Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 23/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αισίως Πέμπτη, πάει τη φάγαμε και αυτή την εβδομάδα. Και όπως κάνω να στρωθώ και να γράψω, πιάνω ένα περιοδικό, με εξώφυλλο κάτι φράουλες μέσα σε μια κρέμα! Κακό που πάθαμε πρωί-πρωί.. Μέσα στους πειρασμούς βρίσκομαι και
δε ξέρω κατά πόσο θα αντισταθώ!

Όπου και αν κοιτάξω υπάρχει το κάτι της το απαγορευμένο, που μου αρέσει τόσο πολύ και από τη μια αντιστέκομαι, από την άλλη το προκαλώ, όμως είναι και αμοιβαίο όλο αυτό..

Πειρασμοί. Τους λατρεύω. Με κολάζουν. Μου ξυπνούν όλο μου το είναι. Να υποκύψω, ή όχι, ιδού η απορία! Συνέπειες. Πάντα υπάρχουν. Συνήθως είναι καταστροφικές, να γιατί υπάρχει και η απαγορευτική η ταμπέλα. Όμως έχω άλλη άποψη πάνω στο θέμα. Καταρχήν, ως Ταυρίνα, δηλαδή ως αντιδραστικό στοιχείο, κολάζομαι όταν μου λένε.. εδώ κάνει τζιζ.. μακριά.. Σα να μου λένε.. έλα πιο κοντά.. είναι ωραία! Ο άνθρωπος που έβγαλε το συμπέρασμα αυτό, νομίζω πριν το κάνει τόλμησε, ρίσκαρε, γεύτηκε την επιθυμία του, ανεξάρτητα αν στο τέλος χτύπησε τα μούτρα του. Το γέμισε όμως το κενό. Άρα γιατί να μείνω με την απορία; Το δικό μου το κενό τι θα το γεμίσει, κάτι παρόμοιο;

Ας πούμε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο; Αφού θέλω να καπνίσω.. Φυσικά πράγματα.. καπνά.. Τι λέμε τώρα;

Το παγωτό, το έφαγε και ας είχε ζάχαρη.. Τι είναι 2 κιλά; Τα χάνουμε σε 7 ημέρες.. Γιατί να πάρω εκείνο που λέει 0%; Αφού δεν έχει γεύση..

Τη μπύρα την ήπιε και ας φούσκωσε, μέθυσε, την άκουσε! Γιατί να προτιμήσω αυτή που δεν έχει αλκοόλ; Αφού θέλω να μεθύσω!

Το κακό το παιδί το ερωτεύτηκε! Τη πλήγωσε. Της είπε ψέματα. Ήταν ένας αλήτης.. Μου λέει μακριά.. θα πάθεις τα ίδια!

Μα γιατί να μη πληγωθώ και εγώ το ίδιο; Η εμπειρία, το πάθος, ο έρωτας, το φιλί του, το χάδι του.. Είναι πιο έμπειρο, πιο κολασμένο, πιο αρρενωπό! Θα το προτιμήσω και ας καώ..


Γιατί έτσι ζω και υπάρχω..


Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Φοβερή η ημέρα σας. Νιώθετε πολύ δυνατοί και ανεξάρτητοι και σίγουρα θα έχετε άλλον αέρα. Σήμερα θα σας κάνουν διάφορες προτάσεις για έξω, αλλά εσείς δε θα ακολουθήσετε κανέναν. Ή θα έρθουν οι άλλοι σε εσάς, οι θα τραβήξετε το κλασικό μοναχικό το μονοπάτι σας. Τίποτα δε σας πτοεί, τίποτα δε σας χαλάει. Δε ξέρω τι σας τσίμπησε, πάντως παίξτε μπάλα κάπως έτσι και θα δείξει..

Ταύρος
Μια χαρά και δυο τρομάρες. Οτιδήποτε και αν προκύψει θα το αντιμετωπίσετε μια χαρά, με μεγάλη επιτυχία και θα βάλετε και μερικούς στη θέση τους. Όταν έχετε δίκιο, τίποτα δε σας σταματά. Εντυπωσιάστε το συνομιλητή σας, φέρτε τον με το μέρος σας και όποιος έχει πρόβλημα ξύδι. Μέρα που κάποιοι θα πρέπει να διαλέξουν ή τη πλευρά σας ή κάποιου άλλου. Θα το δείτε σα παιχνιδάκι και δε νομίζω να σας χαλάσει το κέφι αυτό.

Δίδυμος
Δεν είστε πολύ καλά ψυχολογικά. Στη τσίτα σας βρίσκω πρωί-πρωί και καλά θα κάνατε να φορέσετε εκεί τις φόρμες σας και να κάνετε γύρα τα τετράγωνα, μέχρι να ηρεμίσετε. Μπορεί να τη βγάλετε και ώρες ατελείωτες στο γυμναστήριο, καλό θα σας κάνει και το προτιμώ, από το να βρεθείτε σε ένα μπαρ και να τα πίνετε, άνευ λόγου και αιτίας. Εκτονωθείτε με το καλύτερο δυνατό τρόπο..

Καρκίνος
Η ημέρα σας είναι πολύ θετική πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα. Καιρό τώρα σχεδιάζετε διάφορα νέα πράγματα, που έφτασε ο καιρός να μπουν σε εφαρμογή. Κάντε σήμερα τις απαραίτητες τις ενέργειες, περισσότερο δεσμευτείτε επισήμως για το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα και ξεκινήστε τη δουλειά. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Τώρα έχει πράξεις και αποτέλεσμα. Αισιόδοξοι να είστε και όλα θα πάνε καλά.

Λέων
Το έχετε ρίξει στη δουλειά κάποιον θέλετε να εντυπωσιάσετε. Το κεφάλι σας κατεβάζει πολλές ιδέες φοβερές και τρομερές, όμως ίσως να είναι και πολύ έξοδες και να μη συμφωνήσουν και πολλοί μαζί σας. Μη μουτρώνετε, βρείτε εναλλακτικές, άλλωστε στα δύσκολα φαίνεται ο καλός ο παίχτης. Μπορεί εσείς να είστε μέσα στον ενθουσιασμό αλλά οι άλλοι τρομάζουν κάπως. Ψυχραιμία και όλα θα γίνουν.

Παρθένος
Τι βουτιά θα κάνετε πάλι εκεί στο παρελθόν; Κάποιος σας θυμάται, κάποιος σας παίρνει τηλέφωνο και ξαφνικά θα βρεθείτε έξω, να κάνετε ένα deja vu, έτσι από το πουθενά. Ρομαντική η ημέρα σας, όμως γεμάτη από ευχάριστες εκπλήξεις. Μπορεί ακόμα και να σας κάνουν μια νέα επαγγελματική πρόταση. Μπορεί να σας προτείνουν ένα φοβερό ταξίδι. Πάντως ανεβαίνετε ψυχολογικά.. και λάμπετε ολόκληροι!

Ζυγός
Με τι ασχολείστε αυτές τις ημέρες; Με λεφτά; Με κληρονομικά ζητήματα; Τι πρέπει να γίνει δικό σας και δε σας το δίνουν; Ε λοιπόν σήμερα έφτασε η ημέρα που θα λάβετε τις απαντήσεις σας, θα είναι θετικές και θα ηρεμίσετε αρκετά. Μπορεί να χρειαστεί να το παλέψετε λίγο ακόμα, γιατί τίποτα δε προσφέρετε στη ζωή αυτή τόσο απλόχερα. Βασικά δείξτε το ενδιαφέρον σας, αρκεί να είναι αληθινό και όχι εγωιστικό!

Σκορπιός
Σήμερα γλυκά μου θα πρέπει να δώσετε τις απαντήσεις σας. Σας στριμώχνουν στη γωνιά και σας ρωτούν θέλετε, ή δε θέλετε; Εκνευρίζεστε απίστευτα, γιατί σπάνια συμβαίνει κάτι τέτοιο και φυσικά εσείς από τις λίγες τις φορές δεν έχετε τις κατάλληλες τις απαντήσεις. Όλοι κάτι θέλουν από εσάς. Είτε αφορά τη δουλειά σας, είτε το σύντροφό σας, είτε τους φίλους σας, αλλά όχι αδικαιολόγητα. Αυτό είναι το πιο δύσκολο.. Πάλι τάξατε λαγούς με πετραχήλια; Και τώρα κάνετε πίσω;

Τοξότης
Τόσες μέρες κάνατε ότι θέλατε εσείς στη δουλειά σας, με τον τρόπο σας και κανείς δε σας χάλασε το χατίρι. Λοιπόν σήμερα θα βγουν τα μαχαίρια, θα σας προκαλέσουν και όσοι σας ζηλεύουν θα σας το δείξουν κανονικά. Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι, γιατί σας βλέπω, μαλλί με μαλλί και να μαζεύουμε τις τούφες από τα πατώματα. Κρατήστε τα μπόσικα και αφήστε τους άλλους να ξεκατινιασθούν!

Αιγόκερως
Μέρα που σας ξημέρωσε. Μπορεί και από τις αγαπημένες σας. Πάλι με το χρήμα ασχολείστε. Είναι να λαμβάνετε αυτό τον καιρό διάφορα. Βέβαια, εσείς που εκμεταλλεύεστε ένα ακίνητο, μπορείτε να ζητήσετε περισσότερα, για να φτάσετε σε ένα λογικό ποσό. Ή ακόμα μπορείτε να ζητήσετε μια αύξηση. Να παζαρέψετε λίγο το θέμα, ανάλογα με αυτά που προσφέρετε. Για να δούμε..

Υδροχόος
Και ξαφνικά σας ενδιαφέρει το σπίτι σας. Έχουν χαλάσει διάφορα και μέχρι τώρα δε δίνατε ιδιαίτερη σημασία. Ε λοιπόν σήμερα, παίζει να φωνάξετε το πολύ..μάστορα, αυτόν δηλαδή που τα κάνει όλα και να ζητήσετε να αποκατασταθούν οι βλάβες. Εντάξει μη τρελαίνεστε συμβαίνουν και αυτά στα καλύτερα τα σπίτια. Μη σας δω με καμιά πένσα, θα τρελαθώ! Να επιβλέψετε τη κατάσταση.. κάτι γίνεται.. χα χα !

Ιχθύες
Είστε πολύ καλά ψυχολογικά και θα ανοίξετε το στοματάκι σας θα γεμίσετε τον κόσμο με ελπίδα και αισιοδοξία. Να σας δώσουμε ένα χαρτί, να το υπογράψετε γιατί μετά το κατά λάθος αλτσχάϊμερ, αγαπημένη σας συνήθεια, θα φέρει ως συνήθως πόνο και καταστροφές. Μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια πάνω στον ενθουσιασμό σας. ψυχραιμία και καλύτερα να κάνετε χαβαλέ ή black humor.. παρά να μιλάτε για σοβαρά θέματα.

magicfariel@gmail.com