Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 18/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο πρωί, μόλις ξύπνησα, πίνω το καφεδάκι μου και αναρωτιέμαι, το αγαπημένο μου δέντρο, πότε
θα ανθίσει; Δεν έχει βγάλει τίποτα ακόμα. Το κοιτάζω από εδώ, το παρατηρώ από εκεί, δε βλέπω κάτι. Η αγωνία μου κορυφώνεται μέρα με τη μέρα, γιατί έχω αδυναμία μεγάλη στο συγκεκριμένο, αφού από το κήπο, φτάνει ψιλά στο μπαλκόνι μου, το έχει περάσει κιόλας και όταν γεμίζει από καταπράσινα φύλλα, καλύπτει τη μπροστινή μου θέα, σα τη πιο όμορφη κουρτίνα όλων των εποχών!
Πραγματικά δε ξέρω πώς ονομάζεται, δε το έχω ψάξει να είμαι ειλικρινής, παρά μόνο το λατρεύω, το θαυμάζω και του μιλώ πολλές φορές, αφού με φτιάχνει πολύ! Μια χαρά τη νιώθω και ας είναι ένα δέντρο!

Πριν κάτι χρόνια, έπιασα τη πεθερά μου στα πράσα! Τη βλέπω σκυφτή κάτι να κάνει στις ρίζες του. Σκιάχτηκα! Την ρωτώ τι κάνει; Και μου απαντά, ρίχνω ασβέστη για να το κάψω! Σοκαρίστηκα!!!! Μου ήρθε να πηδήξω από το μπαλκόνι και δε ξέρω και εγώ τι… Της λέω, μα αυτό είναι το αγαπημένο μου δέντρο. Τη σταμάτησα! Στο τσακ.. αφού σχεδόν πάντα λείπω από το σπίτι.. Το έσωσα!
Αυτό το δέντρο, είναι όλες οι εποχές του χρόνου. Ανθίζει από ότι κατάλαβα κοντά στο Μάιο, είναι όλο το καλοκαίρι καταπράσινο, το φθινόπωρο κιτρινίζουν τα φύλλα και πέφτουν. Χειμώνας γυμνό! Το τέλειο είναι το δροσερό αεράκι που φέρνει. Είναι μια οπτασία. Πραγματικά μου χαϊδεύει τα μάγουλα.. και μου αρέσει..
Το φανταστικό της υπόθεσης είναι τα πουλάκια. Είναι το σπίτι τους. Ζευγαράκια, μοναχικά, όλα αυτά τα όμορφα πλασματάκια της φύσης, τόσο κοντά μου, που νιώθω πολύ φοβερά μόνο που τα βλέπω και τα ακούω..

Σήμερα κάτι είδα πάνω στο δέντρο.. Νομίζω ετοιμάζεται.. Αγωνιώ..

Καλή συνέχεια σε όλους..



Κριός
Πρέπει όλον αυτόν τον καιρό να συναναστραφήκατε με τη Μάρα τη Σάρα και το κακό συναπάντημα. Πλέον αρκετοί σας ενοχλούν, ή μπορεί να μη σας είναι τόσο δα χρήσιμοι. Κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, ξανά από την αρχή και αλλάζετε στόχους. Τι μπήκε πάλι στο μυαλουδάκι σας; Θετική και αισιόδοξη η ημέρα σας, μη διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα, κάτι καλό θα συμβεί.. Άλλωστε σήμερα έχει Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως τα νέα ξεκινήματα είναι στα φόρτε τους!

Ταύρος
Χαρωπή η ημέρα σας κάπως και άκρως επαναστατική. Κάτι θα συμβεί πολύ ξαφνικά, ως συνήθως και θα σας βάλει σε διαδικασίες πολύ τρελές. Ούτε εσείς δε θα αναγνωρίζετε τον εαυτό σας. Αλλαγές στη ζωή σας έρχονται είτε το θέλετε, είτε όχι, απλά πρέπει και εσείς να βάλετε λίγο το χεράκι σας. Μη περιμένετε από τους άλλους. Νομίζω πως θα τα βάλετε κάτω έτσι και αλλιώς και θα τα ζυγιάσετε και τις αποφάσεις σας θα τις πάρετε, μια και έξω. Δε σας εκφράζουν τέτοιες συμπεριφορές, αλλά πού και πού χρειάζονται!

Δίδυμος
Δε ξέρω πού μπλέξατε εχθές το βράδυ, πάντως κυκλοφορείτε και γοητεύετε μόνο τα άτομα που σας ενδιαφέρουν φυσικά. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας, βγείτε έξω να σας δουν, κάντε νέες και κοιτάξτε να εκμεταλλευτείτε την ημέρα, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Η Νέα Σελήνη θα σπρώξει πολύ τη κατάσταση υπέρ σας! Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του και μεταξύ σοβαρού και αστείου ζητήστε αυτά που εσείς θέλετε..

Καρκίνος
Εκεί που προφανώς έχετε αράξει ή βολευτεί, ξαφνικά θα προκύψει μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά, την οποία θα την αρπάξετε δίχως πολύ σκέψη. Στη πορεία θα διαπιστώσετε πως βιαστήκατε, κάπως, γιατί έτσι θα έχετε χρόνο μόνο για ύπνο. Μπορεί να αξίζει το κόπο και να μαζέψετε περισσότερα λεφτά. Οι φίλοι σας, δε χάνονται, πάντα δίπλα σας θα είναι αλλά και εσείς αυτή τη φορά πρέπει να κοιτάξετε το συμφέρον σας!

Λέων
Πολύ θετική η ημέρα σας και ιδιαίτερη μπορώ να πω. Αν σας ενδιαφέρει κάτι πέρα από τη δουλειά σας, σα χόμπι που θα μπορούσατε να βγάλετε χρήματα, είναι μια καλή ευκαιρία σήμερα να το πάρετε λίγο πιο ζεστά το θέμα. Να το ψάξετε περισσότερο και αν χρειάζεται να μάθετε πέντε πράγματα παραπάνω, να το κάνετε. Βέβαια, από τον ίσιο δρόμο και όχι με λαμογιές. Πολύ σημαντικό και αυτό. Γιατί μόνο τότε θα έρθει η επιτυχία!

Παρθένος
Νομίζω πως έχετε ξεφύγει κάπως. Δηλαδή έχετε πάει στο άλλο άκρο. Δηλαδή, εκεί που τα ερωτικά σας ήταν σε πρώτο πλάνο, τώρα είναι τα οικονομικά σας. Τίποτα άλλο. Θέλετε να οργανωθείτε, να μαζευτείτε και να τακτοποιήσετε τα πάντα. Μια μανία σας έχει πιάσει, γιατί όλα αυτά θέλουν το χρόνο τους και εσείς δεν έχετε. Λεφτά μαζεύετε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Να σας θυμίσω πως είναι Σάββατο σήμερα..

Ζυγός
Κάτι έχετε στα σκαριά εσείς. Μια νέα δουλειά, να υποθέσω. Μια νέα συνεργασία. Πάντως σήμερα θα έχετε ευχάριστα νέα και θα φτιάξει η διάθεσή σας. Το θέμα είναι, πως θα τη κάνετε συγχρόνως με αυτή που έχετε; Θα αφήσετε τη μια και θα πάτε στην άλλη; Πώς θα χειριστείτε τη περίπτωση; Γιατί νομίζω ετοιμάζετε λαμογιά. Να είστε ειλικρινής και ξεκάθαροι, γιατί έρχονται φουρτούνες..

Σκορπιός
Σήμερα θα φορέσετε τις φόρμες σας και θα πάρετε τα βουνά. Ή τις θάλασσες.. ότι θέλετε εσείς. Αδειάζετε το ψυγείο από τις λιχουδιές και ξεκινάτε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Κάποιοι θέλετε να κάνετε σώμα, άλλωστε πλησιάζει και το καλοκαιράκι, κάποιοι να βελτιώσετε τις αντοχές σας, πάντως οργανώνεστε για τα καλά.. Μάλιστα, σας λέω τώρα, αφού κάτι συνέβη ξαφνικά και πάθατε σοκ! Σωστά; Χα χα ..

Τοξότης
Γλυκά μου σήμερα να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω. Να είστε με φίλους σχεδόν όλη μέρα και όλο και κάποια γνωριμία μπορεί να προκύψει. Οι δεσμευμένοι ασχοληθείτε με το ταίρι σας, μπορεί να είναι ένα ερωτικό Σάββατο για εσάς. Δε βάζω τη Κυριακή, υπάρχει λόγος!!! Πάντως κάντε οτιδήποτε σας ευχαριστεί, αλλά όχι μέσα στο σπίτι. Βγείτε έξω, μια βόλτα στη φύση σας ταιριάζει απόλυτα!

Αιγόκερως
Με το θέμα του σπιτιού θα ασχοληθείτε σήμερα. Κάποιοι το παίρνετε απόφαση να αλλάξετε να πάτε σε ένα άλλο πιο ωραίο, πιο μεγάλο, πιο βολικό για τη δουλειά σας. Κάποιοι ξεκινάτε μερεμέτια, βαψίματα και τα σχετικά, αφού θέλετε να το φρεσκάρετε και να το διακοσμήσετε γενικώς. Αυτά κάνει η άνοιξη, φέρνει δουλειές.. όμορφες όμως.. Ξεκινήστε από νωρίς, δείτε το και ως άσκηση!

Υδροχόος
Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά δεν είναι καλή ημέρα σήμερα για εσάς. Μαύρη, μαυρίλα πλάκωσε και δε λέει να φύγει με τίποτα. Πάλι παίρνετε αποφάσεις, δε ξέρω αν θα είναι σωστές, πάντως το δρόμο σας το τραβάτε και ότι τύχει. Αποφύγετε τα πολλά τα λόγια, τα μελοδραματικά, τα πικρόχολα, γιατί το μενού έχει πολύ από αυτό και πάλι θα πληγώσετε τους ανθρώπους που σας αγαπούν, άνευ λόγου και αιτίας.. Ηρεμήστε..

Ιχθύες
Είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και κατά ενθουσιασμένοι! Με κάτι νέο ασχολείστε και σας αρέσει τόσο πολύ που το χαμόγελο δε λέει να ξεκολλήσει από τα χείλη σας. Εντάξει, μπράβο σας, καιρός ήταν να απογειωθείτε και εσείς λιγάκι, γιατί είχατε βαλτώσει κάπως.. Προσοχή στα έξοδα που κάνετε, γιατί ξεφεύγετε ως συνήθως και ξαφνικά θα διαπιστώσετε πως το παιχνιδάκι σας είναι κάπως ακριβούτσικο. Μέρα τώρα που βρήκα να σας μαλώσω.. Ξεσαλώστε σήμερα και αύριο βλέπουμε..

magicfariel@gmail.com