Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, ως τις 07/05! Το σύμπαν φλερτάρει με άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά.. Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω, με αυτό τον άκρως σκανδαλιάρικο συνδυασμό; Δίδυμος, έχουμε πει τόσα και τόσα, για αυτές τις αέρινες τις ψυχές, που άλλα θέλουν, άλλα
ζητούν και άλλα κάνουν.. αιώνες τώρα..

Φαντάζεστε τώρα, τους επισκέφτηκε και η ερωτιάρα η Θεά Αφροδίτη, συνεπώς και τα μυαλά στα κάγκελα! Άνοιξη επιτέλους έχουμε, η Θεά Άφρο δε πρόκειται να χάσει ούτε λεπτό και εσείς οι Δίδυμοι, έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα διάλειμμα από τα βάσανα!

Η επιρροή θα είναι παιχνιδιάρικη, ερωτική, σκανδαλιάρικη, πάντα όμως με ημερομηνία λήξης. Δηλαδή αν βρείτε τον έρωτα της ζωής σας αυτές τις ημέρες, παίζει να ζήσετε ένα μεγάλο πάθος, αλλά σίγουρα θα τελειώσει τόσο γρήγορα όσο ήρθε.. Αέρας.. μη το ξεχνάτε αυτό! Βασικά, όλοι θα νιώσουμε πιο ανάλαφρα, θα το πούμε το δε βαριέσαι, θα ρίξουμε κάμποσα κάτω από το χαλί, γιατί επιβάλλεται και η ζαβολιά, για να είμαι ειλικρινής.. Μα ο Δίδυμος γεννήθηκε για ζαβολιές και ασυνεννοησία.. μόνο που τώρα, θα γίνει σε πιο χαρωπή βάση..

Ταξίδια, νέες συμφωνίες, χαμόγελα, πονηρές ματιές, ανακατωσούρα γλυκιά και όμορφη.. σε γενικές γραμμές.. Οι μέρες που θα είναι σχετικά επικίνδυνες θα είναι στις 17/04 που θα σκάσει μύτη ο κύριος Κρόνος στο Τοξότη και θα φέρει τη τάξη και τη πειθαρχία με βάναυσο τρόπο. Βέβαια, δε μπορεί να λείψει από το σουαρέ και ο Ποσειδώνας.. ο Θεός της φαντασίας, της ψευδαίσθησης και του ερωτικού σκότους..

Στις 19/04, σίγουρα θα νιώσουμε πολύ παράξενα.. όλοι μας! Ποιοι όμως θα κάνετε βουτιά στα σκοτάδια; Δίδυμοι, Ζυγοί & Υδροχόοι σε πρώτη φάση και μετά Κριοί, Λιοντάρια, Τοξότες! Για αυτό το νου σας εκείνες τις ημέρες.. Μια εξαφάνιση θα ήταν ότι έπρεπε..!!! 

Έτσι μια κλέφτικη ματιά και στα λοιπά τα ζώδια, όχι τίποτα άλλο.. μη ψαχνόμαστε αφού γίνει το κακό.. χα χα .. το πονηρό κακό..


Κριός
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε. Ανεβασμένοι πολύ, ταξιδεύετε, κάνετε γνωριμίες, ξεδίνετε κανονικά! Μέρες τώρα δε μαζεύεστε, από εδώ και πέρα θα είναι και η διάθεσή σας, πολύ καλύτερη και νομίζω πάει να το ξεχάσετε το κρεβάτι σας. Φλερτάρετε μεν, αλλά το νου σας το έχετε στο οικονομικό. Θα προτιμήσετε να κλείστε νέες συμφωνίες και να προχωρήσετε σε άλλο επίπεδο από εδώ και πέρα..

Ταύρος
Λεφτά έρχονται κατά επάνω σας. Δε ξέρω αν θα είναι πολλά ή λίγα, πάντως αναγνωρίζετε η αξία σας, ο κόπος σας και αν ασχολείστε γενικώς με διάφορες δραστηριότητες πέρα από τη κύρια τη δουλειά σας, θα λάβετε επιτέλους κάτι που σας αξίζει. Μπορεί να σας πλησιάσουν, μπορεί να κάνετε και εσείς το πρώτο το βήμα. Πάντως το πορτοφόλι γεμίζει και τα δίνετε όλα για όλα, γιατί τελικά υπάρχει φως στο τούνελ. Ερωτικά, τζίφος η υπόθεση. Ακόμα και εσείς που είστε σε σχέση, βρίσκεστε σε δοκιμαστικό στάδιο..

Δίδυμος
Πετάει η ομάδα κανονικά. Ανεβασμένοι όσο ποτέ, βγαίνετε έξω, διασκεδάζετε, χαμογελάτε, ντύνεστε ωραία, γοητεύετε τα πλήθη. Τους μαγεύετε βασικά, γιατί κάτι έχετε κατά νου και πρέπει να πετύχει. Μέσα στο παιχνίδι βρίσκεστε πολύ δυναμικά ξανά και αυτό σίγουρα έχει ως αποτέλεσμα εσείς οι δεσμευμένοι να βιώσετε και μερικές εντάσεις, εκεί γύρω στις επικίνδυνες ημέρες.. Να δώσετε προσοχή στα λόγια των άλλων, δε λένε πάντα την αλήθεια!

Καρκίνος
Νομίζω ψάχνετε ψύλλους στα άχυρα, αλλά δε φταίτε και εσείς.. Μέρες που θα σας πιάσει εκεί το ρομαντικό σας και θα αναπολήσετε αγάπες και λουλούδια, που μια φορά και ένα καιρό είχατε είτε με το τωρινό σύντροφό σας, είτε με κάποιον άλλον ή με το παρελθόν σας γενικώς.. Πλέον είστε πιο έμπειροι και μπορείτε να δείτε ποιος πραγματικά σας αγάπησε και τι σας προσέφερε. Κάνετε κακό στον εαυτό σας και φυσικά στο ταίρι σας αν υπάρχει.. Και μόνοι να είστε.. σας λέω κλείστε το σεντούκι. Από εδώ και στο εξής .. έχει σημασία.

Λέων
Φτιάχνει πολύ η διάθεσή σας, ξαφνικά μεταμορφώνεστε και βρίσκετε την όρεξη και να βγείτε έξω και να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας και το μεταδίδετε και στους άλλους αυτό. Κάποιο άτομο μέσα από τη παρέα σας, είναι το ιδανικό για σχέση. Θα το ανακαλύψετε γιατί τώρα έφτασε η στιγμή αυτή. Ακόμα και με το σύντροφό σας τα βρίσκετε και κάνετε πράγματα από κοινού. Μοιράζεστε στιγμές όπως τότε, που όλα ήταν χαρωπά ακόμα.. Μαγέψτε το ταίρι σας. Μπορείτε!

Παρθένος
Τι να σας πω βρε παιδιά. Δε σας ενδιαφέρει καθόλου ο έρωτας; Αυτό ήταν; Δηλαδή όλο το χειμώνα μέσα στη τρελή τη χαρά και τώρα που μπήκε άνοιξη, το ρίχνετε στη δουλειά; Είδατε τι κάνουν εκεί ψιλά οι πλανήτες; Σας αλλάζουν εποχές! Μόνο η καριέρα σας ενδιαφέρει και τίποτα άλλο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι νέο και πιο δημιουργικό. Θα την αρπάξετε και κάπως έτσι μέχρι τις 07/05, θα γίνετε πιο εργασιομανής από ποτέ.. Για συνέλθετε λέω εγώ.. ανοιξιάτικο..

Ζυγός
Υπήρχε περίπτωση να μη σας ταιριάζει ο συνδυασμός αυτός; Σας φεύγει ένα βάρος ξαφνικά, πάει εξαφανίζονται τα σκοτάδια και επανέρχονται η ελπίδα και η αισιοδοξία στη ζωή σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό σε πρώτο πλάνο, αφού θέλετε να φύγετε, να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να αλλάξετε παραστάσεις έστω για λίγες ημέρες.. Να το χάσετε το μυαλό που λέμε.. Δε θέλετε και πολύ μεγάλη προσπάθεια, προσθέτω. Βασικά παίζει να το συνδυάσετε με δουλειά, αφού ψάχνεστε πολύ τον καιρό αυτό για το κάτι της το διαφορετικό. Αν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και είστε λίγο συγκεντρωμένοι, θα αντλήσετε τις πληροφορίες που θέλετε πιο εύκολα.. Το μότο των ημερών; Ετοιμάζω ταξίδι, μοναχά για πάρτη σου.. χα χα!

Σκορπιός
Ο αέρας του Διδύμου, φέρνει λεφτά στη πόρτα σας. Από όλες τις μεριές. Δηλαδή αν είχατε δανείσει, σας τα επιστρέφουν. Αν έχετε προσφέρει έργο και απλά δε σας είχαν πληρώσει, έφτασε η στιγμή αυτή. Μπορεί ακόμα και ένα μπόνους να πάρετε από τη δουλειά σας. Το χρήμα κινείται και επιστρέφει στη θέση του κατά κάποια έννοια. Αυτό και μόνο σας φτιάχνει πολύ το κέφι, αποκτάτε άλλον αέρα και ερωτοτροπείτε φυσικά! Εκφράζεστε κιόλας.. ελεύθερα.. Λύνεται η γλώσσα..

Τοξότης
Ρίχνεις όλο σου το βάρος στις σχέσεις σου. Και στο πως είναι η ζωή σου φυσικά και ψάχνεις τρόπους να τη βελτιώσεις. Αυτό που θα κάνεις είναι λίγο από όλα. Δηλαδή αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση θα συμβιβαστείς για λίγο, θα ακολουθήσεις σιωπηλά και χαρωπά. Αν είσαι σε μυστήρια φάση, ή κάνεις πίσω, ή βάζεις επιτέλους εκείνο το οριστικό το τέλος. Ψάχνεις για νέο σύντροφο, μπορεί να τον βρεις κιόλας. Ξέρω αυτά δε γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά κάποιοι ίσως να το έχετε περάσει το μεταβατικό το στάδιο. Φτιάξτε τη ζωή σας!

Αιγόκερως
Φύσηξε αέρας ανανέωσης και αλλαγών. Αυτά κάνουν οι Δίδυμοι. Μέχρι και τις 07/05 θα τρελαθείτε με τη πάρτη σας εντελώς. Θα κόψετε όλες τις κακές τις συνήθειες, θα σταματήσετε τις λιχουδιές και τη ρούχλα και θα ξεκινήσετε διατροφή, γυμναστική και ότι χρειάζεται για να γίνετε μοντέλα ξανά! Θα τα καταφέρετε γιατί είστε δυναμικά και αποφασιστικά άτομα. Από αύριο όμως έτσι; Σήμερα δώστε του να καταλάβει.. Άλλωστε κάπως έτσι ξεκινούν όλα. Πρώτα πολύ φαί, μετά ζυγαριά και τέλος!

Υδροχόος
Μέσα στον έρωτα σας βρίσκω. Τι έγινε γνωρίσατε κάποιο πρόσωπο και σας πήρε τα μυαλά; Βέβαια ο έρωτας αυτός μπορεί να μην είναι με το αντίθετο το φύλο και να είναι με ένα νέο project που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Τι έγινε; Πάλι υπογείως το δουλεύετε το θέμα; Ανεξάρτητα όμως από τις επαγγελματικές σας ανησυχίες, θα νιώσετε τόσο όμορφα, που θα αφιερώσετε το χρόνο σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει.. Μπράβο σας!

Ιχθύες
Μέρες που θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σας. Θα αράξετε σπίτι που λέμε και ξαφνικά ένα ενδιαφέρον θα το νιώσετε. Δηλαδή μπορεί να αλλάξετε καναπέ, μπορεί κουρτίνες, μπορεί να σας έρθει μούρλια και να το βάψετε όλο, πάντως σας πιάνει μια δημιουργικότητα. Εκεί στις επικίνδυνες ημέρες λίγο προσοχή, γιατί αν υπάρχει πρόβλημα, αν το είχατε αμελήσει, θα σκάσει μύτη και θα σας τη χαλάσει τη γαλήνη αυτή. Αντιμετωπίστε το τώρα που παίζει.. Μια και έξω!

magicfariel@gmail.com