Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 28/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Βυθίζομαι στις σκέψεις μου πρωί-πρωί και αναρωτιέμαι, τελικά πόσο δύσκολες είναι οι σχέσεις.. Πόσο εύκολες, θα ήταν αν ο καθένας από εμάς εκφραζόταν ελεύθερα. Όλοι κρύβουμε μέσα μας ένοχα μυστικά, είτε αγάπης, είτε
μίσους, είτε καλοσύνης και ανθρωπιάς, είτε το αντίθετο. Σκέψεις από εδώ, σκέψεις από εκεί, μόνο που διαπιστώνω, πως τα περισσότερα θάβονται μέσα μας, καταπλακώνονται από επιφανειακές ανάγκες και χαρές και φτάνει η στιγμή, που ξεχνάμε το ποιοι είμαστε, τι πραγματικά επιθυμούμε και το πού πάμε..

Υψώνουμε τείχη ολόκληρα, παίζουμε με τις λέξεις, προσποιούμαστε για να μη χαλάσουμε την εικόνα μας. Τι σημασία έχει αν ένας φτωχός, αγαπήσει μια πλούσια; Γιατί πρέπει όλα να είναι καχύποπτα στη ζωή αυτή; Και αυτός δεν έχει το δικαίωμα να γίνει ιππότης; Γιατί θα προτιμήσουμε το δρόμο στρωμένο από ροδοπέταλα, αφού το στενάκι παρά δίπλα, θα μας οδηγήσει εκεί ακριβώς που θέλουμε, απλά θα πρέπει να προσπεράσουμε κάτι παλούκια πρώτα! Ότι πιο δύσκολο, άλλο τόσο και απολαυστικό.. Και όχι μόνο!

Τόσα συναισθήματα σχεδόν εξαφανισμένα, όμως δε ξεπερνιούνται τόσο απλά..

Ναι ο χρόνος θεραπεύει τα πάντα, όχι όμως τον ανεκπλήρωτο τον έρωτα..

Οι πόρτες με το παρελθόν κλείνουν, όταν μπει πραγματικά μια τελεία. Έρχεται από μόνο του.. Όταν υπάρχουν εκκρεμότητες, απλά μένουν εκεί για να μας βασανίζουν, γιατί υπάρχει θέμα.. Κάποιο άλυτο ας πούμε..

Οι απαντήσεις χρειάζονται.. γιατί δε θα ζούμε για πάντα..

..Και κάπως έτσι θα συνεχίσω να κάνω κούνια, κοιτάζοντας τον ουρανό με τα άστρα..


Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Σήμερα θα πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά. Γίνεται της εκκρεμότητας το κάγκελο, έτσι να σας το πω πιο λιανά και σας βλέπω να μη σηκώνετε ούτε βλέφαρο. Για να είστε μέσα στις προθεσμίες σας, καλά θα κάνετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιο δικό σας άτομο, που φυσικά έχει την ίδια ταχύτητα και αντίληψη με εσάς. Μην είστε εγωιστές και αφήστε το μουτράκι το ξινό. Πάνω από όλα ομαδικό πνεύμα..

Ταύρος
Μέρα που θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι και πάνω από όλα ο εαυτός σας. Συγκεντρωθείτε, χαμογελάστε και να είστε σίγουροι πως θα σας δοθεί η ευκαιρία να εντυπωσιάσετε με το πιο απλό τον τρόπο. Μιλήστε άφοβα, εκφραστείτε ελεύθερα και αποφύγετε τα δράματα και τις ιστορίες για αγρίους. Όλα μια χαρά θα πάνε..

Δίδυμος
Σας στριμώχνουν στη γωνία με το ένα πόδι. Τιμωρία σας βάζουν ένα πράγμα. Τόσες μέρες κάνατε τις ζαβολιές σας, σήμερα θα τα ακούσετε για τα καλά. Υπάρχει ένας άνθρωπος που σας πιέζει αφόρητα με τις απόψεις του. Κάτι θέλει να σας πει ο ποιητής και καλά θα κάνετε να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα λόγια του. Όσο πιο γρήγορα συμβιβαστείτε και ηρεμίσετε, άλλο τόσο θα ξεμπερδέψετε. Στο χέρι σας είναι!

Καρκίνος
Θα πέσουν όλοι από πάνω σας κυρίως σε θέματα δουλειάς, με σκοπό να σας βοηθήσουν να ξεμπερδέψετε μια ώρα αρχύτερα. Εσείς δε θα το δείτε έτσι και θα εκνευριστείτε απίστευτα. Άλλωστε οι ρυθμοί σας είναι λίγο αργοί και σταθεροί, αλλά σήμερα δε θα έχετε τη πολυτέλεια του χρόνου για να το πάτε λάου-λάου. Συνεργαστείτε με όλους, πατήστε λίγο γκάζι και ότι προκύψει..

Λέων
Τι έγινε χρυσά μου; Έσκασε μύτη τρελός λογαριασμός στο σπίτι; Κάτι έχετε να πληρώσετε άμεσα; Και κάπως έτσι θα ξεκινήσει η ημέρα σας και στο ενδιάμεσο θα προκύψει και η κολασμένη η πρόκληση και σας βλέπω να τα τρώτε τα λεφτά σε απολαύσεις πέρα, βρέχει! Τι να σας πω! Πάλι θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας και πάλι θα γκρινιάζετε. Αν καταφέρετε να αντισταθείτε στο πειρασμό, θα είστε ήρωες!

Παρθένος
Κάτι ψάχνετε εσείς, μέσα στην έρευνα είστε και έχετε εκνευριστεί κιόλας, γιατί δε βγάζετε άκρη με τίποτα. Καλά θα κάνετε να επιμείνετε εφόσον σας ενδιαφέρει το θέμα γιατί πρώτον δε το βάζουμε κάτω τόσο εύκολα και δεύτερον το αποτέλεσμα μπορεί να σας εκπλήξει. Είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα, πάντως τις απαντήσεις σας θα τις πάρετε. Μπα δεν έχετε τα κέφια σας με τίποτα..

Ζυγός
Μέσα στο άγχος και τα νεύρα είστε. Μα γιατί; Το σύμπαν πάλι κάνει κόλπα πάνω από το κεφάλι σας και σας προκαλεί θολούρα. Πάντως καλά θα κάνετε να ηρεμίσετε γιατί αν δείτε λίγο τα θέματά σας πιο σφαιρικά, θα διαπιστώσετε πως όλα βαίνουν καλώς. Εντάξει δεν έχετε τα κέφια σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τα βλέπετε όλα μαύρα και άραχνα. Ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει..

Σκορπιός
Με κάποιον τα έχετε βάλει και άλλα λέτε και άλλα καταλαβαίνει. Μπορεί να είναι ο σύντροφός σας, μπορεί ένας φίλος ή ακόμα και ένας συνεργάτης. Βασικά πρέπει να γίνετε λίγο πιο ξεκάθαροι και στη τελική κάντε τις σωστές τις ερωτήσεις, για να λάβετε τις σωστές τις απαντήσεις. Τρώγεστε κάπως με τα ρούχα σας, αλλά πρέπει να μιλήσετε έξω από τα δόντια! Ήρεμα όμως.. έτσι;

Τοξότης
Διάφορα πράγματα που σας έχουν ζητήσει να κάνετε, τα έχετε ρίξει κατά λάθος εξεπίτηδες κάτω από το χαλάκι. Σήμερα λοιπόν, να τα ξεσκεπάσετε και να τα αντιμετωπίσετε, γιατί έφτασε η ημέρα που θα σας κάνουν την ερώτηση έκπληξη και θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα. Για αυτό λοιπόν, πριν εκτεθείτε, για δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεστε; Πού είναι εκείνο εκεί το πράγμα; Ψαχτείτε καλύτερα!

Αιγόκερως
Καλά σήμερα θα το πάθετε το νευρικό το κλονισμό. Με κάποιο άτομο θα ξεκινήσετε μια ωραία συζήτηση η οποία δε θα βγάλει πουθενά φυσικά. Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο και πάει ο χρόνος σας έγινε στάχτη. Ότι και να πείτε, όσο και αν το παλέψετε, η ημέρα αστρολογικά φέρνει στη ζωή σας, το χάος. Για αυτό αφήστε να το πάρει το ποτάμι και αύριο μέρα είναι..

Υδροχόος
Νιώθετε σα να σας έφυγε ένα βάρος; Ή ακόμα; Πάντως είστε μια χαρά, ακόμα, να και ένα καλό. Νομίζω τις έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, ξέρετε ποιοι είστε και τι θέλετε από τη ζωή σας. Μπορεί να μη συμφωνούν όλοι με εσάς, αλλά πότε ακούσατε κάποιον για να το κάνετε τώρα; Εξηγείστε με όμορφο τρόπο τους λόγους σας και φέρτε τους όλους με το μέρος σας. Ναι έχετε κάτι το μαγικό τις ημέρες αυτές.. Το μέλι ας πούμε..

Ιχθύες
Πω πω νευράκια.. Φρίκη ολέ! Από το πρωί μέσα στη γκρίνια θα είστε, μια το ένα και μια το άλλο, όλα θα σας φταίνε. Ότι έχετε μέσα στο μυαλό σας να το κάνετε, δίχως πολλά-πολλά και μη περιμένετε να βρείτε συμπαράσταση από κανέναν. Άλλωστε εσείς γνωρίζετε καλύτερα από όλους πώς πρέπει να γίνει η δουλειά. Καιρός να πάρετε και καμιά πρωτοβουλία, για να αποδείξετε το πόσο δίκιο έχετε.

magicfariel@gmail.com