Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 14/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αυτό ήταν, πάει τελείωσε και το Πάσχα, τώρα προσμένουμε με αγωνία τη Πρωτομαγιά! Αργία, απεργία, ας είναι ότι θέλει, είναι μέρα που θα αράξουμε.. soon.. very soon..!!! Πραγματικά αυτό το
μπούγιο με τρελαίνει. Λες και πάμε όλοι για σφαγή σα τα πρόβατα. Γεμίζουν τα λιμάνια, οι σταθμοί, τα αεροπλάνα, οι δρόμοι, δηλαδή τόση μούρλια δε την αντέχω με τίποτα! Κάποτε ήμουν από τις πρώτες! Όπου φύγει-φύγει! Τώρα απλά έχω ξενερώσει..


Δε το μπορώ με τίποτα. Σα να μας κουρδίζουν ένα πράγμα, να τρέξουμε να αγοράσουμε κρέας, σα να έρχεται πόλεμος, σα να πεινάμε, δε μπορώ να το προσδιορίσω. Φαγητό και πάλι φαγητό και όλα τα έθιμά μας έχουν να κάνουν με τη μάσα. Λατρεύω το γεγονός, αλλά εντάξει, χαλαρά! Δε μας λείπει τίποτα. Λίγο μέτρο δε βλάπτει..
Οι εποχές έχουν αλλάξει. Ευτυχώς που υπάρχουν και άλλοι που έχουν την ίδια άποψη με εμένα. Δηλαδή, δε το βρίσκω σωστό, να σφάζουμε αθώες ψυχές, για να τις φάμε. Εντάξει, κάποτε, σε εποχές φτώχιας και μεγάλης πείνας, ήταν θέμα επιβίωσης. Τώρα έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο. Ο γιατρός φωνάζει, όχι τόσο κρέας! Φασόλια, φακές, ρεβύθια, κάνουν το ίδιο καλό.. Ξέχασε εσύ, τη μπριζόλα και το παϊδάκι.. Προσαρμόσου σε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.. Το παιδάκι στην Αφρική, έχει ανάγκη να το φάει, για να ζήσει, εσύ όχι!

Και κλείνω.. Πόσο φαγητό πετάξατε, πετάξαμε, στα σκουπίδια τις ημέρες αυτές; Τη μαγειρίτσα την έκανες γιαγιά, αλλά τα εγγόνια δε τη τρώνε.. Ο σκύλος, χορτάτος, αλλά πόσο θα φάει το έρημο.. θα σκάσει! Κρίμα και άδικο.. Κάποιοι άνθρωποι πεινούν.. Είναι δίπλα μας.. Τους προσφέραμε κάτι;;;

..έτσι απλά λέω..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Λοιπόν όλες αυτές τις ημέρες βαρεθήκατε να είστε το καλό το παιδί. Σήμερα θα ψαχτείτε λίγο αλλιώς. Δηλαδή θα βρείτε το φιλαράκι εκείνο που σας κάνει και εσάς, λίγο ζαβολιάρηδες και θα εξαφανισθείτε. Μπουχτίσατε από τα πρέπει και τα συγγενολόια και θέλετε να αλητέψετε με τον τρόπο σας. Πιο καλή η μοναξιά.. κάπως έτσι θα τη δείτε σήμερα. Να δω τι δικαιολογία θα βρείτε, εσείς οι δεσμευμένοι..

Ταύρος
Το μυαλό σας είναι συνέχεια στη δουλειά. Θα σας φορτώσουν και με κάτι επιπλέον, πάει θα πάθετε βραχυκύκλωμα κανονικό. Οργανωθείτε, βάλτε προτεραιότητες και αν χρειαστεί χρησιμοποιήστε και έναν ανορθόδοξο τρόπο για να φτάσετε στο τελικό το αποτέλεσμα. Ξέρω δε σας ταιριάζουν τα πλαγιομετωπικά, αφού οι εκκρεμότητες σας βασανίζουν και τις μισείτε, αλλά ίσως αυτή τη φορά, να μην έχετε τη πολυτέλεια του χρόνου για να κάνετε διαφορετικά.

Δίδυμος
Τρία πουλάκια κάθονταν, κάπως έτσι θα είστε σήμερα. Θέλετε να κάνετε τη μεγάλη τη ζωή. Να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε νέο κόσμο, να βρείτε και εκείνη τη φοβερή τη δουλειά και ένα πλούσιο σύντροφο.. Ωραία τα όνειρα, οι ρομαντικές οι σκέψεις, αφεθείτε σε αυτό και όπου σας βγάλει. Κάτι μπορεί να πραγματοποιηθεί, αφού είστε με μια βαλίτσα στο χέρι, όμως πρέπει πρώτα να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας.. Μην αφήσετε πίσω σας συντρίμμια!

Καρκίνος
Ότι και αν συμβεί σήμερα, εσείς κάντε πίσω. Κάντε πως δεν ακούσατε, δεν είδατε και τα σχετικά. Σε καμία περίπτωση μην ανακατευθείτε γιατί θα σας χαλάσουν το κέφι και δε θα φταίτε και πουθενά. Δίπλα σας μπορεί να σφάζονται, να πέφτουν στα πατώματα, εσείς ούτε χέρι βοηθείας. Για τόση απάθεια λέμε. Θα τα καταφέρετε; Είστε και ευαίσθητες ψυχές..

Λέων
Επιτέλους βρήκατε τον εαυτό σας, έφυγαν τα μαύρα τα σύννεφα και μπορείτε πλέον να σκέφτεστε ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Θα βρείτε τον τρόπο να πλησιάσετε τα κατάλληλα τα άτομα, να κάνετε εκείνες τις κουβέντες και κάτι καλό θα βγει από όλο αυτό. Χαμογελαστοί να είστε και αισιόδοξοι και αν δε λάβετε καμία ουσιαστική απάντηση μην επιμείνετε. Θα έρθει σύντομα..

Παρθένος
Κάτι έχει καρφωθεί μέσα στον εγκέφαλό σας, μια τρελή ιδέα και σήμερα θα βρείτε το χρόνο για να ασχοληθείτε. Δε ξέρω τι είναι αυτό, πάντως ξεσηκωμένοι και χαρωποί είστε. Μπορεί να είναι επαγγελματικό, μπορεί όμως και όχι. Ένα extreme sport. Έχει ακόμα χιόνια στα βουνά, αλλά και η θάλασσα για ένα σκι είναι ότι πρέπει. Πάντως αν αυτό σας φτιάξει ψυχολογικά, μη το σκέφτεστε. Αξίζει το κόπο.

Ζυγός
Ο κόσμος είναι ακόμα σε γιορτινή διάθεση. Θα σας πουν να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να χαλαρώσετε και εσείς, για αυτό να ακολουθήσετε να ξεσκάσετε κιόλας. Θα σας έλεγε άνευ συνοδείας, γιατί τόσες μέρες, με το σύντροφό σας, λίγο βαρεθήκατε. Χρειάζεστε το οξυγόνο σας και εσείς. Οτιδήποτε απρόβλεπτο και αν συμβεί, να το ακολουθήσετε. Θα περάσετε ωραία και όχι μόνο..

Σκορπιός
Από εχθές έχετε τα νεύρα σας καλά κρατούν και σήμερα. Βρίσκεστε κάπου ανάμεσα από το σωστό και το λάθος και σας αρέσουν και τα δυο και δε ξέρετε πιο να διαλέξετε. Βασικά θα σας έλεγα, αυτό που θέλει η καρδιά σας. Γιατί στο τέλος, θα τραβήξετε προς τα εκεί. Γιατί να βασανίζεστε εφόσον γνωρίζετε την αλήθεια; Όμως είστε και από πέτρα, σκληροί σα βράχοι και καλύτερα να σας βγει το μάτι, παρά το όνομα.. Εσείς ξέρετε..

Τοξότης
Πανικός! Από το πρωί θα είστε μέσα στη γκρίνια και τα πικρόχολα τα λόγια. Μπορεί να αφορά μια επαγγελματική σχέση, μπορεί και μια ερωτική. Σε όλες τις περιπτώσεις γνωρίζετε πως δεν αντέχετε άλλο, πως ή εσείς ή ο άλλος και σήμερα θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε αυτό. Αν το θέμα συνεργασίας, δε τίθεται καν, τότε ένα μεγάλο αντίο πρέπει να ειπωθεί, ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Σκούρα τα πράγματα.

Αιγόκερως
Μέσα στην αυτοπεποίθηση είστε. Φτου μη σας ματιάσω. Με κάτι που ασχολείστε, θα καταπιαστείτε εκεί πέρα και ενώ είναι δύσκολο πολύ, εσείς θα το καταφέρετε. Είστε σίγουροι πως η επιτυχία είναι όλη δική σας, αλλά μη κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια. Χαμογελάστε, πείτε μια καλή κουβέντα. Δείξτε το καλό σας τον εαυτό. Δραστηριοποιηθείτε συγχρόνως και δε θα χάσετε..

Υδροχόος
Νευράκια χρυσά μου; Τι σας χάλασε τη νιρβάνα σας; Μήπως δε σας κάνανε το χατίρι και τώρα τρελαίνεστε; Κάτι σας λέει ο ποιητής και δε σας αρέσει καθόλου αυτό. Τα παίρνετε φουλ στο κρανίο και τα κάνετε όλα λίμπα. Για τόσο πολύ λέμε. Μήπως ζητάτε πολλά δίχως να προσφέρετε κάτι; Είναι παράλογες οι απαιτήσεις σας, σε εποχές που θα έπρεπε να ήσασταν πιο προσγειωμένοι; Ψαχτείτε πρώτα με τη πάρτη σας και μετά βάλτε τα με όλο τον κόσμο!

Ιχθύες
Καλά εσείς είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, μέρες τώρα. Με ένα χαμόγελο τεράστιο, είστε ευτυχισμένοι. Μπράβο, καιρός ήταν αλλά φοβάμαι να σας πω την αλήθεια, γιατί κάτι θα κάνετε πάλι που θα το χαλάσει αυτό. Μέρα που θα πρέπει να είστε ήρεμοι, ψύχραιμοι, λογικοί και συνεργάσιμοι. Αφήστε τη ψυχασθένειά σας, καλά κοιμάται.. Όλα θα πάνε καλά θα το δείτε .. ξέρετε εσείς!

magicfariel@gmail.com