Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 27/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τρεις μερούλες ακόμα και adios Απρίλη.. Πώς το περιμένω, πώς! Όχι πως ελπίζω σε κάποιο, θαύμα μέσα στο Μάη, αλλά προτιμώ, τη καρδιά της άνοιξης, παρά
μια κρύο και μια ζέστη!

Δευτέρα πρωί, πώς βαριέμαι, πώς βαριέμαι.. Ξανά μανά μια από τα ίδια, μόνο που πέφτει η γλυκιά πρωτομαγιά και πάει η εβδομάδα. Μη που ήρθε και μια που τελείωσε.

Κάποιοι θα πάνε θάλασσα, να κάνουν τη πρώτη τους τη βουτιά. Θα προτιμήσω να κάνω μια βόλτα προς την Ανθοκομική της Κηφισιάς και να γεμίσω πάλι από λουλούδια και ζαρζαβατικά.. Ήδη έχω φυτέψει δυο τοματιές, αξεπέραστη συνήθεια, αφού το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.
Σκέφτομαι να αγοράσω και φραουλιές, γιατί και αυτές πλέον είναι αδυναμία μεγάλη. Από την άλλη ένα ακόμα αναρριχόμενο γιασεμί, το Χιώτικο ή το Ολλανδικό, χωράει στη βεράντα μου, μαζί με όλα τα άλλα.. Τι να κάνουμε, η Ταυρίνα, λατρεύει το κήπο της!
Η φωτιά που βίωσα ξαφνικά εκείνο το βράδυ, ήταν η αιτία, να κλαδέψω όλα μου τα φυτά. Στην αρχή απογοητεύτηκα, γιατί έκανα χρόνια να τα μεγαλώσω, κάποια να γίνουν δέντρα και τώρα ξανά από την αρχή. Το απίστευτο της υπόθεσης, είναι πως έχουν όλα ζωντανέψει, είναι πιο όμορφα από ποτέ και κάθε μέρα όλο και κάτι φρέσκο ξεπετάγεται. Τα θαυμάζω το πρωί, τα λατρεύω το βραδάκι, μου ομορφαίνουν τη ζωή.

Η εποχή των λουλουδιών. Των χρωμάτων και των αρωμάτων. Κάπως έτσι φαντάζομαι και το παράδεισο..

Φυτέψτε .. κάνει καλό!


Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Συνεχίζετε να είστε μέσα στη τρελή τη χαρά. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να συζητήστε είτε με την οικογένειά σας, είτε με άτομα από τη δουλειά, διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Θα βρείτε το θάρρος να ρωτήσετε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει, αλλά μη περιμένετε να σας τα πουν όλα χαρτί και καλαμάρι. Καλύτερα να τους παγιδέψετε πρώτα. Λίγη μπλόφα δε βλάπτει.

Ταύρος
Μέρα που θα μπει ένας νέος άνθρωπος στη ζωή σας. Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό, αναλόγως το πώς ψάχνεστε εσείς. Θα εμφανισθεί μπροστά σας, αλλά εσείς θα πρέπει να παίξετε παιχνίδι, για να παραμείνει. Άρα φροντίστε να είστε χαμογελαστοί, όμορφοι, με καλή συμπεριφορά και το μυαλό να στροφάρει. Πρέπει να εντυπωσιάσετε καμάρια μου..

Δίδυμος
Με παρέα θα είστε όλη την ημέρα. Μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο, ή απλά να δώσετε σημασία σε κάποιον, που δεν έχετε απολύτως τίποτα κοινό. Θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας, γιατί ο τρόπος που μιλάει ή χειρίζεται ένα θέμα, είναι έξυπνος και γοητευτικός. Καιρός να μάθετε νέα πράγματα. Αφήστε το φλερτ και τα ερωτικά τα σήματα, δε χρειάζεται όλα να καταλήγουν στο κρεβάτι. Άτακτα παιδιά..

Καρκίνος
Αν γλυκά μου κανονίζατε κάτι κάτω από το τραπέζι σήμερα να περιμένετε να αποκαλυφθεί. Μπορεί να αφορά τη δουλειά σας, μπορεί όμως να αγοράσατε κάτι ακριβό, να το κρύψατε και σήμερα βουαλά η έκπληξη. Μπορεί ο σύντροφός σας να πάθει έτσι ένα μικρό εγκεφαλικό. Τι να σας πω, γενικώς αποφύγετε τις κακές τις πράξεις και μη προκαλείτε το σύμπαν. Σας επιφυλάσσει παράξενη έκπληξη..

Λέων
Τι λένε τα άστρα σήμερα; Πώς θα κάνετε τη γνωριμία της ζωή σας; Έρωτας μυρίζει παντού και εσείς ακόμα ψάχνεστε σε λάθος μέρη. Πάντως πολύ τυχερή η ημέρα σας, να βγείτε, να κυκλοφορήσετε, να σας δουν, γιατί αρέσετε πολύ. Επιτρέπεται να φλερτάρετε όλοι, όμως προσοχή γιατί είστε και ενθουσιώδης τύποι και ξεφεύγετε εύκολα. Κάτι πολύ γλυκό και ευχάριστο θα σας συμβεί..

Παρθένος
Φοβερή η ημέρα σας κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Μπορεί να βρείτε μια νέα δουλειά, μπορεί να αναλάβετε κάτι και μετά η προαγωγή, πάντως ανοδική η πορεία σας, αρκεί να το παλέψετε έτσι όπως πρέπει. Κάτι πολύ ευχάριστο θα συμβεί στη δουλειά σας, από τη μια στιγμή στην άλλη. Πάντως μην αφήσετε την ημέρα να περάσει έτσι. Στη τελική αν έχετε κάτι κατά νου, σκαλίστε τις καταστάσεις από μόνοι σας!

Ζυγός
Συναντήσεις απρόβλεπτες και πολύ ευχάριστες. Τώρα θα είναι απλά κάτι το φιλικό; Θα έχει μέσα και ένοχα μυστικά; Πάντως το χαμόγελό σας θα φτάσει ως τα αυτιά. Μπορεί να δείτε ένα παλιό σας συνάδελφο και να φανταστείτε διάφορα. Μπορεί ένα φίλο ή φίλη σας και να θυμηθείτε λίγο τα παλιά. Όμορφη η ημέρα σας και χαρωπή, για αυτό μη πείτε όχι σε διάφορες προτάσεις που θα σας κάνουν.. και ας είναι Δευτέρα.

Σκορπιός
Και σήμερα έχετε τύψεις γιατί τα κάνατε μπάχαλο μέσα στο ΣΚ με τη παράξενη τη συμπεριφορά σας. Καλά να πάθετε, αν ήσασταν άτακτα παιδιά, όμως δε χρειάζεται σήμερα να πάτε στην αγορά και να ξεπαραδιαστείτε με δώρα. Μπορείτε να κάνετε οικονομία και συγχρόνως να πείτε μια γλυκιά κουβέντα. Βέβαια, έχετε και θέμα εκφραστικότητας, αφού προτιμάτε τις λέξεις που στάζουν δηλητήριο, παρά μέλι..

Τοξότης
Μυστήρια η ημέρα σας γεμάτη από εκπλήξεις. Μια συνάντηση απρόβλεπτη με ανθρώπους που ουσιαστικά δεν έχετε καμία επαφή, θα σας ανανεώσει αρκετά. Μέσα από το πλήθος θα ξεχωρίσετε μια ψυχή και θα ασχοληθείτε ιδιαιτέρως. Βασικά έχετε τα κέφια σας και την όρεξη να παίξετε λίγο με τις λέξεις. Προσοχή γιατί κάπως έτσι ξεκινούν τα μοιραία τα πάθη.. Φλερτάρετε άφοβα, σας ταιριάζει..

Αιγόκερως
Άλλα έχετε κατά νου να κάνετε και άλλα θα προκύψουν. Βέβαια συνηθισμένοι στα χιόνια μπορώ να πω, είστε και ευέλικτοι σε θέματα κρίσεων, κάνετε τη στροφή και δε σας νοιάζει και τόσο τι αφήσατε πιο πίσω. Κάπως χαοτική η ημέρα σας, απρόβλεπτη, γεμάτη από όλα τα καλά του κόσμου.. Έχετε ξεκουραστεί, έχετε φάει καλά, άρα είστε έτοιμοι για όλα. Σας το χαλάνε το κέφι κατά βάθος, αλλά δε θα μπορέσετε να κάνετε και αλλιώς..

Υδροχόος
Μέσα στη τρελή τη χαρά και τα χαμόγελα είστε. Φτου μη σας ματιάσω, αλλά καλύτερα έτσι, παρά αλλιώς.. Γνωρίσατε ένα άτομο πρόσφατα; Σας τράβηξε το ενδιαφέρον; Σήμερα λοιπόν, θα σας πλησιάσει και θα σας δώσει αυτά ακριβώς που θέλετε. Αλλάζουν λίγο τα πράγματα προς το καλύτερο φυσικά και απογειώνεστε. Να θεωρήσω τη συνάντηση αυτή επαγγελματική; Ή μήπως ερωτική; Όλα παίζουν και τίποτα!

Ιχθύες
Ετοιμαστείτε να βάλετε το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη. Έξοδα και πάλι έξοδα που θα αφορούν το σπίτι σας. Μπορεί όμως και ένας δικός σας άνθρωπος να σας ζητήσει δανεικά. Πάντως σας πιάνει το φιλότιμο και ξεπαραδιάζεστε, είτε σας περισσεύουν, είτε όχι. Δε πειράζει μια καλή πράξη θα είναι κατά βάθος, που σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας. Μην έχετε ενδοιασμούς.

magicfariel@gmail.com