Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ουρανός και Πλούτωνας στο Κριό! Αιφνιδιαστικές οι εξελίξεις, by F’Ariel!

Δε ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά το βίωσα το γεγονός και μπορώ να πω πως ο συνδυασμός αυτός σκοτώνει! Φέρνει σκοτάδια και όχι μόνο! Τα γράφω, τα λέω, τα πιστεύω, να που τώρα
τα ζω κιόλας!

Ουρανός και Πλούτωνας, έχουν ήδη κάνει συνάντηση στο Κριό και το κλίμα είναι ήδη άκρως εκρηκτικό για μερικές ψυχές.. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, να το ξέρετε, πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες, να φτάσετε ακόμα και σε χωρισμό. Δεν έχει σημασία αν ανήκετε στο ζώδιο αυτό, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πολλούς πλανήτες. Όπου υπάρχουν αυτά τα ζώδια, η επιρροή θα είναι άκρως σκοτεινή και όχι μόνο.

Μπορεί να σκεφτόσασταν καιρό να χωρίσετε, απλά τώρα τέρμα οι σκέψεις και οι θεωρίες. Είναι τόσο έντονα και απρόβλεπτα τα γεγονότα, που δε θα καταφέρετε να συγκρατηθείτε, θα τη κάνετε την επίθεση και ότι προκύψει. Ο χωρισμός μπορεί να είναι ερωτικός, μπορεί και επαγγελματικός. Όλα παίζουν και τίποτα. Δεύτερες σκέψεις δε θα υπάρξουν. Ντου από παντού λοιπόν.

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, να περιμένετε, εντάσεις και εκεί, ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις σε σημείο που μπορεί να πάτε και με άλλο αυτοκίνητο στο προορισμό σας. Μπορεί και με ωτοστόπ! Θέλετε να γίνει το δικό σας, με τον τρόπο σας, ο εγωισμός στα κόκκινα και δε θα κάνετε πίσω με τίποτα. Όσο και αν αγαπάτε, όσο και αν εκτιμάτε τους ανθρώπους ή τον άνθρωπο που είστε μαζί, θα τη κάνετε την ανατροπή και ναι αλλάζετε ριζικά σελίδα στη ζωή σας. Δε συμβιβάζεστε με τίποτα.

Και έρχονται κάποια ζώδια ως μπαλαντέρ στο όλο θέμα, Δίδυμοι, Λιοντάρια, Τοξότες και Υδροχόοι, που θα βιώσετε μια από τα ίδια, αλλά σε πιο ήπιο κλίμα, αφού καιρό τώρα αποζητούσατε ριζικές αλλαγές, αλλά τίποτα δε κάνατε. Νομίζω σας βόλεψε λίγο η κατάσταση. Έτσι δεν είναι; Νέα αρχή, νέα ζωή, φρέσκο μονοπάτι. Δε ξέρω αν μέχρι να φτάσετε στο σημείο αυτό, θα γεμίσουμε από αίματα, αλλά στο τέλος θα γίνει το δικό σας, με τον τρόπο ακριβώς που θέλετε.

Όλων των ειδών οι σχέσεις, περνούν από κόσκινο και μέρες τώρα ψάχνονται για καυγάδες. Έξαλλες συμπεριφορές, βιαστικές αποφάσεις, αιφνιδιαστικοί χωρισμοί. Και λέω κάθε εμπόδιο για καλό.. Για όλα υπάρχει κάποιος λόγος.. Τα μαχαίρια να κρύψουμε και τους μπαλντάδες..

magicfariel@gmail.com