σημαίνει αυτό; Rapid eye movement ..sleep. Είναι το στάδιο που τα μάτια κάνουν γρήγορες κινήσεις ενώ κοιμόμαστε. Έτσι λένε οι επιστήμονες..

Κάποιοι θυμόμαστε τα όνειρά μας, κάποιοι όχι. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο την ώρα που ξυπνάμε και αν έχουμε κοιμηθεί 8 ώρες.

Εννοείται πως βιώνουμε εμπειρίες πρακτικής φύσεως όταν είμαστε ξύπνιοι, αλλά όταν κοιμόμαστε, είναι περισσότερο ψυχολογικής και πνευματικής.
Για να χρησιμοποιήσουμε τα όνειρά μας και να λάβουμε τα μηνύματα πρέπει να μάθουμε να τα αναλύουμε πρώτα.
Ο καθένας από εμάς, δημιουργεί τα όνειρά του, οπότε μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο σε αυτά που θέλουμε να δούμε, ή ακόμα περισσότερο να τα καθοδηγήσουμε εκεί που θα μας δώσουν τις απαντήσεις που αποζητάμε. Έτσι λοιπόν μπορούμε να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας, για το όνειρο που θέλουμε να δούμε. Το κρεβάτι πρέπει να είναι ζεστό και εμείς χαλαροί ως εκεί που δε φτάνει. Τότε μιλάμε στον εαυτό μας, εκείνη η εσωτερική η φωνή σα να κάνουμε ένα αίτημα βραδινό. Τα λόγια μας πρέπει να είναι ξεκάθαρα, σταράτα και κατανοητά. Όπως λέμε αλλιώς, κάνε τις σωστές τις ερωτήσεις, για να λάβεις τις σωστές τις απαντήσεις. Ακριβώς έτσι, είναι και με τα όνειρα.

Γράψτε την ερώτηση σε ένα χαρτί και βάλτε την κάτω από το μαξιλάρι σας. Όταν ξυπνήσετε καταγράψτε αμέσως αυτά που είδατε. Μπορεί να μη θυμάστε κάτι, αλλά μόνο το συναίσθημα. Γράψτε και αυτό. Όλα έχουν σημασία. Με αυτό τον τρόπο, θα αποκτήσετε το προσωπικό σας νυχτερινό ημερολόγιο και θα δώσετε ερμηνεία σε πολλά από τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν μπροστά σας στο μέλλον. Και κάπως έτσι,  θα αποκτήσετε την ικανότητα ή το χάρισμα να κατανοείτε τον αληθινό σκοπό των ονείρων, να προβείτε σε αλλαγές και να βελτιώσετε τη ζωή σας..

Το ξέρατε πως στη μυθολογία υπήρχε ο Θεός του Ύπνου, όπου φορούσε μια μάσκα και αποκοίμιζε τους ανθρώπους είτε αγγίζοντάς τους με τη ράβδο του, είτε κάνοντας αέρα με τα φτερά του;;;

Τι ωραία..

Όνειρα Γλυκά..

magicfariel