Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια για ένα απρόβλεπτο Σαββατοκύριακο 04/04-05/04/15, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μας ξημέρωσε ένα πολύ δύσκολο και απρόβλεπτο διήμερο μπορώ να πω, αφού εκεί πάνω στο σύμπαν, γίνεται
της μουρλής! Οι πλανήτες, βρίσκονται σε μια ταραχή, έκλειψη Σελήνης, πανσέληνος και τα κρύα έρχονται ξανά! Το πανηγύρι έχει ξεκινήσει δυο μέρες τώρα, εντάσεις, λόγια, τσακωμοί και παραλογισμοί.
Φουντώματα ανοιξιάτικα, μαζί με επιρροές μαγικές και πολύ δυνατές, νομίζω θα πέσουμε τέζα γιατί πόσο πια να αντέξει το σώμα και το μυαλό μας! Πλάσματα της φύσης είμαστε και εμείς..

Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και ως το ΣΚ της παράνοιας.. αλλά καλύτερα να τη νιώσουμε έτσι ξαφνικά.. παρά να τη προκαλέσουμε από μόνοι μας..

Για να δούμε..


Κριός
Οι μισοί τα βάζετε με το ταίρι σας, οι άλλοι μισοί με το αφεντικό ή τους συνεργάτες σας! Τσίτα τα γκάζια, μέσα στα νεύρα και τη τρέλα, όλοι σας ενοχλούν, ένα πράγμα. Να η παράνοια που σας έλεγα.. Σήμερα θα μάθετε διάφορα που θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε, αν ήσασταν πιο ήρεμοι μήπως θα το αντιμετωπίζατε διαφορετικά; Όλη την ημέρα η πολύ η σκέψη, τα λόγια τα πικρόχολα και η κάκιστη συμπεριφορά σας, θα σας τρώνε το σαράκι. Αύριο Κυριακή, παίζει να δώσετε ρέστα! Το αντίο το έχετε πιο εύκολο, από το να λύσετε τα θέματά σας. Συνεπώς, ένας χωρισμός μπορεί να συμβεί από το πουθενά. Αλυσοδεθείτε καλύτερα!!!

Ταύρος
Τυχεροί μες στην ατυχία σας. Ναι συναισθηματικά είστε σαν ένα καζάνι που βράζει. Ανήσυχοι πολύ, υπάρχει μια ένταση. Μέρα που θα προκύψουν διάφορα τρελά, απρόβλεπτες καταστάσεις και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε. Να έχετε κοντά ένα ποτήρι νερό, μη μας πάθετε τίποτα, γιατί συνήθως τα παράξενα συμβαίνουν μεσημέρι, την ώρα που κοιμάστε! Και μετά η έκπληξη.. Αύριο Κυριακή, καλύτερα τα πράγματα, πιο χαλαρά. Η υπομονή σας θα σκάσει γάιδαρο, αλλά τα αποτελέσματα θα φανούν. Περιμένετε να δείτε το σημάδια από την απέναντι όχθη και μετά παίξτε μπάλα.. you know..

Δίδυμος
Μια χαρά και δυο τρομάρες! Καλέ ο κόσμος πέφτει στα πατώματα και εσείς ξανά γεννιέστε! Πόσο ανώμαλο είναι αυτό; Χα χα .. μη μουτρώνετε, ακόμα σας συμπαθώ! Σήμερα λοιπόν, θα ξυπνήσετε με μια διάθεση άκρως ανοιξιάτικη και παιχνιδιάρικη. Θα θελήσετε να κάνετε τα beaute σας, να ντυθείτε ωραία, να φάτε του σκασμού, να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, πάντως σε προτεραιότητα η πάρτη σας. Ωραία, βγάλτε ανακοίνωση “Do not disturb”! Αύριο θα ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας. Δηλαδή, θα δώσετε λίγη σημασία στο ταίρι σας παραπάνω. Κατάλαβα, θέλετε σεξ και θα νιαουρίσετε αρκετά.. Να όμως που δε σας χαλάσει το χατίρι..

Καρκίνος
Παράξενο το διήμερο αυτό για εσάς. Δεν έχετε και τα κέφια σας, νιώθετε κουρασμένοι και εκεί που θα αποζητήσετε την ηρεμία σας, εκεί θα σας αναστατώσουν και θα σας χαλάσουν το πρόγραμμα. Σήμερα και η οικογένειά σας, θα αποζητήσει τη προσοχή σας και όμως θέματα απρόοπτα με τη δουλειά, θα σας αλλάξουν διάθεση και πολλά ακόμα. Από το να γκρινιάζετε και να φέρνετε αντιρρήσεις, πείτε ένα ρημαδο ναι για να ξεμπερδέψετε. Αλλαγές, πολλές αλλαγές έρχονται που θα πρέπει να τις αποδεχθείτε άμεσα.

Λέων
Ούτε εσείς θα έχετε πολλά κέφια. Βασικά κάτι σας προβληματίζει και επιβάλλεται να το αντιμετωπίσετε μπας και ηρεμήσετε λιγάκι. Η πανσέληνος σήμερα θα σας κάνει πιο ευαίσθητους, αλλά και πιο δυναμικούς. Δηλαδή πείτε την άποψή σας, δυνατά, να σας ακούσουν και στη τελική κάντε τις σωστές τις ερωτήσεις, για να λάβετε τις σωστές τις απαντήσεις. Και μετά αποφασίζετε. Η Κυριακή σας σχετικά ουδέτερη, εξαρτάται πως θα κοιμηθείτε.. Πάντως βοηθήστε εκεί κανά φιλαράκι.. κάποιος θα χρειαστεί τα φώτα σας!

Παρθένος
Νευράκια και μουτράκια. Κάπως έτσι θα ξυπνήσετε ή και να μη γίνει αυτό, με αυτά που θα ακούσετε, θα έρθουν στη πορεία. Κάτι έγινε που σας πείραξε; Κάποιος σας ενόχλησε; Σήμερα θα γίνετε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας και δε θα συμβιβαστείτε με κανέναν και για κανένα λόγο. Ήθος και αξιοπρέπεια, πάνω από όλα. Η Κυριακή σας, θα είναι μέσα στην ένταση και το παραλογισμό. Μια ψυχή επιστρέφει; Κάποιος σας πληγώνει επίτηδες; Πάντως ένα δάκρυ θα κυλήσει.. Αντισταθείτε στο πειρασμό και αναρωτηθείτε καλύτερα γιατί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μήπως το σύμπαν σας χτυπά τη καμπάνα;

Ζυγός
Επιτέλους και μια μέρα που θα νιώσετε έτσι κάπως ανάλαφρα. Μου κάνει εντύπωση, γιατί όλα τα αστρολογικά τα γεγονότα συμβαίνουν πάνω από το κεφάλι σας. Βασικά αφού δώσατε ρέστα τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα θα προτιμήσετε να χαμογελάσετε και να δείτε τους φίλους σας ξανά. Δημόσιες σχέσεις λέγεται αυτό, ναι θα κυκλοφορήσετε στα γνώριμα τα μέρη και θα μαγέψετε εκεί μερικές ψυχές.. Ότι είχατε ρίξει κάτω από το χαλί, ξαφνικά με το αεράκι, να και οι αποκαλύψεις. Η Κυριακή σας, θα είναι εντελώς απρόβλεπτη, γεμάτη από εντάσεις και πολλές αλήθειες.. Ωχ και πάλι ωχ.. Κρύψτε τα ενοχοποιητικά στοιχεία καλά!!

Σκορπιός
Γλυκά μου ετοιμαστείτε να χαπακωθείτε και σήμερα και αύριο. Μέσα στο άγχος θα είστε, στην ένταση και το παραλογισμό. Τσίτα τα γκάζια, όμως άνευ λόγου και αιτίας. Θα σας πιάσει ένας πανικός από το πουθενά, αλλά δε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία. Σύμπαν είναι αυτό, σήμερα έχει τα τρελά του! Η Κυριακή σας, θα είναι άκρως απογοητευτική, αφού θα διαπιστώσετε πως δώσατε πολύ ενδιαφέρον σε έναν άνθρωπο που τελικά δε το άξιζε και τόσο. Είδατε τι κάνουν οι εγωισμοί και τα πείσματα; Απομακρυνθείτε αθόρυβα και αφήστε τα μαγειρέματα..

Τοξότης
Μέσα στα κέφια και τη τρελή τη χαρά. Έχετε τόσες δουλειές να κάνετε, είναι τόσο γεμάτη η ημέρα σας, που θα ξεφυσήσετε πριν καν ξεκινήσετε. Βάλτε προτεραιότητες και οργανωθείτε γενικότερα. Δε χρειάζεται να τα κάνετε όλα σήμερα και φυσικά το λίγα και καλά παίζει πολύ. Η Κυριακή σας θα είναι παράξενη. Μια πρόταση για έξω, ή ακόμα και για ένα ταξίδι θα σας βάλει σε διαδικασίες ψυχοφθόρες. Δηλαδή θέλετε να πάτε αλλά δεν έχετε τα λεφτά. Ή τα έχετε, αλλά είναι για άλλο σκοπό. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Βέβαια η ζωή είναι μια Τοξοτάκια μου.. σωστά;

Αιγόκερως
Πάλι γκρινιάζετε για τα λεφτά. Πω πω θα σας πιάσει μια λύσσα γιατί έχετε τόσα να πληρώσετε και δε μένει τίποτα για εσάς. Μουρμούρα και επαγγελματικές ανησυχίες. Δηλαδή μπορεί να ψάξετε και για μια δεύτερη δουλειά, για το έξτρα, περισσότερο για εγωιστικούς λόγους, πως μπορείτε να τα καταφέρετε ακόμα και εκεί! Εντάξει, μην υπερβάλετε, η πανσέληνος θα σας τρελάνει το μυαλό. Ακόμα και με το ταίρι σας τα βάζετε τη Κυριακή και αντί να μονιάσετε και να αγαπήσετε, θα φαγωθείτε σα το σκύλο με τη γάτα. Βρε σας τσίμπησε κάτι;; Ψυχραιμία!

Υδροχόος
Εντάξει διανύετε μια από τις πιο όμορφες εβδομάδες. Σα τους Διδύμους ένα πράγμα, μια χαρά και δυο τρομάρες. Τόσες ιδέες, νομίζω πήρε η μηχανή μπροστά και ονειρεύεστε ξανά. Κάτι ετοιμάζετε. Το μυρίζομαι. Το νιώθω. Είστε και ανήσυχα παιδιά, σας αρέσουν τα απρόβλεπτα και οι εκπλήξεις. Πάντως σήμερα το βάζετε μπρος, ότι και αν είναι αυτό! Αύριο φυσικά, θα φορέσετε και τα φτερά σας και θα πετάξετε εκεί ψιλά στους ουρανούς. Η φαντασία σας καλπάζει, κανείς δε θα μπορέσει να σας προσγειώσει πίσω στη γη.. Αφεθείτε και όπου σας βγάλει..

Ιχθύες
Σας έχουν στριμώξει σωστά; Κάτι θέλουν από εσάς και πρέπει να δώσετε τις απαντήσεις σας άμεσα. Πού πήγατε και μπλέξατε ξανά; Ακόμα και με τη σχέση σας τα βάζετε και δίνετε τελεσίγραφα από το πουθενά. Εντάξει φεγγάρι είναι αυτό έχει και έκλειψη σελήνης, που σημαίνει πως θα σας γυρίσει λίγο το μάτι, έτσι ξαφνικά. Αποφύγετε τη πολυκοσμία και αράξτε λιγάκι στη ζωή σας. Η Κυριακή σας άκρως εκρηκτική γιατί ξαφνικά έχετε βάλει τους πάντες στο χορό, όλοι γνωρίζουν μέχρι πού μπορεί να φτάσει η τσέπη σας και σας τη λένε και από πάνω. Τραβήξτε εκείνη τη γραμμή. Επιβάλλεται!

magicfariel@gmail.com